کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-11 ساعت 01:05)SH1A2R3 نوشته:  تبریک به همه کلیر شده ها.بچه ها من از روزی که کلیر شدیم از خوشحالی همش بیرونیم و امشب تازه خونه اومدیم.ما به خاطر مدرسه دخترم حدود 20 روز بعد پرواز داریم و میریم امریکا Big Grin
بخاطر همین باید سریع کارهامونو انجام بدیم اونقدر هم کار زیادی داریم که نگو و نپرس......

شایرا جان امیدوارم همیشه تو زندگی همینقدر خوشحال و سرزنده باشین و هر روز اتفاقهای بهتری براتون پیش بیاد. آمریکا هم رفتی مهاجرسرا رو فراموش نکن لطفا.

(2012-08-11 ساعت 01:12)bayat_r نوشته:  یه سئوال
کلیر ستاره دار چیه؟

تو سایت سفارت آمریکا در آنکارا، قسمتی که کیس های کلیر شده را اعلام میکنن ممکنه جلوی بعضی از شماره ها ستاره بزارن که معنیش اینه که هنوز همه افراد داخل کیس کلیر نشدن ولی حداقل برنده اصلی ( و شاید بعضی از همراهان) کلیر شده. ولی شما که سفارت ابوظبی هستین ستاره براتون مفهومی نداره و برای جواب کلیرنس باید توضیحاتی رو بخونین که وقتی شماره کیستون رو توی سایت وارد میکنین نشون میده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: Kate.S ، sam11 ، hadiseh.t ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii ، bayat_r ، honey62 ، mojtaba_k ، saljoogh ، parsush ، tandoreh ، amir_cool_2001 ، a.r.a.s.h1
تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدند و از این انتظار فرسایشی نجات پیدا کردند. برای خودم و بقیه دوستان که فکر میکنم حدودا سی نفری باقی موندیم آرزوی آپدیت شدن سایت در روز دوشنبه را دارم.
چون فردا و پس فردا نیستم این از انرژی مثبت برای دو روز آینده....
+++++++++++++++++++
++++++++++++++++
+++++++++++++
Big Grin
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، behina ، SH1A2R3 ، کیانا ، oe163 ، mehdiii ، bakhshandehgy ، honey62 ، mojtaba_k ، MPU ، amir_cool_2001 ، vm1974 ، a.r.a.s.h1 ، پرنیان90
سلام دوستان خسته نباشدتبريك به همه دوستان كلير شده و با آرزوي تمام شدن انتظارات منتظران آيا حتما براي ستاره بايد تماس گرفت؟ من هنوز هيچ اقدامي نكردم ما بايد به كي بگوييم اين يكبار رو ستاره رو بيخيال ما به همان تشويق نامه عادي و بدون ستاره قانع هستيم!!!!
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: behina ، کیانا ، SH1A2R3 ، frz61 ، honey62 ، mojtaba_k ، amir_cool_2001 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 00:03)behina نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 21:14)Kate.S نوشته:  سلام بچها، رفته بودیم سفر با اجازتون برگشتیم، کیا کلیر شدن? امیدوارم همه کلیر شده باشن تا الان :-) +++++++++++++++++++++++++++++++

Alireza.a عزیز کلیر شودی؟

bakhshandegy عزیز کلیر شودی؟

behina?

سلام کیت عزیز. نه هنوز خبری از سفارت ابوظبی نیست و ما همچنان منتظریم.

سلام کیت. ما هنوز کلیر نشدیم ، ولی امید به خدا به زودی میشیم
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: Kate.S ، behina ، کیانا ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، MPU ، amir_cool_2001 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-10 ساعت 20:02)loveusa نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه وای خدایا 100000000 بار شکرت.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز تبریک میگم . خیلی خوشحال شدم.
میشه بگید کی مصاحبه داشتید؟

تاریخ مصاحبه ما 16 May بود،دوست من.Rolleyes
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Kate.S ، behina ، کیانا ، SH1A2R3 ، frz61 ، mojtaba_k ، amir_cool_2001 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 01:05)SH1A2R3 نوشته:  تبریک به همه کلیر شده ها.بچه ها من از روزی که کلیر شدیم از خوشحالی همش بیرونیم و امشب تازه خونه اومدیم.ما به خاطر مدرسه دخترم حدود 20 روز بعد پرواز داریم و میریم امریکا Big Grin
بخاطر همین باید سریع کارهامونو انجام بدیم اونقدر هم کار زیادی داریم که نگو و نپرس......
سلام تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت دارم

سلام تبریک به همه بچه هایی که کلیر شدن
ایشااله بقیه بچه ها هم دوشنبه همگی کلیر شن.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان خوب
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، oe163 ، bayat_r ، frz61 ، mojtaba_k ، tandoreh ، amir_cool_2001 ، vm1974 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-10 ساعت 19:23)frz61 نوشته:  با ستاره هوررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
frz61 عزیز واقعا مبارکه.شادی منو چند برابر کردی وقتی زنگ زدی که کلیر شدی.چون دوست داشتم همه دوستای مهاجرسراییم خصوصا تو هم طعم شیرین و گوارای کلیرنس رو بچشین.
khavaran و tiba جان تبریک میگم.......
دوستان اصلا امسال رو با سالهای قبل مقایسه نکنین.ما از برندگان هر سال خوش شانستریمWink
منتظر کلیرنس نباشین.زمان بعد از کلیرنس دوباره شتاب ور میداره و وقتی برای انجام کارهاتون نمیمونه.
مطمئن باشین من اینجا و دوستامو فراموش نمیکنم فقط خیییییییییییییییییییییییلییییی سرم شلوغه.ولی سعی میکنم هر روز اینجا سر بزنم.
وقتی فکرشو میکنم که سه هفته دیگه یو اس هستم از خوشحالی خوابم نمییاد .راستی یادتون هست بهتون گفتم یه خانمی که اینده نگره بهم گفته بود کمتر از 7 هفته طول میکشه.....؟
درست 7 امین هفته کلیر شدیمBig Grin
منتظر خبرهای خوبتون هستم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: کیانا ، tiba ، mehdiii ، frz61 ، honey62 ، mojtaba_k ، MPU ، alis60 ، amir_cool_2001 ، sam11 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-11 ساعت 08:38)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 19:23)frz61 نوشته:  با ستاره هوررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
frz61 عزیز واقعا مبارکه.شادی منو چند برابر کردی وقتی زنگ زدی که کلیر شدی.چون دوست داشتم همه دوستای مهاجرسراییم خصوصا تو هم طعم شیرین و گوارای کلیرنس رو بچشین.
khavaran و tiba جان تبریک میگم.......
دوستان اصلا امسال رو با سالهای قبل مقایسه نکنین.ما از برندگان هر سال خوش شانستریمWink
منتظر کلیرنس نباشین.زمان بعد از کلیرنس دوباره شتاب ور میداره و وقتی برای انجام کارهاتون نمیمونه.
مطمئن باشین من اینجا و دوستامو فراموش نمیکنم فقط خیییییییییییییییییییییییلییییی سرم شلوغه.ولی سعی میکنم هر روز اینجا سر بزنم.
وقتی فکرشو میکنم که سه هفته دیگه یو اس هستم از خوشحالی خوابم نمییاد .راستی یادتون هست بهتون گفتم یه خانمی که اینده نگره بهم گفته بود کمتر از 7 هفته طول میکشه.....؟
درست 7 امین هفته کلیر شدیمBig Grin
منتظر خبرهای خوبتون هستم.
سلام شایرا جان میتونم بپرسم شما کجارو برای زندگی انتخاب کردید . ومختصر از شرایطش بگید ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: mehdiii ، bayat_r ، mojtaba_k ، alis60 ، arbasic ، amir_cool_2001 ، H-K ، SH1A2R3
سلام دوستان عزیزم.من چند روزی بود که به دامن طبیعت رفته بودم و از اینترنت هم خبری نبود.2 روز پیش هم با گوشیم وصل شدم و یه هورای کوچولو به خاطر کلیر شدنم کشیدم.
از تمام دوستانم که به یادم بودن مخصوصا gulu مهربانم و hony عزیزم بسیار ممنونم .بالاخره بعد از 58 روز طعم شیرین کلیر شدن رو ما هم چشیدیم.از خدا میخوام بقیه دوستان منتظر رو هم بیش از این چشم به راه نگذاره.
موفق باشید.
راستی ما اگه جا پیدا کنیم امشب یا سه شنبه شب با اتوبوس عازم انکارا هستیم برای دریافت ویزا.کسی نبود؟
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
من امروز مصاحبه داشتم
افيسر كفت كلير شدي از قبل و ويزا يك ضرب داد
فكر كنم امشب بتونم راحت بخوابم
ممنون دوستانننن
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
كاميلا جون يه جا تو آم ري كا برامون نگه دار تا خودمون برسيمBig Grin خيلي خوشحال شدم كلير شدي اميدوارم هر جا كه هستي موفق و شاد باشي. براي ما هم كلي انرژي مثبت بفرست تا زودتر بيايم پيش شما، اگه انرژي مثبت هات خيلي قوي باشن ممكنه بتونيم با هم بريم آنكارا Tongue
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، mehdiii ، behina ، کیانا ، amir_cool_2001 ، SH1A2R3 ، کامیلا
سلام به همگی
من فردا میرم آنکارا با پرواز ترکیش برای گرفتن ویزا
امیدوارم بقیه بچه ها هم هرچه زودتر کلیر شن.
----------------------------
کلیر 8 august
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، honey62 ، bayat_r ، behina ، کیانا ، amir_cool_2001 ، vm1974 ، SH1A2R3 ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی
عزیزان کلیر شده مثل اینکه خیلی سرشون شلوغ هست برای پاسخ به سوال من ، ازتون خواهش میکنم که لطف بفرمایید و بگید از بین دوستانی که کلیر شدن کسی بوده که در جولای مصاحبه داشته و یا همه دوستان مربوط به ماههای قبل هستند ؟
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: frz61 ، amir_cool_2001 ، SH1A2R3
(2012-08-11 ساعت 11:23)پسرایرونی نوشته:  سلام به همگی
من فردا میرم آنکارا با پرواز ترکیش برای گرفتن ویزا
امیدوارم بقیه بچه ها هم هرچه زودتر کلیر شن.
----------------------------
کلیر 8 august
تبریک, لطفا" وقتی برگشتید بفرمائید که پاسپورتتون را دادید سفارت کی بهتون برگردانند.(بعد از کلیر و تحویل پاس کلا" چند روز دوباره باید آنکار باشیم )
ممنون/
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-08-11 ساعت 11:45)skyramis نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی
عزیزان کلیر شده مثل اینکه خیلی سرشون شلوغ هست برای پاسخ به سوال من ، ازتون خواهش میکنم که لطف بفرمایید و بگید از بین دوستانی که کلیر شدن کسی بوده که در جولای مصاحبه داشته و یا همه دوستان مربوط به ماههای قبل هستند ؟
حتما نبوده که جواب ندادن، وگرنه بچه ها همین جان.من که با وجود اینکه کلییر شدم ولی با خودم عهد کردم فقط وقتی از این تاپیک برم بیرون که تمام دوستان خوب مهاجر سرا کلییر شده باشن به امید خدا.RolleyesRolleyesRolleyes
شمام اگه چند صفحه قبلترو نگاه میکردی این سوالو نمی کردی
این لینک رو باز کن دوست جون http://mohajersara.com/thread-5401.html
تو این جدول میتونی همه تاریخ ها رو ببینیو با کلییر شده ها مقایسه کنی
خیلی عالیه واحسان جان زحمتش رو کشیده.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: honey62 ، behina ، mehdiii ، کیانا ، tandoreh ، daria ، amir_cool_2001 ، vm1974 ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان