موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
به آگاهي ميرساند طرح تعويض کارتهاي معافيت و صدور کارت هوشمند شروع شده است، از اين رو کليه متقاضياني که کارت معافيت آنها غير هوشمند بوده و مربوط به تمامي سال 1388 و نيمه اول سال 1389 ميباشد، ميتوانند با همراه داشتن مدارک زير به دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي مراجعه و نسبت به تعويض کارت معافيت خود اقدام نمايند.
-----------------------------------------------
اصلا کی گفته من باید میرفتم تعویض؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
آخه من پیرمردو چه به این حرفها؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس اونهمه پیرمرد دیگه اونجا چکار میکردند؟
توطئه از کجا آب میخوره؟ کییییییییییییییییه؟
این کیه هی منو صدا میکنه؟
به نکته ظریفی اشاره کردم . نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-19 ساعت 16:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-19 ساعت 16:27 توسط Blaze.)
تاریخ ترجمه مدارک رو شنیدم باید ترجیحا مال مدت اخیر باشه ، مثلا مال 10 سال پیش نباشه.
راجع به تعویض کارت هم الان سریع تر شده ، مال من مال سری اول بود که طول کشید و هنوز استارت نخورده بود. توی 2 ماه حداکثر میاد.
در ضمن دفتر پلیس +10 بهم گفت میری فلان آدرس (یادم نیست) درخواست تسریع میدی اگر کارتت دیر شده یا عجله داری.. می تونی اینو بپرسی از دفتر پلیس +10 و در ضمن از دفتر
+10 ااز توی شبکه داخلی خودشون چک میکنن که کارتت چاپ شده یا نشده.
راجع به ریجکت و این مسائل هم سفرنامه دوستانی که مصاحبه رفته اند رو بخونید، و یادتون باشه پرونده هر کسی متفاوته . نگران نباشید. توی تاپیک مصاحبه و مخصوصا مصاحبه بچه های لاتاری خیلی مفصل گزارش شده.
من حتما میدم ترجمه کارت جدیدو ، چون گفتن اصل و ترجمه رو میخوان و اگر بگن اصلشو بده و با ترجمه ، ترجمه کارت قدیم به درد نمی خوره ،
با صرف مقداری پول از استرس و یا خدای نکرده نقص مدارک و رفت و آمد و هزینه های دیگه خودتونو بیمه می کنید.