موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-27 ساعت 21:17)mehdi.pazoki نوشته: (2012-06-27 ساعت 16:42)mahdiyegh نوشته: سلام دوستان من خیلی استرس دارم .یکبار برای تایید مدارکم ایمیل زدم بهم گفتن الان این کار عملی نیست و بعد از گذشت 4 هفته دوباره پیگیری کنید . یکی از دوستان گفته بود بعد از 20 june برای پیگیری زنگ بزنید.حالا چیکار کنم ؟زنگ بزنم یا نه ؟
سلام دوست عزیز
شما بهتره اول جولای زنگ بزنی چند نفر ایمیل زده بودند و همین رو در جواب شنیده بودن، اصلا استرس نداشته باش، این موضوع کاملا عادیه.
دوست عزیز برای من هم همین پیغام را دادند و 4 روز پیش بعد از 4 هفته مجدد ایمیل زدم و این جواب دادند نگران نباش
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing.
Interviews for the DV 2013 program will begin in October 2012 and conclude on September 30, 2013. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2012, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-24 ساعت 21:14)ehsan_ati نوشته: (2012-06-24 ساعت 14:26)daria نوشته: (2012-06-19 ساعت 19:13)mahyar_sni نوشته: ببخشید یه سئوال فنی:
تو بعضی جاها دیدم که میگن ویزا امریکا 6 ماهس بقیه جاها میگن 1 سالس!(داییم که به تازگی از طریق بابابزرگم(نسبت خویشاوندی) رفته ویزاش 6 ماهه بود!) بالاخره چند ماهس؟ چون پاسپورت مادرم که برنده اصلیه تا یک تیر 1392 اعتبار داره، آیا لازمه بره تمدیدش کنه یا نه؟
خیلی ممنون از عزیزان دلسوز
ویزا ۶ ماه از زمان گرفتن جواب مدیکال اعتبار داره، یعنی تا ۶ ماه بعد از مدیکال فرصت دارین داخل خاک آمریکا بشین. اما روزی که به آمریکا میرسین، روی ویزا یک مهر میزنن که تا یک سال بعد (از زمان ورود) حکم مدرک اقامت شما رو داره. یعنی تا یک سال بعد از ورود به خاک آمریکا این ویزا اعتبار پیدا میکنه و تا زمانی که گرین کارت شما به دستتون برسه حکم گرین کارت رو داره. ضمنا روز مصاحبه پاسپورت شما باید حداقل ۸ ماه اعتبار داشته باشه. ولی شما بهتره به ۸ ماه اکتفا نکنین، که وقتی وارد آمریکا میشین حداقل تا یک سال بعد پاسپورتتون اعتبار داشته باشه تا اگه یک وقت به هر دلیلی گرین کارت تا اون موقع به دستتون نرسید مشکلی در ورود و خروج نداشته باشین.
یعنی ميگي اگر مثلا از تاريخي که ميری واسه مصاحبه 4 ماه پروسه FBI Check طول بکشه، وقتي ويزاتو گرفتي فقط 2 ماه وقت داري بري آمريکا؟؟!!! اين که خيلي غير منطقي به نظر مياد. در واقع مثل اينه که ويزات 2 ماه اعتبار داشته! دوستان صاحب نظر ديگههم اين مطلب رو تاييد ميکنند؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دوست عزیز اگه پروسه کلیرنس خیلی طولانی بشه معمولا دوباره باید مدیکال بدید ولی از روزی که بهتون ویزا بدن 6 ماه وقت دارید که وارد آمریکا بشید برای ما که کلیرنسمون یکماه طول کشید بازم از زمان صدور ویزا 6 ماه مهلت داشتیم نگران اون نباشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از منبعتون، ولی اونجا صراحتا گفته ويزا از زمان صدور 6 ماه اعتبار داره. در مورد مديکال هم قبول دارم که گفته اعتبار ويزا تا زمانی هست که مديکال از اعتبار ساقط نشده باشه، ولی آيا شما منبعی دارين که نشون بده اعتبار مديکال 6 ماه است؟؟؟ شايد مديکال 1 سال اعتبار داشته باشه!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
شما تو تاپیک نمونه نامه به کی سی سی سر بزن، فرمت نامه ای که فرستادی اشتباست. اونجا چند نمونه نامه با فرمت صحیح دوستان گذاشتن.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
از همه دوستان خوبم خواهش می کنم که سوالهای خودتون رو در تاپیک مربوط مطرح کنید.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه