کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بچه ها حالا بايد منتظر چي باشيم.......
خودمون ميخواد كاري بكنيم؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، nika
من همین الان از بیرون اومدم خونه گفتم یه سر بزنم ببینم کارنت شدم یا نه فکر نمیکرم با ذیذن کارنت شدنم اینقدر خوشحال بشم یه حال معنوی و ملکوتی بهم دست داده الان من میتونم بیماران رو هم شفا بدم :d
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: lilac ، mgolchin13 ، ani_sheiton ، usa lover ، nika ، lilistar ، far-dv2013 ، fire dragon ، گل نهال ، pooyash ، afs ، roeentan
(2012-12-12 ساعت 02:05)DEMAR001 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 01:33)usa lover نوشته:  خوب حالا حدس بزنید برای ماه بعد تا چند رو کارنت می کنن؟
یعنی چه سرگرمی داریم امسال ما...Big Grin

من فكر مي كنم تا ٥٣٥٠ رو أعلام كنن

خدا از دهنت بشنوه ایشالاBig Grin
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nika ، mohssen ، DEMAR001
(2012-12-12 ساعت 02:35)mohareri نوشته:  بچه ها حالا بايد منتظر چي باشيم.......
خودمون ميخواد كاري بكنيم؟

تکمیل و آماده سازی مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه.... و انتظار برای جایگزین شدن نامه دوم و اطلاع از روز و ساعت مصاحبه.
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، nika ، nima1348 ، امیر مهاجر
(2012-12-12 ساعت 02:50)sepand88 نوشته:  من همین الان از بیرون اومدم خونه گفتم یه سر بزنم ببینم کارنت شدم یا نه فکر نمیکرم با ذیذن کارنت شدنم اینقدر خوشحال بشم یه حال معنوی و ملکوتی بهم دست داده الان من میتونم بیماران رو هم شفا بدم :d

پس یک دستی هم به سر ما بکش!Big Grin
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sepand88 ، ani_sheiton ، sadeghi897 ، nika ، rouzbehdarvishi ، mohssen ، گل نهال ، DEMAR001
من که میگم ماه بعد 500 تا اعلام میشه بعد دوباره از بهمن 1000 تا:-D
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: nika
من از خوشحالیه بقیه خوابم نمیبره!
خودم اگه کارنت شم سال ها فکر کنم نخوابم بعد یهو برم عضو اصحاف کهف شم:-D
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nika ، lilistar ، rouzbehdarvishi ، mani.iht ، lilac
از این به بعد من به عدد 4300 یک طور دیگه نگاه می کنم
با تچکر
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nika ، kasrafo ، rouzbehdarvishi ، alirezass ، امیر مهاجر ، amir82 ، ani_sheiton
Smile 
عجب صبح دل انگیزی شد امروزSmile هورااااااااااااااا
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: nika ، lilistar ، rouzbehdarvishi ، bardia9 ، nima1348 ، گل نهال ، sepand88 ، roeentan ، amir82 ، ani_sheiton
تبریک به بچه هایی کارنتی .
میگم اونایی که برنده لاتاری هستن اما عضو مهاجر سرا نیستن چجور آدمایی هستن؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: nika ، kasrafo ، rouzbehdarvishi ، bardia9 ، sepand88 ، ani_sheiton
تبریک به همه اونایی که کارنت شدن.
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، rezazaman ، lilistar ، bardia9 ، sepand88 ، nika ، ani_sheiton
با عرض تبريك به همه دوستان كه كارنت شدهاند
براي ماها كه بيشتر از 8000 هستيم هم يه دعا خيري بفرمائيد
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان: mani.iht ، far-dv2013 ، jazirehh ، lilistar ، bardia9 ، گل نهال ، sepand88 ، lilac ، nika ، amir82
سلام
ما هم آخرش كارنت شديم. به همه دوستاني كه كارنت شدند تبريك مي گويم و به اميد كسب ويزاي يكضرب براي همه
==============================================
For February, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2013 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 22,000 Except: Egypt 13,000
Ethiopia 20,400
Nigeria 11,000
ASIA 4,300
EUROPE 13,400
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 725
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 775
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: bayat_r ، far-dv2013 ، lilistar ، bardia9 ، گل نهال ، nika ، ani_sheiton
به سهم خودم به تک تک دوستانی که در این مرحله پذیرفته شدن از صمیم قلب تبریک و تهنیت عرض می کنم. با آرزوی دریافت ویزای یک ضرب.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: bardia9 ، sayeh_m ، Saeedv13 ، pooyash ، nika ، fereydoooon ، ani_sheiton
سلام به همه بچه ها به خصوص كارنتي هاي اين ماه . ديگه مطمئن شدم كه ماه بعد كارنت ميشم.Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان: bardia9 ، Saeedv13 ، nika ، fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان