کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
frz61 عزیز براتون خیلی خوشحال شدم.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، opayamani
تبريك ميگم frz61 عزيز. ايشالا ما هم با هوراي خودمون شما رو خوشحال كنيم...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: oe163 ، s$s ، gulu ، daria ، bakhshandehgy ، behina ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته:  متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)

دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)

frz61 عزيز خيلي تبريك مي گم ، مباركتون باشه Big GrinBig GrinBig Grin ان شالا كه حال همسرت هم خوب مي شه Big Grin راستي حالا كه با ويزاها بر مي گردي مي توني با خوشحالي هر چه بيشتر واسه همسرت تولد بگيري بدون هيچ گونه استرسي . و از اينكه در كل اين مدت به خاطر ما كلير نشده ها هورا نكشيده بودي خيلي ممنونتيم Big Grin ولي با اين ماجراهايي كه توي اين چند روزه داشتي هــــــــــــــــوراااااااي دريافت ويزا بيشتر از هوراي كلير بهت چسبيد نه؟؟؟؟‌ به منم همينطورTongueTongue
براي ما هم دعا كن ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، behina ، کیانا ، frz61 ، tiba ، smmyp ، opayamani ، ozr
سلام
توی این بحبوحه که همه منتظر هستند خواندن این شعر پر مغز خالی از لطف نیست.تقدیم به همه بچه های خوب مهاجرسرا:

نه سلامم نه علیکم
نه سپیدم نه سیاهم
نه چنانم که تو گویی
نه چنینم که تو خوانی
و نه آنگونه که گفتند و شنیدی
نه سمائم نه زمینم
نه به زنجیر کسی بسته‌ام و بردۀ دینم
نه سرابم
نه برای دل تنهایی تو جام شرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستادۀ پیرم
نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم
نه جهنم نه بهشتم
چُنین است سرشتم
این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم
بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم ...
گر به این نقطه رسیدی
به تو سر بسته و در پرده بگویــم
تا کســی نشنـود این راز گهــربـار جـهان را
آنچـه گفتند و سُرودنـد تو آنـی
خودِ تو جان جهانی
گر نهانـی و عیانـی
تـو همانی که همه عمر بدنبال خودت نعره زنانی
تو ندانی که خود آن نقطۀ عشقی
تو خود اسرار نهانی
تو خود باغ بهشتی
تو بخود آمده از فلسفۀ چون و چرایی
به تو سوگند
که این راز شنیدی و نترسیدی و بیدار شدی در همه افلاک بزرگی
نه که جُزئی
نه که چون آب در اندام سَبوئی
تو خود اویی بخود آی
تا در خانه متروکۀ هرکس ننشـــینی و
بجز روشنــی شعشـعۀ پرتـو خود هیچ نبـینـی
و گلِ وصل بـچیـنی....

حضرت مولانا
تشکر کنندگان: daria ، s$s ، bakhshandehgy ، honey62 ، sam11 ، behina ، etefag ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، msi ، samgh ، mehdi426i ، bglory14914 ، opayamani ، هستی zn
(2012-08-28 ساعت 09:17)behina نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 08:42)shraya نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستای عزیزمون که دو سه روز پیش مصاحبه شون بوده ، میگن اون جا بهشون گفتن کلیرنس اونایی که رفتن سربازی 8 هفته طول میکشه ... پس مسخره نیست که اصلا به من وقت مصاحبه دادن اونم هفته اول سپتامبر؟؟؟... کلی هم باید پول بریزم تو حلقشون ... چون با زن و بچه ام میرم ...

سلام. نه دوست عزیز این طوری نیست بعضی ها سربازی رفتند و خیلی زود کلیر شدن وحتی ویزای یک ضرب هم گرفتن.

سلام به دوست عزیز مهاجرسرایی
نباید اینجوری فکر کنین ، اتفاقاً چون شما جزو ماه آخر هستید مطمئن باشید اکثر تحقیقاتشون رو در مورد شما انجام دادن و شایدم به شما بدون کلیرنس ویزا رو بدن، چون به اندازه کافی وقت بوده که شما رو ارزیابی کرده باشن و مطمئن باشید که اگه هم کلیرنس بخوردید و مشکلی در مورد سربازی تون یعنی عضو جایی نبوده باشین تا قبل از اکتبر ویزا در پاسپورت شماست
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، کیانا ، smmyp ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته:  متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)

دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)

frz عزیز خیلی تبریک میگم، بالاخره یک خبر خوب اینجا شنیدیم Smile

راستی حرفهات راجع به زندگی کردن تو زمان حال من رو یاد این آهنگ گروه کامنت انداخت، گفتم بد نیست بزارم اینجا همه بشنون.

ميگذريم ما...از روزها و روزها از ما
ميرسيم به...هرچه داشتيم از قبل ها
ميسازيم ما تو فکرمون فرداها...بي خبر از رفتن لحظه ها

ديدن کوه... از راه دور
ديدن دشت ...به شرط برگشتن
ميگذريم از فرصت کوتاه بودن ما...بي خبر از رفتن لحظه ها

ميگذرن روزها از هم
ميدوام من تا برسم
اما رد ميشن از من

فاصله ها بين ما
نميذارن تا من تورو ببينم

ميگذريم ما...از روزها و روزها از ما
ميرسيم به...هرچه داشتيم از قبل ها
ميسازيم ما تو فکرمون فرداها...بي خبر از رفتن لحظه ها

همه چيز همينجاست نه دور و دورتر
نزديکتر از تو به تو...از من به من نزديکتر

باز رفت از دست تو و من لحظه ها
ميگذرن لحظه ها از پس هم و من اينجااام

دانلود MP3:

لینک 1

لینک 2
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، honey62 ، behina ، peimaneh ، el333 ، کیانا ، frz61 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، smmyp ، leila20 ، leila-gh ، opayamani ، هستی zn ، hadiseh.t
بابا عجب دفتر شعری شده این جا TongueTongue
با تشکر از داریا و پیمانه عزیز بابت اشعار زیباشون. من اصلا اهل شعر و شاعری نیستم ولی از وقتی که دو تا شعر ی که داریای عزیز و همچنین دوستمون پیمانه گذاشتن به شعر علاقمند شدم. Big GrinBig Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، behina ، peimaneh ، کیانا ، frz61 ، smmyp ، opayamani ، هستی zn
تو اين بي خبري كه من هر چند دقيقه يه بار اين تاپيك رو رفرش ميكنم خوندن اين شعرها خيلي مزه داد، مرسي بچه ها.
تشکر کنندگان: daria ، behina ، bakhshandehgy ، peimaneh ، s$s ، کیانا ، tiba ، smmyp ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 15:22)bakhshandehgy نوشته:  بابا عجب دفتر شعری شده این جا TongueTongue
با تشکر از داریا و پیمانه عزیز بابت اشعار زیباشون. من اصلا اهل شعر و شاعری نیستم ولی از وقتی که دو تا شعر ی که داریای عزیز و همچنین دوستمون پیمانه گذاشتن به شعر علاقمند شدم. Big GrinBig Grin

بخشندگی جان موزیکشم گوش کن شاید به اونم علاقه مند شدی Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، smmyp ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 16:05)daria نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 15:22)bakhshandehgy نوشته:  بابا عجب دفتر شعری شده این جا TongueTongue

بخشندگی جان موزیکشم گوش کن شاید به اونم علاقه مند شدی Smile
نه موزیک و موسیقیو کلا دوست دارم و لی با شعر رابطه خوبی نداستم که اوونم خوشبختانه داره درست میشه. Big Grin در هر حال دستت درد نکنه خیلی خوب بود.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، tiba ، smmyp
دوستای خوبم منتظر هورای تک تک شما و ستاره های شما هستم- واقعا گل گفتی gulu جان آره واقعا بیشتر چسبید ولی خدا شاهده که همش منتظرم ساعت کاری اینا تموم شه تا سایت رو براتون آپ کنن- من تو تاپیک اعلام نکرده بودم ولی همسرم یکشنبه تصادف هم داشت و من دیگه داشتم دیونه می شدم- درست موقعی که دیگه بریده بودم دیشب و کلی تو هتل تنهایی گریه می کردم ساعت 7.40 شب سایت ups برام آپدیت شد (فکر کنم تقریبا بی سابقه بوده و همه تا 6 آپدیت میشه یا میمونه برای فرداش) و من به این جمله ایمان آوردم که سیاه ترین نقطه شب دقیقا قبل از طلوع خورشیده
دوستای من الان شما هم تو اون سیاه ترین نقطه قرار دارین لطفا امیدتون رو از دست ندین پس با انرژی مثبت پیش به سوی ساعت 6-7
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، etefag ، media61 ، loveusa ، leila20 ، smmyp ، msi ، leila-gh ، کیانا ، MPU ، ozr ، behina ، sam11
موزيكتو دانلود كردم داريا جون، خيلي جالب و غم انگيز بود دلم سوخت براي خودمون... فعلا كه ما بهترين لحظه هامون رو اينجا پاي رفرش كردن ميذاريم، ميترسم بريم اونور حسرت همين لحظه هاي از دست رفته رو بخوريم.
تشکر کنندگان: s$s ، a.r.a.s.h1 ، daria ، bakhshandehgy ، smmyp ، کیانا ، hadiseh.t
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها من در حالی که دارم از خوشحالی گریه می کنم براتون می نویسم که واقعا در اوج ناامیدی بسی امید است!
جواب ایمیلی که شنبه زدیم امروز به دستمون رسید..................................................................................................دوستان گلم ما هم کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن تمام دوستان گلم که در لحظات سخت کنار ما بودین و به ما انرژی + دادین.بچه ها دیشب با ناامیدی زیر بارون خدا رو صدا زدم و نه تنها برای خودمون بلکه برای تمام دوستانم در مهاجرسرا دعا کردم .ایشالا که امروز سایت اپدیت می شه و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای تک تک دوستان رو می شنویم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، etefag ، saljoogh ، loveusa ، Erfaanism ، honey62 ، babak4835 ، bakhshandehgy ، smmyp ، sayeh_m ، tiba ، h4di ، leila-gh ، کیانا ، mehdi426i ، oe163 ، opayamani ، MPU ، arman_m ، ozr ، mehdiii ، sam11 ، behina ، bayat_r ، samgh ، hadiseh.t ، nilaaa ، s.s.h ، ehsan1095
(2012-08-28 ساعت 17:08)a.r.a.s.h1 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها من در حالی که دارم از خوشحالی گریه می کنم براتون می نویسم که واقعا در اوج ناامیدی بسی امید است!
جواب ایمیلی که شنبه زدیم امروز به دستمون رسید..................................................................................................دوستان گلم ما هم کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن تمام دوستان گلم که در لحظات سخت کنار ما بودین و به ما انرژی + دادین.بچه ها دیشب با ناامیدی زیر بارون خدا رو صدا زدم و نه تنها برای خودمون بلکه برای تمام دوستانم در مهاجرسرا دعا کردم .ایشالا که امروز سایت اپدیت می شه و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای تک تک دوستان رو می شنویم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره بعد کلی وقت تونستیم اینجا یک هورای درست حسابی بکشیم. خیلی خوشحال شدم. به خصوص که روز مصاحبتون با ما یکی هم بوده Smile
یه جورایی میشه نتیجه گرفت که سایت رو امروز یا حداکثر فردا آپدیت میکنن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، Erfaanism ، honey62 ، bakhshandehgy ، ماندانا ، smmyp ، frz61 ، arman_m ، sam11 ، behina ، hadiseh.t
مبارك باشه a.r.a.s.h1 عزيز خيلي خوشحال شدم،‌پس سفارتي ها زيادم بيكار نيستن!!! حالا يه كم اطلاعات بدين Big Grin چند روز طول كشيد كليرنس تون؟ به كدوم آدرسها ايميل زدين؟
بچه ها پيش بسوي كليرنس ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، bakhshandehgy ، smmyp ، frz61 ، daria ، tiba ، کیانا ، oe163 ، opayamani ، behina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان