کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
با عرض تبریک به دوستان کلیر شده. خصوصا شایرای عزیز که فکر کنم الان انقدر انرژی از خودش ساطع میکنه که با طناب بسته باشنش به صندلی. Wink
به عزیزان منتظر هم فقط میتونم بگم که صبر کنید به زودی شما هم هورا خواهید کشید.
راستی از gulu جه خبر؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: کیانا ، امیر مهاجر ، oe163 ، h4di ، Kate.S ، bakhshandehgy ، mehdiii ، daria ، ghorbat ، gulu ، mojtaba_k
گفته بودم آرامش قبل از طوفانه. گففففففففتتتتتتتتمممم یاااا نگگگگگفففففففففتتتمممم
به همه تبریک میگم واقعا لحظه خاصیه.
بچه های هنوز کلیر نشده هم مطمین باشن ما همه با هم همینجا هستیم تا نفر آخر ( که قطعا از بچه هایی که سپتامبر مصاحبه داره) هم کلیر بشه بعد همه با هم در اینجا رو تخته میکنیم

فراموش نکنین امسال شادترین سال در تاریخ لاتاری خواهد بود
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
ایول بابا
ما کلی خوشحال شدیم
من تازه اومدم خونه و همین الان متوجه شدم
نمیدونم باورتو ن میشه یا نه؟
تا اومدن خونه خانومم با یه روحیه شاد گفت خبر خوش دارم. و دیدم خبر خوشش کلیر شدن دوستای گلمون هست.
منم از ته قلب خوشحال شدم و واقعا الان احساس خیلی خوبی دارم
امیدوارم ما بقی دوستان گلمون هم که براشون از ته قلب دعا میکنم ، هر چه سریعتر کلیر شن و این خوشحالی ما رو تکمیل کنن
به همه دوستان که کلیر شدن تبریک میگم
شاد وپیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
دوستان کسی این GULUی ما رو ندیده؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، امیر مهاجر ، h4di ، کیانا ، mehdiii ، MAHDI2012 ، daria ، behina ، frz61 ، ghorbat ، gulu ، mojtaba_k ، odiseh
بچه ها تبریک میگم به همتون خیلی خوشحال شدم ریش قرمز التماس دعام وشنید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: cmbt ، arman_m ، امیر مهاجر ، h4di ، کیانا ، mehdiii ، MAHDI2012 ، daria ، ghorbat ، mojtaba_k
بچه ها سلام
ما هم کلیر شدیممممممممممم
در ضمن فرم 9 سوالی رو هم پر کرده بودیم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و به امید کلیر همه بچه های منتظر و تبریک می گم به همه دوستای کلیر شده...........
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: arman_m ، MPU ، oe163 ، امیر مهاجر ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، h4di ، s$s ، کیانا ، tiba ، bayat_r ، alis60 ، mehdiii ، saljoogh ، MAHDI2012 ، amirdadash ، daria ، behina ، frz61 ، ghorbat ، gulu ، mojtaba_k ، honey62 ، Emad_L ، Hediyeh ، parsy631 ، odiseh
بچه های عزیز من هم به همگی تبریک میگم
دعا کنید ما هم مثل هورا بکشیم

(2012-08-08 ساعت 21:24)SallyD نوشته:  بچه ها سلام
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و به امید کلیر همه بچه های منتظر و تبریک می گم به همه دوستای کلیر شده...........

سلام دوست عزیز میشه بگید چند روز طول کشید
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، کیانا ، bayat_r ، mehdiii ، MAHDI2012 ، h4di ، daria ، behina ، frz61 ، ghorbat ، mojtaba_k
سلام به دوستان مهاجرسرا و تبریک به کسانی که کلیر شدند.
من تا به امروز کمتر فرصت می کردم توی این سایت بیایم ...ولی شکر خدا از امروز این فرصت رو بیشتر دارم ... ما هم 5 جون مصاحبه شدیم ....12 روز پیش در پاسخ به ایمیل ما 10 تا سئوال و رزومه خواستند که فرداش ایمیل کردیم و تا الان منتظریم .
امیدوارم هر چه زودتر همگی کلیر شیم.

(2012-08-08 ساعت 20:57)iloveshadow نوشته:  منم نبودم :-(( 63 روز و رد کردم !!!
دوست عزیز , ما هم 5 جون بودیم و هنوز منتظریم با فرم 9 سوالی. به امید کلیر شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، vm1974 ، capricorn ، کیانا ، oe163 ، mehdiii ، h4di ، daria ، frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mojtaba_k ، opayamani
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای تمام دوستانی که امروز کلیر شدن Big Grinواقعا تبریک می گیم بخصوص شایرای عزیز مبارکت باشهTongue امیدوارم به همین زودی شاهد هوررررررااااااااااا کشیدن بقیه منتظران + ما هم باشیمWink
اینم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واسه منتظران که قراره به زودی کلیر بشیمBig Grin
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، vm1974 ، کیانا ، cmbt ، mehdiii ، MAHDI2012 ، oe163 ، h4di ، daria ، hadiseh.t ، sam11 ، behina ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mojtaba_k ، honey62 ، Emad_L

تبریک فراوان به شما دوست عزیر . فرم 9 سوالی رو کی پر کرده بودین ؟ چند روز بعد از ارسال فرم 9 سوالی کلیر شدین ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، کیانا ، mehdiii ، MAHDI2012 ، h4di ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، Kate.S ، mojtaba_k ، honey62 ، leila20
(2012-08-08 ساعت 21:27)nilufar نوشته:  بچه های عزیز من هم به همگی تبریک میگم
دعا کنید ما هم مثل هورا بکشیم

سلام دوست عزیز میشه بگید چند روز طول کشید
حدود دو ماه و آفیسر هم گفته بود که تا دو ماه میاد (همون آقای ریش حنایی)
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، کیانا ، mehdiii ، MAHDI2012 ، amirdadash ، h4di ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، honey62
(2012-08-08 ساعت 13:40)hadiseh.t نوشته:  سلام بچه ها ما هم ابی گرفتیم و به جمع منتظران پیوستیم .
سلام hadiseh جون هرچند انتظار ویزای یک ضرب براتون داشتم امابازم تبریک ایشالا تا چشم هم میذارید کلیرتون بیادWink
به جمع منتظران هم خوش امدیTongue
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، کیانا ، cmbt ، mehdiii ، MAHDI2012 ، h4di ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62
دوستای گلم شب همگی خوش هر چند امروزم قسمت من نشد هورا را را بکشم ۰ولی به خاطر خوشحالی دوستام خوشحالم و امیدوارم که به زودی خیلی خیلی زود من و بقیه عزیزان هم کلیر بشیم بچه ها انرژی و امیدتون  رو از دست ندین و تا اخرین لحظه محکم باشین به امید فردایی پر از شادی با کلی کیس کلیر شده
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، کیانا ، oe163 ، cmbt ، alis60 ، mehdiii ، h4di ، loveusa ، frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، honey62 ، MPU
تبريك به همه دوستان
واسه منم دعا كنيد
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: oe163 ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، mehdiii ، h4di ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، vm1974 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، Emad_L ، MPU ، cmbt

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان