موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من با کیس نامبر بالای 55000 میخواستم سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدم.چکار باید بکنم؟به کجا ایمیل بدم ؟متن نامه رو چی بنویسم؟ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-07 ساعت 16:01)outlaw نوشته: (2011-12-07 ساعت 13:19)hamid_r555 نوشته: من با کیس نامبر بالای 55000 میخواستم سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدم.چکار باید بکنم؟به کجا ایمیل بدم ؟متن نامه رو چی بنویسم؟ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید.
سلام اول به کی سی سی اگه رقته بود سفارت میگه خودش بهتون .شما دلیل تغییر رو بگو من متن رو بهت بگم.
آقا نمیشه متن رو بهش بگی بدون اینکه دلیل تغییر رو بگه؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستِ عزیز
وقتی میگین واضح توضیح بدین شغلتون چی هست، منظورتون تو مصاحبست یا تو فرمها؟! اگر تو فرمها، آخه تو فرمها جایی نبود که بگه کامل توضیح بدید در موردِ شغلتون
(2011-12-06 ساعت 13:10)outlaw نوشته: (2011-12-06 ساعت 11:21)parsy631 نوشته: راجع به فرآیند کلیرنس , عوامل موثر و زمان آن چیزهایی مختلفی شنیده ایم . این یکی از بهترین مطالب در این خصوص است که یکی از دوستان 2009 ارسال کرده است :
من خوندمش، چند تا از رفرنس های پایینش رو هم کلیک کردم که باز نشدن. ولی یه سرچی کردم و یه چیزای دیگه ای هم خوندم. کلاً می گه این روند اسماش از این قراره:
من هم این لینک رو داشتم دوست عزیز اما گذاشتنش جز بار منفی هیچی نداره برای توضیح بگم که :
اگه محل کارتون سایت داشته باشه و قابل ردگیری باشه که ناراحت نباشید چون میتونن بفهمن چیکار میکنین ،سفرنامه من که یادتونه؟اگر هم نداشتید حتما شغلتون رو درست توضیح بدید تا متوجه بشه.
در مورد رشتههای خطرناک دوستان باز هم بر میگرد به کاری که میکنید،اگه بتونن بفهمن چیکار میکنید بازم اوکی ی چون ماها برچسب تروریست خوردیم،تروریست نیستیم،اونا هم میدونن.
در مورد زمان کلیر شدن:
بله طولانی تره مال ماها اما عزیزان بقیه کشورها ۲ روز میگیرن یا یکضرب پس طولانی شدنش به خاطره مشکل داشتن نیست،ما با همه دنیا تو همه زمینها فرق داریم اینم روش ،اما یادتون باشه کلیرینس زمانی نمیاد که ندونن دارین چیکا میکنین یا شکشون برطرف نشه.پس تا میتونین واضح توضیح بدید.
نگران نباشید،فقط صبر کنید ، بعد مصاحبه استراحت کنید کمتر بیاین اینجا فقط به سوالا جواب بدین .باور کنین بهتره.الان دیگه تقریبا سوال اساسی نیست پس با یکی دوماه کم اومدن چیزی نمیشه ،سوال مهمی هم باشه پیغام خصوصی هست.
به امید روزی که به دنبال حقوق اولیهٔ زندگی که یکبار بیشتر فرصتشو نداریم کل عمر ندوییم و مجبور نباشیم همه جا خودمونو ثابت کنیم که درست هستیم.به امید اون روز.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطف کنید بفرمایید آیا هر هفته یه تعداد کلیر میشن یا ماهانه است؟
و اینکه چه روزهایی آپدیت میشه و حالا که ف ی ل ت ر شده چه کنیم؟
مثل اینکه اونایی که مصاحبه رفتن هیچ کس نگران این قضیه نیست.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-09 ساعت 13:16)sima s نوشته: دوستان لطف کنید بفرمایید آیا هر هفته یه تعداد کلیر میشن یا ماهانه است؟
و اینکه چه روزهایی آپدیت میشه و حالا که ف ی ل ت ر شده چه کنیم؟
مثل اینکه اونایی که مصاحبه رفتن هیچ کس نگران این قضیه نیست.
دوست عزيز زمان اعلام كيس هاي كلير شده هيچ حساب كتابي نداره ولي خودشون ميگن دوشنبه ها و جمعه ها ولي ممكنه هيچ كيسي تا 2هفته كلير نشه براي همين اونا هم تا 2هفته سايتو آپديت نميكنن.براي اون موضوع هم ميتونيد به سفارت ايميل بزنيد و موضوع رو بگيد تا وقتي كه كلير شديد بهتون از طريق ايميل خبر بدن يا اينكه از قند شكن براي ديدن سايت استفاده كنيد.در ضمن من از دوستاني كه در خارج كشورند و به سايت سفارت دسترسي دارند خواهش ميكنم كه هروقت سايت آپديت شد با ايجاد پست موقت كيس نامبر هاي كلير شده رو در اين تاپيك بنويسند تا ديگه مشكلي نباشه
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september