کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بله دوستان هيچ كيس لاتاري به جدول اضافه نشده !
تنها كيس اضافه شده به جدول ANK2009534023 مي باشد Cool
ولي يه حسي به من مي گه فردا خبرهاي خوشي در راهه Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: به گل ، opayamani ، hadiseh.t ، Hmax ، oe163 ، کیانا ، etefag ، frz61 ، behina ، loveusa ، کامیلا ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3 ، alimon ، daria ، MPU ، mojtaba_k
فکر کنم این روزا سفارت بر روی محور ترک محوری می چرخه
ایرانیا بازم افتادن ته صف!
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: opayamani ، oe163 ، کامیلا ، honey62 ، SH1A2R3
دوستان کمتر از یک ساعت دیگه اذان می گویند تو رو خدا یادتون نره همدیگر را دعا کنیم تا هرچه زودتر این انتظار به پایان برسه
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: iloveshadow ، oe163 ، Hmax ، کیانا ، emtiaz ، کامیلا ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3 ، Omidooo ، vm1974 ، mojtaba_k
(2012-08-15 ساعت 21:59)gulu نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 21:57)mohamad_counter نوشته:  بچه ها ببخشید این آدرس جایی که شماره ها کیلیر شده رو اعلام میکنن میدید! واسه آنکارا مرسی

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

سلام دوستان آگاه باشید که تاییدیه ارسال فرم 9 سوالی از سفارت بعد از دو ساعت دریافت کنید و گرنه ممکنه بدستشون نرسیده باشه که دلیلش اینه که باید سابجکتتون پیوسته با حروف کوچک باشه و خود متن پرسشنامه همراه با جواباش داخل ایمیل و الصاق اون دوباره در فایل ورد و الصاق رزومه در ورد باشه ترجیحا 2003 باشه
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، oe163 ، vm1974 ، کامیلا ، honey62 ، SH1A2R3
ما هم نبودیم
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، کامیلا ، SH1A2R3
سلام بر مهاجرین عزیز
فردا حتما آپدیت مال ماست! یعنی با این همه انتظار وانرژی مثبت روزگار چاره ای جز کلیر کردن بچه های مهاجر سرا نداره.
راستی کسی از edge خبر نداره؟ بالاخره چی شد کارش؟
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: کامیلا ، loveusa ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3 ، Emad_L ، daria ، frz61 ، MPU ، a.r.a.s.h1
دوستان اميدوار باشيد حتما كلير همگي مياد gulu جان اصلا نگران نباش راستي الان چك كردم سايت ups رو نوشته بسته شما در انتظار تحويل به ups هست ايا اين يعني اينكه به جريان افتاده يا نه? بچه هايي كه تجربه دارن چند روز بعد إز اين پيغام بسته شون تحويل داده شده?ممنونم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: mehdiii ، honey62 ، gulu ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
سلام به همه بچه ها  من با کلی ذوق و شوق از بیرون اومدم  ولی دیدم بازم خبری نیست ظاهرا مال شما ها هم نیموده دارم همش سعی میکنم روحیه و انرژی رو نگه دارم ولی خیلی سخته به خدا من کلی برنامه ریزی کردم واسه همه کارام الان همه زندگیم رو هواست
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: mohamad_counter ، کامیلا ، behina ، honey62 ، loveusa ، SH1A2R3 ، mehdiii ، Emad_L ، MPU ، frz61 ، daria ، oe163 ، vm1974
سلام و شب بخیر
جدولی که تمام اطلاعات برندگان 2011 در آن است را پیدا نمی کنم. لطفا یکی آدرسش را بگذارد. مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-08-16 ساعت 21:06)etefag نوشته:  سلام و شب بخیر
جدولی که تمام اطلاعات برندگان 2011 در آن است را پیدا نمی کنم. لطفا یکی آدرسش را بگذارد. مرسی

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid142295
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: etefag ، SH1A2R3 ، mehdiii ، daria
(2012-08-16 ساعت 21:06)etefag نوشته:  سلام و شب بخیر

http://mohajersara.com/thread-3283.html
تشکر کنندگان: etefag ، کامیلا ، SH1A2R3 ، mehdiii ، houmanes ، daria ، honey62
(2012-08-16 ساعت 20:30)کامیلا نوشته:  دوستان اميدوار باشيد حتما كلير همگي مياد gulu جان اصلا نگران نباش راستي الان چك كردم سايت ups رو نوشته بسته شما در انتظار تحويل به ups هست ايا اين يعني اينكه به جريان افتاده يا نه? بچه هايي كه تجربه دارن چند روز بعد إز اين پيغام بسته شون تحويل داده شده?ممنونم.

تجربه نشون داده حساب کتاب درستی نداره این روزا. برای ما دوشنبه صبح که گرفتن پاسپورت رو، از ظهرش تو سایت همین پیغام رو میداد تا سه شنبه عصر که جدول پایین صفحه مون فعال شد و پیغام داد که سفارت تحویل ups داده.
اما یک نفر بود که دوشنبه عصر پاسش رو داده بود، تا 5 شنبه عصر هنوز تحویل ups نداده بودند.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: کامیلا ، honey62 ، SH1A2R3 ، daria
كاميلا جان يعني فردا ظهر دستتونه يه شيريني بايد به من بدي فقط بگو كدوم هتلي خودم ميام ميگيرم
تشکر کنندگان: کامیلا ، SH1A2R3 ، mehdiii ، daria
(2012-08-16 ساعت 22:33)lovelybugatti نوشته:  كاميلا جان يعني فردا ظهر دستتونه يه شيريني بايد به من بدي فقط بگو كدوم هتلي خودم ميام ميگيرم

مرسي عزيزم اميدوارم همينطور باشه كه ميگي ما هتل تاج هستيم در اولوس ما در خدمتيم با باقلواي تركي
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، daria
امیدوارم سایت فردا یه تکون حسابی بخوره و همه کلیر بشیم بریم دنبال زندگی مون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بچه ها ما فردا میریم مسافرت، برای ما هم دعا کنید که این انتظارمون تموم بشه دعای دوستا زود میگیره، امیدوارم وقتی برگشتیم خوشحالی همه تون رو ببینیم.
اینا هم از طرف s$s برای آپدیت فردا +++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: iloveshadow ، saljoogh ، loveusa ، gulu ، SH1A2R3 ، alimon ، mehdiii ، کامیلا ، کیانا ، به گل ، daria ، behina ، a.r.a.s.h1 ، vm1974

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان