کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[quote='khavaran' pid='200655' dateline='1344587729']
[size=large][color=#C71585]شایرا جان خیلی خیلی بت تبریک میگم وایشا الله همیشه شاد باشی.من فکر میکردم که دیگه رفت تا جمعه آپدیت شدن

سلام جمعه هم می تونید زنگ بزنید. اونها که تعطیل نیستند.
ضمنا متن نامه هم توی سایت هست کافیه یه نگاهی بیندازید.
موفق باشید.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: khavaran
بچه هایی که قبل و بعد ما بودند هم تقریبا کلیر شدند، حالا وقت بیشتری دارند به ما برسند پس ++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
برای کلیر شدن بچه های ماه جون و جولای تو اعلام بعدی.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: loveusa ، tiba ، mehdiii ، bakhshandehgy ، به گل ، a.r.a.s.h1 ، behina ، sheida.bvip ، daria ، vm1974 ، کیانا ، Kate.S
(2012-08-10 ساعت 13:05)khavaran نوشته:  شایرا جان خیلی خیلی بت تبریک میگم وایشا الله همیشه شاد باشی.من فکر میکردم که دیگه رفت تا جمعه آپدیت شدن سایت وهمین الان تازه دیدمکه آپدیت شده.
شایرا جان شما که آمار همه کیس ها دستتونه؟؟؟؟!!!!!
من یه سوال دارم ازتون؟شماره کیس من هست 2012as30098 والان یه شماره به این صورت آپدیت شده 2012as3008 .آیا این شماره ممکنه مربوط به من باشه و9 اش جا افتاده باشه؟چه جوری میتونم مطمئن شم.ایمیل بزنم؟چی بزنم؟زنگ بزنم؟چی بگم؟میتونی بهم کمک کنی.صدای هورام مونده بین زمین وهواSadSadTongue
دوستان این کیس صاحب نداره؟؟؟؟اگه اینطوره که مال ماست دیگه:
Tongue

------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بده.بازم این بر وبچه های قدیمی.....چه دل گنده ای داشتن که تا الانم به این تاپیک سر میزنن.این شایرا خانم که دیگه پیداش نیست.بابا بازم به ما سربزنید.Sad فک کنم بلیط یه سره واسه آمریکا گرفتید ودیگه نیستید.مدیر جان میشه شما مارو کمک کنید.الان که جمعه هست دیگه نمیشه به سفارت زنگ زد ولی من میخوام بهشون ایمیل بزنم یه بارم 30 جولای ایمیل زدم وجواب ندادن(یه بارم قبل تر ایمیل زده بودم وجواب دادن که کیس شما در پروسه هست)متن نامه من چی باشه با این شرایطی که براتون گفتم ومشکلی که دارم وبا توجه به اینکه جواب نامه قبلیم رو ندادن.دوستانی که زبانشون خوبه یه متن نامه خوب میتونن برام بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟CoolCool

دوست عزيز لطفاً‌ صبور باشيد بالاخره يكي پيدا مي شه جواب شما رو بده Big Grin
به نظرم شما يه ايميل كلي براشون از سايت خود سفارت بفرست و وضعيت پروندت رو بپرس :
,Dear Sir/Madam
I had an interview on xxxx, 2012 at the US embassy in ANKARA and my administrative processing started from mentioned day.It is passed about x month from my interview date and I have checked the embassy website every week ,but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case

موفق باشي جوابتو دادن يه خبري بده Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: honey62 ، mehdiii ، khavaran ، Zhoopin ، bakhshandehgy ، daria ، پرنیان90 ، کیانا ، sam11
خاوران جان به نظرم همین ایمیلی که gulu گذاشته خیلی خوبه فقط یه جمله هم اضافه کن که ممکنه این شماره ای که اعلام شده مال شما باشه یا نه که جواب قطعی بدن خیالت راحت بشه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، mehdiii ، daria ، کیانا ، sam11
(2012-08-10 ساعت 13:05)khavaran نوشته:  شایرا جان خیلی خیلی بت تبریک میگم وایشا الله همیشه شاد باشی.من فکر میکردم که دیگه رفت تا جمعه آپدیت شدن سایت وهمین الان تازه دیدمکه آپدیت شده.
شایرا جان شما که آمار همه کیس ها دستتونه؟؟؟؟!!!!!
من یه سوال دارم ازتون؟شماره کیس من هست 2012as30098 والان یه شماره به این صورت آپدیت شده 2012as3008 .آیا این شماره ممکنه مربوط به من باشه و9 اش جا افتاده باشه؟
بابا یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بده.بازم این بر وبچه های قدیمی.....چه دل گنده ای داشتن که تا الانم به این تاپیک

دوست من این شماره از کی تو سایت اومده ؟ به نظر من به سفارت ایمیل بزن و بپرس که کلیر شدی یا نه و بگو این رو می پرسی چون این شماره رو دیدی
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، کیانا
وای که دیگه نمی تونم...یعنی امروز آپدیت می شه ..ما که 2 ماه متظر کلیر بودیم ..اخه بررسی یک مدرک پیش دانشگاهی که پر شده از نمره های ناپلونی این همه بررسی می خواد...به خدا وقت نداریم...تمامش کن ..6ماه گذشت ....کلیرمون کن+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: gulu ، mehdiii ، loveusa ، honey62 ، bakhshandehgy ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، daria ، vm1974 ، کیانا
(2012-08-10 ساعت 12:19)Emad_L نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 11:35)mohamad_counter نوشته:  سلام
بچه ها من تازه منوجه شدم 2012 هم با 46XXX برنده شدم فردا میخام مدارکمو پست کنم میخاستم بدونم به نظرتون سفارت ابوظبی رو انتخاب کنم یا آنکارا رو با توجه به کمبود و وقت و پست کردن مدارم برای سفارت آنکارا 2 هفته قبل از مصاحبه
ممنون میشم راهنمایی کنید

محمد جان
به نظر من الان با توجه به زمان محدود دیگه فرقی نمیکنه، خوبی سفارت ابوظبی اینه که نیاز به ارسال مدارک نداری و فرصت بیشتری برای تکمیل مدارکت داری فقط بدیش اینه که امارات نیاز به ویزا داره. Wink

سلام
به نظر من هم فرمهای سری اول و هم دوم را برایشان ایمیل کنید چون با پست چند روز عقب میافتید موفق باشید
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
تشکر کنندگان:
(2012-08-10 ساعت 13:59)MAHDI2012 نوشته:  وای که دیگه نمی تونم...یعنی امروز آپدیت می شه ..ما که 2 ماه متظر کلیر بودیم ..اخه بررسی یک مدرک پیش دانشگاهی که پر شده از نمره های ناپلونی این همه بررسی می خواد...به خدا وقت نداریم...تمامش کن ..6ماه گذشت ....کلیرمون کن+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

انشا الله کلیر میشی . نگران نباش. هنوز 50 روز دیگه وقت داریم . توکلت به خدا باشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: به گل ، frz61 ، MAHDI2012 ، behina ، mehdiii ، daria ، کیانا
(2012-08-10 ساعت 11:12)behina نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 22:57)motor نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 21:58)mrr777 نوشته:  تبریک به همه کلیر شده های ۲۰۱۲، امیدوارم به زودی همتون ویزاتون رو بگیرید و راهی بشید.
ما ۲۰۱۳ ای ها هم که چشم به راه اولین کارنتی های کیس نامبرمون هستیم. کسی از دوستان ۲۰۱۲ اینجا یادش هست ویزا بولتن سپتامبر ۲۰۱۱ در چه روزی اعلام شد.
من که از بس به این September 2012 (Coming Soon) خیره شدم دارم سرگیجه می گیرم

[quote='motor' pid='200386' dateline='1344531711']
با سلام به همه!
ما باهزار زحمت از آمریکا ویزا گرفتیم حالا امارات به ما ویزا نمیده!
ما چه کم شانسیم!
یکی کمک کنه!

ویزای امارات رو واسه چی میخوای و چرا بهت نمی دن؟
برای رفتن به ابوظبی.نمیدونم چرا ویزا ی ما بعد از 4 روز نیومده!
آژانس هم میگه تو مهاجرت مونده منهم بلیط هواپیما رو کنسلش کردم تا دو هفته دیگه

motor گرامی امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه. میشه لطفا بگید کلیرنس شما در ابو ظبی چقدر طول کشید؟
[/quot
ممنونم! تقریبا 33 روز
تشکر کنندگان: behina ، shadin_n ، daria
(2012-08-10 ساعت 13:59)MAHDI2012 نوشته:  وای که دیگه نمی تونم...یعنی امروز آپدیت می شه ..ما که 2 ماه متظر کلیر بودیم ..اخه بررسی یک مدرک پیش دانشگاهی که پر شده از نمره های ناپلونی این همه بررسی می خواد...به خدا وقت نداریم...تمامش کن ..6ماه گذشت ....کلیرمون کن+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

الهی بمیرم MAHDI2012 جان شما بیشتر از ما تو این انتظار دارین اذیت میشین.از صمیم قلب دعا میکنم این دفعه که آپدیت شد هوراهاهاهههههاااااای شما رو بشنوم ودلم خیلی روشنه.اومد نگی نگفتی....Big Grinواستون دعا میکنم.Big Grin

(2012-08-10 ساعت 13:29)gulu نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 13:05)khavaran نوشته:  ------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بده.بازم این بر وبچه های قدیمی.....چه دل گنده ای داشتن که تا الانم به این تاپیک سر میزنن. بابا بازم به ما سربزنید.Sad فک کنم بلیط یه سره واسه آمریکا گرفتید ودیگه نیستید.مدیر جان میشه شما مارو کمک کنید.الان که جمعه هست دیگه نمیشه به سفارت زنگ زد ولی من میخوام بهشون ایمیل بزنم یه بارم اواخرجولای ایمیل زدم وجواب ندادن(یه بارم قبل تر ایمیل زده بودم وجواب دادن که کیس شما در پروسه هست)متن نامه من چی باشه با این شرایطی که براتون گفتم ومشکلی که دارم وبا توجه به اینکه جواب نامه قبلیم رو ندادن.دوستانی که زبانشون خوبه یه متن نامه خوب میتونن برام بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟CoolCool

دوست عزيز لطفاً‌ صبور باشيد بالاخره يكي پيدا مي شه جواب شما رو بده Big Grin
به نظرم شما يه ايميل كلي براشون از سايت خود سفارت بفرست و وضعيت پروندت رو بپرس :
,Dear Sir/Madam
I had an interview on xxxx, 2012 at the US embassy in ANKARA and my administrative processing started from mentioned day.It is passed about x month from my interview date and I have checked the embassy website every week ,but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case

موفق باشي جوابتو دادن يه خبري بده Smile

خیلی خیلی ممنونم gulu جان.الان اینکارو میکنم وچشم،خبر از من.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، frz61 ، MAHDI2012 ، shadin_n ، mehdiii ، daria ، vm1974 ، sam11
خدايا امروز هم چشم به راهيم ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: honey62 ، bakhshandehgy ، به گل ، odiseh ، frz61 ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، behina ، shadin_n ، oe163 ، mehdiii ، daria ، پرنیان90 ، vm1974 ، کیانا ، tiba ، khavaran
سلام و تبریک ویژه به همه اونایی که تازگی کلیر شدند ....................

یکی به من بگه که از MAHDI2012 خبری داره؟ بالاخره این آقا MAHDI کلیر شدن یا هنوز نه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shadin_n ، mehdiii ، honey62 ، daria ، کیانا
(2012-08-10 ساعت 14:45)odiseh نوشته:  سلام و تبریک ویژه به همه اونایی که تازگی کلیر شدند ....................

یکی به من بگه که از MAHDI2012 خبری داره؟ بالاخره این آقا MAHDI کلیر شدن یا هنوز نه؟

سلام odiseh جان

متأسفانه ايشون هنوز كلير نشدن پست صفحه قبلشون رو بخونيد#4302 Sad

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، Emad_L ، honey62 ، daria ، odiseh ، کیانا
(2012-08-10 ساعت 14:45)odiseh نوشته:  سلام و تبریک ویژه به همه اونایی که تازگی کلیر شدند ....................

نه عزیزم هنوز منتظرم و این اخرین ایمیل:
The administrative process for your file is still in process. You may contact the doctor’s office after you see your case number on the website.

Monday, August 6
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: honey62 ، odiseh ، کیانا
(2012-08-09 ساعت 18:26)roze نوشته:  سلام دوستان
من یه مشکل اساسی دارم ما کلیرینس مون امد و مدارکی که همراه برگه آبی بود رو به سفارت تحویل دادیم فقط به جای کپی پاسپورت اسپانسر چون اسپانسر ما پاسپورت نداشت (اسپامسر ما امریکایی هست ) کپی گواهی رانندگی شو فرستاده بود که سفارت قبول نکرد و پاسپورت های ما رو با یه برگه آبی دیگه بهمون برگردوند حالا سئوال من اینه که اگر ما گواهی تولد بدیم و سفارت قبول نکنه آیا دوباره بهمون اعلام می کنه آخه من شنیدم کیسهای لاتاری فقط 2 بار برگه آبی می دن و بعد کلا کیس رد می شه خلاصه بد جور تو هچل افتادیم

مگه میشه پاسپورت نداشته باشه؟ کسی که امریکایی هست پاسپورت داره ، اگه هم غیر امریکایی هست گرین کارت داره، اگه هم هیچ کدومو نداشته باشه پس نمیتونسته اسپانسر بشه!
یه سوال ... توی برگ آبی براتون تیک زده بودن که کپی پاسپورت اسپاسر رو بیارید؟
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان