کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
اینکه جوابش واضحه!! متاسفانه کیس های باقی مانده باطل میشن.
روزهای آخر تاپیک پارسال گویای مطلب هست.
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mirman ، ghorbat ، shkhmo ، 3rip ، frozen mind ، daria ، dvlottory
(2012-06-19 ساعت 21:34)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 21:24)آرزوی دست یافتنی نوشته:  تبریک به همه کلیرشدگان و آرزوی کلیر شدن همه دوستانی که منتظر هستند

باسلام.الان که سایت را چک می کردم هنوز برای 8 oct هیچ شماره ای اعلام نشده.اینها را از کجا پیدا کرده اید!؟؟
دوست عزیز Shift+F5 بزن که فورس ریفرش بشه و از cache لوکال سیتمتون نخونه.

سلام دوستان من هرچی shift+f5 میزنم بازهم آپدیت 15 جون نشونم میده شما از کجا چک میکنید؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، ghorbat
دوستان لطفا راهنمائيم كنيد.
من 12 جون مصاحبه شدم و از من رزومه خواستند.من هم با ايميل خودم و هم از طريق ايميل سفارت براشون رزومه ام رو به صورت يك فايل pdf كه zip‌شده از طريق attachment ‌فرستادم حالا برام متن زير رو فرستادن.ميگين چيكار كنم؟
Dear Applicant:

We are unable to open the attachments that you submitted at this office. Please resend them as an attachment or made it part of your mail reply so that we try to open them and process your case accordingly,

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat
(2012-06-20 ساعت 07:57)كاميلا نوشته:  دوستان لطفا راهنمائيم كنيد.
من 12 جون مصاحبه شدم و از من رزومه خواستند.من هم با ايميل خودم و هم از طريق ايميل سفارت براشون رزومه ام رو به صورت يك فايل pdf كه zip‌شده از طريق attachment ‌فرستادم حالا برام متن زير رو فرستادن.ميگين چيكار كنم؟
Dear Applicant:

We are unable to open the attachments that you submitted at this office. Please resend them as an attachment or made it part of your mail reply so that we try to open them and process your case accordingly,

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
با سلام
برای ما هم رزومه خواسته بودند و در فایل وُرد (word) که براشون فرستادیم و منتظر جوابیم.... شما هم دوباره براشون بفرستین یا با فرمت وُرد یا همون PDF ولی دیگه زیپش نکنین و یا اینکه همونطور که خودشون براتون گفتند: توی همون قسمت نوشتاری ایمیل کپی پِــــست کنین

موفق باشید
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: Serendipity ، shkhmo ، frozen mind ، كاميلا ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 07:53)shkhmo نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 21:24)آرزوی دست یافتنی نوشته:  تبریک به همه کلیرشدگان و آرزوی کلیر شدن همه دوستانی که منتظر هستند

باسلام.الان که سایت را چک می کردم هنوز برای 8 oct هیچ شماره ای اعلام نشده.اینها را از کجا پیدا کرده اید!؟؟

سلام دوستان من هرچی shift+f5 میزنم بازهم آپدیت 15 جون نشونم میده شما از کجا چک میکنید؟
دوست عزيز ctrl+F5 رو بزن
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat
سلام دوستای خوبم ما الان ترکیه هستیم , دوشنبه پاس هارو دادیم سفارت , ولی با این tracking code که ups رو نگاه میکنیم میگه your package is waiting to be deliver to ups یعنی هنوز سفارته , مال بقیه دوستامون رفته ups , من توی مهاجرسرا خوندم که معمولا همه دو روزه پاسشون اومده هتل, کسی تا حالا شده دیرتر پاسش بیاد ؟؟؟؟؟SadSadSad فکر میکنید مشکلی پیش اومده باشه؟؟؟؟SadSadSad
شماره کیس: 2012AS00030xxx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 28
تاریخ کارنت شدن کیس:may 2012
تاریخ مصاحبه: 9 may
تاریخ دریافت کلیرنس:Rolleyes 13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 2 نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، payan ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 09:42)nilaaa نوشته:  سلام دوستای خوبم ما الان ترکیه هستیم , دوشنبه پاس هارو دادیم سفارت , ولی با این tracking code که ups رو نگاه میکنیم میگه your package is waiting to be deliver to ups یعنی هنوز سفارته , مال بقیه دوستامون رفته ups , من توی مهاجرسرا خوندم که معمولا همه دو روزه پاسشون اومده هتل, کسی تا حالا شده دیرتر پاسش بیاد ؟؟؟؟؟SadSadSad فکر میکنید مشکلی پیش اومده باشه؟؟؟؟SadSadSad

نگران نباش آخه سفارت میگه 4-5 روز طول میکشه تا پاسپورت برسه اگردیدین نیامد با یو پی اس تماس بگیرید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، nilaaa ، ghorbat
(2012-06-20 ساعت 07:53)shkhmo نوشته:  

درستش Ctrl + F5 هست
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، ghorbat
(2012-06-20 ساعت 11:03)majid89 نوشته:  درستش Ctrl + F5 هست
حق با دوستمونه. اون یکی تو همه براوزر ها کار نمیکنه. (تو پستهای قبلی اصلاح کردم.)
اگر بازهم نشد، از تو گزینه های براوزرتون، cache رو خالی کنید. یا از یک براوزر دیگه استفاده کنید.

تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، ghorbat ، mehdiii
(2012-06-20 ساعت 08:14)Zhoopin نوشته:  
Dear Applicant:

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
با سلام
برای ما هم رزومه خواسته بودند و در فایل وُرد (word) که براشون فرستادیم و منتظر جوابیم.... شما هم دوباره براشون بفرستین یا با فرمت وُرد یا همون PDF ولی دیگه زیپش نکنین و یا اینکه همونطور که خودشون براتون گفتند: توی همون قسمت نوشتاری ایمیل کپی پِــــست کنین

موفق باشید
از ايميل شخصي فرستادين يا از طريق ايميل خود سفارت؟
از طريق ايميل سفارت كه نميشه بيش از 400 كاراكتر در متن نوشت.پس چجوري كپي پيست كنم؟مجبورم attach كنم كه اون وقت هم تا zip‌نكنم fail ميشه .
ايا تائيد كردن كه رزومه شما رسيده دستشون؟
مرسي

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 09:42)nilaaa نوشته:  سلام دوستای خوبم ما الان ترکیه هستیم , دوشنبه پاس هارو دادیم سفارت , ولی با این tracking code که ups رو نگاه میکنیم میگه your package is waiting to be deliver to ups یعنی هنوز سفارته , مال بقیه دوستامون رفته ups , من توی مهاجرسرا خوندم که معمولا همه دو روزه پاسشون اومده هتل, کسی تا حالا شده دیرتر پاسش بیاد ؟؟؟؟؟SadSadSad فکر میکنید مشکلی پیش اومده باشه؟؟؟؟SadSadSad

دوست من . این اتفاق دقیقا برای من هم افتاد .

من دوشنبه پاسم رو تحویل سفارت دادم و تا چهارشنبه هیچ اتفاقی توی سایت ups نیفتاد. خیالت راحت باشه، شما فردا پاسپورتت بهت میرسه.
امروز بین ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر سایت یو پی اس رو چک کن . برات مینویسه picked up
ساعت 7 و خورده ای چک کن مینویسه تحویل مرکز یو پی اس شده

فردا ساعت 9:30 ، 10 صبح چک کن ببین مینویسه out for delivery و به امید خدا ساعت 11 تا 13 ظهر پاسپورتاتون میرسه.

این اتفاقا دقیقا برای منم افتاد که دوشنبه پاسم رو تحویل سفارت دادم و تا چهارشنبه عصر هیچ چیزی توی سایت ننوشته بود . ولی پنجشنبه ظهر مامور یو پی اس پاسپورتمو آورد.

خداییش فردا پاسپورتتو گرفتی بیا بگو چقدر پیش بینی های من در مورد ساعت های تغییر وضعیت کیست توی سایت یو پی اس درست بوده . اوکی ؟ Rolleyes

باید بهم شیرینی بدی Tongue
تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، ASALI ، mirman ، SH1A2R3 ، bakhtiari659 ، nilaaa ، امیر مهاجر ، frozen mind ، ghorbat ، daria ، Emad_L
نقل قول:از ايميل شخصي فرستادين يا از طريق ايميل خود سفارت؟
از طريق ايميل سفارت كه نميشه بيش از 400 كاراكتر در متن نوشت.پس چجوري كپي پيست كنم؟مجبورم attach كنم كه اون وقت هم تا zip‌نكنم fail ميشه .
ايا تائيد كردن كه رزومه شما رسيده دستشون؟
مرسي

دوست عزیز منم فایل pdf بدون زیپ فرستادم همین پیام شما را فرستادند.تو دو کار بکن یا اینکه تو برنامه word2007 براشون بفرست یا اگه تعداد صفحاتش کمه بصورت image یعنی اولا پرینت کن و سپس اسکن کن و اسکن ها را براشون بفرست همون کاری که من کردم و رسید.من گزینه دوم را پیشنهاد میکنم.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، كاميلا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat
Dear Applicant:

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

بابا ، این که دیگه مشکلی نیست،
خب فایل را بصورت زیپ نشده بفرست. سفارت برات نوشته که نتونسته فایل را باز کنه، اگر هم همه فایل ها را با یک ایمیل نمیشه بفرستی، خب با چند تا بفرست، مهم اینه که با هر ایمیل، کانفرمیشن نامبرت را هم بنویسی که بفهمند چی به چیه.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، كاميلا ، SH1A2R3 ، shkhmo ، frozen mind ، ghorbat
سلام من 14 جوت مصاحبه داشتم و برگ آبی گرفتم شرایط من به این صورت مونث مجرد 28 ساله شاغل اسپانسر دارم تمکن مالی حدود 30 هزار دلار مصاحبه من انگلیسی بود و تمام مدت راجع به کارم پرسید و آخر برگ آبی داد گفت 1-2 ماه وایسا چیزی هم راجع به فرم 9 سوالی نگفت ....فکر می کنید چقدر طول بکشه ممکنه اصلاً کلیر نشم خیلی استرس دارم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، alexander ، shkhmo ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 14:19)sheida.bvip نوشته:  سلام من 14 جوت مصاحبه داشتم و برگ آبی گرفتم شرایط من به این صورت مونث مجرد 28 ساله شاغل اسپانسر دارم تمکن مالی حدود 30 هزار دلار مصاحبه من انگلیسی بود و تمام مدت راجع به کارم پرسید و آخر برگ آبی داد گفت 1-2 ماه وایسا چیزی هم راجع به فرم 9 سوالی نگفت ....فکر می کنید چقدر طول بکشه ممکنه اصلاً کلیر نشم خیلی استرس دارم

کار شما چی بوده؟ در چه زمینه‌ای کار می‌کردی؟ در دانشگاه چی خوندی؟ مدرکت چیه؟ کار دولتی داشتی یا آزاد؟ اگه دولتی بوده کجا بودی؟ س‌ پ ا ه بودی؟
بدون این اطلاعات سخته جواب دادن!!

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، reza-91 ، shkhmo ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان