موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون آرمان جان لطف کردی
ولی فقط یه سوال دیگه هست که باید بپرسم...
این طرح موقتی هست؟!!!!!
یعنی من قبلا روشای مختلف رو تحقیق کرده بودم eb3 نبود بینشون....یعنی eb3 برای مدتی محدود وجود داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-28 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-28 ساعت 23:04 توسط Omid.kiani.)
در ضمن یه چیز دیگه هم یادم اومد...
اینطور که معلومه و من تحقیق کردم در حال حاضر هزینه ای بین 40 تا 50 هزار دلار هزینه خواهد داشت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تقریبا با تمام شرکتها صحبت کردم و قیمتهای متفاوتی بین ٤٥ تا ٦٠ هزار دلار بود. من تونستم با شرکت اصلی که طرف قرارداد با تمام این شرکتها بود تماس بگیرم و معلوم شد که قیمت اصلی یک سری از مشاغل ٥٠ هزار تا و برای سری دوم ٦٠ هزار تا است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از طریق وکیلم از طریق eb3 اقدام کردم تاییدیه امریکا هم واسم ارسال شده مرحله بعدی چیه؟
به نظرتون چقدر طول می کشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-03 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-03 ساعت 17:39 توسط VAHIDEH1362.)
سلام شما اسم وكيلتون جيه ؟جند وقته اقدام كرديد
من از مهر اقدام كردم اما هنوز جيزي نيامده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما میتونید از perm processing استفاده کنید و اون زمان 1.5 تا 2 سال رو طی 2 هفته بگزرونید
البطه باید 1000$ پول بدید به DOL یا یا همون LABOR DEPARTMENT
من خودم از این طریق اقدام کردم و دقیقا سر 2 هفته جواب APPROVAL من اوند وقتی جواب از لیبر آمریکا بیا د که قبول شدی بهت یک کیس نامبر تعلق میگیره کی اون روزی کا اپروو میشی میشه روز
PRIORITI DATE
که بعد از اون باید ویزا بولتین هر ماه رو چک کنی ببینی که چه تاریخهایی رو برای اون ماه اعلام میکنن مثلا میگن در میزا بولتین ژانویه در قسمت EB3 افرادی که در سال 2012 دپارتمان DOL یا همون DEPARTMENT OF LABOR قبولشون کرده برن برای مصاحبه
به همین دلیل پیشنهاد من به شما اینه که از PERM PROCESSING حتما استفاده کنید و ظرف 2 هفته جواب بگیرید و به فکر 1000$ نباشید چون 1000$ ظرف 20 روز با یک کار عادی در میاد .
ولی اگر از PERMاستفاده نکنی و در آینده ویزا بولتین به RETROGRATION بخوره یعنی ایست داشته باشه هالا هالا ها باید منتظر بمونی من 6 سال منتظر موندم بعد قوانین مهاجرت رو جویدم و راه کار پیدا کردم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم میتونی یا نه اگر تو labor باشه نمیدونم.از وکیل بپرس
اینو بدون که آمریکا یک کشور سرمایه داری میگه اگر پول داری بده جلو میندازم ولی در چهاچوب قانون تمام این بدبختیها از ندونستن قانون.
من الان کارهام تموم شده 3 ماه پیش اینترویو هم شدم و الاه منتظر جواب addministrative processing هستم یا به قول خودمون اف بی آی چک.
من 7 سال پیش اقدام کردم و تایید شدم بعد رفت تو DOA همونجایی که شما هستید بعد پروندم بعد از 2 سال گم شد بعد یه وکیل دیگه گرفتم و پروسه 3 سال قبلی رو تو 2 ماه 7 روز انجام داد و من سال 2011 اپروو شدم بعد ویزا بولتین میگفت نوبت ویزاهای افرادی که سال 2006 قبول شدن بعد 3 سال ایستادم که ویزا بولتین تکون بخوره که نخورد شد سال 2014 بعد اوباما دستور داد که ویزا ها سریعتر رسیدگی بشه و بعد از اون چیزی که 3 سال تکون نخورده بود 2 ماهه نوبتمون شد و بعد از اون وقت سفارت دادن که ما فهمیدیم یکی از مدارکمون باطل شده و بعد از اون 3 ماهه اون مدرکو بعد از 4 تا سفر و چهار بار امتهان دادن قبول شدیم بعد خوشهال بودیم که 1 ماه دیگه یعنی آبان ماه 1394 در سفارت ابوظبی مصاحبه داریم و 10 روز قبل از مصاحبه پدرم فوت کرد بعد با حال احوال بد با کل خانوادم رفتیم سفارت و با توجه به اینکه من نه سربازی رفتم نه شغل دولتی داشتیم ADDMINISTOR PROCESSING خوردیم و الان بعد از 3 ماه جوابی نیامده و اگر یک ماه دیگه طول بکشه دوباره باید مدیکال توی کشور امارات رو بگزرونیم بعد ببینیم چی میشه.
خلاصه اینکه زیر پرچم کفر و استکبار رفتن به این راحتی ها هم نیست، باید به طلبه:-)