کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-14 ساعت 09:55)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان ، من امروز دلم روشنه که از ابوظبی خبرایی میآید برای ما هم دعا کنین ، رسیدیم به ۹۳ روز

سلام. ایشالا که این هفته خبر کلیر شدن شما و همه دوستان را از ابوظبی و آنکارا ببینیم. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++SmileSmile
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، کیانا ، mehdiii ، oe163 ، SH1A2R3 ، daria ، h4di ، bglory14914 ، a.r.a.s.h1
دوستان سلام
من الان 3 روز دیسک کمر عمل کردم و توی رختخواب دارم کلیرنس رادنبال می کنم.با درد بعد از عمل برای همه بچه های با معرفت مهاجر سرا ارزوی کلیرنس عاجل دارم
تشکر کنندگان: cmbt ، etefag ، bakhshandehgy ، loveusa ، tiba ، honey62 ، کیانا ، behina ، mehdiii ، oe163 ، SH1A2R3 ، daria ، saljoogh ، leila-gh ، gulu ، MPU ، h4di ، bglory14914 ، پرنیان90 ، ehsan442 ، viona ، a.r.a.s.h1
بندزی های عزیز چه خبر؟ آماده این واسه کلیر شدن یا نه؟
اون بچه های انتهای سالن و ساکت نبینم!
آماده این؟
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
(2012-08-14 ساعت 11:53)babak4835 نوشته:  دوستان سلام
من الان 3 روز دیسک کمر عمل کردم و توی رختخواب دارم کلیرنس رادنبال می کنم.با درد بعد از عمل برای همه بچه های با معرفت مهاجر سرا ارزوی کلیرنس عاجل دارم

چه جالب . اتفاقا من هم قراره امروز عمل کنم از دیروز فتق گرفتم خدا کنه تو این دوران نقاهت با خبر کلیر شدنمون درد از یادمون بره و یه شیرینی توپ بگیریمBig Grin
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: behina ، کیانا ، oe163 ، SH1A2R3 ، daria ، honey62 ، h4di ، bglory14914 ، viona ، a.r.a.s.h1
سلام برای جواب نامه ستاره ما هم این متن رو امروز فرستادند

You and your daughter can pick up their visas and your husband can get his visa when his administrative reviewing is completed or you can wait for your husband.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: etefag ، کیانا ، mehdiii ، oe163 ، SH1A2R3 ، daria ، honey62 ، behina ، bglory14914 ، shadin_n
(2012-08-14 ساعت 11:51)javidk نوشته:  دوستان عزیز منتظر،
ایشالله این هفته همه منتظران، کلیر میشن.
من هفته دیگه از بلاد کفر دارم میام ایران.
انشالله یه سور حسابی باشه و ما رو هم دعوت کنید.
همتون شاد باشید. Wink

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام دوست عزیز
میشه تا توی بلاد کفر هستی یک سوال مهم رو بپرسی؟ مدت زمانی که بچه های گرین کارت اجازه دارن خارج از آمریکا باشند چقدر هست؟ قبلا می گفتن تا شش ماه اگر بیرون باشی مشکلی نداره. ولی بار آخری که خواهرم رفت آفیسر توی فرودگاه گفته بود سه ماه.ولی بعدا من به حرفهاش شک کردم. اگر تونستی این رو از یک منبع موثق بپرس چون بدرد همه بچه ها می خوره.ممنونCool
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، etefag
بعد غیبتی که داشتم گفتم بیام یه انرژی مثبت از خودم در کنم برم
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: honey62 ، به گل ، mehdiii ، SH1A2R3 ، gulu ، mehdi426i ، behina ، lovelybugatti ، h4di ، daria ، bglory14914 ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-14 ساعت 11:59)mehdi426i نوشته:  بندزی های عزیز چه خبر؟ آماده این واسه کلیر شدن یا نه؟
اون بچه های انتهای سالن و ساکت نبینم!
آماده این؟
سلام دوست عزیز من عاشق ای روحیه شادتم خیلی حال می کنم با این پست های رقصی باور کن سرجام می رقصم خیلی خوب روحیه به من می دهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، mehdi426i ، behina ، MAHDI2012 ، h4di ، daria ، bglory14914 ، پرنیان90
(2012-08-14 ساعت 11:51)javidk نوشته:  دوستان عزیز منتظر،
ایشالله این هفته همه منتظران، کلیر میشن.
من هفته دیگه از بلاد کفر دارم میام ایران.
انشالله یه سور حسابی باشه و ما رو هم دعوت کنید.
همتون شاد باشید. Wink

پیشاپیش خوشامد میگم بهتون آقا جاوید، انشاله برای سور کلیرنسمون دعوتتون میکنم
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، honey62 ، h4di ، daria ، bglory14914 ، a.r.a.s.h1
سلام بر همگی
دوستان یکی میشه برام سایت ups رو بزاره؟
ممنونم ازتون
راستی منتظر خبرهای خوبتون هستم ها...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: honey62 ، loveusa ، daria ، bglory14914
(2012-08-14 ساعت 12:48)SH1A2R3 نوشته:  سلام بر همگی
ممنونم ازتون
راستی منتظر خبرهای خوبتون هستم ها...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=

www.ups.com.tr
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، a.r.a.s.h1
(2012-08-14 ساعت 12:48)SH1A2R3 نوشته:  سلام بر همگی
ممنونم ازتون

http://www.ups.com.tr
تو قسمت Yurtiçi بايد شماره Takip كه روي فيش هست رو وارد كنيم و بعدشم اينتر
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: honey62 ، etefag ، SH1A2R3 ، daria ، a.r.a.s.h1
(2012-08-14 ساعت 12:01)loveusa نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 11:53)babak4835 نوشته:  دوستان سلام

چه جالب . اتفاقا من هم قراره امروز عمل کنم از دیروز فتق گرفتم خدا کنه تو این دوران نقاهت با خبر کلیر شدنمون درد از یادمون بره و یه شیرینی توپ بگیریمBig Grin

من هم امیدوارم عمل جراحی شمابه سلامت انجام بشه
تشکر کنندگان: oe163 ، loveusa ، behina ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، کیانا ، daria ، tiba
دوستای عزیز مهاجرم
اگه دارین بار وبندیل رو می بندین که مهاجرت کنین و در شرف فروختن اساس منزل هستین، بعضی از وسائل مثل ظروف وردستی یا قابلمه و ماهیتابه - قاشق و چنگال ممکنه که بفروش نره یا اگه هم فروش بره پول خاصی بابتش نمی دن ولی در عوض می تونین این وسائل رو برای زلزله زده ها بفرستین
این یک پیشنهاده فقط
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: amiry ، MAHDI2012 ، honey62 ، mehdi426i ، gulu ، SH1A2R3 ، behina ، کیانا ، hadiseh.t ، shervn ، oe163 ، mehdiii ، sam11 ، daria ، bglory14914 ، saljoogh ، asxz ، پرنیان90 ، tiba ، j1970 ، Hmax ، khavaran ، a.r.a.s.h1
frz عزيز پيشنهادتون خيلي عاليه ولي فكر ميكنم كه گفتن كمك هاي غير نقدي قبول نميكنن.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا ، oe163 ، frz61 ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان