کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(April 2013 (Coming Soon
Smile
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: گل نهال ، mehdivatani ، ابی هانی ، amairmonre
ماه قبل ١١ فوريه كارنتي ها اعلام شد. خدا كنه اين ماه زودتر اعلام بشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، rezagh ، ابی هانی ، amairmonre
(2013-03-01 ساعت 09:44)ali_gh نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 19:55)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 19:05)پدی نوشته:  این ماه حتما تعداد زیادی کارنت میشن .

ایشاا...
اما رو چه حساب؟

منطقی ترین حالت اینه که تا 8200 این ماه و بقیه هم ماه اینده کارنت بشنBig Grin
عسل به کامت
شکر کلامت
خدا از دهنت بشنوه
مردیم دیگه...Big Grin
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، usa lover ، ابی هانی ، bayat_r ، ali_gh ، amairmonre
عجیبه هنوز نیومده که coming soon april....?????????
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
تشکر کنندگان: farshadsh ، ابی هانی
(2013-03-01 ساعت 18:31)NarcisJ نوشته:  عجیبه هنوز نیومده که coming soon april....?????????

کامینگ سون اومده. ولی خودش یه ده روز دیگه میاد حدودا.
دوستان ماه قبل وقت مصاحبه ها بيشتر تركيه بود يا ارمنستان؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-01 ساعت 19:34)r91 نوشته:  دوستان ماه قبل وقت مصاحبه ها بيشتر تركيه بود يا ارمنستان؟

ترکیه. ابوظبی هم زیاد بود
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، nooshshahnar ، Hedieh20 ، farshadsh ، shishipapa ، usa lover ، Saeedv13 ، amairmonre
فکر میکنم این ماه هم 11 مارچ کارنتی ها اعلام بشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shaso ، nooshshahnar ، farshadsh ، jazirehh ، Saeedv13 ، گل نهال ، rezagh ، amairmonre ، ابی هانی
تقریبا " ده میلیون و سیصد و شصت و هشت هزار " ثانیه ی دیگه نوبت مصاحبه ی منه... Wink
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: elhamin ، shaso ، nooshshahnar ، farshadsh ، mhe7857 ، usa lover ، گل نهال ، tajhizgaran ، amairmonre
یعنی میشه این ماه شماره ی منم اعلام بشه!!!!!!!
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: farshadsh ، امیر مهاجر ، گل نهال ، AsemanAbee ، amairmonre ، mehdi110
(2013-03-01 ساعت 21:36)nooshshahnar نوشته:  یعنی میشه این ماه شماره ی منم اعلام بشه!!!!!!!

رقم صدگان شماره کیست رو توی امضات بنویس تا ببینیم چنده

تشکر کنندگان: farshadsh ، shishipapa ، گل نهال ، amairmonre ، mehdi110 ، afs
دوستان،
من تازه با این فروم اشنا شدم، یک سری مطالب خوندم که موجب نگرانیم شده، من اکتبر خیلی اتفاقی متوجه شدم که در لاتاری انتخاب شدم، راستش یادم رفته بود که ثبت نام کردم، خلاصه من اوایل نوامبر مدارکمو فرستادم و مطمین بودم که آنها دریافت کردن، منتها ایمیلی از KCC نگرفتم و نمی دونستم که آنها ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک باید بفرستن، آیا همه این ایمیل را دریافت کردن؟ من الان چه کار کنم؟ شماره من نزدیک 7000 است
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، AsemanAbee ، amairmonre ، manila

(2013-03-01 ساعت 21:47)eett نوشته:  دوستان،
من تازه با این
فروم اشنا شدم، یک سری مطالب خوندم که موجب نگرانیم شده، من اکتبر خیلی اتفاقی متوجه شدم که در لاتاری انتخاب شدم، راستش یادم رفته بود که ثبت نام کردم، خلاصه من اوایل نوامبر مدارکمو فرستادم و مطمین بودم که آنها دریافت کردن، منتها ایمیلی از KCC نگرفتم و نمی دونستم که آنها ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک باید بفرستن، آیا همه این ایمیل را دریافت کردن؟ من الان چه کار کنم؟ شماره من نزدیک 7000 است
دوست عزيز شما اشتباه متوجه شديد اونها ايميلي مبني بر دريافت مدارك نميزنند مگر اينكه شما پس از ارسال مدارك ايميل بزنيد و بپرسيد اون وقت ميگن كه مدارك رسيده يا نه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، shishipapa ، eett ، amairmonre
(2013-03-01 ساعت 21:47)eett نوشته:  دوستان،
من تازه با این فروم اشنا شدم، یک سری مطالب خوندم که موجب نگرانیم شده، من اکتبر خیلی اتفاقی متوجه شدم که در لاتاری انتخاب شدم، راستش یادم رفته بود که ثبت نام کردم، خلاصه من اوایل نوامبر مدارکمو فرستادم و مطمین بودم که آنها دریافت کردن، منتها ایمیلی از KCC نگرفتم و نمی دونستم که آنها ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک باید بفرستن، آیا همه این ایمیل را دریافت کردن؟ من الان چه کار کنم؟ شماره من نزدیک 7000 است
دوست عزیز
توی امضای من روی "گردش کاری لاتاری و تاپیک های مرتبط" کلیک کن و اطلاعات مورد نیازت رو پیدا کن.

تشکر کنندگان: jazirehh ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، گل نهال ، itsmasoud ، AsemanAbee ، farshadsh ، Hedieh20 ، amairmonre ، manila
(2013-03-01 ساعت 21:42)bayat_r نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 21:36)nooshshahnar نوشته:  یعنی میشه این ماه شماره ی منم اعلام بشه!!!!!!!

رقم صدگان شماره کیست رو توی امضات بنویس تا ببینیم چنده

انجام شد قربان
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: elhamin ، گل نهال ، afshin sadeghi 2 ، farshadsh ، afs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان