کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-21 ساعت 16:33)bayat_r نوشته:  امروز 2 امین روز بهمن ماه 1391 هجری شمسی و 21 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
265 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 161 روز پیش اعلام

سلام.سال های پیش هم طی 10 دوره شماره ها کارنت میشدن؟Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 17:18)arbabe halgheha نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 16:33)bayat_r نوشته:  امروز 2 امین روز بهمن ماه 1391 هجری شمسی و 21 امین روز ژانویه سال 2013 میلادی مصادف با
265 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

ببخشید این جدول همیشه درست بود پیش‌بینیش از اول ؟آخه من فکر می‌کردم ۶۳۰۰ فروردین می‌رن مصاحبه امروز یکی‌ بهم گفتین جوری نیست هر ماه ۲۰۰ تا کم می‌شه ماه دیگه ۶۰۰۰ تا می‌رن مصاحبه .اگه اینجوری باشه من که کیس نامبرم ۶۳۰۰ فروردین میرم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: arbabe halgheha ، Tomas
این جدول معمولا درست بوده
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، ani_sheiton ، Tomas
پس ما عید میریم مصاحبه.ببخشید بده این که iعلiم می‌شه سری جدید چند وقت بعدش معمولا می‌رم مصاحبه
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-21 ساعت 21:06)taba60 نوشته:  پس ما عید میریم مصاحبه.ببخشید بده این که iعلiم می‌شه سری جدید چند وقت بعدش معمولا می‌رم مصاحبه

آگر اشتباه نکنم حدود یکماه تا 45 روز بعد از اعلام کارنتی
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 23:44)jazirehh نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 21:06)taba60 نوشته:  پس ما عید میریم مصاحبه.ببخشید بده این که iعلiم می‌شه سری جدید چند وقت بعدش معمولا می‌رم مصاحبه

آگر اشتباه نکنم حدود یکماه تا 45 روز بعد از اعلام کارنتی
دقیقترش میشه 45 روز تا دو ماه و نیم بعد از اعلام کارنتی
تشکر کنندگان: rezagh ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 19:54)taba60 نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 17:18)arbabe halgheha نوشته:  

ببخشید این جدول همیشه درست بود پیش‌بینیش از اول ؟آخه من فکر می‌کردم ۶۳۰۰ فروردین می‌رن مصاحبه امروز یکی‌ بهم گفتین جوری نیست هر ماه ۲۰۰ تا کم می‌شه ماه دیگه ۶۰۰۰ تا می‌رن مصاحبه .اگه اینجوری باشه من که کیس نامبرم ۶۳۰۰ فروردین میرم
من که فکر نمیکنم ازش کم بشه.اگه قرار باشه 200تا کم بشه پس نوبت به کیس های بالا نمیرسهSad

من احساس میکنم طبق جدول دوستمون پیش میره(ولی بازم معلوم نیستا)
تشکر کنندگان: bayat_r ، ani_sheiton ، Tomas
راستی‌ یه سؤالم از آقایونی که تو کار جدول هستن دارم.تا به حال شده مثلا ماه آخر یا سری آخر کارنت کردن،بیش از حد معمولش باشه؟

و آیا اینکه وقتی‌ کشید به ماه آخر(دوستانی که کیس بالا هستن)دادن ویزا سخت تر می‌شه؟سختگیر تر میشن؟(چون سهمیه ها پر شدن)
تشکر کنندگان:
(2013-01-22 ساعت 02:08)arbabe halgheha نوشته:  راستی‌ یه سؤالم از آقایونی که تو کار جدول هستن دارم.تا به حال شده مثلا ماه آخر یا سری آخر کارنت کردن،بیش از حد معمولش باشه؟

و آیا اینکه وقتی‌ کشید به ماه آخر(دوستانی که کیس بالا هستن)دادن ویزا سخت تر می‌شه؟سختگیر تر میشن؟(چون سهمیه ها پر شدن)
دوست عزيز اول از همه كه لطفاً امضاتونو كامل كنيد، بله سري آخر كارنت سال هاي قبل ٢-٣ هزار تا بوده، نگران نباشيد. نه ماههاي آخر اتفاقاً سختگيري كمتر ميشه، ميتونيد تاپيك كليرنس برندگان٢٠١٢ را بخونيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، arbabe halgheha ، rezagh ، jazirehh ، amairmonre ، lilac ، roeentan ، payampars ، ani_sheiton ، iman63ir ، tajhizgaran ، nika ، پدی ، DIVE ، Tomas
(2013-01-22 ساعت 02:18)گل نهال نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 02:08)arbabe halgheha نوشته:  راستی‌ یه سؤالم از آقایونی که تو کار جدول هستن دارم.تا به حال شده مثلا ماه آخر یا سری آخر کارنت کردن،بیش از حد معمولش باشه؟

دوست عزيز اول از همه كه لطفاً امضاتونو كامل كنيد، بله سري آخر كارنت سال هاي قبل ٢-٣ هزار تا بوده، نگران نباشيد. نه ماههاي آخر اتفاقاً سختگيري كمتر ميشه، ميتونيد تاپيك كليرنس برندگان٢٠١٢ را بخونيد

گل نهال عزیز کاملا درست می گن ،
در ضمن اصلا نگران پر شدن سهمیه نباشین ... چون مدارکی که سری اول برای KCC از طرف برنده های ایرانی ارسال شده بوده و اونها بر اون اساس برنده ها رو اعلام کرده بودن ، از پیش بینی اونها برای ایران کمتر بوده و باز تعداد زیادی رو از ایران برنده اعلام کردن ! البته من مطمئن خیلی از برنده های سری دوم از برنده شدنش خبر ندارن ... پس باز سهمیه پر نخواهد شد
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، shiraz2013 ، ani_sheiton ، sgkco24 ، nika ، NarcisJ ، Tomas
(2013-01-19 ساعت 11:52)shimoda نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 11:49)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 10:44)mrr777 نوشته:  سلام، صبح شنبه تون بخير و شادي
كيس نامبر بالاي ٥٠٠٠ كسي هست كه نامه دومش اومده باشه؟

سلام، من که دقت میکردم ندیدم.
شیمودا جان هم ۵۱۰۰ هستش و نامه دومش نیومده بود.
من فکر میکنم سری اول هر چی نامه اومده برای کیسهای زیر ۵۰۰۰ بوده.
نگران نباشید. احتمالا مصاحبه شما آخر ماهه و نامه‌تون هم نهایتا با چند روز تأخیر میاد.

امیدوارم
من دیشب زنگ زدم به کی سی سی گفت تا سه هفته ی دیگه باید منتظر باشم
راستش من باور نکردم و هی صفحه رو بستم و دوباره باز کردم تا وقتی از ساعت اداریشون گذشت
دارم کم کم باور می کنم

سلام
منم 51XX‌ هستم ولي هنوز نامه دومم نيومده. احتمالا نامه ما همزمان مياد. اگر نامه شما رسيد لطفا به من هم خبر بديد. arash.rashidghamat@gmail.com هستم.
با تشكر
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: mrr777 ، ani_sheiton ، nika ، Tomas
(2013-01-22 ساعت 11:03)arash_r15 نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 11:52)shimoda نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 11:49)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 10:44)mrr777 نوشته:  سلام، صبح شنبه تون بخير و شادي
كيس نامبر بالاي ٥٠٠٠ كسي هست كه نامه دومش اومده باشه؟

سلام، من که دقت میکردم ندیدم.
شیمودا جان هم ۵۱۰۰ هستش و نامه دومش نیومده بود.
من فکر میکنم سری اول هر چی نامه اومده برای کیسهای زیر ۵۰۰۰ بوده.
نگران نباشید. احتمالا مصاحبه شما آخر ماهه و نامه‌تون هم نهایتا با چند روز تأخیر میاد.

امیدوارم
من دیشب زنگ زدم به کی سی سی گفت تا سه هفته ی دیگه باید منتظر باشم
راستش من باور نکردم و هی صفحه رو بستم و دوباره باز کردم تا وقتی از ساعت اداریشون گذشت
دارم کم کم باور می کنم

سلام
منم 51XX‌ هستم ولي هنوز نامه دومم نيومده. احتمالا نامه ما همزمان مياد. اگر نامه شما رسيد لطفا به من هم خبر بديد. arash.rashidghamat@gmail.com هستم.
با تشكر

اطاعت امر مي شه ارش خان، اگه نامه شما زودتر رسيد به من از طريق همين سايت ايميل بزنيد.
موفق باشيد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre ، rezagh ، nika ، Tomas
شاید این جمعه بیاید شاید
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: amir82 ، DEMAR001 ، Tomas
دوستان
نامه مصاحبه ها میاد . توی همین امشب و فردا . اینقدر مهم نیست که شماها نگران باشید . اگر جای ما سری اولی ها بودین که بعد از دو ماه نامه اومد چی میگفتین ؟؟؟ انرژی رو برای آینده ذخیره کنید . همه بالای 5000 ها با هم میاد . ایشاله ارمنستان هستین Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-22 ساعت 17:47)sayeh_m نوشته:  دوستان
نامه مصاحبه ها میاد . توی همین امشب و فردا . اینقدر مهم نیست که شماها نگران باشید . اگر جای ما سری اولی ها بودین که بعد از دو ماه نامه اومد چی میگفتین ؟؟؟ انرژی رو برای آینده ذخیره کنید . همه بالای 5000 ها با هم میاد . ایشاله ارمنستان هستین Wink

مامان سایه شما هم به خاطر کلیر شدن دست به وزنه شدین؟! Tongue
باید ماها هم دست به دمبل بشیم شاید نامه هامون اومد Wink بالای 5000 که هیچی نامه منم نیومده هنوز (البته احتمالا شماره منو رند کردن انداختن با 5000ی اTongueSmile )
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان