موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-10 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-08 ساعت 18:55 توسط Hojjat.)
اگر جزء برندگان 2013 هستید لطفا در نظرسنجی بالای صفحه شرکت کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2011اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2012 اینجا را کلیک کنید.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشاً دوستانی که در لاتاری گرین کارت 2013 برنده نشدند در این نظر سنجی شرکت نکنند.
ممکن است کسانی برنده نشدن و عشقی بخوان یه گزینه را انتخاب کنند ، خواهش میکنم کسی انتخاب نکنه اگر برنده نشده تا آمار واقعی رو ببینیم.
موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-11 ساعت 03:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-11 ساعت 03:52 توسط ali heydari.)
سلام دوستان شماره کیس نامبر من 2013as00004xxx کسی هست درمورد این کیس نامبر و زمان مصاحبه چه وقتی هست؟
شماره کیس نامبر من خوبه یا اینکه شانس زیادی ندارم؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس نامبر من حدود 10000
شرایط من چطوره؟
کسی هست یه جواب کوچولو بهمون بده؟
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ای وای...
من اشتباه زدم...
تصحیح هم نداره!!!!
من بین 7000 تا 10000 هستم...
اشتباها 60000 به بالا را انتخاب کردم...
خودتون تصحیح کنید دیگه....
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-13 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-13 ساعت 21:11 توسط poone59.)
من تبریک می گم به همه برنده های امسال و خیلی برام عجیبه که انقدر کیس نامبرهاشون پایینه.
ParsTrader جان امسال هم باز زحمت ساخت این جدول رو کشیدی، لطف کردی ، دستتون درد نکنه اما یه نکته کوچولو بگم اینکه توی تاپیک مشابهی که ماله بچه های 2012 بود اون موقع یکی از کاربرها در مورد مدل آمارگیری شما و گزینه های که برای ما گذاشته بودی اظهار نظری کرد که حرف دل ما کیس بالاییها بود واقعا. امید میرفت با وجود اون صحبتها امسال شما برای ساخت این جدول بیشتر به فکر کیس بالاییها باشی و به قول اون دوستمون برای صحت آمارگیریتون هم که شده فاصله گزینه ها رو یکی میگرفتین، حالا فوقش 5000 تا 5000 تا میشد. البته می دونم که تعداد گزینه ها خیلی زیاد میشد اما خوب الان اون بنده خدایی که کیس نامبر بالا داره چه بهره ای می تونه از این جدول ببره! خوب معلومه که اوضاع یکی با شماره کیس پایین 10 هزار با این آمار ok می شه چون می دونه چند نفر ازش جلوترن و برنامه ریزی می کنه و میدونه حدودا کی میره مصاحبه و چقدر شانس داره برای گرفتن ویزا ولی یکی با کیس 40 هزار یا 50 هزار یا 60 هزار چی! برای کیس پایینیها این جدول خوبه چون خوشحال میشن که از N نفر جلوترن . حالا اون N نفر چی می فهمن !
من این پست رو فقط به این خاطر گذاشتم که من اون کیس بالاییها رو میفهمم خیلی خوب و خودم همین شرایطو پارسال داشتم و میدونم که شرایط خوبی نیست که هیچی از جایگاهت ندونی و هر ماه با دلهره بری ویزا بولتن رو چک کنی و همش نگران باشی که 3500 تا سهم ایران تموم شه و کیس بالاییها اصلا به مصاحبه نرسن و ناکام بمونن . فقط همین وگرنه من از لطف و زحمات شما ParsTrader عزیز واقعا متشکرم و امیدوارم که از من نرنجی.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-13 ساعت 21:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-13 ساعت 21:22 توسط ParsTrader.)
سلام
اصلا قرار نیست من رنجیده بشم
اما برای نظر سنجی دارای محدودیت در تعداد هستیم.
دوم اینکه در این سالها همواره چگالی تعدا برنده ها در شماره های بالا بسیار کمتر از شماره های پایین تر است .
اتفاقن مثال خوبی زدید از فردی که سال قبل نگران بود که نمی داند در کدام ماه کارنت خواهد شد اما دیدید که از شماره 40500 تا اخرین نفر همه با هم کارنت شدند . یعنی نزدیک به 40000 شماره با هم کارنت شدند که این خود نشاندهنده این است که چگالی در شماره های بالا چقدر کمتر است و اصلا نگرانی برای کارنت نشدن برای سال قبل معنی نداشت که من این مطلب را همان پارسال هم گفتم که شما امروز می بینید حرف من درست بود .
در مورد سهمیه 3500 تا با شما موافقم اما امسال چون دوبار قرعه کشی می شود بنابراین از الان نمی توان حدس زد که سری بعد کیس نامبرها در چه حدودی هستند فعلا این نظر سنجی ابتدایی برای تشخیص شرایط اولیه است و بعد از قرعه کشی دوم یک نظر سنجی مجدد با دقت بهتر قرار خواهم داد .
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالای جدول نوشته شده : شماره کیس برندگان 2012 !!
مگه جدول رو برای 2013 ها نساختید ؟!! ایا اشتباهی شده ؟!
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-14 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-14 ساعت 02:34 توسط ParsTrader.)
(2012-05-14 ساعت 00:27)poone59 نوشته: (2012-05-13 ساعت 21:19)ParsTrader نوشته: سلام
اصلا قرار نیست من رنجیده بشم
اما برای نظر سنجی دارای محدودیت در تعداد هستیم.
دوم اینکه در این سالها همواره چگالی تعدا برنده ها در شماره های بالا بسیار کمتر از شماره های پایین تر است .
اتفاقن مثال خوبی زدید از فردی که سال قبل نگران بود که نمی داند در کدام ماه کارنت خواهد شد اما دیدید که از شماره 40500 تا اخرین نفر همه با هم کارنت شدند . یعنی نزدیک به 40000 شماره با هم کارنت شدند که این خود نشاندهنده این است که چگالی در شماره های بالا چقدر کمتر است و اصلا نگرانی برای کارنت نشدن برای سال قبل معنی نداشت که من این مطلب را همان پارسال هم گفتم که شما امروز می بینید حرف من درست بود .
در مورد سهمیه 3500 تا با شما موافقم اما امسال چون دوبار قرعه کشی می شود بنابراین از الان نمی توان حدس زد که سری بعد کیس نامبرها در چه حدودی هستند فعلا این نظر سنجی ابتدایی برای تشخیص شرایط اولیه است و بعد از قرعه کشی دوم یک نظر سنجی مجدد با دقت بهتر قرار خواهم داد .
با ارزوی موفقیت برای شما
ParsTrader عزیزم اگرچه خوشبختانه پیش بینی شما درست از آب درآمد و همه 2012 ها کارنت شدیم اما حتما در جریان هستی که بر اساس اعلام یک مرجع رسمی ( که چون در مورد سمتشون مطمئن نیستم اسم نمیبرم) حدود 1000 برنده ایرانی در سال 2012 اصلا اقدام نکردن و حتی فرمهای اولیه رو هم برای کی سی سی نفرستادن و احتمالا اصلا از برنده شدنشون مطلع نشدن. بدیهیه که در صورتی که همه برندگان ایران اقدام می کردن محال بود که تمام 4453 نفر ویزا بگیرن چون مستحضر هستین که هیچ کشوری نمی تونه بیش از 3500 ویزا بگیره در نتیجه اگر همه اقدام می کردن اتفاقا نگرانی ما کیس بالاییها بیش از اندازه به جا و منطقی و جدی بود که تازه اون دوستی که با شما در مورد نحوه آمارگیری تبادل نظر کردن هم که ظاهرا از برندگان 2012 نبودن و نگرانی برای خودشون نداشتن اما من و سایر کیس بالایی ها جدا نگران بودیم. پس این از خوش شانسی ما و البته بدشانسی اون 1000 نفر بود که این تعداد اقدام نکردن و همه ما به این زودی کارنت شدیم چون در غیر این صورت به احتمال خیلی خیلی زیاد یه عده که کیس بالایی بودیم اصلا به مصاحبه نمیرسیدم، همون سرنوشتی که برندگان کیس بالایی ازبکستان دارن. راستی از اینکه گفتی کیسهای بالا تو سال 2012 چگالی خیلی کمتری داشتن تعجب کردم چون اگه به جدول کیس های 2012 که خودت زحمت تهیه اش رو کشیده بودی سر بزنی میبینی که اتفاقا تعداد ما خیلی زیاد بود از 253 نفری که اونجا شماره کیسشون رو اعلام کردن 91 نفر کیس بالای 50 هزار داشتیم و فکر کنم نگرانی ما اتفاقا بی مورد نبود و ما فقط شانس آوردیم که یه عده اقدام نکردن. حالا در سال 2013 هم با توجه به پر تعداد بودن برندگان ایرونی باز احتمالا این نگرانی برای کیس بالایی ها به وجود میاد بنابراین خیلی خیلی ممنون از حسن نیتت برای طرح جدول دقیقتر بعد از اعلام سری دوم برنده ها.
سلام
نگاه کنید اقدام نکردن برای لاتاری فقط مربوط به امسال نمیشد و در سالهای قبل هم داشتیم اما چون امسال ان خانوم با رادیو .... مصاحبه کرد همه همان مصاحبه را ملاک قرار دادند و به نتیجه های مختلف رسیدند مثلا یکی می گفت به خاطر ان 1000 نفر ایرانی ها را از لاتاری حذف می کنند !!!
اما یکی از مدیران این سایت َashkan78 در تاپیکی به انالیز برندگان 2012 پرداخته که خواندن ان را به شما و همه توصیه می کنم.
در سالهای قبل هم به طور متوسط 66% ایرانی ها برای گرفتن گرین کارت اقدام می کردند که البته این رقم از متوسط جهانی ان که حدود 50% است بالاتر است
حالا اگر 66% ان 4453 نفر برای لاتاری اقدام می کردند به رقم 2938 نفر می رسیم در حالیکه همانطور اعلام شده است نزدیک به 3500 نفر برای لاتاری اقدام کرده اند که این یعنی نزدیک به 76% که از متوسط سالهای قبل نیز بیشتر است .
پس شانس از این ناحیه نبوده و علت کارنت شدن سریع لاتاری به خاطر اوضاع بسیار بد اقتصادی در امریکاست که تعداد بسیاری از مردم دنیا که در لاتاری برنده شده اند را از رفتن به امریکا منصرف کرده است (البته به جز ایران و ازبکستان !! ) .
اتفاقن بسیاری هموطنان که سال قبل به امریکا رفته اند در این سایت هر روز از مشکلات اقتصادی و اوضاع بیکاری می گویند که گوش شنوا
متاسفانه خیلی ها زبان را اصلا جدی نمی گیرند و قبل از رفتن اصلا تحقیق نمی کنند که ایا برای رشته و تخصص انها کار راحت پیدا می شود یا خیر؟
و بعد از هزینه های فراوان در امریکا دچار مشکلات عدیده می شوند
من در تاپیک سال قبل هم گفتم الان هم در اینجا می گویم که دوستان به جای نگرانی در مورد این مسائل به فکر زبان و یادگیری تخصص مناسب باشند که زندگی در امریکا سختتر از ان چیزی است که فکر می کنند .
یکبار دیگر می گویم این تاپیک موقت است و بعد از اعلام نتایج لاتاری در اول اکتبر نظر سنجی جدیدی خواهم گذاشت و این فقط برای کسب امار اولیه است .
با ارزوی موفقیت برای همه