موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من لیسانس مدیریت دولتی دانشگاه تهران هستم خوشحال میشم دوستانی که هم رشته ای هستن آشنا بشیم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
با دوستمون Achi686 موافقم. اگر کار و سابقه کارتون مرتبط باشه مطمئن باشید در اولویت قرار میگیرید. دوستان من در ایران با این مدرک دارن خوب کار میکنن و پروژه های خارجی در دست گرفتن ولی باز میگم هم باید به مدرک و سابقه کارت مرتبط باشه و هم خوب بگردی و شغلی رو پیدا کنی که این مدرک در اولویتش باشه. 400.000 نفر در کل دنیا این مدرک رو دارن و این نشان از هم سختی و هم ارزشمندیشه.
ضمنا اگر تصمیمت جدی شد عضو انجمن PMI یعنی Project Management Institute بشو که برات مقالات بیاد. این مدرک 3 سال اعتبار داره که اگر عضو باشی و خودتو به روز کنی و مقاله بدی نیاز به امتحان مجدد بعد 3 سال نیست.
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یعنی که چی؟ نگفته بودن که لیسانسه ها را خوب بر می دارن این از خدا بی خبرا! ما که دیپلمیم چی پَ؟ ما دل نداریم برنده شیم؟ این اجنبی ها می دونن کیا رو از اینجا بر دارن ببرن، طرف هوش مصنوعی خونده، صنایع، پزشکی، معلومه که اینا رو بر می دارن میبرن! دیپلم ریاضی می خوان چیکار!؟ عب نداره! همینجا فوق حسابداری می گیرم، کار می کنم از شما ها بیشتر در میارمممم. اون وقت شما رو می بینم که اونجا دارید هر ثانیه فقط مالیات میریزید به جیب اون فراماسونرا! دلتون بسوزه! ایران؟؟؟ دوستت دارم میهن عزیزم! قربونت برم که اینجا یه قرون نباید مالیات بدم، همه چی هم داری! ایران؟؟؟ فدای اون ریگ جنت! فدای لوتت، فدای شمال و جنوبت! دوستان برنده هم تشریف ببرن قربون صدقۀ اریا 51 و گریت کنیون برن D: البته بزار ببینیم اول اکتبر چی میشه، اگه برنده شدم شاید نظرم عوض شه، اگرم نشدم که هیچی، سرسختانه ایران رو دوست خواهم داشت! D:
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من هم فوق لیسانس ریاضی کاربردی شاخه کنترل هستم و چون الان توی بانک کار میکنم قصد دارم فوق finance بخونم. آخه توی بانکهای بلاد کفر به financial analyzer سالی 150 هزار دلار میدن.
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم ارشد زبانشناسی هستم ... لینگویست پیدا شد خوشحال میشم آشنا شیم...
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لیسانس مکانیک
شماره کیس: 2013AS00004XXX
تاریخ رویت قبولی :7می 2012
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:20می 2012