کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-22 ساعت 11:26)powerful نوشته:  سلام دوستان
من در بخش IT یک بانک دولتی کار می کنم ممکن این واسم مشکل ساز بشه ؟SadSadSadSad

سلام دوست عزيز

فقط به خاطر كارت كه دولتيه كليرنس ميخوري.كه اونم بعد از چند وقت كلير ميشي ان شاء ال...
خودتو اصلاً نگران نكن به اين فكر كن كه تو آمريكا براي تخصص شما كار زياد هست.
موفق باشي
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: powerful ، SH1A2R3 ، outlaw ، arman_m
(2011-11-22 ساعت 11:05)shs نوشته:  
(2011-11-21 ساعت 22:47)SH1A2R3 نوشته:  

تو ليست كلير شده ها كه كلاً 2 نفر كلير شدن. چطور شما اسم 3 نفر و نوشتي؟!!!

علي 235 يه ضرب بوده
تشکر کنندگان: SH1A2R3
یه سوال دارم !
تعداد 2 نفر ! پس یا تعداد برندگان ایرانی امسال تا به الان (کسانی که قبل نوامبر مصاحبه داشتند) کم بوده یا اینکه اکثرشون یک ضرب گرفتن ؟
اگه حالت دوم درست باشه پس ممکنه کسایی که کلیر میخورند ... ویزا نگیرند؟

با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: 3rip
دوستان اگه دقت کرده باشین تا اینجا کسایی که ویزا گرفتن یا خانم هستن یا معاف از سربازی.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
(2011-11-23 ساعت 21:52)SH1A2R3 نوشته:  دوستان اگه دقت کرده باشین تا اینجا کسایی که ویزا گرفتن یا خانم هستن یا معاف از سربازی.

بله همه دقت کردیم اما خانم هایی هم بودن که کلیر خوردن مخصوصا رشته های حساس .من چند بار دیگه هم دیدم شما اینجوری پیام گذاشتین یادتون باشه تا آخر دوره این افراد جزء اقلیت قرار می گیرن اکثرا کلیرنس می خورن.پس ......
(2011-11-22 ساعت 20:20)oktay نوشته:  یه سوال دارم !
تعداد 2 نفر ! پس یا تعداد برندگان ایرانی امسال تا به الان (کسانی که قبل نوامبر مصاحبه داشتند) کم بوده یا اینکه اکثرشون یک ضرب گرفتن ؟
اگه حالت دوم درست باشه پس ممکنه کسایی که کلیر میخورند ... ویزا نگیرند؟

با تشکر

دوست عزیز این استدلال رو از کجا آوردی؟
امسال تا نوامبر خیلی کم رفتن مصاحبه که دلیل زیادی هم داره.اما چیزی که هست سربازی قطعا تو کلیر خوردن تاثیر داره و همینطور شغل دولتی و رشته حساس بر مبنای Technology Alert LISTشما هم اصلا نگران نباش اگه پاک باشی و کار حساسی نکرده باشی حتما کلیر می شی سوخت سوز نداره.در ضمن کیس نامبرت پایینه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-11-22 ساعت 11:45)shs نوشته:  

سلام دوست عزيز

فقط به خاطر كارت كه دولتيه كليرنس ميخوري.كه اونم بعد از چند وقت كلير ميشي ان شاء ال...
موفق باشي

کاملا درسته....یادتون باشه اونا اصلا تعارف ندارند.اگه بخوان بلافاصله ریجکت می کنن.کسایی کلیر نمیشن که اونا تو این مدت چند ماهه نمی تونن بفهمن چیکار میکردن ......اونم باز دلایلی داره.
2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
بعضی ها سفرنامه نمینویسند و هنوز هی سئوال میپرسند
تشکر کنندگان: outlaw ، faranak.n ، t.azimaie
(2011-11-23 ساعت 23:15)outlaw نوشته:  

سلام دوست عزيز

موفق باشي

کاملا درسته....یادتون باشه اونا اصلا تعارف ندارند.اگه بخوان بلافاصله ریجکت می کنن.کسایی کلیر نمیشن که اونا تو این مدت چند ماهه نمی تونن بفهمن چیکار میکردن ......اونم باز دلایلی داره.
شما چرا از استدلال من که بر مبنای وقایع هست ناراحت میشی و گارد میگیری این استدلال منه میتونی موافق حرف من نباشی.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی

[/quote]شما چرا از استدلال من که بر مبنای وقایع هست ناراحت میشی و گارد میگیری این استدلال منه میتونی موافق حرف من نباشی.

[/quote]
این استدلال نیست آخه دوست عزیز شما تو تاپیک کلیرنس هی می گی دقت می کنین؟دقت کردین؟ خوب معلومه این چیزا بدیهیاته!!جدول هم برای همین تهیه می شه!! من نمیتونم موافق نباشم چون اینا تو جدول هستBig Grin اما واقعا زوده واسه تصمیم گیری که کیا یه ضرب می گیرن کیا دو ضربBig Grin!!!
2 نفر
تشکر کنندگان: edge
(2011-11-22 ساعت 11:26)powerful نوشته:  
(2011-11-24 ساعت 01:38)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-11-23 ساعت 23:15)outlaw نوشته:  

سلام دوست عزيز

موفق باشي

شما چرا از استدلال من که بر مبنای وقایع هست ناراحت میشی و گارد میگیری این استدلال منه میتونی موافق حرف من نباشی.

سلام
معاف بودنم می تونه کمکم کنه ؟ ضمنا من هنوز رسمی نیستم فرقی می کنه ؟ Shy
2012AS00019XXX

[/quote]

سلام
[/quote]
[/quote]
دوست عزیز بیخودی ذهن خودتو درگیر نکن با اگه اما ، به جاش به فکر آماده سازی خودت باش.

2 نفر
تشکر کنندگان:

[/quote]

سلام

[/quote]

هیچ قانونی واسه پروسه کلیرنس بصورت عمومی بیان نشده . اما تجربه بچه های سالهای گذشته نشون داده که اکثرا آقایونی که معاف شدند یا یه ضرب گرفتن یا مدت کمی دوران کلیرنس رو سپری کردند (البته نه همشون)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2011-10-17 ساعت 00:17)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-16 ساعت 17:12)mis1336 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 02:04)shahr نوشته:  سلام به همه دوستان
لازم میدونم که مسائلی را که در 2 دوره گذشته دیدم را براتون تشریح کنم شاید باعث بشه مقداری از ابهامات و ذهنیاتی که برای اعضای مهاجرسرا ایجاد شده رفع بشه قبلا هم از مدیران خواهش می کنم اگه جای این مطالب در این تاپیک نیست بگن تا جابجاش کنم.همانطور که احتمالا خیلی از دوستان میدونن در سال 2010 و 2011 کیس تعدادی از اعضا مردود شد و عده دیگری تا پایان مهلت بلاتکلیف ماندند. درنتیجه درپایان هر دوره موجی از ناامیدی و سو, ظن نسبت به مغرضانه بودن این مسائل ایجاد میشه. اما واقعیتی که فراموش میشه اینه که تنها نصف قبول شده ها ویزا میگیرن و بقیه حذف میشن ( از جمله تعدادی از ایرانیها و مهاجرسراییها )و این صرفنظر از ملیت و امثال اونه، هر چند که به احتمال قریب به یقین کسانی که بلاتکلیف موندن شایستگی دریافت ویزا را داشتن( مثل دوستان خوب 2011 ) ولی این هم قسمتی از همان بازی شانسه که اصلا هم معلوم نیست فقط نصیب نفرات آخر بشه و شامل حال همه هست. پس دوستان عزیز به عنوان یکی از کسانی که این پروسه را طی کرده یادآوری میکنم:
1 -درحالی که با اطمینان پروسه را دنبال می کنید قضیه را کاملا تمام شده فرض نکنید و پلهای پشت سر را خراب نکنید.
2 -در صورتی که خدای ناکرده موفق به دریافت ویزا نشدید فکر نکنید که دنیا به آخر رسیده ( جالب اینکه یکی از دوستان صمیمی من که 2011 موفق به دریافت ویزا نشد از پایان سپتامبر به بعد کاملا به زندگی عادی برگشت انگار که هیچ اتفاقی براش نیفتاده )
3- به احتمال زیاد (و متاسفانه ) امسال هم اتفاق سالهای گذشته تکرار خواهد شد و باید این واقعیت را قبول کنیم و نباید دریافت ویزا را حق پایمال شده خود بدانیم و فکر کنیم که مغرضانه با ما رفتار شده و دنیا را به کام خودمون تلخ کنیم.( توجه داشته باشید که اونها خیلی راحت میتونن اسم ایران را از کشورهای مورد قبول حذف کنن و نیازی ندارن که توی پروسه کلیرنس این کار را انچام بدن.)
4 - به همدیگه کمک کنیم تا حذف شدنهای ناشی از اشتباهات را به حداقل برسونیم تا بعد از چند سال بالاخره بتونیم آخر سپتامبر یه هورای درست و حسابی بکشیم و یک رکورد بی نظیر تو تاریخ لاتاری بجا بزاریم.
5- از ته دل آرزو میکنم که امسال تعداد ویزا ها درمهاجرسرا معادل تعداد قبول شده ها باشه

دوست گرامی٬من هم با شما به غیر از بند ۵ کاملا مواققم.در رابطه با بند ۵ به اطلاعتان میرسانم که طبق قانون لاتاری از هر کش
ور حداکثر ۷ درصد یعنی ۳۵۰۰ نفر میتوانند ویزا بگیرند نتییجه اینکه تعداد ۹۵۳ نفر از برندگان ویزا نخواهند گرفت.
بنابراین خواهش می کنم ضمن اینکه سعی خود را جهت انجام مراحل گرفتن ویزا بعمل آورده ولی زندگی خود را
مختل و اعصابتان را متشنج نکنید و به زندگی عادی ادامه دهید زیرا هیچ چیزی زیباتر از زندگی نیست که بدلیل نگرفتن گرین کارت مختل شود.زیرا این یکدم عمر را غنیمت شمرد
دوست عزیز اینو در نظر داشته باشین که همه قبول شده ها از قبولیشون اطلاع ندارن.خصوصا امسال که یکبار هم قرعه کشی کنسل شد خیلی ها نامبرشونو یا گم کردن و یا انداختن دور.تازه اگه ویزا گرفته های سالهای قبل رو نگاه کنین میبینین که از بین برنده ها حداکثر 70 درصد تونستن ویزا بگیرن پس غصه اون957 نفر مازاد رو نخورین.توکلتون به خدا باشه و هر چی مصلحتمون باشه همون میشه.فقط خواهشن بعد از این کسی در این تایپک ها انرژی منفی ساتع!!!!!!!!!!!!نکنه که این انرژی منفی مخربتر از هر چیز دیگه ای هست.انرژی های مثبتمون تا اخر سپتامبر 2012 ادامه خواهد داشت.بعد از این هر کی ننه من غریبم در بیاره با من طرفه!!!!!1Big Grin
.توکلتون به خدا باشه و هر چی مصلحتمون باشه همون میشه.فقط خواهشن بعد از این کسی در این تایپک ها انرژی منفی ساتع!!!!!!!!!!!!نکنه که این انرژی منفی مخربتر از هر چیز دیگه ای هست.انرژی های مثبتمون تا اخر سپتامبر 2012 ادامه خواهد داشت.بعد از این هر کی ننه من غریبم در بیاره با من طرفه!!!!!1
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: 3rip ، afshin4749
اینم یه عالمه انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: afshin4749 ، 3rip ، Man ، ParsTrader ، shadin_n ، 2014families lottery winners
(2011-11-25 ساعت 14:37)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-10-17 ساعت 00:17)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-10-16 ساعت 17:12)mis1336 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 02:04)shahr نوشته:  سلام به همه دوستان
لازم میدونم که مسائلی را که در 2 دوره گذشته دیدم را براتون تشریح کنم ...
دوست عزیز اینو در نظر داشته باشین...
.توکلتون به خدا باشه و هر چی ...

من تعجب كردم كه اين مطلب قديمي رو براي چي اينجا ذكر كرديد؟
دوست خوبم هرسخن جايي و هر نكته مكاني دارد.
تشکر کنندگان: SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان