ممکن است ما ایرانیها هر کدام برداشتهای مختلفی از منش یا اخلاقیات آمریکاییها داشته باشیم. احتمالاً ما بسته به موقعیت خاصی که هر کس تجربهای از یک یا چند آمریکایی داشته، آن را با فرهنگ خودمان مقایسه میکنیم و نتیجهگیری میکنیم و آن رفتار را به همه آمریکاییها بسط میدهیم. من فکرمیکنم به عنوان مثال رفتار با یک ایرانی در یک شهر کوچک در ایالتهای مرکزی با همان ایرانی در یک شهر بزرگ یا یک قسمت دیگر آمریکا یکسان نخواهد بود گرچه هر دو آمریکایی هستند. به خاطر همین به نظر من اظهار نظرهای ما خارجیها در مورد آمریکاییها ممکن است چندان درست نباشد.
در این تاپیک قصد دارم کتابی را به شما معرفی کنم که خلقوخوهای آمریکاییها را در حالت کلی و جنرال بررسی میکند. کتاب مخصوص خارجیها و توسط یک آمریکایی نوشته شده و در 300 صفحه و 22 فصل به بررسی رفتارهای مختلف آمریکاییها، فرهنگ و طرز فکر آنها میپردازد؛ از بزرگ کردن فرزند در یک خانواده آمریکایی گرفته تا چگونگی روابط اجتماعی بین آنها مثل هدیه دادن آمریکاییها به یکدیگر. متن بسیار ساده و لذت بخشی دارد و صدالبته بسیار آموزنده است.
عنوان کتاب هست:
این هم پیوند به سایت آمازون، قیمتش زیاد نیست خصوصاً که خواندن کتاب کاغذی به مراتب لذتبخشتر است تا صفحه مانیتور:
http://www.amazon.com/American-Ways-Fore...89-2805922
دوستانی که در ایران هستند نیز میتوانند فایل پیدیاف این کتاب را از اینترنت پیدا و دانلود کنند.
امیدوارم که این کتاب بدرد شما بخورد.
در این تاپیک قصد دارم کتابی را به شما معرفی کنم که خلقوخوهای آمریکاییها را در حالت کلی و جنرال بررسی میکند. کتاب مخصوص خارجیها و توسط یک آمریکایی نوشته شده و در 300 صفحه و 22 فصل به بررسی رفتارهای مختلف آمریکاییها، فرهنگ و طرز فکر آنها میپردازد؛ از بزرگ کردن فرزند در یک خانواده آمریکایی گرفته تا چگونگی روابط اجتماعی بین آنها مثل هدیه دادن آمریکاییها به یکدیگر. متن بسیار ساده و لذت بخشی دارد و صدالبته بسیار آموزنده است.
عنوان کتاب هست:
American Ways: A Guide for Foreigners in the United States
این هم پیوند به سایت آمازون، قیمتش زیاد نیست خصوصاً که خواندن کتاب کاغذی به مراتب لذتبخشتر است تا صفحه مانیتور:
http://www.amazon.com/American-Ways-Fore...89-2805922
دوستانی که در ایران هستند نیز میتوانند فایل پیدیاف این کتاب را از اینترنت پیدا و دانلود کنند.
امیدوارم که این کتاب بدرد شما بخورد.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt