2011-08-18 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:30 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام اگه من با نامزدم سفارت برم سریعتر ویزا نمیدن؟یا اینکه فرقی نمیکنه؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ارمنستان - مصاحبه
|
2011-08-18 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:30 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام اگه من با نامزدم سفارت برم سریعتر ویزا نمیدن؟یا اینکه فرقی نمیکنه؟
تشکر کنندگان: msar
2012-07-10 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 22:45 توسط mohammadacf.)
سلام دوستان .
من خوشحال شدم که دوستانی که چندین وقته کارنت شدن و منتظر نامه مصاحبه بودن نامشونو گرفتن و اینطور که به نظر می رسه همه ایروان افتادن. من الان در ایروان هستم. یکی از دکترهایی که سفارت اعلام کرده به مرخصی رفته و تا 8 آگوست در ایروان نیست. البته جای نگرانی نیست فقط به دکتر anushordyan@mail.ru ایمیل بزنید ازش وقت بگیرید. خود دکتر بهتون وقت میده و تمام اطلاعات رو در ایمیل بهتون میگه. فقط به من گفت در ایروان واکسن خیلی کمیاب بهتره همه واکسن هایی که باید بزنید رو قبل از سفر زده باشید. بخصوص واکسن آبله مرغان که به من تاکید کرد در ایروان نیست. که من هم قبل از سفر به ایروان زدم. تشکر کنندگان: الهه سابق ، شاپرک ، SAEED 60 ، frozen mind ، battosai ، Blaze ، dreamer60 ، مانترا ، mamadreza1969 ، godot ، Beowulf II ، msar
با سپاس از فروزن عزیز
سلام به همه ، راستش من تو این چند روز که از رسیدن نامهٔ مصاحبه گذشته متوجه شدم که پروازها به مقصد ایروان روزهای جمعه و سه شنبه انجام میشه و همهٔ پروازها چارتر هستش ، بلیط هواپیما رفت و برگش ۵۳۵۰۰۰ است و مدیکال هم در طبقهٔ ۲ muratsan university hospital انجام میشه . در رابطه با هتلها هم نتونستم به نتیجهٔ درستی برسم ، دوستان عزیزی که وقت مصاحبه در ایروان دارن ، اگر آژانس مناسب یا هتل خوب سراغ دارن لطفا ما رو هم بینصیب نذارن
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003 APPROVAL NOTICE = JUNE 2008 CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010 P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010 تکمیل مدارک : FEB 2011 دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012 مصاحبه: Aug 2012 محل مصاحبه: ایروان تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب [/en] (2012-07-11 ساعت 12:28)frozen mind نوشته: من پارسال با آژانس دلتابان با تور رفتم ایروان. این آژانس خودش مجری تور هستش و به جاهای دیگه ارجاع نمیده. سلام فروزن عزیز چه جالب یکی از پکیج های ما هم همینه دلتابان )) (2012-07-11 ساعت 02:12)SAEED 60 نوشته: با سپاس از فروزن عزیز درود . اینطور نیست شما کدوم پروازرو مد نظر تون هست اگر آسمان شنبه دوشنبه (و گاهی سه شنبه) و پنجشنبه هست و هواپیمای ارمنی هم جمعه...چارتر هست بله ... . قیمتی که گفتین 535 به هیچ عنوان صحت نداره اگر دلیلی دارین شماره آژانس رو برای من سند کنید ... حالا من یه سوال بپرسم .... شما اگر فرضا تاریخ 1 مرداد مصاحبه داشته باشین .. کی میرین ... در مورد مدارکی که هم میخواهید ببرین ... بگید ... . thanx تشکر کنندگان: SAEED 60 ، frozen mind ، الهه سابق ، Blaze ، msar
2012-07-11 ساعت 16:29
راستی دوستان ، من هرچی میگردم این لیست زمان مصاحبههای سفارت ارمنستان رو نمیتونم پیدا کنم ، کسی هست که لینکش رو داشته باشه ؟
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003 APPROVAL NOTICE = JUNE 2008 CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010 P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010 تکمیل مدارک : FEB 2011 دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012 مصاحبه: Aug 2012 محل مصاحبه: ایروان تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب [/en] تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، NedaE ، msar
2012-07-11 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 19:48 توسط frozen mind.)
نقل قول:درود . راستش من این اطلاعات رو فقط با سوال از ۱ آژانس گرفتم که ممکن به قول شما زیاد هم صحیح نباشه ، به همین خاطر از فروزن عزیز درخواست کردم که این تاپیک رو باز کنند که بشه با خیال راحت و اطمینان بیشتر واسه مصاحبه برنامه ریزی کرد ، در رابطه با زمان مصاحبهٔ خودم باید بگم که ۷ اگست مصاحبه دارم و مدارکی هم که قراره با خودم ببرم همون چیزایی هست که تو فرمی که واسم ارسال کردن اومده + ۱ سری مدارک دیگه که خودم تصمیم دارم ببرم واسه محکم کاری ، مثله ، اصل شناسنامه + ترجمه ، اصل کارت ملی + ترجمه ، اصل کارت پایان خدمت + ترجمه ، کپی برابر اصل شده از تمامی صفحات پاسپورت ، اصل آخرین مدرک تحصیلی + ترجمه ، آخرین مدارک مالیاتی اسپانسر و جوینت اسپانسر و مدارکی که ثابت کنه اسپاسنر من در آمریکا ساکن هستند ( اجاره نامه منزل ، قبض آب و برق و ... ) . البته به توصیهٔ دوستان ترجمهٔ مدارک رو فقط با مهر و امضای مترجم رسمی و بدون تمبر دادگستری و مهر امور خارجه با خودم میبرم ، حالا اگر کسی اطلاعاتی داره که تکمیل کننده یا تصحیح کنندهٔ چیزیی هست که من نوشتم خوشحال میشم تذکر بده .
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003 APPROVAL NOTICE = JUNE 2008 CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010 P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010 تکمیل مدارک : FEB 2011 دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012 مصاحبه: Aug 2012 محل مصاحبه: ایروان تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب [/en]
تو همین فرمی که برای شما ایمیل زدن اینا رو نوشته بود که باید بیارید؟؟؟مثل اصل شناسنامه به همراه ترجمه + اصل کارت ملی به همراه ترجمه + اصل کارت پایان خدمت به همراه ترجمه + اصل آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه + کپی برابر اصل شده از تمامی صفحات پاسپورت + آخرین مدارک مالیاتی اسپانسر و جوینت اسپانسر + یکسری مدارک که نشون بده اسپانسر من در آمریکا ساکن هستند
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، msar
2012-07-11 ساعت 16:50
(2012-07-11 ساعت 16:45)alisarvareharchiabi نوشته: تو همین فرمی که برای شما ایمیل زدن اینا رو نوشته بود که باید بیارید؟؟؟مثل اصل شناسنامه به همراه ترجمه + اصل کارت ملی به همراه ترجمه + اصل کارت پایان خدمت به همراه ترجمه + اصل آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه + کپی برابر اصل شده از تمامی صفحات پاسپورت + آخرین مدارک مالیاتی اسپانسر و جوینت اسپانسر + یکسری مدارک که نشون بده اسپانسر من در آمریکا ساکن هستند تو این فرمی که فرستادن به همهٔ این چیزا اشاره نشده ولی من با توجه به تجربه سایر دوستان که قبلا مصاحبه داشتن و خوندن سفر نامههاشون تصمیم گرفتم که این مدارک رو با خودم ببرم .
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003 APPROVAL NOTICE = JUNE 2008 CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010 P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010 تکمیل مدارک : FEB 2011 دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012 مصاحبه: Aug 2012 محل مصاحبه: ایروان تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب [/en]
2012-07-11 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-11 ساعت 19:43 توسط frozen mind.)
(2012-07-11 ساعت 16:29)SAEED 60 نوشته: راستی دوستان ، من هرچی میگردم این لیست زمان مصاحبههای سفارت ارمنستان رو نمیتونم پیدا کنم ، کسی هست که لینکش رو داشته باشه ؟ گویا سفارت ایروان همچین لیستی مثل آنکارا نداره. من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. قسمت ویزاهای مهاجرتی سایت ایروان (Immigrant Visas) چندان پربار نیست.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en]
2012-07-11 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-12 ساعت 18:20 توسط frozen mind.)
(2012-07-11 ساعت 19:57)alisarvareharchiabi نوشته: سوال دیگر هم داشتم چرا میگید که مهر وزارت خارجه نباشه ؟؟ همون مهر دارترجمه کافیه ؟؟؟بعضی از دوستان اعتقاد دارن که سفارت صرفا ترجمه مدارک رو میخواد و کاری به تایید دادگستری و وزارت خارجه نداره عده ایی از بچه ها هم که مصاحبه رفتند این حرف رو تایید میکنن اما در نهایت تصمیم خودته اگه میخوای محکم کاری کنی میتونی کامل و رسمی تر ترجمه کنی ولی هزینش بیشتر میشه و دوستان میگن چون سفارت گیر نمیده پس هزینه اضافی نکنیم ...
2012-07-12 ساعت 18:25
لطفا با هم مهربان باشید
طبق تجربه خیلی از دوستان، تایید دادگستری و امور خارجه لازم نیست، همین که یک مترجم رسمی ترجمه کرده باشه کافیه. اما گاهی اوقات تعدادی از ترجمه ها را به طور جداگانه همراه با پاکت زرد و پاسپورت به متقاضی ویزا عودت میدن. در این صورت اگر ترجمه رسمی با تایید دادگستری و امور خارجه باشه میشه در جاهای دیگه هم استفاده کرد. گفتم گاهی اوقات چون از من دو بار درخواست ترجمه کردن و من هم که گردنم از مو باریکتر بود فقط گفتم به روی چشم و براشون فرستادم. ممکنه همون ترجمه های اضافی رو برگردونن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] (2012-07-11 ساعت 16:29)SAEED 60 نوشته: راستی دوستان ، من هرچی میگردم این لیست زمان مصاحبههای سفارت ارمنستان رو نمیتونم پیدا کنم ، کسی هست که لینکش رو داشته باشه ؟ سلام دست همه دوستان درد نکنه بابت تاپیک لینک مورد نطر وجود نداره فقط لینک کلیرنس هست. راجه به پرواز ها ، دارم بررسی می کنم اطلاعات اولیه حاکی از اینه که پرواز آسمان هم هست بغیر از جاهای دیگه، ایران ایر البته پرواز نداره تشکر کنندگان: الهه سابق ، SAEED 60 ، battosai ، frozen mind ، msar
2012-07-13 ساعت 00:00
امروز کیس نامبر منم اومد. افتادم آنکارا. کاش منم بیفتم ایروان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2012-07-13 ساعت 02:02
یک راه دیگه رفتن به ایروان هم از طریق اتوبوس هست. اتوبوس مال شرکت دیدار سیر گیتی هست (http://www.didarseir.ir/en/aboutus.htm) و هر روز ساعت 13 از ترمینال غرب تهران راه میفته. هرینه هر طرف نفری 100.000 تومن هست و حدودا 24 ساعت طول می کشه تا برسه ایروان. من شنیدم مسیر بسیار زیبایی داره. برای کسایی که از طولانی بودن مسیر خسته نمیشن انتخاب بدی ممکن نباشه.
تشکر کنندگان: SAEED 60 ، battosai ، frozen mind ، الهه سابق ، msar
2012-07-13 ساعت 02:16
(2012-07-13 ساعت 00:00)elahenadafy2 نوشته: امروز کیس نامبر منم اومد. افتادم آنکارا. کاش منم بیفتم ایروان اگر خیلی دوست داری بیفتی ایروان ، باید منتظر ۱ عقب گرد اساسی و بعدش ۱ شلوغی حسابی تو سفارت آنکارا و حدود ۱ سال بلاتکلیفی باشی ، اون وقت مثل ما میفتی ایروان
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003 APPROVAL NOTICE = JUNE 2008 CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010 P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010 تکمیل مدارک : FEB 2011 دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012 مصاحبه: Aug 2012 محل مصاحبه: ایروان تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب [/en] |