موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 09:30)mechanicalengineer نوشته: (2013-06-02 ساعت 12:21)sol.sol نوشته: بچه ها من مشكل تاريخ مصاحبهام حل شد. از طريق همون سايتي كه دوستان معرفي كرده بودند فرم پر كردم براشون فرستادم.5 روز بعد خود سفارت جواب داد اشتباه شده بود و تاريخ جديد بهم اعلام كردند.يكشنبه ها سفارت آنكارا تعطيله حواستون باشه مثل دوبي كه اين دوستمون گفتن باز نيست.تاريختونو چك كنيد.
سلام sol
میشه بگی پروسه تغییر وقت مصاحبه چیه و از کدوم سایت :
اولا باید بفهمی تاریخ مصاحبت کی ؟ من مدارکو میل کردم و برام ایمیل اومده داره بررسی میشه الان باید چیکار کنم و چطور بفهمم مصاحبم کی ؟
ثانیا اچطور و چه کارای باید انجام بدی تا زمان مصاحبرو عقب بندازی ؟
(2013-06-02 ساعت 01:36)honey rahmati نوشته: (2013-06-01 ساعت 12:45)Judy Abbott 13 نوشته: (2013-06-01 ساعت 11:42)mania7 نوشته: (2013-05-26 ساعت 21:53)sadeghi897 نوشته: معمولا ایمیل دیر جواب می دن
سریع زنگ بزن تعطیل هست یک شنبه ، اشتباه شده ، درخواست تاریخ دیگه ای بکن
بعضی دیگه از دوستان هم این اتفاق واسشون افتاده بود تاریخ عوض کردن
برای یکی از دوستان من هم این مساله پیش اومده و خودشون اعلام کردند که تاریخ مصاحبه افتاده برای فردای اون روز اما سوال الان اینه که آیا این افراد که اشتباه زمان مصاحبه از خود سفارت بوده هم باید فرم CSC رو پرکنند و بفرستند؟
ممنون
{پست موقت }
مانیای عزیز اگه تاپیک گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا میخوندید متوجه میشدید که زمان مصاحبه ربطی به ثبت نام در csc نداره ,
محل مصاحبه اگه آنکارا و ابوظبی هست باید ثبت نام کنید
نمیدونم سفارتتون کجاست ولی وقتی ما مصاحبه داشتیم دوبی در بیمارستان nmcخانمی رو دیدم که یک شنبه مصاحبه اش بود و گفت ابوظبی یک شنبه ها سفارت بازه
لطفن تبليغ نكنيد
شماره کیس:2013AS00001XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اواخر فوريه
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
روياي دارم و آن هم آزاديست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان قدیمی و جدید که من همیشه به همه زحمت دادم
ببینید من کارنت شدم و تاریخ مصاحبه برام تعیین شد ، اما چون سرباز بودم نمیشد برم برای مصاحبه
خیلی ایمیل زدم به کی سی سی اما همون زمان شیوه تعیین و تغییر زمان مصاحبه عوض شد و از طریق یک سایت باید میرفتم و اونجا زمان رو عوض میکردم اما اون هم جوابگو نبود و کار نمیکرد
خلاصه بعد از کلی ایمیل به دفاتر مختلف و سفارت آنکارا نتیجه قطعی نگرفتم
حالا میخوام بدونم میشه این همه مشکلاتی که پیش اومد رو برای کی سی سی بگم و یه زمان جدید مصاحبه بگیرم ؟؟؟
باید با کجا صحبت کنم الان ؟؟
چرا من نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم ؟
بدلیل نداشتن پاسپورت و سرباز بودن نتونستم برم مصاحبه راهی وجود داره که بتونم دوبازه وقت بگیرم ؟ کمک کنید لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تاریخ مصاحبه خانواده من 10 جولای در آنکاراست. ماه جولای هنوز کارنت نشده اما ایمیل وقتشون اومده و توی سایت هم اعلام شده. با توجه به وضعیت آنکارا خیلی نگرانم که نکنه وضعیت جوری پیش بره که مصاحبه ها را به تاخیر بندازن یا کلا کنسل کنند...میشه الان درخواست بدم مصاحبه در ایروان یا ابوظبی انجام بشه؟ به KCC ایمیل دادم اما هنوز جوابی ندادن! به نظرتون اصلا تصمیم درستیه این جابجایی یا صبر کنیم ببینیم شاید شرایط آرومتر شد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 08:54 توسط bidhendi.)
سلام به همه....
من فرمهامو فرستادم توش زدم آنکارا،بعدش برای ادامه تحصیل اومدم کشور لاتویا،ایمیل زدم به کی سی سی پرسیدم میشه اینجا مصاحبه بشم.جواب دادن:
Thank you for your inquiry.
Please note that unless you are informed otherwise, you generally must apply for your Diversity Visa at the U.S. consular office having jurisdiction over your place of residence. However, you may also apply for your visa at the U.S. consular office having jurisdiction over the place where you are physically present but not a resident, if you can establish to the consular officer satisfaction that you are able to remain in the area for the period required to process the application.
(Applicants are reminded that DV applicants must complete processing of the cases by no later than September 30 of the DV program year.)
If living in the U.S., a principal applicant may request an interview in the U.S. Consular Office at their last foreign residence
بعدش زدم به سفارت تو لاتویا این جوابا داد:
Please provide a signed statement to KCC indicating that you plan to be in Riga, Latvia during FY 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014
). Please also attach evidence from Riga Technical University showing your enrollment & Latvian residency permit copy (if yet available
یعنی باید نامهٔ درخواستمو امضا کنم، به اضافی این ۲ تا بفرستم؟ میتونم ایمیل کنم براشون؟
مرسی
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان میخواستم بدونم اگه مکان مصاحبه رو تغییر بدیم زمان مصاحبه (براساس کیس نامبر )ممکنه عقب بیفته ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
نه فكر نكنم زياد فرقي بكنه ارمنستان خيلي بهتر از آنكاراست من سفارت آنكارا بودم خيلي شلوغ بود
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