کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-01 ساعت 12:40)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:36)frz61 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:31)bakhshandehgy نوشته:  دوستان يكي لينك اوون سايتي كه تاريخ responce date رو توش چك مي كرديم رو بذاره. من تو تاپيك قبلي داشتم و favorite نكرده بودمش.

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

مرسي frz61 جون. دوستان بهتره هموتون الان چك كنيد و سپس با تاريخ بعد از آپديت قياسش كنيم ببينيم تو هر آپديت ليست كليرنس اوون تاريخ هم عوض ميشه يا نه؟
امروز 1 آگوست براي ما همچنان 31 جولاي است.

راستش من ديروز كلير شدم اما امروز چك كردم زده refused چراااااا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m ، mojtaba_k ، mehdiii
(2012-08-01 ساعت 15:55)rojan_e نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:31)bakhshandehgy نوشته:  دوستان يكي لينك اوون سايتي كه تاريخ responce date رو توش چك مي كرديم رو بذاره. من تو تاپيك قبلي داشتم و favorite نكرده بودمش.

مرسي frz61 جون. دوستان بهتره هموتون الان چك كنيد و سپس با تاريخ بعد از آپديت قياسش كنيم ببينيم تو هر آپديت ليست كليرنس اوون تاريخ هم عوض ميشه يا نه؟

هر موقع ویزا صادر بشه تغییر میکنه
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، arman_m ، mehdiii
(2012-08-01 ساعت 15:57)oe163 نوشته:  

خوب من تصميم دارم دوشنبه برم انكارا براي دريافت ويزا، يعني نرم، شما مطمئنيد؟؟؟
تشکر کنندگان: oe163 ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k ، mehdiii
(2012-08-01 ساعت 16:02)rojan_e نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 15:57)oe163 نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 12:36)frz61 نوشته:  https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

خوب من تصميم دارم دوشنبه برم انكارا براي دريافت ويزا، يعني نرم، شما مطمئنيد؟؟؟
چرا نری وقتی کلیر شدی می تونی بری و ویزاتو بگیری.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k ، mehdiii
سلام بچها،

چه بلایی سر صفحهٔ کلیرینس ۲۰۱۲ آمده؟ من حالا از کجا بفهمم کیا دیروز کلیر شدن؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، arman_m ، كاميلا ، mojtaba_k ، mehdiii
(2012-08-01 ساعت 16:02)rojan_e نوشته:  خوب من تصميم دارم دوشنبه برم انكارا براي دريافت ويزا، يعني نرم، شما مطمئنيد؟؟؟

تا تشریف نبرین که ویزا صادر نمیشه Smile شما وقتی برین سفارت پاس ها رو تحویل بدین، ویزا رو پرینت میگیرن و میچسبونن تو پاسپورت، اون موقع اگه چک کنین وضعیت شده Issued

دوستان این سایت وضعیت کیس رو نشون میده و هیچ ربطی به کلیرنس نداره. شما تا وقتی برگه آبی داشته باشین یعنی Refused. حالا چه این برگه آبی برای کلیرنس باشه چه برای نقص مدرک. و زمانی این وضعیت تغییر میکنه که نقص مدرک ها (که شامل کلیرنس هم میشه) برطرف بشه و شما برگه آبی رو تحویل سفارت بدین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-08-01 ساعت 16:18)daria نوشته:  
(2012-08-01 ساعت 16:02)rojan_e نوشته:  خوب من تصميم دارم دوشنبه برم انكارا براي دريافت ويزا، يعني نرم، شما مطمئنيد؟؟؟

تا تشریف نبرین که ویزا صادر نمیشه Smile شما وقتی برین سفارت پاس ها رو تحویل بدین، ویزا رو پرینت میگیرن و میچسبونن تو پاسپورت، اون موقع اگه چک کنین وضعیت شده Issued

خيلي ممنون ازراهنماييتون
در ضمن براي اطلاع دوستان بايد بگم من برگه ابي و فرم 9 سوالي گرفته بودم كه دقيقا 6 هفته كليرم طول كشيد
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، daria ، frz61 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، oe163 ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، mehdiii
با سلام خدمت دوستان
می خواستم یکسری اطلاعات راجع به بعد از کلیر شدن خدمتتان بگم
پروسه بعد از کلیر شدن فوق العاده ساده است،سعی کنید بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مراجعه کنید البته اگر مدارکی ازتون خواستن فراموش نشود به همراه برگه آبی،
قبل از ساعت 13 جلوی در سفارت باشید تا کمی آرامش پیدا کنید،
به محض اینکه وارد سفارت شدید اون خانم ترکی که برای مصاحبه شماره میداد همون جا مدارک و پاستون را میگیرد و یک کاغذ به شما میدهد که برو داخل سالن و به پست ups بده،
پست هم اونو بهمراه ادرس هتل +34 لیر میگیره و میگه به سلامت،
حالا نوبت انتظار فرا میرسد،انتظار از شما کاهلی از پست،البته نگران نباشید پست ups باندازه پست خودمون معطل نمیکنه،
اخر شب همون روز به سایت ups.com.tr بروید البته به زبان ترکی است،در سمت چپ ،جای خالی بالایی،اون شماره takip no را وارد کنید،حالا اگر در جدولی که میاد از پایین به بالا مطالب زیر نوشته بود یعنی
KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ویزای شما صادر شده و بسته پاسپورت به پوست تحویل داده شده
KARAYOLU (34UD6969) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به مرکز ارسال شده
ANKARA ŞUBEDEN GELDİ بسته شما تو واحد دریافتی
KARAYOLU (06AG4692) İLE ANKARA KIZILAY SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به واحد محله تون ارسال شده مثلا برای من KIZILAY
ANKARA HUB ŞUBEDEN GELDİ بسته شما اماده توزیعه
KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI بسته شما دست پیکه و تو راهه البته اگر بلایی سرش نیاد و تصادف نکنه تا چند ساعت بعد دستتون میرسه به سلامتی،
البته اون پاییت صفحه یه جایی داره که میتونید موقعیت پیک را ببینید که کجای نقشه است،موفق باشید.
نکته دیگه ای که باید بگم اینکه مدارک شما تو یه نایلون قرمز که پلمب میاد داخلش یک پاکت زرد رنگه که نباید بازش کنید و باید هنگام ورود همراهتان باشد داخل اون تمام مدارکی است که به سفارت داده بودید.
از دوستان عزیزی که تو برنامه از ما جلوتر هستن خواهش میکنم تجربیاتشونو با جزئیات بیان کنند.

h4di جان واقعا بهت تبریک میگم امیدوارم بچهای دگه هرچه زود تر شیرینی کلیر شدن رو بچشن.

خانه اش ویران باد
(2012-08-01 ساعت 11:52)h4di نوشته:  یه 7-8 نفری بودن فکر کنم. viona parsy631 رو یادمه .
آها h4di هم بود. :پی

h4di جان من هم اينقدر درگير اين مسائل پيش اومده واسه انجمن 2012 شدم كه پاك يادم رفت يه تبريك اختصاصي بهتون بگم . مباركككككككككككككككككتون باشه با اميد موفقيت در مسير جديد Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-08-01 ساعت 16:29)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
می خواستم یکسری اطلاعات راجع به بعد از کلیر شدن خدمتتان بگم
پروسه بعد از کلیر شدن فوق العاده ساده است،سعی کنید بلافاصله بعد از کلیر شدن به سفارت مراجعه کنید البته اگر مدارکی ازتون خواستن فراموش نشود به همراه برگه آبی،
قبل از ساعت 13 جلوی در سفارت باشید تا کمی آرامش پیدا کنید،
به محض اینکه وارد سفارت شدید اون خانم ترکی که برای مصاحبه شماره میداد همون جا مدارک و پاستون را میگیرد و یک کاغذ به شما میدهد که برو داخل سالن و به پست ups بده،
پست هم اونو بهمراه ادرس هتل +34 لیر میگیره و میگه به سلامت،
حالا نوبت انتظار فرا میرسد،انتظار از شما کاهلی از پست،البته نگران نباشید پست ups باندازه پست خودمون معطل نمیکنه،
اخر شب همون روز به سایت ups.com.tr بروید البته به زبان ترکی است،در سمت چپ ،جای خالی بالایی،اون شماره takip no را وارد کنید،حالا اگر در جدولی که میاد از پایین به بالا مطالب زیر نوشته بود یعنی
KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ویزای شما صادر شده و بسته پاسپورت به پوست تحویل داده شده
KARAYOLU (34UD6969) İLE ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به مرکز ارسال شده
ANKARA ŞUBEDEN GELDİ بسته شما تو واحد دریافتی
KARAYOLU (06AG4692) İLE ANKARA KIZILAY SS ŞUBEYE GÖNDERİLDİ بسته شما به واحد محله تون ارسال شده مثلا برای من KIZILAY
ANKARA HUB ŞUBEDEN GELDİ بسته شما اماده توزیعه
KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI بسته شما دست پیکه و تو راهه البته اگر بلایی سرش نیاد و تصادف نکنه تا چند ساعت بعد دستتون میرسه به سلامتی،
البته اون پاییت صفحه یه جایی داره که میتونید موقعیت پیک را ببینید که کجای نقشه است،موفق باشید.
شما چه روزي به سفارت مراجعه كرديد و چه روزي ياسيورت به دستتون رسيد؟

تشکر کنندگان: djsaeed ، bakhshandehgy ، amirdadash ، oe163 ، J.FAR ، SOROUSHSOFT ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، dr.sami ، vm1974 ، arman_m ، mojtaba_k ، mehdiii
anikoo, arman_m, ashkan, viona, parsy631 به همتون تبریک میگم ، من واقعاً دارم خوشحال و خوشحال تر میشم هر روز میبینم بچها یکی‌ یکی‌ دارن کلیر میشن ؛-). اگه کسی‌ رو جا انداختم شرمندم.
(2012-08-01 ساعت 16:53)sheida.bvip نوشته:  yeki javabe mane bichararo bedee ey baba!

شیدا جون تا جمعه صبر کن به احتمال زیاد کلیر میشی‌ جمعه.

خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: frz61 ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، h4di ، parsy631 ، arman_m ، كاميلا ، mojtaba_k ، mehdiii ، honey62
داشتم تاپیک کلیرنس رو میخوندم. یکدفعه ناپدید شد. پاکش کردن؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، oe163 ، SH1A2R3 ، arman_m ، mojtaba_k
سلام دوستان گل مهاجرسرایی بلاخره پس از 45 روز جواب کلیرنس من هم اومد از همه ی دوستان که در این مدت اطلاعات خوبی رو برای ما تو سایت گذاشتن تشکر وقدردانی میکنم و آرزوی سلامتی و شادکامی برای تمام عزیزان دارم به همهی دوستانی که کلیرنسشون آمده تبریک میگم و برای دوستانی که هنوز منتظر هستند آرزوی موفقیت دارم
شماره کیس : 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" دریافت ایمیل: 19 April
" مصاحبه : 14 june برگ آبی دادند
" دریافت کلیرنس: 31 JUly
" دریافت وبزا: به زودی زود
" ورود به آمریکا : حضور مهمه ولی از همه مهمتر هدف داشتن
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان

(2012-08-01 ساعت 16:34)sheida.bvip نوشته:  ba arze poozesh in computer fonte farsi nadare
man hafte pish 5shanbe email zade boodam ke aya clear shodam ya na jome javabamo dadan ke na! benazaretoon bazam email bezanam emrooz ya na montazer bemoonam?

به نظر من اين جمعه رو وايستين شايد فرجي شد. اگه خداي نكرده خبري نبود هفته بعد دوباره ايميل بزنين. انشاله كه بزودي كلير ميشين. ديگه آخراشه. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: sheida.bvip ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، arman_m ، كاميلا ، mojtaba_k ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان