کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام به همه دوستان گل ، گفتم بیام ببینم احوال این دوستان قدیمی چطوره !؟ دیدم نه بابا مثل این که ما خیلی بی معرفت بازی درآوردیم در قبال دوستان !!! هنوز این تاپیک دوستان هستند و ما هم بیخبر از همه جا !!! همین الان برای همه دوستان یه دعای مشتی کردم که نگو و نپرس !!! از این رفیقمون ( باراکو میگم ) آبی که گرم نشد ، گفتم حداقل یه دعا که میتونیم بکنم !!! ولی بچه ها جدی میگم ، اگه وقت زیاد دارین بهتره برین دنبال کارای مهم و سعی کنین اگه قراره برای ادامه زندگی بیایین اینور ، کارای مهم را انجام بدین ...!!! بلاخره همتون کلیر میشین و اونوقته که میایین اینور و با خودتون میگین که ای کاش ...!!! پس فرصت را غنیمت بشمرید ( البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام کسی را نصیحت کنم دوستان ) .
خوش و خرم باشین Smile
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

دوستان سلام
به یک کمک فوری نیاز دارم
من میخوام بدونم میتونم برم آنکارا پاسپورتم را بدم سفارت و بعد آدرس یه هتل توی یه شهر دیگه را بدم مثلا بدروم؟
و اگر میشه حدودا چقدر طول میکشه ویزام به دستم برسه؟
لطفا اگر کسی اطلاعات داره زودتر بهم بگید
2012AS00040XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، bakhshandehgy ، shkhmo ، SH1A2R3 ، 3rip ، mojtaba_k
(2012-07-23 ساعت 10:04)noonoosh نوشته:  دوستان سلام
به یک کمک فوری نیاز دارم
من میخوام بدونم میتونم برم آنکارا پاسپورتم را بدم سفارت و بعد آدرس یه هتل توی یه شهر دیگه را بدم مثلا بدروم؟

دوست عزیز
اگه شما برگه آبی داری یا یک ضرب قبول شدی و پاسپورت رو ازت گرفتن ، مختاری آدرس هر جای ترکیه رو که می خوایی به اونا بدی. هیچ مشکلی نیست.
مدت زمانی که به دستتان برسد 3 تا 5 روز کاریست. حالا شما حساب کن یک هفته
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، bakhshandehgy ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Shezem ، honey62 ، mojtaba_k ، 3rip ، daria
توی شهر آنکارا باشید بین سه تا پنچ روز کاری طول می کشه !!! به نظر من این ریسک و نکنین و پاس رو که گرفتید به سلامتی برید اون شهری که دوست دارید برید !!!!
به یک کمک فوری نیاز دارم

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، bakhshandehgy ، shkhmo ، Shezem ، mojtaba_k ، 3rip
سلام دوستان عزیز برای من و دوستانی که در ابوظبی مصاحبه شدیم دعا کنید که امروز ما هم هورا بکشیم ، دلم خیلی گرفته ما رو از دعای خودتون دریق نکنید ، به خوشحالی همه دوستان +++++
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
سلام خدمت همگی دوستان مخصوصا اونایی که ابوظبی مصاحبه دادن،
یه خبر خوب دارم اونم اینکه جواب مثبت من همین الان دریافت شد،ایشالله که روزیش به همگی شما منتظران باشه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم فاز مثبت
سلام بچه ها مطمن باشید امروز یک کولاک بزرگ دارید یک سوال
اوضاع غذا تو ماه رمضان تو انکارا چطوره.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، anikoo ، Kate.S ، كاميلا ، shkhmo ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، frz61 ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
(2012-07-23 ساعت 11:50)aabetin نوشته:  سلام خدمت همگی دوستان مخصوصا اونایی که ابوظبی مصاحبه دادن،
یه خبر خوب دارم اونم اینکه جواب مثبت من همین الان دریافت شد،ایشالله که روزیش به همگی شما منتظران باشه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اینم فاز مثبت

سلام دوست عزیز خیلی خوشحال شدم ، میشه بگید کی مصاحبه داشتید و شماره کیستون حدودا چنده؟
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: Kate.S ، كاميلا ، shkhmo ، امیر مهاجر ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
(2012-07-23 ساعت 11:50)aabetin نوشته:  سلام خدمت همگی دوستان مخصوصا اونایی که ابوظبی مصاحبه دادن،

سلام. تبریک میگم. ممکنه بگید شما کی مصاحبه شده بودید؟ تاریخ مصاحبه ما در ابوظبی 12 جون بوده و منتظریم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Kate.S ، shkhmo ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip

به‌‌ به‌‌، خدارو صد هزار مرتبه شکر، هم برای اینکه جوابتون آمد، و اینکه آفیسر‌های ابوظبی خواب نیستن. میشه بگید کی‌ مصاحبه داشتید، تبریک میگم بهتون.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، امیر مهاجر ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، honey62 ، Shezem ، mehdiii ، frz61 ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
سلام دوستان. سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
من میخوام دوباره برای آزمایش مدیکال با خانواده برم ترکیه، تا زمان بیشتری برای رفتن به آمریکا داشته باشم(6 ماه). حالا میخوام بپرسم زمان 6 ماهه ویزا از کدوم تاریخ حساب میشه؟ از روزی که ویزا رو به دستمون دادن؟ سوال بعدی اینه که ما دوشنبه میریم انکارا میشه اول بریم کار ویزا رو ردیف کنیم بعد بریم دنبال مدیکال. چون جواب مدیکال یک روز بعدش می یاد. زمانی که ویزا رو میخواهیم بگیریم باید مدارک پزشکی رو تحویل اونها بدیم یا خیر؟ اگر بله آیا میشه مدارک پزشکی قبلی رو که مال 1 ماهه پیش هست بدیم بعدش دوباره مدیکال کنیم؟ بازم ممنون میشم اگه کسی تجربه داره کمک کنه
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: Kate.S ، j1970 ، SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
به یک کمک فوری نیاز دارم
ببین من اون موقع که تو سفارت واسه مصاحبه بودم، یکی همین کار رو کرد و ادرس یه شهر دیگه رو داد و لی یادم نیست کدوم شهر ترکیه ولی یادمه اون مرده تو ups حدود دو هفته بهش گفت، حالا باز بسته به مسافت شهر فک کنم فرق داره، ولی به نظر منم این ریسک رو نکن. موفق باشی

شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، honey62 ، Shezem ، Kate.S ، shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip ، daria
سلام خدمت دوستان منتظر
امروز به نظرتون چه ساعتي ممكنه سايت آپديت بشه؟(با توجه به تجارب هفته هاي قبل.)
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، Kate.S ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
من الان ایمیل زدم ببینم چه خبره
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، Shezem ، كاميلا ، mehdiii ، Kate.S ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip
(2012-07-23 ساعت 13:33)كاميلا نوشته:  سلام خدمت دوستان منتظر
امروز به نظرتون چه ساعتي ممكنه سايت آپديت بشه؟(با توجه به تجارب هفته هاي قبل.)

فکر کنم ساعت 6 بعد از ظهر.Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، Shezem ، كاميلا ، mehdiii ، Kate.S ، frz61 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، mojtaba_k ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان