موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
من سوالي دارم كه ذهنم رو حسابي مشغول به خودش كرده . و واقعا ازش ميترسم
اونم اينه كه من با استفاده از بسيجي فعال تقريبا 8 ماه كسر از خدمت گرفتم
خدمتم هم تو نيرو هوايي ارتش بوده. سفر خارجي نداشتم و مدركم هم فوق ليسانسه. ميدونم كه صد در صد چك ميشم.
ميخوام بدونم چقدر ممكنه كه خداي ناكرده كارت قرمز بگيرم
از بچه هاي سالهاي قبل كسي رو ميشناسيد كه شرايط منو داشته باشه؟
مرسي
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب ونگرانم
میدونم واقعا میدونم چی میکشید خیلی انتظار بدی است ولی خوب نگران نباشید همتون کلیر میشید من از برندگان 2010 هستم راستش هم جبهه داشتم (6ماه) و هم سربازی سپاه داشتم و کلیرنس من 100 روز طول کشید.تا جای که یادم هست تمام بچه ها کلیر شدن و فقط چندتای به علت بالا بودن کیس نامبرهاشون بود که به پایان سپتامبر خورد.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
من و 3 نفر اعضای خانواده ام کیس خانوادگی بودیم و این پروسه حدود 8 سال طول کشید ولی در این مدت زندگی را به صورت عادی ادامه دادیم و هیچگونه استرسی بابت این موضوع به خود وارد ننموده بودیم تا اینکه در سال 2010 کیس ما کارنت شد ولی قبل از آن فرزندانم برای ادامه تحصیل از داشگاههای امریکا پذیرش با فوند گرفته و به آنجا رفته بودند و بعد از کارنت شدن کیس جهت گرفتن ویزای مهاجرتی به آنکارا آمدند.
منظور من از گفتن این داستان این است که:
1-زندگی بسیار زیباتر از آن است که نمی بایستی بابت هیچ مطلبی تعطیل شود
2-این یک قرعه کشی می باشد که در صورت ویزا کرفتن شما صاحب یک امتیاز شده اید در صورت برنده نشدن این هم یک اتفاق مثل تمام اتفاقات تلخ و شیرین که در طول زندگی پیش می آید ولی زندگی ادامه دارد.
3-قابل توجه جوانان با کمی زحمت کشیدن و درس خواندن می توانند به مقصد برسند
به امید موفقیت همه شما در طول زندگی چه با قرعه چه بدون قرعه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بادرودواحترام به همه عزیزان
چندتاسوال داشتم
۱-ایاتاریخ کارنت شدن راسفارت ایمیل میکنه؟ ایادربولتن سفارت یا سایت سفارت لینکی داردکه ان راچک کنیم؟ ممنون میشوم ادرس لینک رابگذارید.
۲-من درارسال فرم ها تاریخ عروسی راقیدکرده ام درصورتیکه تاریخ عقدیاهمان ثبت شده رسمی ایران چیزدیگر بوده . حالا آیا ایمیلی برای سفارت بزنم یاخیر؟ یادرزمان مصاحبه مدارک وتوضیحات رابدهم.
ممنون وسپاسگزارم
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی من تا امروز به این تاپیک نیومده بودم اما این یک هفته هر روز کلیرنس بچه های 2011 رو خوندم و باهاشون خندیدم و گریه کردم...متاسفانه چند نفری به دلیل تموم شدن زمان لاتازی 2011 نتونستن ویزا بگیرن و دست خالی بر می گردن... این شد که گفتم بیام اینجا و بر خلاف نظر آقای افشین معتقدم که اتفاقا باید از همون روز اول به فکر آخرش که همون کلیرنس هست باشید چرا که این مساله چیزی نیست که بخواید باهاش احساسی برخورد کنیم و باید منطقی باشیم...همون طور که الان یک سری از دوستان 2011 نتونستن ویزا بگیرن و همین طور دوستای سال های قبل 2010،2009 ، پس باید از الان به این موضوع ها هم فکر کنید و خودتون رو آماده همه چیز بکنید...درسته که این واقعا بی عدالتیه که بعضی ها به خاطر کیس نامبر بالا کلیر نخوردن اما به هر حال چیزیه که هست و باید به همه ایم ها فکر کنیم و اگر خدایی نکرده به سرنوشت مشابهی با این دوستان مواجه شدیم بدونیم که چه جوری راهمون رو پیش بگیریم...به شما هم پیشنهاد می کنم بخونید اینن مطالب رو به من که خیلی کمک می کنه! البته اگه از این آدمایی هستید که نا امید می شید و زندگی رو به خودتون زهر می کنید نخونید....اممیدوارم سال دیگه این موقع با خوشحالی پرونده 2012 رو ببندیم
به امید او روز و روزهای خوب
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 02:27)javad_2 نوشته: (2011-09-30 ساعت 01:52)ارچین نوشته: بادرودواحترام به همه عزیزان
چندتاسوال داشتم
۱-ایاتاریخ کارنت شدن راسفارت ایمیل میکنه؟ ایادربولتن سفارت یا سایت سفارت لینکی داردکه ان راچک کنیم؟ ممنون میشوم ادرس لینک رابگذارید.
۲-من درارسال فرم ها تاریخ عروسی راقیدکرده ام درصورتیکه تاریخ عقدیاهمان ثبت شده رسمی ایران چیزدیگر بوده . حالا آیا ایمیلی برای سفارت بزنم یاخیر؟ یادرزمان مصاحبه مدارک وتوضیحات رابدهم.
ممنون وسپاسگزارم
سلام
برای فهمیدن ماه مصاحبه میری توی این سایت
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
برای فهمیدن روز و زمان مصاحبه هم میتونی ایمیل بزنی به KCC و هم میتونی وقتی ماه مصاحبه رو در قسمت ویزا بولتین دیدی بری توی همون قسمت که چک کردی و متوجه شدی برنده شدی زمان و ساعت مصاحبه رو ببینی
البته کی سی سی هم ایمیل اتوماتیک میزنه که برید داخل همون سایتی که نتایج رو دیدید تا روز و ساعت مصاحبه رو ببینید.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-30 ساعت 16:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-30 ساعت 16:23 توسط imanmamad.)
دردود دوباره بر بدون ویزاها-دیگه از عبارات جامانده استفاده نکنید و چرا جا مانده؟بلکه با تجربه ها-تجربه یک صبر بلند مدت که به نظر من آدم یکی از بهترین تجربه ها را که همون صبوری هست رو یاد میگیره.امکان داره در آینده مجبور بشیم تجربه صبرهایی بیشتر از این داشته باشیم و دوم اینکه واقعا خیری تو این کار هست یعنی مطئن هستم و میخام یک داستانی که تو خونواده خودم انتفاق افتاده را خلاصه بنویسیم:برادر من "امین" حدود 15 سال عاشق دختری بود و سختی زیادی کشید،چون خانواده من و دختر مخالف بودن،ولی مقاومت کرد و در آخر ازدواج کردن،اما........
امان از این دختر که چه بلاهایی سر داداش من نیاورد:اخلاق بد غر غر ولخرج خاله زنک تفکرات منفی(البته بگم مشکل اخلاقی نداشت) اما داداش من مقاومت کرد تا اینکه باردار شد،اما خوشبختانه بعد از حدود دو سه ماهی مریض شد و بچه اصلاحا افتاد،که بعد از مدتی اخلاقش بسیار افتضاح شد و تا جایی که با پدر مادرم هم درگیری پیدا کرد و عملا فحش میداد،و در آخر هم منجر به جدایی شد بعد از حدود 1 سال و نیم.حالا اینو میخام بگه که برادرم میگفت آخه چرا بچه افتاد نکنه من مشکلی دارم نکنه زنش مشکل دراره چرا و چرا و چرا.... اما الان میگه اگر بچه درا شده بودم حالا باید بخاطر بچه زنم رو تحمل کنم و نه زن داشتم و نه خانواده.
حالا این هم که برای من نشد حتما خیری توشه.از کسانی هم که میرن آمریکا خاهشن اگر دیدن نمیشه زندگی کرد تعارف نکنن و زندگیشونو بهم نریزن و برگردن و از چاه در بیان.(الیته منظور از چاه نه بخاطر اینکه چون من نگرفتم دیگه آمریکا شد چاه،منظوره کلی دارم که اگه اوضا خوب نیس به همین چاله که الان هستن برگردن)
بازمانده سربلند 2011-ایمان