کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
این ایمیل 9 سوالی از سمت سفارت امروز اومد و از هر دوی ما خواسته تا بش جواب بدیم.
از دوستانی که در این باره مارو راهنمایی کردن و از استرس درمون آوردن ممنونم (sima, outlaw, hedyeh)
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: Hediyeh ، outlaw ، sima s ، Serendipity
(2011-12-26 ساعت 13:46)علیرضا م نوشته:  
(2011-12-26 ساعت 00:02)tenesi نوشته:  سلام دوستان.
سایتی که باید چک کنیم برای کلرنس همینه :

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
دوستان توی سایت ابوظبی کجا میشه شماره هایی که کلیرنس شدن رو چک کنیم ممنون میشم آدرسشو برام بزارید
اینم ابوظبی:
http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، faranak.n ، arman_m ، dreamer60
(2011-12-29 ساعت 20:02)omidooo نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 17:03)roghiyeh نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 16:34)outlaw نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 15:55)roghiyeh نوشته:  میبینم که هیچ کس متوجه نشده که چه اتفاقی افتاده
برین لیست رو دوباره نگاه کنین
امروز دوباره آپدیت شده و سه تا شماره رو برداشتن
حالا چرا؟نمیدونم.
احتمالا دوباره رفتن تو کما
ایشالا که بزودی به هوش بیان

برداشتن؟
اگه منظورتون اینه که رو سایت بوده دیگه نیست شاید مثلا رفتن ویزا رو گرفتن که اسمو برداشتن.
بله. دقیقا منظورم این هستش که دیروز بودن و امروز نیستن.
یعنی شما واقعا فکر میکنین که هر کی بره و ویزاشو بگیره شمارشو از لیست حذف میکنن؟ من که اینطور فکر نمیکنم. صد در صد مشکلی براشون بوجود اومده و یا قبلا اشتباهی شمارشونو تو سایت زده بودن. هر چی که هست امیدوارم برای کسی مشکلی پیش نیاد.

دوست عزیز مرسی از دقتتون
میشه بفرمایید که کدوم شماره ها بودن؟
دقیقا نمیدونم کدوما بودن. چون من هر دفعه که لیستو نگاه میکنم تعداد کلیر شده ها رو میشمرم. قبل از حذف شدن سی تا بودن و بعدش شدن بیست و هفت تا.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali72

ضمن تشکر فراوان از توضیحات کامل شما و بقیه دوستان.
سوال دیگه که دارم اینه که اگه بر فرض 2 ماه دیگه مثلا مارچ 2012 کلیر بشیم و ویزا فوریه صادر بشه، اعتبار ویزامون از همون تاریخ مدیکالمون یعنی از دسامبر 2011 به مدت 6 ماه (تا می 2012) خواهد بود و نه از مارچ یا آوریل 2012؟ درسته؟ اگه اینجوری باشه اعتبار ویزا عملا ربطی به زمان صدور نداره و از زمان مصاحبه باید آماده عزیمت شد؟ اینو میپرسم چون دخترم مدرسه میره و می 2012 هنوز سال تحصیلی تموم نشده
[/quote]

این سوال ما هم هست.اگه کسی اطلاعات دقیق داره لطفا پاسخ بده.
[/quote]

دوستان عزیز دو زمان جداگانه هست .

زمان مدیکال 6 ماهه یعنی اگر کلیر شما 4 ماه بعد از مصاحبه باشه شما 2 ماه اعتبار دارید برای رفتن مگر اینکه مجددا مدیکال بدین در روز دریافت ویزا که در این صورت از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت دارید و تا اونجایی که می دونم این قضیه مربوط به آنکاراست فقط.

[/quote]

سلام outlaw عزیز

امیدوارم که در آمریکا هم موفق باشی.ای کاش بگی سفر دومت چطوری بود خیلی بدرد ما میخوره.
اگه بخوایم مدیکال رو تکرار کنیم تا از صدور ویزا 6 ماه وقت داشته باشیم علتی چیزی نباید داشته باشیم؟یا بدون علت میتونیم این کارو بکنیم و یک روال معمولیه؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-31 ساعت 22:23)shs نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 15:54)outlaw نوشته:  

ضمن تشکر فراوان از توضیحات کامل شما و بقیه دوستان.
سوال دیگه که دارم اینه که اگه بر فرض 2 ماه دیگه مثلا مارچ 2012 کلیر بشیم و ویزا فوریه صادر بشه، اعتبار ویزامون از همون تاریخ مدیکالمون یعنی از دسامبر 2011 به مدت 6 ماه (تا می 2012) خواهد بود و نه از مارچ یا آوریل 2012؟ درسته؟ اگه اینجوری باشه اعتبار ویزا عملا ربطی به زمان صدور نداره و از زمان مصاحبه باید آماده عزیمت شد؟ اینو میپرسم چون دخترم مدرسه میره و می 2012 هنوز سال تحصیلی تموم نشده

این سوال ما هم هست.اگه کسی اطلاعات دقیق داره لطفا پاسخ بده.
[/quote]

دوستان عزیز دو زمان جداگانه هست .

زمان مدیکال 6 ماهه یعنی اگر کلیر شما 4 ماه بعد از مصاحبه باشه شما 2 ماه اعتبار دارید برای رفتن مگر اینکه مجددا مدیکال بدین در روز دریافت ویزا که در این صورت از تاریخ صدور ویزا 6 ماه وقت دارید و تا اونجایی که می دونم این قضیه مربوط به آنکاراست فقط.

[/quote]

سلام outlaw عزیز

امیدوارم که در آمریکا هم موفق باشی.ای کاش بگی سفر دومت چطوری بود خیلی بدرد ما میخوره.
اگه بخوایم مدیکال رو تکرار کنیم تا از صدور ویزا 6 ماه وقت داشته باشیم علتی چیزی نباید داشته باشیم؟یا بدون علت میتونیم این کارو بکنیم و یک روال معمولیه؟

[/quote]

به زودی میگم هرچند چیز خاصی نیست.نه بعید می دونم دلیل بخواد این حق شماست.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
سلام به همه دوستان

حالا كه بعد از clearance خوردن و انتظار براي ايميل 9 سوالي و ارسال پاسخ اون ؛ به خواست خدا كلير شديم و مطمئن شدم كه پاسخم به اين 9 سوال معروف صحيح بوده فكر كردم كه بگم چطوري جواب دادم تا شايد براي كساني كه اين پروسه رو مثل من طي ميكنن براشون مفيد باشه.

As a part of your administrative processing, you are requested to provide our office the following information:

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

principal applicant full name: اسم برنده اصلي
Case number: شماره كيس
Other family member : اسم همراهانتون(همسر و بچه هاتون)

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

• خيلي ساده نوشتم : ما ميخواهيم كه به صورت دائمي در آمريكا زندگي كنيم.

• The name of the port of entry:
(اسم فرودگاه مورد نظر رو از گوگل ببينيد)Los Angeles International Airport – LAX به طور مثال

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);

اينجا نوشتم : ما ميخوايم در آمريكا كار و زندگي كنيم و هيچ برنامه خاصي نداريم.

4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S

جواب سوال اول : N/A

A statement of purpose :
اينجا هم نوشتم : هدف ما زندگي و كاردر شرايط بهتر و بدست آوردن آينده بهتر است

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

اينجا هم كه رزومه كاريمو نوشتم.

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence

اينجا هم تحصيلاتم رو نوشتم

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

اينجا هم سفرامو كه رفتم نوشتم.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

اينجا هم نوشتم كه ما خودمون مخارج رو تامين ميكنيم و در ضمن فلاني هم اسپانسر ما هست كه قبلا تمام مدارك رو تحويل سفارت دادم.

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)

جواب : N/A

Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “IV Admin Processing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s résumé too) to your e-mail

Thank you,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara

SBU
This email is UNCLASSIFIED.
تشکر کنندگان: outlaw ، SallyD ، cmbt ، Hediyeh ، kopol ، SH1A2R3 ، saeed.kuchulu ، Serendipity ، Man ، alexander ، arman_m ، amairmonre
(2012-01-01 ساعت 18:07)shs نوشته:  سلام به همه دوستان

حالا كه بعد از clearance خوردن و انتظار براي ايميل 9 سوالي و ارسال پاسخ اون ؛ به خواست خدا كلير شديم و مطمئن شدم كه پاسخم به اين 9 سوال معروف صحيح بوده فكر كردم كه بگم چطوري جواب دادم تا شايد براي كساني كه اين پروسه رو مثل من طي ميكنن براشون مفيد باشه.

با سلام و عرض تبریک.
2 تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین:
1- فاصله بین ارسال جواب به ایمیل 9 سوالی تا کلیر شدنتان چند روز شد؟
2- من قریب به 40 مسافرت به جاهای مختلف داشتم که همشون هم کاری بوده (الا سفر آخر به آنکارا که شخصی بود) که اونا رو طی 3 پاسپورت انجام دادم. برای اینکه آفیسر حساس نشه، فکر نمیکنین بهتر باشه فقط سفرهای پاسپورت جدیدم رو تو ایمیل ذکر کنم (یعنی بقیه رو سانسور کنم)؟ یا اینکه همه رو ذکر کنم بهتره؟
2012AS13XXX
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، SallyD
(2012-01-02 ساعت 11:58)saeed.kuchulu نوشته:  

با سلام و عرض تبریک.
2- من قریب به 40 مسافرت به جاهای مختلف داشتم که همشون هم کاری بوده (الا سفر آخر به آنکارا که شخصی بود) که اونا رو طی 3 پاسپورت انجام دادم. برای اینکه آفیسر حساس نشه، فکر نمیکنین بهتر باشه فقط سفرهای پاسپورت جدیدم رو تو ایمیل ذکر کنم (یعنی بقیه رو سانسور کنم)؟ یا اینکه همه رو ذکر کنم بهتره؟

سلام دوست عزيز
1- 24 روز
2 - سوال سختيه و حتما هر كسي نظر خاص خودش رو داره.من فقط ميتونم بگم كه 5 يا 6 تا سفر داشتم كه همه رو نوشتم.يادتون نره كه سفرا رو كه مينويسي اين آخريه كه رفتي آنكارا رو هم بنويس.

موفق باشي
تشکر کنندگان: saeed.kuchulu ، arman_m
سلام
چرا سایت آپدیت نمیشه !؟

یه سوال پدر من شغلش دولتی هست اما نه در حدی که ... خیلی سطح امنیتیش پایینه ! سربازیشم ژاندارمری بوده ! ولی 6-7 سفر خارجی داشت که نوشتیم و در حد 10-15 صفحه سوابق کار ، موقع مصاحبه ارائه داد. با این اوصاف چرا باید 5 هفته طول بکشه؟

با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: mahmoudi ، arman_m
(2012-01-02 ساعت 16:11)shs نوشته:  

با سلام و عرض تبریک.

سلام دوست عزيز
1- 24 روز
2 - سوال سختيه و حتما هر كسي نظر خاص خودش رو داره.من فقط ميتونم بگم كه 5 يا 6 تا سفر داشتم كه همه رو نوشتم.يادتون نره كه سفرا رو كه مينويسي اين آخريه كه رفتي آنكارا رو هم بنويس.

موفق باشي

با این اوصاف فکر کنم که همه رو + آنکارا رو بنویسم بهتر باشه. باین ترتیب چیزی رو کتمان نخواهم کرد.
اگه بقیه دوستان هم نظری دارند راهنمایی کنن لطفا
2012AS13XXX
تشکر کنندگان:
(2012-01-02 ساعت 17:11)saeed.kuchulu نوشته:  
(2012-01-02 ساعت 16:11)shs نوشته:  

با این اوصاف فکر کنم که همه رو + آنکارا رو بنویسم بهتر باشه. باین ترتیب چیزی رو کتمان نخواهم کرد.

من یادمه که یکی از دوستان تو همین مهاجرسرا چند سفر خارجی داشت ولی فقط به اون مواردی اشاره کرده بود که تو پاسپورت آخریش بود و فکر کنم ویزا هم گرفت. این مساله کاملا شخصیه ولی به هر حال می تونین ریسک کنین و فقط سفرای پاسپورت آخرتونو بنویسین یا محکم کاری کنین و تمام سفرارو بنویسین که فکر می کنم در این صورت بهتر باشه تمام پاسپورتاتونو روز مصاحبه با خودتون ببرین.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: arman_m
انرژی مثبت ها رو شروع کنید بچه ها
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: FREE BIRD

[/quote]

[/quote]

من بودم می نوشتم
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: saeed.kuchulu

[/quote]

من بودم می نوشتم
[/quote]

آقا شما که ویزات حاضره ، بیا برو بگیر!!! این + آنکارا رو چی کار داری؟! بابا به این چیزا گیر نمیدن دکتر......من منتظرم تو بری آمریکا بعد برم !!!
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

دوستان. یه مطلبی امروز برخورد کردم که خیلی نگرانم کرده. ممکنه شما هم چک کنید و جواب بدین؟
امروز از طریق کامپیوتر شرکت سایت مهاجرسرا اومدم اما چیز نگران کننده این بود که آنتی یروس کامپیوترم (Kaspreski) که لایسنس با اعتبار هم داره مدام پیغام اخطار میداد که سایت داره سعی میکنه تا یه کرم به نام Trojan Downloader رو از طریق جاوا اسکریپتی که تو صفحات سایت جاگزاری شده رو کامپیوتر من نصب کنه!!!!!!!!
بعدا سایت کاسپرسکی رو چک کردم ببینم که این کرم چی کار میکنه و چه خطری ایجاد میکنه: این کرم خطرناکیه که در صورت آلوده کردن کامپیوتر اطلاعات موجود روی کامپیوتر رو سرقت میکنه و بصورت مخفیانه به آدرس خاصی ارسال میکنه!!!!!!

2012AS13XXX
تشکر کنندگان: outlaw ، sima s ، Hediyeh ، t.azimaie ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان