کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
راززز جان شما که ویزات نامزدیه مرحله ی nvc رو نداری اصلا .. ینی فقط میره ان وی سی در میاد... واسه ازدواجی هاست که کلید میکنن نگران نباش.. شما الان باید منتظر نامه ی دعوت به مصاحبه باشی که توی همون هم میگه چه مدارکی میخواد.. از ۲۰ تا ۶۰ روز هم طول میکشه Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، poram ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اینجا خیلی گرم تر از تهرانه.. اقلا لس انجلس.. گرم که هست اما افتاب وحشتناکی داره
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، romance33 ، poram ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یادم نبود ترک کردیا شدم رفیق ناباب لاپیچ نکشیا
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، romance33 ، poram ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
??????????????????????????????????????????????????????????
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
أرين منظورت از استثنا من بودم دستت درد نكنه تا جند وقت بيس كه مي كفتي طبيعي هست نكران نباش؟؟؟؟؟؟؟
بجه ها أرين راست ميكه به من نكاه نكنيد كه ١٤٤روز طول كشيده أن شاء الله همتون يك ضرب كرفتيد.(با موبايلم فونت فارسيش كامل نيست ببخشيد)
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، poram ، سی سی ، shabnam.84 ، romance33 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
یلدا جان من از ان وی سی تا سفارت رو گفتم ! یک بار دیگه بخون چی نوشتم .. چه ربطی به اف بی ای چک داره؟! اف بی ای چک که اصلا معلوم نیست چقدر طول بکشه.... هنوزم میگم اف بی ای هر چفدر هم که طول بکشه اخرش ویزا رو میگیری و به جرات هم این حرف رو میزنم .. مگه این که قاتل زنجیره ای باشی یا جنایت جنگی کرده باشی که از اون خانم محترمی که من دیدم همچین کار هایی بر نمیاد خواهر جان Wink ... ضمنا چک من هم نزدیک ۱۰۰ روز طول کشید و از حالت عادی بیشتر طول کشید ... مطمن باش هیچ جای نگرانی نیست.. و اگر ناراحتیت واسه اینه که یه وقت بت ویزا ندن کلا این فکر و از سرت بیرون کن ..چون تو ویزا رو میگیری... حالا فردا نشد اصلا ۱ ماه دیگه ... انتظار کشیدنش سخته اما واقعا ویزای تو تضمین شدست و همونطور که گفتم محکومی به ویزا گرفتن .. حالا من میگم تو هی چپ و راست به من بدبخت سیگاری سابق تیکه بنداز Big Grin والا اینحوری ویزا زود تر نمیاد... اقلا به این توماس تیکه بنداز .. پرونده ها دست اونه Big Grin Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shabnam.84 ، romance33 ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
اصلا دوست ندارم موج منفی بدم یا خودم و خسته نشون بدم اما یه جاها کم میارم
امشب هم از اون شب هاست که خیلی دلتنگ و کلافه م. هیچی آرومم نمیکنه Sad

خسته م از این وضعیت . بچه ها برای منم دعا کنید

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، romance33 ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 22:54)arian307 نوشته:  یلدا جان من از ان وی سی تا سفارت رو گفتم ! یک بار دیگه بخون چی نوشتم .. چه ربطی به اف بی ای چک داره؟! اف بی ای چک که اصلا معلوم نیست چقدر طول بکشه.... هنوزم میگم اف بی ای هر چفدر هم که طول بکشه اخرش ویزا رو میگیری و به جرات هم این حرف رو میزنم .. مگه این که قاتل زنجیره ای باشی یا جنایت جنگی کرده باشی که از اون خانم محترمی که من دیدم همچین کار هایی بر نمیاد خواهر جان Wink ... ضمنا چک من هم نزدیک ۱۰۰ روز طول کشید و از حالت عادی بیشتر طول کشید ... مطمن باش هیچ جای نگرانی نیست.. و اگر ناراحتیت واسه اینه که یه وقت بت ویزا ندن کلا این فکر و از سرت بیرون کن ..چون تو ویزا رو میگیری... حالا فردا نشد اصلا ۱ ماه دیگه ... انتظار کشیدنش سخته اما واقعا ویزای تو تظمین شدست و همونطور که گفتم محکومی به ویزا گرفتن .. حالا من میگم تو هی چپ و راست به من بدبخت سیگاری سابق تیکه بنداز Big Grin والا اینحوری ویزا زود تر نمیاد... اقلا به این توماس تیکه بنداز .. پرونده ها دست اونه Big Grin Wink

برادر جان دیگه برام اعصاب نمونده که .....خودت باید بیشتر درک کنی تازه من رکوردتو رو زدم.Big Grin
ای بابا تو رفتی امریکا اونجا یه سفارش مارو بکن بگو این یلدای بیچاره به خدا به خر کی می پرستید ت.ر.و.ر.ی.س..ت نیست یه ادمه ساده ساده تز از اونی که فکرشو بکنید هست .راستی آنی خوبه دیگه نمی یاد اینجا بگو بیاد یکم غیبت کینم ببینیم چه خبره باباBig Grin
سیمی ،ارکیده جون همه چی خوب پیش می ره ؟کی می خوایم قرار بذاریم ؟
راز جان مرسی زنگ زدم به وکیل بر مداشت .گفتم اول به uscis زنگ بزنم بد به وکیل بزنگم .
بچه ها نیاز به انرژی های مثبتتون دارم .تورو خدا برام بفرستید .نمی دونید چقدر این روزها خدا خدا می کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، سی سی ، romance33 ، paris a ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، kamela ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 23:04)shabnam.84 نوشته:  اصلا دوست ندارم موج منفی بدم یا خودم و خسته نشون بدم اما یه جاها کم میارم
امشب هم از اون شب هاست که خیلی دلتنگ و کلافه م. هیچی آرومم نمیکنه Sad

خسته م از این وضعیت . بچه ها برای منم دعا کنید

عزیزم .من که همه شمارهارو هر شب دعا می کنم از خدا می خوام کمک کنه همون زودتر بریم سر خونه زندگیمون که تازه اول مشکلاته .
دقیقا می دونم چی می گی .گفتم بیایم برای هم موج +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بفرستیم .آدم نمی خواد گله کنه ولی صبر بعضی وقتها تمام میشه .تو کلیرینس بچه های ازدواجی نامزدی ببری می ببینی بچه ها دردو دل می کنن .
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، arian307 ، shabnam.84 ، سی سی ، romance33 ، paris a ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
[عکس: stay-positive-2.jpeg]

نبینم کسی خراب و داغون باشه.. مگه ارین مرده که همه رو غم گرفته اینجا ... شبنم فیس بوقت رو هم چک کن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، سی سی ، romance33 ، yalda91 ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
والا یلدا جون انقدر این روزا سرم شولوغه که نگو با سیمی که 1هفته بود حرف نزده بودم دیروز رفتم سمرقند برای پروازمون یه لباس راحت بخرم اونجا دیدمش...
همش یا دکترم برای چک آپ یا توی تدارک مهمونیم...اون چند روز آخرم که 100 تا وقت آرایشگاه...
ولی من خیلی دلم می خواد قبل از رفتنم یه بار دیگه ببینمتون....هماهنگ کنیم بریم یه وری........
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، tondar ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
(2013-07-20 ساعت 02:10)rrrraaaazzzz نوشته:  سی سی جان از تاریخ اپرووال تا مصاحبه شماتقریبا 4 ماهه درسته؟
خودتون اینطوری خواستین؟ یا اونا این تاریخ دادن؟

عزیزم دیر دیدم سوالتونو, ببخشید. بله عزیزم همینطوره. خودشون تاریخ دادن.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، Tomas
ولی من اپروو که شدم 1روز بعدش تاریخ مصاحبه ایمیل شد که تاریخشم 1ماه بعدش بود ....من فکر میکنم اینا یه معیارهایی برای وقت دادناشون دارن.. یا اینکه بر اساس خلوتی یا شلوغی سفارتا وقت میدن....ولی در آخرپروسه همه کیسها به11-10 ماه ختم میشه...رو حساب مقایسه کیس خودم و سیمی میگم.یکی زودتر اپروو میشه آخرش گیر میکنه یکی دیر اپروو میشه(مثل من که 7 ماه بودم)ولی آخرش زودتر ویزاشو میگیره...البته من این نظر رو برای کیسهایی که برای اسپانسر یا کارای شخصی خودشون کارشون گیر نمی کنه دارم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، romance33 ، سی سی ، yalda91 ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
اركيده لباس چي خريدي؟سمرقند چيز خوبي داره؟ تا حالا توش نرفتم.آخه منم ميخوام برم برا مصاحبه و رفتن يه چند تا لباس راحت بگيرم.راستي بچه ها مصاحبه خواستن برين چجوري لباس پوشيدين؟
عاقا ايندفعه بدون من بيرون برين عين نامرديه، خبر بدينااااااا
بچه ها منو ازين رتبه ١٣در بيارين تروخدا،مرسي راز و يلداي عزيزم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، سی سی ، paris a ، ارکیده ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas
اركيده جون اين دورانت جزو خاطره انكيز ترين دوران زندكيته هر جقدرالان خستت كنه بعدها برات بهترين دوران ميشه .ما مي خواستيم قبل از رفتنتون قرار بذاريم كه باهاتون خداحافظي كنيم اكه وقت نمي كنيد كابعدا هم مي تونيم بريم .

مرسي أرين جان بابت انرزيت خيلي احتياج دارم .مونا هم مثل من داغونه.همش ميكم كي بشه إز اين كابوس بيام بيرون
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، romance33 ، سی سی ، tondar ، poram ، ارکیده ، سانازی ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان