کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام بر دوستان گل
ما هم كه كليرنشديم با شادي شما شاد شديم اميدوارم كه همگي موفق باشيم ما 50 روزه شديم هفته پيش در جواب ايميلم گفتند پروسه شما هنوز تكميل نشده بزودي شماره خود را در سايت خواهيد ديد! بياييد همه براي هم دعا كنيم موفق و سربلند باشيييييييييييد مبارككككككككتون باشه
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
(2012-07-16 ساعت 21:59)golbahara نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 21:35)reza-91 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

فقط خدارو شکر
گفتم تا 21 july میاد

امیدوارم همتون بچشین که چقدر شیرین هست
خیلی لحظه قشنگی هست

آقا من گفته بودم 15 جولاي و نتيجه ميگيريم كه نظر سفارت به نظر بنده نزديكتره !!!

Rolleyes

وای جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
الهی شکر شما هم کیلیر شدین ، آره شما دقیق تر گفتین

Big Grin خیلی دوست دارم بدونم کدوم از عزیزان روز 6 jun هستین . البته همه عزیز هستن . آخه اون روز تا 3 تا خانواده یادم هست 3 نفر بودن . Big Grin
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، vm1974 ، bakhshandehgy ، daria ، Omidooo ، arman_m ، golbahara ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، honey62 ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 21:21)mohamad_counter نوشته:  سلام
دوستان من از برند های 2013 هستم یه سوال داشتم از حضور اساتید محترم
بنده 5 ماه خدمت کردم (س پ ا ه) بعد ارشد قبول شدم معافی تحصیلی گرفتم
خواستم از شما بزرگواران سوال کنم موقع مصاحبه بگم؟ اصلا متوجه میشن؟ اصلا جنبه کلیر خوردن ندارم!!
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان کمال تشکر را دارم
اردتمند!
دوست عزیز
از همین الان با خودت روراست باش و احتمال بده که برگه آبی میگیرید.مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، vm1974 ، bakhshandehgy ، daria ، Omidooo ، arman_m ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، honey62 ، 3rip
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خیلی خیلی خییییییلی هوووووووووووووووورررررررررراااااااااااااااااااا.
بلاخره بعداز55 روز انتظار که واقعا طاقت فرسابود و با داشتن فرم 9سوالی امروز 16 جولای 2012 ما هم کلییییییییییییییییییییییییرررررررررررر شدیم. ازهمه دوستان مهاجر سرا ومدیران و مسولان ان که خالصانه راهنماییمان نمودند و می نمایند تشکر و قدر دانی می نماییم.......ما هم به پاس این خدمات صادقانه و خالصانه امادگی خود را جهت ارایه کمک به دوستان عزیز اعلام میکنیم خدایا شکر شکر شکر..
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
طبق بررسی های اینجانب که بس شماره هارو بالا پایین رفتم چشام داره از حدقه در می ادBig Grin از 21 می تا 12 جون زمان مصاحبه کلیر های جدید بوده .چشام داره البالو گیلاس میچینه.....Big Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
کیا هفته دیگه میان بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه تا 5 شنبه با ایران ایر خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا 3 شنبه تا جمعه با ترکیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه ابران ایر صبح حرکت میکنه ولی ترکیش آخر شب. یک روز کاری باز بیشتر هستیم
شایرا جان چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
دکتر جان شدین مرجع بچه های 2012Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
به همه دوستان که کلیر شدن تبریک میگم
منم کلیر شدم فقط یه ستاره جلوم خورده الان یه ایمیل زدم فقط نمیدونم برای چی این ستاره رو گذاشتم جلوی ما.
کسی میتونه یه پیشنهادی چیزی بده
شماره کیس : 2012AS00063XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April 2012
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: Omidooo ، shawn ، SH1A2R3 ، viona ، arman_m ، امیر مهاجر ، alexander ، کیانا ، h4di ، shkhmo ، كاميلا ، mehdiii ، mojtaba_k ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 21:23)پرنیان90 نوشته:  بچه ها جدی یکی که کلییر شده جواب بده ببینیم فرم 9 سوالی داشت
به همه تبریک می گم ایشالا دفعه بعد نوبت ماست
سلام من ۲۴ می مصاحبه داشتم برگه آبی گرفتم فرم ۹ سوالی هم داشتم ۲۹ جون هم کلیر شدم پس فردا هم دارم میرم ویزامو بچسبونم تو پاسم اگه خدا بخواد Smile
حالا سوالتون چیه درباره فرم ۹ سوالی؟

(2012-07-16 ساعت 22:54)Jubin نوشته:  به همه دوستان که کلیر شدن تبریک میگم
منم کلیر شدم فقط یه ستاره جلوم خورده الان یه ایمیل زدم فقط نمیدونم برای چی این ستاره رو گذاشتم جلوی ما.

سلام مبارکه نمیدونم چرا ایمیل زدید همونجا توضیح داده که ستاره معنیش چیه
2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، arman_m ، vm1974 ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، frz61 ، mojtaba_k ، 3rip

یعنی‌ همهٔ اعضای خانواده کلیر نشدن باید زود یه ایمیل بزنید، بپرسید جریان چیه= (*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، arman_m ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 23:03)Kate.S نوشته:  

یعنی‌ همهٔ اعضای خانواده کلیر نشدن باید زود یه ایمیل بزنید، بپرسید جریان چیه= (*) Not all family members have been cleared. Please contact us.

مرسی از شما
معنی ستاره رو میدونم فقط ذهنیتی ندارم که ممکنه چه موضوعی وجود داشته باشده که ستاره دادم بهمBig Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، smmyp ، arman_m ، امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، honey62 ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 22:28)bahbah نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خیلی خیلی خییییییلی هوووووووووووووووورررررررررراااااااااااااااااااا.
بلاخره بعداز52 روز انتظار که واقعا طاقت فرسابود و با داشتن فرم 9سوالی امروز 16 جولای 2012 ما هم کلییییییییییییییییییییییییرررررررررررر شدیم. ازهمه دوستان مهاجر سرا ومدیران و مسولان ان که خالصانه راهنماییمان نمودند و می نمایند تشکر و قدر دانی می نماییم.......ما هم به پاس این خدمات صادقانه و خالصانه امادگی خود را جهت ارایه کمک به دوستان عزیز اعلام میکنیم خدایا شکر شکر شکر..

به به جان خیلی خیلی خوشحال شدم
یادتونه تو سفارت به من گفتید شیرینی حالا من میگم شیرینی
به همسرتون هم که منو با ترکها اشتباه گرفته بود و میگفتند که دماغت مثل ایناست سلام برسونید و تبریک که بالاخره کلیر شدید
2012AS3XXXX
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، daria ، anikoo ، smmyp ، vm1974 ، arman_m ، parsy631 ، امیر مهاجر ، کیانا ، 3rip ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، honey62 ، bahbah
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم کلیر شدیم خــــــــــدایـــــــــــــــــا مــــتــــــشـــکـــرم خــــــــــدایـــــــــــــــــا مــــتــــــشـــکـــرم
البته جلوی شماره کیس ما یه ستاره هستش و من نمی دونم اینکه گفته یکی از اعضا کلیر نشده دقیقا یعنی چی؟ یعنی «فعلا» کلیر نشده؟ بچه ها کسی می دونه این یعنی چی؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
(2012-07-16 ساعت 22:42)reza-91 نوشته:  کیا هفته دیگه میان بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه تا 5 شنبه با ایران ایر خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا 3 شنبه تا جمعه با ترکیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه ابران ایر صبح حرکت میکنه ولی ترکیش آخر شب. یک روز کاری باز بیشتر هستیم
شایرا جان چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
دکتر جان شدین مرجع بچه های 2012Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عزیزم من باشم فردا پابرهنه میرم اونجاBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، smmyp ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، mehdiii ، mojtaba_k ، shadin_n ، 3rip
(2012-07-16 ساعت 21:03)behrooz ramezani نوشته:  سلام مجدد. پارسال همین وقت ها بود. نیمه شب سایت رو چک کردم و دیدم اسم ما هم در لاتاری دراومده. شاید بیست بار چک کردم تا مطمئن شدم. حال عجیبی بود. رفتم پیش همسرم که خواب بود. وقتی دید به نظر کلافه هستم بلند شد تا برایم چایی درست کنه. همسرم باردار بود. نمیدونستم چی بگم نکنه شکه بشه. آخه چطور باید خبر رو بگم. بهش گفتم خوش به حال کسانی که لاتاری قبول شدن. بعد هم نیم ساعت از آمریکا صحبت کردم. بی دلیل. فقط دنبال فرصت بودم. رفتم صفحه کامپیوتر رو نشونش دادم و گفتم ببین من لاتاری قبول نشدم. حالا شماره شما رو میزنم. ببین نوشته هاش با مال من فرق داره. گفت خوب. گفتم یعنی شما برنده شدید..... بعد سریع رفتم خوابیدم. حالا خانمم تا صبح بیدار بود. حالا بعد از یک سال دخترم نه ماهست. و ما امروز 26-4-91 کلیر شدیم.دخترم هنوز بلد نیست حرفی بزنه. هنوز نمیدونه کجا زندگی میکنه. اصلا زندگی یعنی چی؟.دلم میخواد هنگامی که دخترم کمی بزرگ تر شد بهش بگم عزیزم تو از ایران اومدی. دلم نمیخواد زیاد به ایران سفر کنم . دوست ندارم بفهمه چه به سر این کشور اوردن. دوست دارم همیشه در ذهنش ایران ، ایرانی سرافراز باشه با مردمی که همیشه به هم کمک میکنن. مردمی که همدیگر رو دوست دارن. دوست ندارم بفهمد چه بر سرمان آمده.
خدایا ما میریم. تو هم به ما و همه اون کسانی که میخوان برن کمک کن. امیدوارم فرزندانمان به ما افتخار کنند. به پدرانی که مهاجرت کردند تا سرنوشت خودشان و فرزندانشان به درستی رقم بخورد.
خدایا متشکرم. الان کسانی که این مطلب رو میخونن یک آرزوی بزرگ دارن. خدایا آرزوی اونها رو هم برآورده کن.

سلام خدمت شما دوست گرامی و با تبریک جهت کلیر شدنتون و تبریک به بقیه عزیزان کلیر شده و همچنین بقیه منتظران که انشالاه به زودی زود همشون کلیر میشن. متن قشنگ و زیبایی نوشتین واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
ما هم این پنجشنبه عازمیم و انشالاه هفته بعد چهارشنبه مصاحبمون. ما هم مثل بقیه دوستان آرزوی بزرگ گرفتن ویزا رو داریم که امیدوارم به امید خدا هممون به آرزومون برسیم.
برای ما هم دعا کنید.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
(2012-07-16 ساعت 18:56)frz61 نوشته:  دوستانی که کلیر شدن هیچ کدوم فرم 9 سوالی دریافت کرده بودید؟ ممنون میشم جواب بدین

من فرم 9 سوالی رو پر نکردم و امشب هم البته با یه ستاره کلیر شدم
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، odiseh ، daria ، smmyp ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، کیانا ، h4di ، shkhmo ، mehdiii ، frz61 ، mojtaba_k ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان