کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[quote='gulu' pid='199387' dateline='1344340454']
منتظران كليرنس:
MAHDI2012
كاميلا
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
vm1974
oe163
s$s
m86eb
SH1A2R3
J.FAR
frz61
bglory14914
behina
Alireza.a
bakhshandehgy
daria
ماندانا
و gulu

دست جمعي دعا مي كنيم به اميد كلير شدن همگي تا آخر اين هفته Big Grin
(اگه كسي از قلم افتاده بگه وارد كنم )
[/quot

با اجازتون ما هم از قلم افتادیم.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: frz61 ، Kate.S ، sal ، vm1974 ، daria ، roze ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo
دوستای عزیز به قول کیت مهربون صبر داشته باشین

دیگه چیزی نمونده

صدای هــــــــــــــــوراهــــــــــــــــــــــــای بلندتون رو دارم می شنوم

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: daria ، bglory14914 ، vm1974 ، Kate.S ، cmbt ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo
من تا الان مونده بودم محل كارم بلكه اپديت بشه بعد برم ولي ديگه شب شد!!! شماها سنگر رو حفظ كنيد تا برسم خوبه باز بيام با هم دسته جمعي منتظر بمونيم!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، bglory14914 ، oe163 ، Kate.S ، cmbt ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo
امروز هم آپدیت نشد. دیگه رفت تا جمعه. مطمئنا جمعه آپدیت میشه خیلی هم آپدیت میشن
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، bglory14914 ، vm1974 ، Kate.S ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، gulu
(2012-08-07 ساعت 18:20)skyramis نوشته:  دوستان واقعا فکر نمیکنید اینقدر ایمیل زدن به سفارت باعث این شده که لج کردن به همه و سایت را اپدیت نمی کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یا اینکه اینقدر سایت ceac را چک کردیم که مسولان سایت تصمیم گرفتن که سایت را پایین ببرند؟؟؟
همه در حال انتظار هستیم و روزهای خیلی سختی را داریم سپری میکنیم مخصوصا که به 30 سپتامبر خیلی نزدیکتر هستیم ، پس از همه دوستان خواهش میکنم با کمی ارامش بیشتر بزاریم سفارت کارش را انجام دهد
ما در وضعیتی هستیم که هیچ کاری از دستمان بر نمی اید بجز صبر و تحمل و امید داشتن به کلیر شدن
بیاییم چند روز دیگر تحمل کرده و هیچ ایمیلی به سفارت نزنیم و بگذاریم خودشان از سکوت ما متعجب بشن شاید دلشون به رحم بیاد و سایت را به روز کنند
جانا سخن از زبان ما میگویی.
خیر ببینی جوون که اینو عنوان کردی اما دوستان منتظر اونقد طاقت ندارن و با اقدامات انقلابی هم آفیسرها رو ضله کردن هم سایت رو از کار انداختن!
تو این پروسه مثبت‌اندیشی، دعا، ایمیل خرواری، 15 بار چک در روز و یا دلرحمی هیچ تاثیری نداره و اونا روال خودشون رو طی میکنن. البته اینکه چیزی جا بیفته هم هست چون آدمن مثل ما و ایمیل فراوون ممکنه اشتباهات انسانی اونا رو هم بیشتر کنه.
راستش من خیلی دیر میام اینجا رو چک کنم چون فکر میکنم از انتظار کلیرنس استرس‌آورتر شده!
امیدوارم این فروم هم بخوبی و خوشی خیلی زود جمع شه و همه دنبال گرفتن بلیت و اینجور مسائل باشن
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: loveusa ، oe163 ، daria ، MAHDI2012 ، vm1974 ، Kate.S ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، sam11 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 18:54)leila20 نوشته:  [quote='gulu' pid='199387' dateline='1344340454']
منتظران كليرنس:
MAHDI2012
كاميلا
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
vm1974
oe163
s$s
m86eb
SH1A2R3
J.FAR
frz61
bglory14914
behina
Alireza.a
bakhshandehgy
daria
ماندانا
و gulu

دست جمعي دعا مي كنيم به اميد كلير شدن همگي تا آخر اين هفته Big Grin
(اگه كسي از قلم افتاده بگه وارد كنم )
[/quot

با اجازتون ما هم از قلم افتادیم.

منم از قلم افتادم
تشکر کنندگان: daria ، Kate.S ، mehdiii ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 14:41)MPU نوشته:  اوضاع شبیه آرامش قبل از طوفانه. قربون دستتون یه جا برای ما هم باز کنین ما هم دلمون برای هورا تنگ شده.ضمنا اونایی که میتونن تو تگزاس شام بدن از الان بگن که براشون دو قبضه هورا بکشیم.

سلام دوست عزیز ما هم تگزاسی هستیم .شما برای ما دعا کن بجای یک شام دو شام میدیم مخلصتون هم هستیم.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: Kate.S ، parsy631 ، shkhmo
آیا تا حالا سابقه داشته سایت ۴شنبه یا ۵ شنبه هم آپدیت شه یا باید تا جمعه بازم صبر کنیم Sad
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: Kate.S ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 13:43)behina نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 11:14)Ahmad76 نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 00:12)zavieh نوشته:  دوست عزیز و همه دوستان عزیز سلام

من هنوز خبری از وقت مصاحبه ام نشده.میدونید که من 2012 هستم و 13 جولای 2012 تازه از برنده شدنمون خبر دار شدم و و وقت خیلی خیلی خیلی کمی دارم.چیکار کنم ؟ ایمیل داده بودند که وقت مصاحبه شما تو سپتامبر تنظیم میشه.آخه پس کی ایمیل می زنند.

-اون شماره کیسها که برای مصاحبه تو سایت سفارت اعلام شده چیه؟ آیا باید بریم تو اونا شمارمونو چک کنیم؟ یا خودشون ایمیل می زنن؟ من وقت زیادی برای تلف شدن ندارم.چیکار باید بکنم؟

- به کجا ایمیل بزنم؟ به kcc یا سفارت ترکیه؟

- وقتی نوبت سفارت دادند مدارکو به چه آدرسی باید فرستاد؟ ترو خدا آدرسشو برام بفرستید تا از حالا آماده باشم.

- برای حساب بانکی ،آیا هر کدام از دونفرمان(من و همسرم) باید جداگانه حساب داشته باشیم؟ هر کدام حدافل چقدر؟

- هیچ کدام از شما حساب ارزی تونسته باز کنه ؟ اگه دلار توی حساب بزاریم موقع برداشتن دلارمونو میدن یا میگن معادل ریالیشو میدیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.ولی فکرشو بکنید که هرکدام از شما یکساله وقت داشتید و تونستید به موقع تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید ولی ما توی یک مدت کوتاه جواب یه عالمه سوالو باید پیدا کنیم تا زمانو از دست ندیم.

- در اخر ، چه خوب که شما دوستان مهاجرسرائی همراه همه هستید.برای کلیر شدن تک تکتون دعا می کنم حتی اگه خودمون نتونیم تو این وقت کم موفق بشیم.

دوست عزيز وقت مصاحبه رو سفارت تركيه تعيين مي كنه ، پس بايد به تركيه اميل بزني . مداركت هم بايد 15 روز قبل از مصاحبه برسه بدستشون ، يعني حداقل بايد 20 روز قبل بفرستي .

دوست گرامی اگر حساب ارزی باز کنید نمی توانید کامل همه ارزتونو بگیرید و بیشترش را معادل ریالی به شما میدهند. من و همسرم هر دو حساب ریالی داشتیم پرینت حساب و گردش مالی در یک سال هم مهم است. ما حدود 50 میلیون حساب دو نفرمون بود که قبول کردند و اسناد مالی دیگه (سند خونه و ماشین و ارزیابی قیمتها) را پس دادند و نیاز به اسپانسر هم نداشتیم.
دوست عزیز همسرم حساب ارزی بانک پارسیان داشت وتمام ارزش راهم به دلار پس گرفت به جز اون دو حساب ریالی هم داشتیم +سند خونه وماشین و....که آفیسر فقط پرینت بانکی را نگه داشت البته مدارک اسپانسر را اگر دارید با خودتون ببرید شاید به دردتون بخوره
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، Kate.S ، SH1A2R3 ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، daria ، shkhmo
(2012-08-07 ساعت 19:28)oe163 نوشته:  آیا تا حالا سابقه داشته سایت ۴شنبه یا ۵ شنبه هم آپدیت شه یا باید تا جمعه بازم صبر کنیم Sad

برو بخواب تا جمعهBig Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، Kate.S ، SH1A2R3 ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، shkhmo
سلام دوستان عزیز
امروز من یک سری در سفارت مجازی ایران و آمریکا زدم در خصوص مدت انتظار بعد از مصاحبه نوشته بود من اینطوری متوجه شدم که 30 تا 40 روز کاری یعنی شنبه یکشنبه ها حذف بشود من خودم 28 جون مصاحبه داشتم که تا امروز مدت انتظار من شده 28 روز کاری فکر می کنم که انشاالله تا آخر این هفته سایت آپ دیت می شه و خیلی هم دیر نکردند لطفا دوستان یک سری به این سایت بزنن شاید من بد متوجه شده باشم
موفق باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: loveusa ، shadin_n ، MAHDI2012 ، Shezem ، oe163 ، Kate.S ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، s$s ، sam11 ، mehdiii ، vm1974 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، daria ، shkhmo ، honey62 ، کیانا
ما هم بعد از 65 روز کلیر شدیم و منتظر ارسال GC هستیم.

شماره کیس: 2012AS5X××x
کنسولگری: بوستون
انگشت نگاری:هفته آخر می
مصاحبه:هفته آخر جون
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: oe163 ، Kate.S ، shadin_n ، SH1A2R3 ، hadiseh.t ، mehdiii ، vm1974 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، mansour*** ، daria ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
(2012-08-07 ساعت 20:02)به گل نوشته:  سلام دوستان عزیز
امروز من یک سری در سفارت مجازی ایران و آمریکا زدم در خصوص مدت انتظار بعد از مصاحبه نوشته بود من اینطوری متوجه شدم که 30 تا 40 روز کاری یعنی شنبه یکشنبه ها حذف بشود من خودم 28 جون مصاحبه داشتم که تا امروز مدت انتظار من شده 28 روز کاری فکر می کنم که انشاالله تا آخر این هفته سایت آپ دیت می شه و خیلی هم دیر نکردند لطفا دوستان یک سری به این سایت بزنن شاید من بد متوجه شده باشم
موفق باشید

خوب به سلامت سایت سفارت مجازی ایران و آمریکا هم تا لحظاتی دیگه از کار خواهد افتاد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: skyramis ، oe163 ، Kate.S ، shadin_n ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3 ، s$s ، sal ، mehdiii ، vm1974 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، daria ، honey62 ، gulu
(2012-08-07 ساعت 20:02)به گل نوشته:  سلام دوستان عزیز
موفق باشید

من سایت رو خوندم . در قسمت ( اطلاعات مربوط به فرایند اداری ) نوشته :
نکته مهم: متقاضیان و یا نمایندگان آنها پیش از پیگیری وضعیت اداری درخواست روادید خود، باید حداقل 60 روز پس از تاریخ مصاحبه و یا ارائه مدارک تکمیلی، که پس از مصاحبه صورت گرفته است، صبر کنند.
پس با این تفاسیر ما بی خود نگرانیم . از جمله خودم که حدود 40 روزه مصاحبه شدم. باید صبورتر باشیم. مطمئن باشید همه کلیریمBig Grin
اینم آدرسش http://persian.iran.usembassy.gov/visa-a...on-iv.html
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: Kate.S ، shadin_n ، s$s ، smmyp ، SH1A2R3 ، sam11 ، mehdiii ، vm1974 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، daria ، shkhmo ، honey62
حتما این جمعه میاید حتما ......... Big GrinBig Grin ))))))))))
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، shadin_n ، Kate.S ، cmbt ، smmyp ، SH1A2R3 ، sam11 ، mehdiii ، vm1974 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، daria ، shkhmo ، honey62 ، gulu ، funnybluesolea ، کیانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان