کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
ليست اومد بچه برسونيد خبر خوش راااااااااااااا
چند تا بگويم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان:
خدایا شکرت
خدایا شکرت

کادوی تولدم رو دادی

تبریک به همسر مهربانم که الان از پشت تلفن جیغ کشید

دیگه نمیتونم بنویسم....................................................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: hoda2012 ، cmbt ، afshin4749 ، m86eb ، Serendipity ، 3rip ، Hediyeh ، mhamzeh ، Omidooo ، آرشا ، sima s ، علیرضا م ، kopol ، majid89 ، mohammadm64 ، arman_m
مباركههههههههههههههه مهدي جان
هورااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: SH1A2R3
یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااای مشت برا خودمون........
بالاخره ما هم شدیم.
Big Grin
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: hoda2012 ، cmbt ، afshin4749 ، Serendipity ، 3rip ، Hediyeh ، Omidooo ، آرشا ، maryam_m ، علیرضا م ، SH1A2R3 ، arman_m ، saher
مال من بازم نبودSadSadSadSadSad
بهتون تبریک میگم بچه ها همیشه شاد باشید
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام خيلي خيلي تبريك به دوستان خوبم ، و اجراي يك هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراي مشتي به افتخارشون ، و آرزوي كلير شدن بقيه دوستان .
تشکر کنندگان: saher
سلام به همه مهاجر سرایی ها
هوووووووووووووررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
هووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر معتاد نیستم
پاک پاکم
خدایا شکرت
از همه دوستانی که در این مدت همراهم بودم تشکر میکنم مخصوصا outlaw عزیز و mehrnazi گرامی
از همه بیشتر از تو ممنونم مهاجر سرا . تو که از اول همراهم بودی . به افتخار مهاجر سرا میخوام یه هورای اساسی بکشم.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه دوستان

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: Hediyeh ، hoda2012 ، comrun ، mhamzeh ، آرشا ، sima s ، outlaw ، علیرضا م ، 3rip ، majid89 ، saher
(2012-01-13 ساعت 22:41)omidooo نوشته:  سلام به همه مهاجر سرایی ها
هوووووووووووووررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
هووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر معتاد نیستم
پاک پاکم
خدایا شکرت
از همه دوستانی که در این مدت همراهم بودم تشکر میکنم مخصوصا outlaw عزیز و mehrnazi گرامی
از همه بیشتر از تو ممنونم مهاجر سرا . تو که از اول همراهم بودی . به افتخار مهاجر سرا میخوام یه هورای اساسی بکشم.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه دوستان

تبريك عرض ميكنم با آرزوي موفقيت
تشکر کنندگان: Omidooo
راستی یادم رفت به شماره های 3215/6909/7272/10734/11537/12320/12878/13222/14211/14214
تبریک بگم امید وارم از ایرانی ها باشن به خصوص مهاجر سرایی ها
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها.

یه سوال!می‌خواستم بدونم واسه فرستادنِ مدارکمون قبل از مصاحبه،آیا نیاز هست یه

فرم ۲ صفحه آیی که اطلاعات تحصیلی و کاری و سربازی و مسافرت‌های خارجیمون هست رو هم

بفرستیم؟ مرسی‌ از راهنماییتون.

کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 02:12)sima s نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااا

(2012-01-14 ساعت 02:12)sima s نوشته:  [/size]
پاک شدیم
خدایا شکرت ، ایشالا قسمت همه منتظرین کلیر زود و قسمت بقیه ویزای یک ضرب
تازه فهمیدم ستاره داریم Sad
این دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خداااااااااااااا ، دوباره صبر؟!!!!!!! به خدا خسته شدم.
هرکس میدونه حالا باید چه کار کنیم بگه، گفته با ما تماس بگیرین نمیدونم منظورش تلفنی یا ایمیل؟
راستی 9 سوالی رو فقط همسرم جواب داد و فقط رزومه منو بهش attach کرد.ممکنه واسه اون باشه؟ مشکل اینجاست نمیدونیم کدوممون کلیر شدیم.
بچه ها دعا کنید ، خیلی داغونم حتی بیشتر از قبل. من شرایطم یه طوریه که حتماً باید تنها نرم سفر و اگه اون یکیمون حالا حالا کلیر نشه جواب آزمایشاتمون و تاریخ دریافت ویزا منقضی میشه.هر چی میخوام به خودم دلداری بدم که درست میشه یا بگم نفر دوممون هم به زودی کلیر میشه ، میگم مگه اونا مرض دارن که واسه یکی 2 هفته اختلاف زحمت ستاره زدن رو بکشن .یاد بچه های پارسال میفتم که زن وشوهرها با شرایط ما کلی تاریخ کلیرشون متفاوت بود. و حتی یکی تا سپتامبر خانومش کلیر نشده بود.
دیگه چجوری مثبت فکر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال ..امکان داره برنده اصلی کلیر نشه و همراهش بشه؟ ورود به آ م ر ی کا باید حتماً همراهه برنده اصلی باشه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: kopol ، saher
دوست من نگران نباش و افکار منفی رو از خودت دور کن .
آخه چیزی نشده که ................... 8 ماه دیگه تا پایان وقت هست . مطمئن هستم که تا عید درست میشه .......
عیدیتون از الان آماده است . صبر کن درست میشه به خدا.............................
نگران نباش و انرژی مثبت بفرست...........................
(2012-01-14 ساعت 04:03)sima s نوشته:  
(2012-01-14 ساعت 02:12)sima s نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااا

(2012-01-14 ساعت 02:12)sima s نوشته:  [/size]
پاک شدیم
خدایا شکرت ، ایشالا قسمت همه منتظرین کلیر زود و قسمت بقیه ویزای یک ضرب
تازه فهمیدم ستاره داریم Sad
این دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خداااااااااااااا ، دوباره صبر؟!!!!!!! به خدا خسته شدم.
هرکس میدونه حالا باید چه کار کنیم بگه، گفته با ما تماس بگیرین نمیدونم منظورش تلفنی یا ایمیل؟
راستی 9 سوالی رو فقط همسرم جواب داد و فقط رزومه منو بهش attach کرد.ممکنه واسه اون باشه؟ مشکل اینجاست نمیدونیم کدوممون کلیر شدیم.
بچه ها دعا کنید ، خیلی داغونم حتی بیشتر از قبل. من شرایطم یه طوریه که حتماً باید تنها نرم سفر و اگه اون یکیمون حالا حالا کلیر نشه جواب آزمایشاتمون و تاریخ دریافت ویزا منقضی میشه.هر چی میخوام به خودم دلداری بدم که درست میشه یا بگم نفر دوممون هم به زودی کلیر میشه ، میگم مگه اونا مرض دارن که واسه یکی 2 هفته اختلاف زحمت ستاره زدن رو بکشن .یاد بچه های پارسال میفتم که زن وشوهرها با شرایط ما کلی تاریخ کلیرشون متفاوت بود. و حتی یکی تا سپتامبر خانومش کلیر نشده بود.
دیگه چجوری مثبت فکر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال ..امکان داره برنده اصلی کلیر نشه و همراهش بشه؟ ورود به آ م ر ی کا باید حتماً همراهه برنده اصلی باشه؟

راستی یه چیز دیگه . من شنیدم که واسه هرکی که فرم 9 سوالی رو میدن ، ازشون می خوان این فرم رو واسه هرو دو نفر پر کنن و هر دو هم رزومه بفرستن .احتمالا منتظر تکمیل مدارکتون هستن . احتمالا
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: Serendipity ، sima s ، 3rip
(2012-01-14 ساعت 01:11)پریچهر م نوشته:  سلام بچه ها.

فرم ۲ صفحه آیی که اطلاعات تحصیلی و کاری و سربازی و مسافرت‌های خارجیمون هست رو هم

من هم سئوال شما رو دارم ..... میخوام بدونم اگه ما اطلاعات سفر های خارجی و تحصیلیمون رو با مدارکی که قبل از مصاحبه واسه سفارت میفرستیم بفرستیم بهتر نیست؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستان که مطلع هستند لطفا کمک کنند........ ممنون از همه ی عزیزان.....
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 20:18)Alireza982010 نوشته:  
(2012-01-14 ساعت 01:11)پریچهر م نوشته:  سلام بچه ها.

من هم سئوال شما رو دارم ..... میخوام بدونم اگه ما اطلاعات سفر های خارجی و تحصیلیمون رو با مدارکی که قبل از مصاحبه واسه سفارت میفرستیم بفرستیم بهتر نیست؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستان که مطلع هستند لطفا کمک کنند........ ممنون از همه ی عزیزان.....
سلام دوستان خوبم ، من نميدونم چرا پستهاي قبلي رو مطالعه نمي كنيد . اين خيلي بده كه اين همه تجربه توي اين سايت هستش و شما هنوز سوالات معمولي مي پرسيد . البته من ناراحت نميشم كه جواب بدم ولي خب ....
من با اين ارسال جواب هر دوي شما رو ميدم . اولاً اگر اون فرم دو صفحه اي رو پرنكنيد كه قبول نمي كنن و براتون نقص مدرك ميزنن . اون خلاصه اي از همون فرمهاي ارسالي به كي سي سي هستش و قطعاً لازمه كه پر بشه . دوماً اينكه توصيه ميكنم در صورتي كه سفر خارجي داشتين همشو ريز به ريز بنويسيد . اصلاً تمام فرم رو بطور كامل و جامع پر كنيد . اين موضوع در كلير شما بسيار بسيار مؤثر خواهد بود . موفق باشيد .
تشکر کنندگان: arman_m
قابل توجه دوستانی که به تازگی کلیر شدند:
سفارت آنکارا از 25 ژانویه تا 27 ژانویه پاسپورت و یا نقص مدرک قبول نمی کنه و تمام پاسپورت های ارسالی برای صدور ویزا از 30 ام به بعد بررسی می شه. اگر دارین برنامه ریزی می کنین برای سفر حتما این موضوع رو در نظر بگیرین تا خدایی نکرده از بابت هتل و بلیط متضرر نشین.
این هم لینک مربوطه.
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: Omidooo ، FREE BIRD ، arman_m