کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-08 ساعت 23:22)afs نوشته:  دوستان مهاجرسرایی، جدول برندگان به روز شد

http://afsh.servehttp.com/2013-Selectees-v19.pdf

با پیشنهاد امیر، تعدادی از برندگان یک رقم دیگه از کیس خودشون رو اعلام کردند که بابت این ایده و همکاری که همه داشتند تشکر می کنم.

توی نسخه جدید جدول و به دلیل بالا افرادی که شماره کیس خیلی نزدیک دارند به خوبی قابل تشخیص هستند و احتمالا همه باهم همسفرند.
امیدوارم این نزدیکی شماره ها نزدیکی دل ها رو به همراه داشته باشه.

یه چیز دیگه، من دارم یک مسافرت کبری می رم، پیشاپیش اگر حضورم نامحسوس تر از قبل شد عذرخواهی می کنم، اما مطمئن باشید جدول رو به روز نگه می دارم.

ممنون.

ممنون که با این همه دقت جدول را آپدیت میکنید...واقعا مفیده جدولتون...امیدوارم سفر خوبی داشته باشید و لطفتون همیشه شامل حال بچه های 2013 باشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، امیر مهاجر ، lover usa ، afs ، bayat_r
(2012-12-08 ساعت 23:22)afs نوشته:  دوستان مهاجرسرایی، جدول برندگان به روز شد

http://afsh.servehttp.com/2013-Selectees-v19.pdf

با پیشنهاد امیر، تعدادی از برندگان یک رقم دیگه از کیس خودشون رو اعلام کردند که بابت این ایده و همکاری که همه داشتند تشکر می کنم.

توی نسخه جدید جدول و به دلیل بالا افرادی که شماره کیس خیلی نزدیک دارند به خوبی قابل تشخیص هستند و احتمالا همه باهم همسفرند.
امیدوارم این نزدیکی شماره ها نزدیکی دل ها رو به همراه داشته باشه.

یه چیز دیگه، من دارم یک مسافرت کبری می رم، پیشاپیش اگر حضورم نامحسوس تر از قبل شد عذرخواهی می کنم، اما مطمئن باشید جدول رو به روز نگه می دارم.

ممنون.

افشین جان ممنون از زحمات شما
من شماره کیسم را 2 رقمش را نمایش دادم مابقی اطلاعات را نیز در پروفایلم قرار داده ام
سربلند و پیروز باشید
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، afs ، ani_sheiton
با سلام به دوستان گل گلابم
##CN:2013AS7
رویت قبولی:15 جون
ارسال فرمها:20 جون
سفارت:انکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، afs ، ani_sheiton
با سلام
ماه پیش هشتم نوامبر حدود نیمه های شب بولتن اومد
این ماه یک کم دیر شده.

با سلام
به نظر من میتونید بصورت تلفنی از KCC بپرسید که فرمهاتونو دریافت شده
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hoormazd ، ani_sheiton ، DIVE
نگران نباش دوستم .امروز و فردا تعطیلن!تا دوشنبه3 شب میدن دیگه!بعدشم دیر نیست خودشون گفتن تا 15 هرماه !
ممکنه بین این ماه تا ماه اسفند کارنتی کم شه اما باز دوباره زیاد کارنت میکنن.اینو میانگین گرفتم از سال 2009.

بچه ها سایت های که امیر مهاجر گذاشته من نمیتونم باز کنم ببینم اسم هست یا نه.همش ارور میده
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: achi686 ، گل نهال ، Hoormazd ، bardia9 ، lilac ، kasrafo
سلام دوستان کسی میدونه جدولی مثل جدول آقا افشین واسه پارسال یعنی قبولیهای 2012 تو سایت داریم یا نه؟
میخام ببینم پارسال چندتا کیس و چند نفر قبولی 2012 تو مهاجر سرا عضو بودن. کسی میدونه؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، گل نهال
(2012-12-09 ساعت 02:17)amiro0008 نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه جدولی مثل جدول آقا افشین واسه پارسال یعنی قبولیهای 2012 تو سایت داریم یا نه؟
میخام ببینم پارسال چندتا کیس و چند نفر قبولی 2012 تو مهاجر سرا عضو بودن. کسی میدونه؟

جدول احسان (۲۰۱۲ در یک نگاه)
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، payampars ، sayeh_m ، kasrafo ، amiro0008 ، roeentan
(2012-12-08 ساعت 21:38)امیر مهاجر نوشته:  از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.
از عزیزانی هم که موافقند ولی هنوز اقدامی نکردند خواهش میکنم زحمتش رو بکشند و بعدش اینجا یک پست بگذارند تا افشین راحت تر پیداشون کنه و جدولشو آپدیت کنه.

به خاطر گل روی شما و آقا افشين گل که جدولش تکميل شه ما کيسمون رو می کنيم برو واسه خودت Big GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roeentan
دلم می خواد این ماه تا 5000 رو کارنت کنن ، ما هم نصف بشیم.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: bayat_r ، itsmasoud ، payam62 ، payampars ، b_argi ، bardia9 ، امیر مهاجر ، roeentan ، mrr777
(2012-12-09 ساعت 10:24)DIVE نوشته:  دلم می خواد این ماه تا 5000 رو کارنت کنن ، ما هم نصف بشیم.

نمیشه اما اگه بشه چی میشه...Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: itsmasoud ، Hoormazd ، گل نهال ، payam62 ، payampars ، b_argi ، bardia9 ، Sanna ، sayeh_m ، kasrafo ، DIVE ، roeentan ، lilac
(2012-12-08 ساعت 22:04)payampars نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 21:51)Sanna نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 21:38)امیر مهاجر نوشته:  از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.
از عزیزانی هم که موافقند ولی هنوز اقدامی نکردند خواهش میکنم زحمتش رو بکشند و بعدش اینجا یک پست بگذارند تا افشین راحت تر پیداشون کنه و جدولشو آپدیت کنه.

با سپاس از زحمات شما، من تو لیست آقای افشین نیستم Big Grin

با سپاس از زحمات همه دوستان، منم تو لیست نیستم

من هم تو لیست نیستم
با تشکر
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان:
(2012-12-08 ساعت 17:30)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 16:42)aaghaafi نوشته:  باسلام . منو ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم می دونم که کاملا به این تاپیک بی ربطه ولی چون این تاپیک پربیننده تر از تاپیک " ازدواج بعد از قبولی در لاتاری" است اینجا هم می پرسم:
اون اینه که اگه فردی بعد از قبولیش ازدواج کنه و همسرش ( که ایرانی هست و پاسپورت ایرانی هم داره) سیتیزن یک کشور اروپایی باشه ( یعنی پاسپورت اون کشور رو هم داشته باشه) و نخواد که گرین کارت بگیره چه کار باید بکنه؟؟؟؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مهمه برام

اگه مشکلی برای کيس شما پيش نمياد بنظر من حيفه ايشون نميخواد گرين کارت بگيره. آيا بخاطر مسائل مالياتی نميخوان بگيرن؟

نه به خاطر این مسائل نیست ما می ترسیم با این کار شانس من بیاد پائین به هر حال همسر من به راحتی می تونه بصورت توریست به آمریکا بیاد و هر بار هم سه ماه اقامت داشته باشه . اینه که گفتیم دیگه ریسک کار من بالا نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
اندکی صبر
سحر نزدیک است
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، ensan ، lover usa
(2012-12-09 ساعت 12:39)taha_jam_co نوشته:  ما که به خدا کف کردیم از انتظارررررررررررررررررررررر
هم وطن گرامی ،ماهم مثل شما شمارمون حدود 5000 است.فقط برای اینکه اعصاب خودتون رو خراب نکنید، توصیه میکنم با کمی صبرو تحمل مقدمات سفر و مصاحبه رو بچینید.نهایت تا یکی دو ماه آینده تکلیف همه ماها معلوم میشه. به امید ویزای یکضرب
و آرزوی پیروزی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: payampars ، bardia9 ، ensan ، sayeh_m ، گل نهال ، kasrafo ، roeentan
(2012-12-09 ساعت 12:44)b_argi نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 12:39)taha_jam_co نوشته:  ما که به خدا کف کردیم از انتظارررررررررررررررررررررر
هم وطن گرامی ،ماهم مثل شما شمارمون حدود 5000 است.فقط برای اینکه اعصاب خودتون رو خراب نکنید، توصیه میکنم با کمی صبرو تحمل مقدمات سفر و مصاحبه رو بچینید.نهایت تا یکی دو ماه آینده تکلیف همه ماها معلوم میشه. به امید ویزای یکضرب
و آرزوی پیروزی

درود بر شما
من چی بگم با کیس نامبر 94xx SadSadSadSadSad
ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان