کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-13 ساعت 14:32)sheida.bvip نوشته:  Dear vi
We are trying to complete all of the administrative reviewing for the Diversity Visa Applicants before the program ends. Please keep tracking your case number on our website.

Si

اين اي ميلي كه امروز بهم دادن در جواب اي ميلي كه شنبه فرستاده بودم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: frz61 ، s$s ، honey62 ، daria ، tiba ، bakhshandehgy
با سلام و عرض تبریک
د.ست عزیز وضعیت کلیرنس منم عین شماست
یه سئوال شماره منم ستاره دار بود و نوشته بود که با سفارت تماس بگیرم و منم اینکار رو کردم
اونا گفتن از 2 نفر یکی اوکی شده و نفر دوم مونده- کلیرنس نفر دوم رو از کجا باید دید؟ آیا وقتی نفر دوم کلیر شد ستاره رو بر می دارن یا از جا یا سایت دیگه یا طریق دیگه میشه از کلیرنس نفر دوم خبر دار شد!
تشکر کنندگان: tiba
..........:Full name
Case number: 2012AS00060000
؟؟/؟/؟؟ Big Grinate of birth
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
I am contacting you, because I checked my case number on August 8th, and I have been informed that "not all family members have been cleared". What does it mean? and what shall I do now?
Regards,
..........
در جواب ایمیلی که من جمعه شب به CA-Ankara@state.gov زدم(متن بالا)، الان جواب زیر آمد:
..............Dear.
(*)
Sign means that not all of the family members have been cleared. You and your daughter can pick up their visas, however your spouse’s visa is not ready. You can wait for her administrative reviewing to be completed or you and your daughter can pick up their visas.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
من برنده اصلی ،به همراه شوهر و دخترم
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: oe163 ، frz61 ، tiba ، gulu ، mehdiii ، behina ، honey62 ، MAHDI2012 ، amirdadash ، daria ، کیانا ، a.r.a.s.h1
خوبه شيدا جون حداقل مشخصه كه دارن روي كيس شما كار ميكنن اين خودش يعني يه خبر خوب امروز يا توي اين چند روز آينده ميشنوي.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frz61 ، nilufar ، mehdiii ، behina ، s$s ، MAHDI2012 ، daria ، کیانا
دوستان خوبم
امیدوارم امروز شاهد خبرهای خوبی از شماها باشیم وقتی چشم امیدتون به خدا باشه

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست
که راست نباشد

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست
که پیش نیاید

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست
که دیر نپاید
(اسکاول شین)
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: frz61 ، oe163 ، mehdiii ، behina ، etefag ، sam11 ، honey62 ، Erfaanism ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، daria ، tiba ، nahid.t ، Hmax ، به گل ، کیانا ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 14:26)frz61 نوشته:  دوستان عزیزی که برای ستاره هاشون به سفارت ایمیل زدن
لطف خبر بدین جواب دریافت کردین یا نه؟؟
به من هنوز جواب ندادن

به ما هم هنوز جواب ندادند.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: frz61 ، oe163 ، shadin_n
(2012-08-13 ساعت 15:03)honey62 نوشته:  خوبه شيدا جون حداقل مشخصه كه دارن روي كيس شما كار ميكنن اين خودش يعني يه خبر خوب امروز يا توي اين چند روز آينده ميشنوي.
ننوشته من نوشته روی کیس همه داریم کار میکنیم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: daria ، a.r.a.s.h1
سلام به همگی دوباره بچه ها من جدی جدی امروز خیلی امیدوارم امیدوارم دل هممون شاد بشه++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، honey62 ، gulu ، mehdiii ، shadin_n ، MAHDI2012 ، bakhshandehgy ، nahid.t ، Hmax ، oe163 ، به گل ، کیانا ، behina ، H-K ، a.r.a.s.h1
ساعت 8:30 صبح به وقت كنتاكي- دوستاي آمر يكايمون كارشون رو شروع كردن. به اميد كلير شدن همه دوستاي خوبم تو مهاجرسرا و اون ته مها خودمون Big Grin
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: mehdiii ، daria ، tiba ، gulu ، MAHDI2012 ، frz61 ، shadin_n ، tandoreh ، bakhshandehgy ، به گل ، کیانا ، behina ، alimon ، vm1974 ، SH1A2R3 ، Emad_L ، nilufar ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 00:47)پرنیان90 نوشته:  فردا دیگـــــــــــــــــــــــه نوبت ماست، به گل، ، bakhshandegy، gulu، ، sheida ، rezafc، love usa ، lovebugattiو بقیـــــــــــــیه اگه یادم رفــــــــــــــت ببخشیدفردا نوبــــــــــــــت ماســــــــــــــت من دلم روشـــــــــــــــــــــنه
پرنيان جان منكه هر روز دارم واسه همه دوستان و الالخصوص شما و خودم دعا ميكنم نه بخاطر اون كوكي كه لاجان اورده بودي بيشتر بخاطر پلو كباب و اشبل و باقلا و گردو و ماست براني كه قولشو دادي Wink
تشکر کنندگان: mehdiii ، bglory14914 ، daria ، shadin_n ، پرنیان90 ، کیانا ، Emad_L
(2012-08-13 ساعت 14:46)honey62 نوشته:  از کجا می شه فهمید برنده اصلی کلیر شده یا نفر دیگه . چون ما ستاره داریم و نمی دونیم که برنده اصلی کلیر شده یه نه؟
تو خود سايتش نوشته كساني كه ستاره دار ميشن بايد تماس بگيرند و وضعيتشون رو بپرسند.
"(*) Not all family members have been cleared. Please contact us."

احتمال زیاد نفر اصلی clear شده. چون اگه اون clear نشده باشه، به بقیه ویزا نمیدن. احتمالا نفر اصلی کلیر شده؛ اما هنوز نفرات همراه کامل نشدن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: shadin_n ، tiba ، کیانا ، honey62 ، H-K ، Emad_L ، daria
آموخته ام که وقتی ناامید می شوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت می شود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: به گل ، gulu ، iloveshadow ، mehdiii ، کیانا ، bakhshandehgy ، honey62 ، alimon ، H-K ، Emad_L ، shadin_n ، tartar ، daria ، a.r.a.s.h1
Dear :

We are pleased to inform you that Mr. X's administrative reviewing is also completed today. We will update the website tomorrow, but you can come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00.
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
(2012-08-13 ساعت 18:24)frz61 نوشته:  Dear :

We are pleased to inform you that Mr. X's administrative reviewing is also completed today. We will update the website tomorrow, but you can come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00.
دوست عزیز این جواب کی برای شما ارسال شده امروز ؟
منظور از فردا یعنی سایت فردا آپ دیت می شه؟
آیا برداشت خود شما هم اینه؟
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، behina ، H-K ، shadin_n ، mojtaba_k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان