موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-12 ساعت 17:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-12 ساعت 17:26 توسط renausa.)
اتفاقاتی که افتاده باعث شده شما به یک مدل برند لاستیک بی اعتماد بشید و طبیعی هست.
من فقط یه کم دفاع کنم از اون دو برند که نام بردید. معمولا لاستیک میشلن در رتبه بندی خودروها رده نخست رو داره و همین الان خیلی از ماشین های نو با این برند لاستیک تحویل مشتری میشه و اگر لاستیک ایراد داری بود تویوتا و .. و . .. از این لاستیک استفاده نمیکردند. تقریبا تمام کرولا ها و راوفور و .. با این لاستیک عرضه میشن.
goodyear هم من حدودا یکسالی هست از والمارت برای ماشینم گرفتم و اگر الان عکس بزارم تقریبا نو هست.
من توصیه میکنم اگر خواستید نو بگیرید از کاستکو بگیرید که برندهای میشلن و بریجستون رو با تخفیف های خوبی میفروشه و خدمات خوبی رو ارائه میده. ضمن اینکه گودیر که من از والمارت خریدم هم بهش گارانتی اضافه کردم و خدا بده برکت کل آمریکا پر از والمارت هست. اگر ایرادی پیدا کنه میتونم عوض کنم.
لاستیک های رادیال دیواره های نرم تری دارند. مخصوصا لاستیک های میشلن. هنگام پارک خودرو حواستون باشه دیواره ها رو به لبه های جدول نمالید. این جا تو کوچه ها و اطراف خیابون ها جدول ها ارتفاع کمی دارند و به راحتی با ماشین میشه رفت روش. من خیلی دیدم طرف طوری ماشین رو پارک کرده یک لبه لاستیک روی جدول رفته.
یک چیزی که همیشه من در ایران شنیده بودم و پدران و راننده های باتجربه می گفتند این بود که لاستیک نو رو بندازین روی محور جلو. ( البته اگر هر چهار تا لاستیک رو با هم عوض نمیکنید)
الان اینجا میگن لاستیک نو رو باید بندازین روی محور عقب. و استدلال هم این هست که تمایل به در رفتن عقب ماشین در پیچ ها بخصوص در بارون و .. بیشتر هست. حتی والمارت قبول نمیکنه که لاستیک نو رو جلو نصب کنه و اگر شما اصرار کنید در صورت کارش ذکر میشه که به خواست مشتری نصب شده و والمارت مسئولیتی نداره.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2016-08-13 ساعت 10:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-13 ساعت 10:27 توسط yami.)
ممنون از بابت اطلاع جریان خرید رینگ و لاستیک با هم!! اصلا به فکرم نرسیده بود. البته قیمت شما خیلی پایین بوده و بعید میدونم رینگ به اون قیمت بتونم پیدا کنم اما نکته جالبی بود.
پنچرگیری سمز هم نمیدونستم!! جالبه. ایکاش کاستکو اینکار رو میکرد و ممبر میشدم. سمز واقعا چیزی نداره. فقط پنیر فتا شو دوست وارم. ارزان و با کیفیت!!
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه اگر بخواهیم با گرین کارت ماشین بخریم وبا گواهینامه بین المللی درجایی مثل تگزاس رانندگی کنیم آیا ماشین خریداری شده رو بیمه میکنن یا خیر ؟