2008-10-04 ساعت 17:07
[/color][/size]دوستان عزيز سلام
من نيز مانند ساير دوستان امسال نيز شركت مي كنم و اميدوار هستم كه امسال اسمم در بياد و من مانند ديگر دوستان به هدفم برسم
چند سوال راجب پر كردن فرم دارم كه اگه لطف كنيد و به من جواب بديد از شما ممنون ميشم
1-افرادي مصل من كه اسم كوچكشان شامل 2ز اسم هست مانند عليرضا يا محمدرضا يا هرچيز ديگه باد اينو تو قسمت first name از هم جدا بنويسند مثل ali reza يا با هم و بدون فاصله مثل alirezaو ايا ايا نياز هست كه در قسمت Middle Name چيز خاصي نوشته شود يا خير؟؟؟؟؟
2- در قسمت In Care Of دقيقا چه چيزي را بايد نوشت؟؟؟؟؟؟
3- زمان نوشتن ادرس در اون 2 خطي كه جا داده بايد ادرس رو از اخر به اول بنويسيم يا مثل نامه هاي خودمان از اول به اخر؟؟؟؟؟؟؟
iran-tehran-azadi ave-hasani aly-no 23
or
no 23-hasani aly-azadi ave-tehran-iran
كدوم درسته من بايد كدومجورشو بنويسم كه از نظر اونا درست باشه
و ايا استفاده از عبارات ave براي خيابان يا bol براي بلوار درست هست يا مثلا sqبراي ميدان يا اينه به صورت فينگليش بايد ادرس رو نوشت مثلا
iran-tehran-khiyabane azadi-kocheye hasani-plak 42
??????????????????????????
4-در مورد عكس هم من رفتم عكاسي يه عكس دسجيتال بمن روي cdداد كه من تونستم اونو با ACDSee رزوليشن اونو 600*600 كنم و حجمش هم تقريبا با فرمت jpg شد 45 كيلوبايت ايا درست هست يا نه
اساتيد محترم لطفا من را راهنمايي بفرماييد
با شپاس فراوان
من نيز مانند ساير دوستان امسال نيز شركت مي كنم و اميدوار هستم كه امسال اسمم در بياد و من مانند ديگر دوستان به هدفم برسم
چند سوال راجب پر كردن فرم دارم كه اگه لطف كنيد و به من جواب بديد از شما ممنون ميشم
1-افرادي مصل من كه اسم كوچكشان شامل 2ز اسم هست مانند عليرضا يا محمدرضا يا هرچيز ديگه باد اينو تو قسمت first name از هم جدا بنويسند مثل ali reza يا با هم و بدون فاصله مثل alirezaو ايا ايا نياز هست كه در قسمت Middle Name چيز خاصي نوشته شود يا خير؟؟؟؟؟
2- در قسمت In Care Of دقيقا چه چيزي را بايد نوشت؟؟؟؟؟؟
3- زمان نوشتن ادرس در اون 2 خطي كه جا داده بايد ادرس رو از اخر به اول بنويسيم يا مثل نامه هاي خودمان از اول به اخر؟؟؟؟؟؟؟
iran-tehran-azadi ave-hasani aly-no 23
or
no 23-hasani aly-azadi ave-tehran-iran
كدوم درسته من بايد كدومجورشو بنويسم كه از نظر اونا درست باشه
و ايا استفاده از عبارات ave براي خيابان يا bol براي بلوار درست هست يا مثلا sqبراي ميدان يا اينه به صورت فينگليش بايد ادرس رو نوشت مثلا
iran-tehran-khiyabane azadi-kocheye hasani-plak 42
??????????????????????????
4-در مورد عكس هم من رفتم عكاسي يه عكس دسجيتال بمن روي cdداد كه من تونستم اونو با ACDSee رزوليشن اونو 600*600 كنم و حجمش هم تقريبا با فرمت jpg شد 45 كيلوبايت ايا درست هست يا نه
اساتيد محترم لطفا من را راهنمايي بفرماييد
با شپاس فراوان
شماره کیس: 2012ASxxx
قبولی: بزودی 100% همین امسال
ارسال مدارک: ?
دریافت پاکت دوم: ?
مصاحبه: ?
كليرنس: ?
دريافت ويزا: ?
دریافت کارت: ?
قبولی: بزودی 100% همین امسال
ارسال مدارک: ?