موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوالی داشتم .چطور از توی سایت bulletin باید بفهمم که شماره case number ام current شده... من اصلن سر در نیوردم که چطوری میشه فهمید؟
از کجای سایت باید دید؟
و یه سوال دیگه اینکه شماره case number از آخر هستش ؟ یعنی اگه شماره من مثلا این باشه : 2013AS00004444 شماره من از 4000 به بالا میشه؟
لطفا اگه میشه من و راهنمایی کنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیر
من بعد از ارسال مدارکم در 15 may هیچ ایمیلی نگرفتم مبنی بر تایید رسید مدارکم حالا باید چی کار کنم راهنمایی می خواستم ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتی امروز مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم، اطلاعات جالب و مفیدی به دست آوردم و این جای تشکر از کسانی داره که اطلاعاتشون رو به اشتراک می گذارند.
اما با توجه به این که هنوز بولتن مربوط به پرونده های 2013 در نیومده پیشنهاد می کنم فعلا و تا یک ماه دیگه یه این مساله فکر نکنیم و در کمال آرامش به کارهای مهمتر مثل موارد زیر توجه کنیم. چون حداقل تا شهریور هیچ موثقی از زمان کارنت شدن و مصاحبه ها به دست نمی آید.
- انجام واکسیناسیون
- آماده کردن مدارک برای ترجمه (بعضی ها ممکنه مدراکشون رو از دبیرستان و یا دانشگاه نگرفته باشند)
- تعویض پاسپورتها در صورت نیاز
- بررسی موارد مورد نیاز برای سفر به آنکارا و انجام آزمایش های پزشکی
اگر موارد دیگری هست اشاره نمایید.
به امید موفقیت همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-25 ساعت 18:19)sh91 نوشته: سلام
وقتی امروز مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم، اطلاعات جالب و مفیدی به دست آوردم و این جای تشکر از کسانی داره که اطلاعاتشون رو به اشتراک می گذارند.
اما با توجه به این که هنوز بولتن مربوط به پرونده های 2013 در نیومده پیشنهاد می کنم فعلا و تا یک ماه دیگه یه این مساله فکر نکنیم و در کمال آرامش به کارهای مهمتر مثل موارد زیر توجه کنیم. چون حداقل تا شهریور هیچ موثقی از زمان کارنت شدن و مصاحبه ها به دست نمی آید.
- انجام واکسیناسیون
- آماده کردن مدارک برای ترجمه (بعضی ها ممکنه مدراکشون رو از دبیرستان و یا دانشگاه نگرفته باشند)
- تعویض پاسپورتها در صورت نیاز
- بررسی موارد مورد نیاز برای سفر به آنکارا و انجام آزمایش های پزشکی
اگر موارد دیگری هست اشاره نمایید.
به امید موفقیت همه
سلام، فک از کنم کمتر از بیست روز دیگه اولین سری کارنتی ها مشخص بشه، اگه هیچ کاری نکردی واسه آرامش، کمالشو بیخیال شو!
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوالی پیش اومد!
توی بولتن هر ماه میلادی کارنتی های ماه بعد رو میزنن. مثلآ تو نیمه اول جولای ، کارنتی های آگوست رو اعلام کردن.
از اونجایی که مصاحبه ها از اکتبر شروع میشه پس قاعدتآ اولین سری تو سپتامبر کارنت میشن. پس چرا دوستان تو آگوست منتظر اولین کارنتی ها هستن ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام واي خداجون.مرسي ehsan-ati با ايميلت اميدوار شدم آخه من تازه فهميدم كه برنده شدم و تازه امروز مداركم رو فرستادم شماره كيس نامبرم هم***3 هست نگران بودم كه چون دير مداركم رو فرستادم در روند كارم با مشكل مواجه بشم مرسي كه اميدوارم كردي
کیس نامبر: 2013AS00003XXX
رویت قبولی: 2012 جولاي
سفارت: آنکارا
ارسال فرم های سری اول: جولاي2012 با پست دي اچ ال
کارنتی :
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه:
تاریخ کلیرنس:
گرین کارت :
جمع هزينه ها:51000پست+23000عكس
شماره کیس: 2013AS00003XXX
رویت قبولی: 12 جولاي 2012
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها سری اول:29 جولاي 2012
کارنتي:15 نوامبر
مصاحبه:ژانويه
جمع هزینه: 51000 پست+23000 عکس+38000 ترجمه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به همگی
دوستان هر زمانی متوجه شدید زمانهای مصاحبه و کارنت شدن شماره ها مشخص شد لطفا اطلاع رسانی کنید خیلی ممنون
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز