کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-05 ساعت 21:33)dr.sami نوشته:  سلام به دوستان مخصوصا کلیر شده ها و منتظرها
ولی انتظار هم یه جورایی لذت بخشه شاید خدا دوستمون داشته که یه ظرب نگرفتیم
روز مصاحبه افیسر به ما گفت ظرف امروز و فردا یه ایمیلی که یه سری سواله برامون می فرسته که پر کنیم وبفرستیم ولی الان 6 روزه که هیچ ایمیلی نیامده به نظر شما لازمه بهشون یاد اوری کنیم با ایمیل یا نه ؟؟؟؟؟

دوست عزیز پیشنهاد می کنم که کمی صبر کنی اما معمولاً این سوالها برای همه مشترک هست و به فرم 9 سوالی معروفه .بنابرین در این مدتی که صبر خواهی کرد، فرم 9 سوالی رو از تو همین سایت پیدا کن و جواباشو آماده کن که بلافاصله بعد از دریافت ایمیل از سفارت ، آمادگی پاسخ سریع رو داشته باشی. به امید کلیر همه دوستان
[/quote]

مرصی از پاسختون ولی اگر ایمیلی نیامد دیگه پیگیری نکنم . شاید لازم نبوده
[/quote]

دوست عزیز فرایند اداری شما از زمانی که اون فرم به دستشون می رسه شروع خواهد شد. از طرفی احتمال اشتباه که وجود داره ولی اینکه به شما گفته باشند ایمیل میکنیم و نیازی نباشد احتمالش کم هست .اگر گفتند حتماً ایمیل خواهند کرد. پس بنظر من پیگیری ایمیل تو برنامه ات باشه.
[/quote]

دوست عزیز من هم 5شنبه مصاحبه بودم و بهم گفتند که فرم برات ایمیل میشه ولی من امروز دیدم که همون روز ایمیل کردند ولی spam شده حتما spam ها را چک کن
[/quote]
سلام
من دیشب یه ایمیل به سفارت زدم و گفتم سوالها رو برام بفرستید امروز اینو زدن Sad

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
بعدش هم
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

یعنی چییییییی؟؟؟
[/quote]

دوست عزیز ما هم امروز ایمیل زدیم سفارت و از اونها وضعیت پروسه اداریمون رو پرسیدیم که امروز عصر دقیقا مثل شما جوابمون دادند.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: dr.sami ، ghorbat ، 3rip ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 00:06)payan نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 21:33)dr.sami نوشته:  سلام به دوستان مخصوصا کلیر شده ها و منتظرها
ولی انتظار هم یه جورایی لذت بخشه شاید خدا دوستمون داشته که یه ظرب نگرفتیم
روز مصاحبه افیسر به ما گفت ظرف امروز و فردا یه ایمیلی که یه سری سواله برامون می فرسته که پر کنیم وبفرستیم ولی الان 6 روزه که هیچ ایمیلی نیامده به نظر شما لازمه بهشون یاد اوری کنیم با ایمیل یا نه ؟؟؟؟؟

دوست عزیز پیشنهاد می کنم که کمی صبر کنی اما معمولاً این سوالها برای همه مشترک هست و به فرم 9 سوالی معروفه .بنابرین در این مدتی که صبر خواهی کرد، فرم 9 سوالی رو از تو همین سایت پیدا کن و جواباشو آماده کن که بلافاصله بعد از دریافت ایمیل از سفارت ، آمادگی پاسخ سریع رو داشته باشی. به امید کلیر همه دوستان

مرصی از پاسختون ولی اگر ایمیلی نیامد دیگه پیگیری نکنم . شاید لازم نبوده
[/quote]

دوست عزیز فرایند اداری شما از زمانی که اون فرم به دستشون می رسه شروع خواهد شد. از طرفی احتمال اشتباه که وجود داره ولی اینکه به شما گفته باشند ایمیل میکنیم و نیازی نباشد احتمالش کم هست .اگر گفتند حتماً ایمیل خواهند کرد. پس بنظر من پیگیری ایمیل تو برنامه ات باشه.
[/quote]

دوست عزیز من هم 5شنبه مصاحبه بودم و بهم گفتند که فرم برات ایمیل میشه ولی من امروز دیدم که همون روز ایمیل کردند ولی spam شده حتما spam ها را چک کن
[/quote]
سلام
من دیشب یه ایمیل به سفارت زدم و گفتم سوالها رو برام بفرستید امروز اینو زدن Sad

