کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-12 ساعت 08:04)كاميلا نوشته:  آقا من شديدا درگير دريافت ايميل از سفارت هستم .خيلي دوستم دارن. حتما همه در جريان هستن كه ازم بعد از يك ماه 9 سوالي رو خواسته بودن و من سه شنبه براشون فرستاده بودم. ديروز 2 تا ايميل برام فرستادن اولي به شرح ذيل
Dear Madam,

Thank you for the information. Please also send us your CV as soon as possible.

Sincerely,

بعد از 4دقيقه دوباره يه ايميل ديگه دريافت كردم به شرح ذيل:
Dear Madam,

Please disregard our previous message, you don't need to send your CVs.

Sincerely,
ميبينيد ديگه.به اين ميگن در جريان بودن پرونده.فقط خدا كنه تا اخر سپتامبر اين جريانات تموم بشه.

اين نشون مي ده كارمنداي محترم شديداً‌ درگير كارن Big Grin كاميلا جون مگه در جريان پرونده بودن بده ؟‌ اميدوارم امروز ايميل بعدي You're administrative Process is completed. Come to our office as soon as possible رو برات بفرستن Wink
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، odiseh ، كاميلا ، mehdiii ، daria
در لیست 7-11-2012 کلیرنس 18 نفر اضاقه شده است نه یک نفر
(2012-07-12 ساعت 00:38)far62 نوشته:  امروز 11 جولای سایت اپدیت شد فقط یک نفر با شماره 47194 چرا یک نفر 22 نفر حذف شد یک نفر اضافه شد ؟

دوست محترم 18 نفر کلیر شده اند نه یک نفر.
تشکر کنندگان: كاميلا ، vm1974 ، s$s ، mehdiii ، 3rip
(2012-07-12 ساعت 08:04)كاميلا نوشته:  آقا من شديدا درگير دريافت ايميل از سفارت هستم .خيلي دوستم دارن. حتما همه در جريان هستن كه ازم بعد از يك ماه 9 سوالي رو خواسته بودن و من سه شنبه براشون فرستاده بودم. ديروز 2 تا ايميل برام فرستادن ميبينيد ديگه.به اين ميگن در جريان بودن پرونده.فقط خدا كنه تا اخر سپتامبر اين جريانات تموم بشه.

کامیلا جان حق دارن بنده های خدا از بس ما اینجا هی انرژی مثبت فرستادیم خوب این انرژی ها که از بین نمی ره (طبق قانون فیزیک) می ره سفارت اونجا رو هی تکون می ده Big Grin ..... بیچاره ها تا میان فکرشون رو جمع و جور کنن ببینن باید چیکار کنن یو هو !! یه زمین لرزه میاد و خلاصه ریسِت می شن! Big Grin نمی دونن باید چیکار کنن. اینه که ایمیل های ضد و نقیض می فرستن.
من میگم این انرژی مثبتا نشه مایه درد سرمون ؟؟؟
نه بابا مزاح بود! حالا که اونا دیر به دیر سایت رو آپدیت می کنن ما هم هی براشون طبق پاراف بالایی انرژی مثبت می فرستیم Big GrinBig Grin نظرتون چیه؟

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: كاميلا ، payan ، frz61 ، mehdiii ، shkhmo ، daria ، mojtaba_k ، 3rip ، پرنیان90 ، Emad_L ، SH1A2R3 ، کیانا
(2012-07-12 ساعت 08:20)gulu نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 08:04)كاميلا نوشته:  آقا من شديدا درگير دريافت ايميل از سفارت هستم .خيلي دوستم دارن. حتما همه در جريان هستن كه ازم بعد از يك ماه 9 سوالي رو خواسته بودن و من سه شنبه براشون فرستاده بودم. ديروز 2 تا ايميل برام فرستادن اولي به شرح ذيل
Dear Madam,

Sincerely,

Dear Madam,

Sincerely,
ميبينيد ديگه.به اين ميگن در جريان بودن پرونده.فقط خدا كنه تا اخر سپتامبر اين جريانات تموم بشه.

اين نشون مي ده كارمنداي محترم شديداً‌ درگير كارن Big Grin كاميلا جون مگه در جريان پرونده بودن بده ؟‌ اميدوارم امروز ايميل بعدي You're administrative Process is completed. Come to our office as soon as possible رو برات بفرستن Wink
واي خدا ا ز دهنت بشنوه. با خودم بعضي وقتها ميگم اگه موقعي كه سر كارم شمارم اپديت بشه نكنه حركات ناموزون ازم سر بزنه و ابروم بره. نميدونم اون روز رو ميبينم؟ نميدونم چه حسي داره ولي براي كسي كه مثل من ارزوش دريافت اين ويزاست حسي بالاتر و بهتر از اين حس وجود نداره.
اي خدا اگه بشه ...........چي ميشه..........

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: hamedhamed ، h4di ، shadin_n ، frz61 ، mehdiii ، shkhmo ، daria ، mojtaba_k ، 3rip ، Seda313 ، Emad_L ، SH1A2R3 ، کیانا
(2012-07-12 ساعت 09:10)amirdadash نوشته:  در لیست 7-11-2012 کلیرنس 18 نفر اضاقه شده است نه یک نفر
(2012-07-12 ساعت 00:38)far62 نوشته:  امروز 11 جولای سایت اپدیت شد فقط یک نفر با شماره 47194 چرا یک نفر 22 نفر حذف شد یک نفر اضافه شد ؟

دوست محترم 18 نفر کلیر شده اند نه یک نفر.

دوست گرامی
شما از کجا متوجه شدید که 18 نفر جدید درلیست اضافه شدند لطفا ماراراهنمایی کنید
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، shkhmo ، shadin_n ، mojtaba_k ، 3rip ، Emad_L
(2012-07-12 ساعت 09:45)كاميلا نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 08:20)gulu نوشته:  
Dear Madam,

Sincerely,

Dear Madam,

Sincerely,

واي خدا ا ز دهنت بشنوه. با خودم بعضي وقتها ميگم اگه موقعي كه سر كارم شمارم اپديت بشه نكنه حركات ناموزون ازم سر بزنه و ابروم بره. نميدونم اون روز رو ميبينم؟ نميدونم چه حسي داره ولي براي كسي كه مثل من ارزوش دريافت اين ويزاست حسي بالاتر و بهتر از اين حس وجود نداره.
اي خدا اگه بشه ...........چي ميشه..........

کامیلا جان این ایمیلات سرکیفم کرد. یعنی به پرونده وسط جونی ها هم دارن میرسند.
البته بنده تا وقتی رنگ ویزا رو توی پاسپورتم نبینم و روش دست نکشم و لمسش نکنم. (تو پرانتز شاید کمی هم بوش کردم) و به سر و صورتم و گونه هام نکشمش. و براش آروم کمی لالایی نخونم عمرا با دیدن یه کلیرنس خشک و خالی سر و دستی بجنبانم. این نظر شخصی من بود البته Smile
تشکر کنندگان: sal ، كاميلا ، frz61 ، sheida.bvip ، mehdiii ، shadin_n ، shkhmo ، daria ، mojtaba_k ، امیر مهاجر ، Seda313 ، Emad_L ، alexander ، کیانا
واي كشتن همرو يهو همه 50هزارها رو كلير كنن ديگه اين چه وضعشه آخه!!!
تشکر کنندگان: payan ، frz61 ، anikoo ، mehdiii ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، 3rip ، Seda313 ، Emad_L
ایا جمعه این سایت شماره های جدید را اعلام می کند به نظر شما چرا دراین موقعیت این سفارت محترم شماره های جدید را اعلام نکرده واین کلیرنس چه مقدار کار میبرد ونمی شمود حداقل زودتر این ÷روسه را شروع کنند وسریعتر به ÷ایان برسانند وایا با خواهش وتمنا می شود از انها خواستار سریعتر شدن این کار باشیم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، 3rip ، Emad_L
دوستان سلام
آیا میشه قبل از دریافت گرین کارت از همسر جدا شد؟ یا نه؟ اونا شک نمیکنن که نکنه این ازدواج توافقی و صوری بوده باشه؟
کمی هم از حال و هوای استرس کلیرنس در بیاید!Big Grin Tongue
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، 3rip ، Emad_L ، behzad7
(2012-07-11 ساعت 10:22)كاميلا نوشته:  
(2012-07-10 ساعت 21:45)outlaw نوشته:  دوست عزیز سلام آیا روز مصاحبه به شما گفتند که رزومه و فرم 9 سوالی را پرکنید یا نه؟

نه روز مصاحبه گفتن مدارکتون تکمیله و بعد از 3 یا 4 هفته سایت رو چک کنید
اصلا حرفی از رزومه و فرم 9 سوالی نشد.تازه من خودم فرم 9 سوالی رو پر کرده بودم و پرینت گرفته بودم و اونجا دستی بهشون دادم.
عصر روز مصاحبه بهم ایمیل زدن و فقط رزومه خواستن.حالا بعد از یک ماه در جواب ایمیلم که پرسیده بودم وضعیت کیسم چجوریه فرم نه سوالی رو خواستن با ارسال رزومه خودم و همراهانم.

دوست عزیز شما مگه مهاجر سرا رو نمی خونید؟چرا بدون اینکه ازتون بخوان این کارو کردین؟ بچه ها تورو خدا اگه مشورت هم میگیرین از کسی باشه که مسیرو طی کرده.....بگذریم....
شما چون فقط 9 سوالی رو دادی پروست شروع نشده بوده 9 سوالی به همراه رزومه باید باشه و هر کدوم تکی مورد قبول نیست.نگران نباش کلیرت نزدیکه من 2 هفته بعد 9 سوالی و 3 هفته بعد مصاحبه کلیر شدم. اما توروخدا نکنین ازین کارا!!Wink
مرسي بابت توجهي كه نشون دادين و متني رو كه نوشتم اينجوري روش كار كردين.
1-من هم مثل اكثر دوستان عضو دائمي سايتم.ميتونيد از تعداد ساعت حضورم در سايت اين رو ببينيد.(بهم برخورد هاااااا)
2- روزمصاحبه من كه فرم رو خودم همينجوري ندادم.براي خودم پرينت كرده بودم و اماده كه اگه خواستن همونجا بدم.و وقتي افيسر از دروسي كه در دانشگاه تدريس كردم پرسيد من شروع كردم به اسم بردن تك تك درسها كه خودش تاكيد كرد كه دونه دونه بايد نام ببرم.و وقتي كه ديدم يادم نمياد اسم درسها اون فرم 9 سوالي رو از كيفم در اوردم و از روي اون شروع كردم به شمردن نام درسها كه خود افيسر گفت اگه ممكنه اون برگه رو بدم بهش.و من دادم.يعني خودش خواست.و بعد هم پرسيد كه اين فرم رو اونها بهم ايميل زدن يا نه ومن گفتم از سايتشون دراوردم كه خيلي هم تائيد كرد.
3- من فقط 9 سوالي رو ندادم.بلكه همون روز عصر با ايميل ازم رزومه هم خواستن كه اون رو هم ايميل زدم.يعني از روز مصاحبه فرم 9 سوالي رو داشتن و از عصر روز مصاحبه هم رزومه ام رو گرفتن.
موفق باشين.

[/quote]
سلام
میشه محبت بفرمایید و فرم 9 سوالی رو برای من بفرستید ممکنه از من هم بخواهند.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، 3rip
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم به ما کمک کنید چون تو شرایط خیلی بدی هستیمSad
برادر من 10 جولای مصاحبه داشت که البته یکبار به خاطر امتحانات پایان ترم مصاحبشو عقب انداخت سربازی هم نرفته ....خلاصه تا قبل از 10ام کلی اینور اونور زد تا آخرش گفتن ترم آخری نمیشه بری نمره یکی از امتحاناشم ندادن که فارغ التحصیل بشه دید کارش گیر کرده میل زد به سفارت که 1 هفته عقب بندازن و رفت سراغ ویزای زیارتی و جورش کرد ... ولی به 10ام نرسید سفارت هرچی که میل میزنه جواب نداده تا الان. نمیدونیم باید چه کار کرد و خودشم اینقدر این مدت بهش فشار اومده که کلن به هم ریختهSad خواستم از شما کمک بگیرم ...بره آنکارا همینجوری فایده داره ...از دوستان کسانی که الان آنکارا هستن کسی میتونه لطف کنه از اونجا این مسئله رو پیگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Emad_L ، کیانا
[quote='farzane ghasemi' pid='190745' dateline='1342080764']
سلام دوستان
...بره آنکارا همینجوری فایده داره ...از دوستان کسانی که الان آنکارا هستن کسی میتونه لطف کنه از اونجا این مسئله رو پیگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
تاجایی که من مشاهده کردم هرروز صبح لیست مصاحبه شوندگان میدن به نگهبان یا مامور دم درب سفارت.و طبق لیست پس ازچک کردن پاسپورتها افرادمیزارن وارد سفارت شوند یعنی بدون هماهنگی و فرداضافی نمیزارن وارد شود.
بنظرم رفتنشون بدون هماهنگی با سفارت بی فایده است و فکرنکنم بتوانند وارد سفارت شوند.بهتره بهشون تماس بگیرید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، shadin_n ، 3rip ، Emad_L ، کیانا
(2012-07-12 ساعت 12:42)farzane ghasemi نوشته:  سلام دوستان
برادر من 10 جولای مصاحبه داشت که البته یکبار به خاطر امتحانات پایان ترم مصاحبشو عقب انداخت سربازی هم نرفته ....خلاصه تا قبل از 10ام کلی اینور اونور زد تا آخرش گفتن ترم آخری نمیشه بری نمره یکی از امتحاناشم ندادن که فارغ التحصیل بشه دید کارش گیر کرده میل زد به سفارت که 1 هفته عقب بندازن و رفت سراغ ویزای زیارتی و جورش کرد ... ولی به 10ام نرسید سفارت هرچی که میل میزنه جواب نداده تا الان. نمیدونیم باید چه کار کرد و خودشم اینقدر این مدت بهش فشار اومده که کلن به هم ریختهSad خواستم از شما کمک بگیرم ...بره آنکارا همینجوری فایده داره ...از دوستان کسانی که الان آنکارا هستن کسی میتونه لطف کنه از اونجا این مسئله رو پیگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام.
ابدا نگراني به خودتون راه ندين. تا 25 سپتامبر هم برن مصاحبه مساله‌اي پيش‌ نمي‌ياد. همينطور پيگير باشيد تا بتونيد براش يه وقت مصاحبه ديگه بگيريد. فقط دليل عدم حضورتون رو موجه جلوه بديد.
بهرحال قبل از هماهنگي با سفارت نريد اونجا. پول حروم كردنه.
هنوز براي اين اقدام(مراجعه حضوري) خيلي زوده. اينكار مال 15 روز آخره كه چون خودشون مي‌دونن پروسه لاتاري آخر سپتامبر تموم ميشه تو اون 15 روز يه همكاري‌هايي با اينجور موارد مي‌كنن.
اما الان هنوز تا اون موقع خيلي مونده. اصلاً نگران نباشيد. مشكلي نيست. حل ميشه.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، shadin_n ، 3rip ، funnybluesolea ، mehdiii ، daria ، کیانا ، shkhmo

با سلام.
ابدا نگراني به خودتون راه ندين. تا 25 سپتامبر هم برن مصاحبه مساله‌اي پيش‌ نمي‌ياد. همينطور پيگير باشيد تا بتونيد براش يه وقت مصاحبه ديگه بگيريد. فقط دليل عدم حضورتون رو موجه جلوه بديد.
بهرحال قبل از هماهنگي با سفارت نريد اونجا. پول حروم كردنه.
هنوز براي اين اقدام(مراجعه حضوري) خيلي زوده. اينكار مال 15 روز آخره كه چون خودشون مي‌دونن پروسه لاتاري آخر سپتامبر تموم ميشه تو اون 15 روز يه همكاري‌هايي با اينجور موارد مي‌كنن.
اما الان هنوز تا اون موقع خيلي مونده. اصلاً نگران نباشيد. مشكلي نيست. حل ميشه.
ارادتمند

ممنون از پاسختون ...تو این همه استرس واقعا دلگرم کننده بود. امیدوارم همینطور بشه که شما گفتین.

تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، mehdiii ، daria ، behrooz ramezani ، کیانا ، shkhmo ، Shezem
(2012-07-12 ساعت 12:42)farzane ghasemi نوشته:  سلام دوستان

با سلام

من جای شما بودم بجای ایمیل زدن و منتظر ماندن و هدر دادنِ زمان با kcc تماس میگرفتم و مشکلم را مطرح می‌کردم اینطوری فکر کنم سریعتر به جوابتون می‌رسید.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، mehdiii ، 3rip ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان