موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 19:15)MPU نوشته: دوستان کسی از edge خبر داره؟
آخرین خبری که من دارم اینه که از یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش گرفته بود و قرا ر بود بفرسته سفارت...امیدوارم موفق بشه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماندا جون . ما رو بگو بلیط خریدیم ولی مجبور به تغییرش شدیم . اگر بخت باهامون یاری میکرد فکر کنم با شایرای عزیز همسفر میشدیم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستات عزیز امشب هم سایت اپ نشد ضمن خسته نباشی به همه دوستان در صحنه تا فردا صبح همه را بخدا میسپاریم
شب خوش به امید کلیر شدن همه دوستان
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته: هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی [/size][/color]دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)
دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
درود بر شما . خیلی خوشحالم که ویزاتون رسید و امیدوارم بازهم بزودی بتونیم همدیگه را در امریکا ببینیم. ضمنا سلام بنده رو به همسر و پدر و مادر محترمتون برسانید.
موفق باشید
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 20:40)vm1974 نوشته: (2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته: هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی [/size][/color]دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)
دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
درود بر شما . خیلی خوشحالم که ویزاتون رسید و امیدوارم بازهم بزودی بتونیم همدیگه را در آمریکا ببینیم. ضمنا سلام بنده رو به همسر و پدر و مادر محترمتون برسانید.
موفق باشید
ممنون هم بابت تبریکتون- هم بابت همراهی تون با پدر و مادرم- خیلی لطف کردین و گرنه در کنار همه درگیری های فکری نگران اون ها هم می شدم- به امید روزهای پر از موفقیت برای شما و همه دوستان همراه مهربانم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما یک ماهی هست که کلیر شدیم و الان درگیر مسائل بعدی هستیم. شنیدم که سایت دیر آپدیت میشه و بچه ها ناراحت هستند. گفتم سری به شما عزیزان بزنم و بگم ما هم از صمیم قلب ، این رو بدون هیچ اقراقی میگم. واقعا دلم میخواد تمام بچه ها کلیر بشن و بتونند در آمریکا زندگی خوبی داشته باشند. الان هم دوباره از خدا میخوام به همه بچه ها کمک کنه تا این دوران رو راحتتر بگذرانند. بزودی شاهد کلیر شدن تک تک شما خواهیم بود.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 19:23)ehsan442 نوشته: (2012-08-28 ساعت 11:58)IMMI نوشته: ... نرخ دلار آماده براي صعود ديگري است. خبرهايي رسيده مبني بر افزايش نرخ ارز مرجع. يعني اگه دلار مرجع بشه 1600 تومن، رو همه چيز تاثير بدي ميذاره. نرخ پرواز ها و تور ها گرون تر ميشه و هم باعث ميشه دلار از ايني كه هست بالاتر بره. ممكنه يك جهش 300 تومني داشته باشه. اميدوارم دولت بتونه دلار رو كنترل كنه
خوب میتونید دلار بگیرید از الان
من مدت هاست که در حال خرید دلارم. به محض دریافت پولی، اونو به دلار تبدیل می کنم. اینو گفتم که دوستان هم تعلل نکن و منتظر باشن که لحظه آخر برن دلار بگیرن.
اما پرواز رو نمی دونم چیکار کنم.چون اگه نرخ مرجع بالا بره، نرخ بلیط هواپیما هم افزایش خواهد یافت. اگه میدونستیم چه تاریخی قطعی میشه، میرفتم از الان بلیط می گرفتم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظز یک نکته را در این لحظه های سخت انتظار را فراموش نکنید:
.
.
.
.
.
این نیز بگذرد..
.
.
.
.
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 00:39 توسط IMMI.)
دوستان بهتره خودتون ایمیل بزنین هر هفته و وضعیتتون رو چک کنین. اینجوری استرس اضافی متحمل نمیشین. من چندتا متن اینجا مینویسم شاید به دردتون بخوره.
اول از همه باید تو سایت http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html برین. قسمت های مختلف فرم رو پر کنین. قسمت subject رو متن دوم انتخاب کنید. یعنی: ?what is the status of my immigrant visa case
در قسمت بعد هم متن سوالتون رو مینویسین.
1-
Dear Sir/Madam
We had an Interview on ---- , and I got the blue paper. The embassy officer told me to check the website for the Administrative Process , and I am doing it, but you havent announced our case number yet.
So, as the program will end on 30th Sep I would appreciate it if you could kindly let us know about my case.
2-
Dear Sir/Madam
My interview was on --- at your office.Your officer said that I must check your website after than 3 weeks later.But you don't announce our case number in your website,yet.
I want to know about accomplishment of my administrative process?
Sincerely,
3-متنی که a.r.a.s.h1 گذاشته بود.
---- Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on
I hope that you have good news for me
4-
Dear Sir/Madam
My interview was on --- at your office.and I got blue paper.But since 17 august,your website didn't update.
I want to know about status of my administrative process?
Sincerely
5- متن etefag با اندکی تغییر برای استفاده همگان
To whom it may concern,
Dear Sir/Madam
My interview was on --- , and I got blue paper for administrative process.
so my status remains unclear yet and I'm really concerned about it.
I hope you have some good news for me about my last status.
Thanks a lot.
Regards
دوستان متن های دیگه شونم اینجا اضافه کنن که هرکسی خواست استفاده کنه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم تازه به جمع منتظرین کلیر شدن پیوستم اما هیچ برگه آبی آفیسر ابوظبی نداد فقط ۱ برگه ذسفید که کیس نامبر توشه و گفت سایت رو چک من
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013