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
بعدش هم
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

یعنی چییییییی؟؟؟
[/quote]

دوست عزیز ما هم امروز ایمیل زدیم سفارت و از اونها وضعیت پروسه اداریمون رو پرسیدیم که امروز عصر دقیقا مثل شما جوابمون دادند.
[/quote]

ما هم از وضعیت مان سوال کرذیم و همین جواب آمد Sad
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر
سلام، بالاخره من امروز ویزززززززززززززززا رو چسبوندم! به امید لحظه مژدگانی دادن همه دوستان به مامور UPS ! در پناه خدا باشید و همیشه امیدوار.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
سلام
بچه ها معمولا سایت چه روزهایی آپدیت میشه؟؟؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 13:39)montazer59 نوشته:  سلام
بچه ها معمولا سایت چه روزهایی آپدیت میشه؟؟؟
سلام هيچ روز به خصوصينداره و ممكن ١٠ روز اپديت نشه و ممكن ٣ روزه اپديت بشه.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: 3rip ، daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
شمارش معکوس شروع شد
.
.
.
.
.
3
2
1
شماره کيس: 2012AS00019xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: dec
تاريخ مصاحبه:feb 3
تاريخ دريافت کليرنس: may 7
تشکر کنندگان: 3rip ، payan ، ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، montazer59
سلام به همه ، لطفا یکی جواب منو بده از ابوظبی کسی کلیرنس شده جدیدا
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام دوستان یک مساله ایی فکرم را مشغول کرده لطفا همفکری کنید
چند روز قبل از کلیر شدن در پاسخ ایمیلی که به سفارت زده بودم که چرا کیس ما کلیر نشده این ایمیل را دریافت کرده بودم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
می خوام بدونم این یک متن آمادست یا برای من اینطوریه؟
از 2 جهت
1-اگر خودم که برنده اصلی هستم نرم و شوهرم بره مشکلی داره یا نه؟
2-این قضیه که بررسی می کنیم اگر مشکلی نبود ویزا میدیم یعنی چی ؟دوباره مصاحبه می کنند ؟ یا مدرک خاصی می خواهند؟
ممنون می شم پاسخ بدید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، **USA**
(2012-06-06 ساعت 16:47)alexander نوشته:  سلام دوستان یک مساله ایی فکرم را مشغول کرده لطفا همفکری کنید
چند روز قبل از کلیر شدن در پاسخ ایمیلی که به سفارت زده بودم که چرا کیس ما کلیر نشده این ایمیل را دریافت کرده بودم
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from abroad). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
از 2 جهت
2-این قضیه که بررسی می کنیم اگر مشکلی نبود ویزا میدیم یعنی چی ؟دوباره مصاحبه می کنند ؟ یا مدرک خاصی می خواهند؟
ممنون می شم پاسخ بدید

تا جایی که من میدونم یک نفر میتونه بره ویزای بقیه رو هم بگیره، به شرطی که اون یک نفر خودش هم تو همون کیس باشه، مدیکالتون هم زمانش تموم نشده باشه که چون شما مصاحبتون April بوده پس از این نظر مشکلی ندارین. پس شما هم همسرتون بره بگیره مشکلی پیش نمیاد.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: alexander ، ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip
(2012-06-06 ساعت 16:47)alexander نوشته:  سلام دوستان یک مساله ایی فکرم را مشغول کرده لطفا همفکری کنید
از 2 جهت
ممنون می شم پاسخ بدید

دوست عزیز در جواب ایمیل قبلی من، دقیقاً همین جواب رو دادند. موفق باشی
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: alexander ، daria ، ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip
(2012-06-05 ساعت 12:01)صبا راد نوشته:  بچه ها کسی از اول تا حالا تخمینی از تعداد مصاحبه ها و تعداد کلیرنس ها داره؟ کسی می دونه از 3500 ویزا حدود چند تا داده شده؟ من می ترسم که تعداد ویزا ها تموم بشه و من کلیر نشم تا اون موقع
حتی اگر کسی فقط برونه چند تا مصاحبه تا حالا وقت داده شده هم عالیه.... کسی می دونه؟؟؟

سلام ببخشیدا این طرز تفکر رو من در این مدت کوتاهی که در سایت عضو هستم ندیده بودم فقط به خودت فکر نکنید دیگه! اینجا یه عده ای هستیم همه مثل هم دعای دیگران و انرژی مثبت اونها برای هممون لازمه
به امید هرچه سریعتر کلیر شدن شما
موفق باشید

(2012-05-31 ساعت 12:29)3rip نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 10:37)dr.sami نوشته:  سلام دوستان

ما برگه ابی مون روش اسم تایپ شده ولی برا همه با دست نوشتن مال کسی اینطور هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مال منم تایپ شده بود

سلام مال من که تایپ شده نبود نوشته شده بود با خودکار قرمز
تازه وقتی که آفیسر داشت برام توضیح میداد که کجا و با چه کدی تو سایت چک کنم دید که کیس نامبرم روش نوشته نشده گفت که یادشون رفته بنویسن بعد خودش برام نوشت با خودکار خودش Big Grin
این چیزا خیلی مهم نیست بهشون اهمیت ندید
2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، ronmony
(2012-06-06 ساعت 17:19)shawn نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 12:01)صبا راد نوشته:  بچه ها کسی از اول تا حالا تخمینی از تعداد مصاحبه ها و تعداد کلیرنس ها داره؟ کسی می دونه از 3500 ویزا حدود چند تا داده شده؟ من می ترسم که تعداد ویزا ها تموم بشه و من کلیر نشم تا اون موقع
حتی اگر کسی فقط برونه چند تا مصاحبه تا حالا وقت داده شده هم عالیه.... کسی می دونه؟؟؟

سلام ببخشیدا این طرز تفکر رو من در این مدت کوتاهی که در سایت عضو هستم ندیده بودم فقط به خودت فکر نکنید دیگه! اینجا یه عده ای هستیم همه مثل هم دعای دیگران و انرژی مثبت اونها برای هممون لازمه
موفق باشید
ببخشید ولی من اصلاً متوجه نمی شم اینکه آدم بخواد آماری از تعداد مصاحبه ها و ویزا های صادر شده داشته باشه کجاش خود خواهی است؟؟؟
می شه شما توضیح بدین؟
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، **USA** ، میتی ، ronmony
(2012-06-06 ساعت 17:29)صبا راد نوشته:  

موفق باشید
ببخشید ولی من اصلاً متوجه نمی شم اینکه آدم بخواد آماری از تعداد مصاحبه ها و ویزا های صادر شده داشته باشه کجاش خود خواهی است؟؟؟
می شه شما توضیح بدین؟
شاید من اشتباه برداشت کرده ام
پس خودتون رو ناراحت نکنید
به امیدکلیر شدن هرچه سریعتر شما و ما دیگران Big Grin
2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: صبا راد ، alexander ، ghorbat ، MAHDI2012 ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، ronmony ، odiseh
(2012-06-06 ساعت 17:37)shawn نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 17:29)صبا راد نوشته:  

موفق باشید
می شه شما توضیح بدین؟
شاید من اشتباه برداشت کرده ام
پس خودتون رو ناراحت نکنید
به امیدکلیر شدن هرچه سریعتر شما و ما دیگران Big Grin

دوستیم با هم Wink باور کنید من هیچ وقت نخواستم خدای نکرده کسی ویزا نگیره یا کلیر نشه تا من کارم راه بیفته... فقط خواستم بدونم این دلیل هم باید به نگرانیام اضافه بشه یا نه... همین... به هر حال من هم امیدوارم همه کلیر بشیم...
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: daria ، alexander ، ghorbat ، kopol ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، **USA** ، ronmony
(2012-06-04 ساعت 16:16)shervn نوشته:  سلام دوستان
سایت آپدیت شد و بالاخره کیسهای بین 30000 و 40000 رو هم دیدیم با عرص تبریک به دوستان کلیر شده:

2012AS34608 23-Sep-12
2012AS34676 23-Sep-12
2012AS35887 23-Sep-12
2012AS37025 23-Sep-12
2012AS37788 23-Sep-12
2012AS38391 23-Sep-12

البته میدونم که تعداد بیشتری کلیر شدن , فکر کنم این سری یه 20 نفری کلیر شده باشن!
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا من کلیر شدم
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان