کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
مژده ايدل كه تاپيكها برگشتند Tongue
در همين جا از كليه مديران كه تمامي تلاش خودشون رو براي بازآوري تاپيك از دست رفته برندگان 2012 انجام دادن كمال تشكر رو دارم و از frozen mind عزيز هم كه با ايجاد تاپيكهاي موقت دوستان رو دور هم جمع كردند و نذاشتن كه ما حتي يه لحظه هم تنها بمونيم دوباره تشكر مي كنم
آقا Nazem ما مخلصيم Big GrinCool

(2012-08-08 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  سلام بچه ها ما هم ابی گرفتیم و به جمع منتظران پیوستیم .

hadiseh جان خسته نباشي عزيزمShy
هيچ نگران نباش چه بسا اسم شما آگوستي ها زودتر از جولايي ها و جولايي ها زودتر از جوني ها توي جدول پديدار شديد Tongue
عليرغم اينكه خيلي ناراحت شدم ولي " به جمع ما خوش آمديد "Shy از همين امروز رو مثبتاي شما هم حساب وا مي كنيم Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: bayat_r ، Ali Sepehr ، oe163 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، frz61 ، rezagh ، ASALI ، mehdiii ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، کیانا
مهاجر سرا سرویس نمیداد. ولی دلیلش رو که خوندم خیلی خوشحال شدم، چون مطمئن بودم باز که بشه همه تاپیکهای از دست رفته بازیابی شده.
ممنون از مدیران و ادمین های زحمتکش مهاجرسرا.
به امید کلیر شدن همه کاربران منتظر.
و به امید کارنت شدن 1 تا 10 هزار 2013ها تو همین دو سه روز آینده.
تشکر کنندگان: frz61 ، gulu ، rezagh ، Ali Sepehr ، SH1A2R3 ، ASALI ، shadin_n ، daria ، mojtaba_k ، loveusa ، Hmax ، mehdiii ، behina ، vm1974 ، به گل ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1 ، Omidooo ، کیانا
(2012-08-08 ساعت 13:55)امیر مهاجر نوشته:  مهاجر سرا سرویس نمیداد. ولی دلیلش رو که خوندم خیلی خوشحال شدم، چون مطمئن بودم باز که بشه همه تاپیکهای از دست رفته بازیابی شده.
ممنون از مدیران و ادمین های زحمتکش مهاجرسرا.
به امید کلیر شدن همه کاربران منتظر.
و به امید کارنت شدن 1 تا 10 هزار 2013ها تو همین دو سه روز آینده.

من هم به نوبه خودم ممنونم.انشالله خدا اجرتون بده خانواده ایی را از نگرانی نجات داده اید.Big Grin
فقط از اینکه شنیده ام فروزن مایند عزیز رفتند ناراحت شدم....Sad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، rezagh ، SH1A2R3 ، Ali Sepehr ، frz61 ، shadin_n ، mojtaba_k ، daria ، vm1974 ، mehdiii ، Kate.S ، Omidooo
(2012-08-08 ساعت 13:42)gulu نوشته:  مژده ايدل كه تاپيكها برگشتند Tongue
در همين جا از كليه مديران كه تمامي تلاش خودشون رو براي بازآوري تاپيك از دست رفته برندگان 2012 انجام دادن كمال تشكر رو دارم و از frozen mind عزيز هم كه با ايجاد تاپيكهاي موقت دوستان رو دور هم جمع كردند و نذاشتن كه ما حتي يه لحظه هم تنها بمونيم دوباره تشكر مي كنم
آقا Nazem ما مخلصيم Big GrinCool

(2012-08-08 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  سلام بچه ها ما هم ابی گرفتیم و به جمع منتظران پیوستیم .

hadiseh جان خسته نباشي عزيزمShy
هيچ نگران نباش چه بسا اسم شما آگوستي ها زودتر از جولايي ها و جولايي ها زودتر از جوني ها توي جدول پديدار شديد Tongue
عليرغم اينكه خيلي ناراحت شدم ولي " به جمع ما خوش آمديد "Shy از همين امروز رو مثبتاي شما هم حساب وا مي كنيم Big Grin

مرسی gulu جان به امید کلیر شدن دوستان و خودم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، gulu ، shadin_n ، cmbt ، frz61 ، mojtaba_k ، mehdiii ، tandoreh ، Kate.S ، a.r.a.s.h1
سلام به همه منتظران
من دیشب تا ساعت 3:30 تمام تایپک کلیرنس2011رو زیر رو رو کردم. نتیجه اینکه:
از روز دوشنبه تا جمعه هر روز حتی 5 شنبه ها احتمال اپدیت شدن سایت وجود داره پس یکی ازاین سه روز سایت اپدیت خواهد شداینم انرژی مثبت من:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: rezagh ، امیر مهاجر ، gulu ، ASALI ، sheida.bvip ، shadin_n ، cmbt ، frz61 ، mojtaba_k ، daria ، Hmax ، vm1974 ، mehdiii ، opayamani ، Hediyeh ، odiseh ، oe163 ، Kate.S ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، Omidooo ، sam11 ، کیانا
(2012-08-08 ساعت 14:09)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همه منتظران
از روز دوشنبه تا جمعه هر روز حتی 5 شنبه ها احتمال اپدیت شدن سایت وجود داره پس یکی ازاین سه روز سایت اپدیت خواهد شداینم انرژی مثبت من:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

من میگم یا جمغه یا هفته بعد یک چیزی بهم میگه!
دیشب خواب دیدم passportam با وبزا آمریکا با پست اومده دم خونمون ..اینقدرههههه خوابش خوب بود
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، امیر مهاجر ، rezagh ، mojtaba_k ، daria ، behina ، honey62 ، opayamani ، lovelybugatti ، oe163 ، Kate.S
(2012-08-08 ساعت 14:27)sheida.bvip نوشته:  

دیشب خواب دیدم passportam با وبزا آمریکا با پست اومده دم خونمون ..اینقدرههههه خوابش خوب بود

شايرا جان : يعني من عاشق اين حس كنجكاويتم ! كه هي ميري دل و جيگر اين كليرنس 2011 رو مي ريزي بيرون تا به يه نتيجه اي برسي Tongue

sheida.bvip جان :‌از بس اين ويزا شده ملكه ذهنمون منم همش خواب مي بينم كه ويزا به طرق مختلف در دستانم قرار گرفته Big Grin

و اما نظر من به آپديت دوشنبه نزديكتراست !!! Big GrinTongueCool
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، daria ، frz61 ، sheida.bvip ، SH1A2R3 ، vm1974 ، mehdiii ، Kate.S
(2012-08-08 ساعت 14:38)gulu نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 14:27)sheida.bvip نوشته:  

شايرا جان : يعني من عاشق اين حس كنجكاويتم ! كه هي ميري دل و جيگر اين كليرنس 2011 رو مي ريزي بيرون تا به يه نتيجه اي برسي Tongue

sheida.bvip جان :‌از بس اين ويزا شده ملكه ذهنمون منم همش خواب مي بينم كه ويزا به طرق مختلف در دستانم قرار گرفته Big Grin

و اما نظر من به آپديت دوشنبه نزديكتراست !!! Big GrinTongueCool

یه فروم باز کنید به نام:"دیشب خواب دیدم"
بعد همه خوابها و تخیلاتشون رو بنویسن Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: gulu ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shadin_n ، daria ، frz61 ، sheida.bvip ، SH1A2R3 ، honey62 ، mehdiii ، Kate.S ، a.r.a.s.h1
(2012-08-08 ساعت 11:36)behina نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 21:52)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان من با یک نفر که از طریق لاتاری ۲۰۱۰ ویزا گرفته و الان امریکا ست مشورت گرفتم ، تاکید میکرد که از سفارت کاری بر نمیاد و فقط باید صبر کنید تا جواب کلیر بیاد و میگفت از اوایل آگوست سرعت کلیر خیلی زیاد میشه و نباید نگران باشیم، صبر و توکل به خدا

سلام علیرضا. من برنده اصلی هستم اما نام شوهرم در سایت ابوظبی نوشته شده که در حال انجام پروسه هست. شما چند نفر هستید؟ و نام برنده اصلی را هنگام چک کردن سایت میبینید؟

سلام behina من برنده اصلی هستم و خانم بنده اسمش نیست ، هر کسی که بهش پروسه ادازی بخوره اسمش رو میزنن، ما 2 نفر هستیم.
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، behina ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، Kate.S
(2012-08-08 ساعت 14:00)bayat_r نوشته:  من هم به نوبه خودم ممنونم.انشالله خدا اجرتون بده خانواده ایی را از نگرانی نجات داده اید.Big Grin
فقط از اینکه شنیده ام فروزن مایند عزیز رفتند ناراحت شدم....Sad

فروزن مایند رفته؟! کجا؟! چرا؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، bayat_r ، shadin_n ، Kate.S
(2012-08-08 ساعت 15:01)daria نوشته:  فروزن مایند رفته؟! کجا؟! چرا؟
http://mohajersara.com/thread-5410.html
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، SH1A2R3 ، bayat_r ، shadin_n ، Kate.S
خبر مهم

با عرض شرمندگي به اطلاع دوستان و آشنايان مي رساند تاپيك كليرنس 2012 به دليل اشباع شدگي بيش از حد و عدم توانايي در كنترل و چك كردن اسامي نفرات منتظر از امروز تا پايان سپتامبر عضو جديد نمي پذيرد .

با تشكر

آخرين ليست منتظران :
MAHDI2012
كاميلا
khavaran
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
vm1974
oe163
s$s
m86eb
SH1A2R3
J.FAR
frz61
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
bakhtiari659
lovelybugatti
msi
leila20
ziba-2012
loveusa
bakhshandehgy
daria
ماندانا
gulu
و
hadiseh.t .
Shy

تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، oe163 ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، vm1974 ، mehdiii ، shadin_n ، پرنیان90 ، Kate.S ، daria ، h4di ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، sam11 ، khavaran
(2012-08-08 ساعت 15:02)gulu نوشته:  خبر مهم

با عرض شرمندگي به اطلاع دوستان و آشنايان مي رساند تاپيك كليرنس 2012 به دليل اشباع شدگي بيش از حد و عدم توانايي در كنترل و چك كردن اسامي نفرات منتظر از امروز تا پايان سپتامبر عضو جديد نمي پذيرد .

با تشكر

سکته رو زدم ها ... جدا برای چند ثانیه حالم بد شد! Sad
تشکر کنندگان: gulu ، frz61 ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، bayat_r ، shadin_n ، Kate.S ، daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
(2012-08-08 ساعت 14:51)Alireza.a نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 11:36)behina نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 21:52)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان من با یک نفر که از طریق لاتاری ۲۰۱۰ ویزا گرفته و الان امریکا ست مشورت گرفتم ، تاکید میکرد که از سفارت کاری بر نمیاد و فقط باید صبر کنید تا جواب کلیر بیاد و میگفت از اوایل آگوست سرعت کلیر خیلی زیاد میشه و نباید نگران باشیم، صبر و توکل به خدا

سلام علیرضا. من برنده اصلی هستم اما نام شوهرم در سایت ابوظبی نوشته شده که در حال انجام پروسه هست. شما چند نفر هستید؟ و نام برنده اصلی را هنگام چک کردن سایت میبینید؟

سلام behina من برنده اصلی هستم و خانم بنده اسمش نیست ، هر کسی که بهش پروسه ادازی بخوره اسمش رو میزنن، ما 2 نفر هستیم.

ممنون از پاسختون امیدوارم به زودی خبر کلیر شدن شما و همه دوستان را ببینیم.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shadin_n ، Kate.S
چرا فروزن مايند رفت آخه... الان كي ديگه به ما اخطار بده... :cry
دوستان عزيز من رو هم به ليست فروم "ديشب خواب ديدم"‌ اضافه كنيد چون منم كلير شده بودم تو خواب كلي ذوق مرگ شدم! واقعا ديگه برام فرقي نميكنه كي آپديت كنند فقط ميخوام شمارمون توش باشه...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، s$s ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Kate.S ، mojtaba_k ، daria ، h4di ، کیانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان