کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
مصاحبه ما افتاده هفته دووم اپریل همسفر نبودددددددددددد
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: afshin sadeghi 2 ، bayat_r ، Tomas
امروز 12/7 .
احتمالا تا 15 روز دیگه سری جدید کارنتی اعلام میشه...
پیشبینی من اینه که تا 7700 یا نهایتا 7800 اعلام میکنن.
به نظرم به علاوه ی سری جدید اعلام کارنتیا، دو سری دیگه هم اعلام میکنن...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، Hedieh20 ، jazirehh ، DIVE ، Judy Abbott 13 ، nika ، farshadsh ، Tomas ، saeid-ss
(2013-02-24 ساعت 17:02)jazirehh نوشته:  آقا پیش بینی برای سری بعدی کارنتی ها رو شروع کنیم؟
پایه رو هم که استاد بیات گذاشته 7898 ... من می خوام مثل دفعه قبل یه نظراتی بدم ولی اگه این دفعه هر کی درست گفت ( پیش بینی هر کی نزدیک تر به کارنتی ها بود بقیه بهش یه شامی ، ناهاری چیزی بدن Smile )
Big Grin Smile

من با توجه به کيس نامبر خودم و احترام به جناب بيات ميگم 7900 تا برا شام هم ميرزا قاسمی دوست دارم Big GrinBig GrinBig Grin

(2013-02-25 ساعت 03:16)taha_jam_co نوشته:  مصاحبه ما افتاده هفته دووم اپریل همسفر نبودددددددددددد

تبريک می گم بالاخره مصاحبه شما هم مشخص شد از دست کی سی سی خيلی شاکی بودی در هر صورت خوشحالم و اميدوارم شاد و موفق باشيدSmileSmile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، Hedieh20 ، rezagh ، jazirehh ، shaso ، mehdi110 ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-25 ساعت 09:03)sgkco24 نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 17:02)jazirehh نوشته:  آقا پیش بینی برای سری بعدی کارنتی ها رو شروع کنیم؟
پایه رو هم که استاد بیات گذاشته 7898 ... من می خوام مثل دفعه قبل یه نظراتی بدم ولی اگه این دفعه هر کی درست گفت ( پیش بینی هر کی نزدیک تر به کارنتی ها بود بقیه بهش یه شامی ، ناهاری چیزی بدن Smile )
Big Grin Smile

من با توجه به کيس نامبر خودم و احترام به جناب بيات ميگم 7900 تا برا شام هم ميرزا قاسمی دوست دارم Big GrinBig GrinBig Grin

(2013-02-25 ساعت 03:16)taha_jam_co نوشته:  مصاحبه ما افتاده هفته دووم اپریل همسفر نبودددددددددددد

تبريک می گم بالاخره مصاحبه شما هم مشخص شد از دست کی سی سی خيلی شاکی بودی در هر صورت خوشحالم و اميدوارم شاد و موفق باشيدSmileSmile
تا 8500 اعلام میشود.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

تشکر کنندگان: گل نهال ، sgkco24 ، سو سو ، shaso ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-24 ساعت 22:27)vmware نوشته:  پروین جان منم همین رو نوشتم دیگه نوشته برای ایران و کشورهای لیست زیر لازم نیست فقط افرادیکه بعد از سن 16 سالگی به مدت 6 ماه بیشتر تو کشور دومی زندگی کردن باید از اون کشور سوء پیشینه بگیرن
Police certificates are not required from Iran or any country on the following list:
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA

سلام به دوستان عزيز يه مورد خيلي مهم براي من
من چهار سال در يه كشوري با خانواده ماموريت بودم ولي روز آخر قبل از خروج از پليس آنجا عدم سو پيشينه گرفتم و بعد از ان هم به آن كشور ورود نداشتم الان هم خيلي مشكل كه تاريخش رابرم تجديد كنم همان كفايت ميكنه يا نه...آيا بهتر است از kcc بپرسم ميترسم حساس بشن .پليز
شماره کیس:2013AS00008xxx
تاریخ رویت قبولی:2 may
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:24 may
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000 پست آرامكس-180000 تعويض پاسپورتها-
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
Big Grin Smile

sgkco24 عزیز
من با شما در سه مورد اختلاف نظر دارمBig Grin
اولاً این آیدیت هیچ چیز رو ازت نشون نمیده و آدم یاد فیلمای تخیلی میوفته که همه کد دارن
ثانیاً به خاطر دو نفر معامله رو به هم نزن
ثانیاً یعنی تو دنیا هیچ غذایی نیست که شما غذایی با ترکیبات eggplant رو مثال میزنید؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hedieh20 ، rezagh ، sgkco24 ، mehdi110 ، usa lover ، roeentan ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-25 ساعت 10:08)bayat_r نوشته:  
Big Grin Smile

sgkco24 عزیز
اولاً این آیدیت هیچ چیز رو ازت نشون نمیده و آدم یاد فیلمای تخیلی میوفته که همه کد دارن
ثانیاً یعنی تو دنیا هیچ غذایی نیست که شما غذایی با ترکیبات eggplant رو مثال میزنید؟
استاد عزيز
در خصوص اختلاف نظر شما عرض کنم
در مورد آيدی زياد ديجيتالش نکن يه چيزیه تو مايه های ( سبزی قرمه کو من 24 ساعته منتظرم ) Big Grin
(البته شما سرور مايي ، من کوچيک شما فرشاد هستم مهندس الکترونيکم برنده اصلیم همسرمه که پزشکه )
در مورد معامله هم دفعه قبل زدم به هدف اين دفعه ام نظرم رو 7900 ( فروشنده واقعی ام چونه نزن تخفيف نداره )
در مورد سوم هم خواستم اصالتم رو نشون بدم Big Grin حالا اگه تو منو نداريد مهم نيست غذای مخصوص مهاحر سرا هم قبوله Big Grin

(2013-02-25 ساعت 10:08)bayat_r نوشته:  
Big Grin Smile

sgkco24 عزیز
استاد عزيز
در خصوص اختلاف نظر شما عرض کنم
در مورد آيدی زياد ديجيتالش نکن يه چيزیه تو مايه های ( سبزی قرمه کو من 24 ساعته منتظرم ) Big Grin
(البته شما سرور مايي ، من کوچيک شما فرشاد هستم مهندس الکترونيکم برنده اصلیم همسرمه که پزشکه )
در مورد معامله هم دفعه قبل زدم به هدف اين دفعه ام نظرم رو 7900 ( فروشنده واقعی ام چونه نزن تخفيف نداره )
در مورد سوم هم خواستم اصالتم رو نشون بدم Big Grin حالا اگه تو منو نداريد مهم نيست غذای مخصوص مهاحر سرا هم قبوله Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: rezagh ، nooshshahnar ، bayat_r ، roeentan ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-25 ساعت 04:41)afshin sadeghi 2 نوشته:  امروز 12/7 .
احتمالا تا 15 روز دیگه سری جدید کارنتی اعلام میشه...
پیشبینی من اینه که تا 7700 یا نهایتا 7800 اعلام میکنن.
به نظرم به علاوه ی سری جدید اعلام کارنتیا، دو سری دیگه هم اعلام میکنن...

i think so
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: afshin sadeghi 2 ، farshadsh ، Tomas
بخشید می خواستم بپرسم میشه پرینت بانکی یا همون تمکن مالیو 15 روز قبل پست نکنیم واسه آنکارا و روز مصاحبه با خودمون ببریم کی اطلاع داره جواب بده ممنون میشم مصاحبم هفته اول آوریل

ببخشید هفته آخر آوریل
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-02-25 ساعت 16:02)parvin_peikani نوشته:  بخشید می خواستم بپرسم میشه پرینت بانکی یا همون تمکن مالیو 15 روز قبل پست نکنیم واسه آنکارا و روز مصاحبه با خودمون ببریم کی اطلاع داره جواب بده ممنون میشم مصاحبم هفته اول آوریل

ببخشید هفته آخر آوریل

هر چي پرونده ى شما كامل تر بشه خوب خيلى بهتره . اما در كل مشكلى پيش نمياد و مي تونيد همون روز مصاحبه مدارك مالى رو تحويل بديد. اونجا كسانى بودن كه اصلا كل مداركشون رو هم ارسال نكرده بودند و كارشون انجام شد البته با يكى دو روز تاخير. نگران نباشيد
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
بچه ها کیا هفته آخر آوریل مصاحبه دارن تو آنکارا ؟؟؟؟؟؟؟TongueTongueTongue

تشکر کنندگان: bayat_r ، سمانه777 ، farshadsh ، Tomas
(2013-02-25 ساعت 16:54)parvin_peikani نوشته:  بچه ها کیا هفته آخر آوریل مصاحبه دارن تو آنکارا ؟؟؟؟؟؟؟TongueTongueTongue

من ندارم رو من حساب نکن TongueTongueTongueTongue
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، گل نهال ، farshadsh ، Tomas
حدس من در مورد سري بعد كارنتي ها تا شماره ٧٦٣٦
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
من ایروان دارم هفته اخر اپریل
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
بچه ها یکی راهنمایی کنه کجا باید امضامو کامل کنم ؟؟؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان