کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
امیدوارم امروز دیگه آپدیت کنن٬ خدایی اگه نکنن خیلی نامردن . . . . Smile
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: ماندانا ، hadiseh.t ، frz61 ، MAHDI2012 ، alimon ، opayamani
(2012-08-28 ساعت 17:42)a.r.a.s.h1 نوشته:  مرسی .
نامه ارسالی از این طریق بود http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
متن ایمیل که از ماندانا گرامی گرفتیم
Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on 25th of july

که جواب قبولی خودشونم با همین متن گرفتن این متن معجزه می کنه من این رو هم بهش اضافه کردم . این متن مهجزه گر را به همه توصیه می کنم . ( بدو بدو متن بخر ویزا ببر ) .
i hope that you have good news for me
و یه جوارایی التماس کردم که جوابمو بده . و اونها هم دمشون گرم چه جوابی دادن که این هم جوابش
c
Dear Arash,

Administrative processing on your both cases has already been completed as of yesterday. You may now come to this office any Monday through Thursday between 1:00 and 13:30 p.m. and submit your passport, blue refusal sheet and the missing documents, if any.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

که بهترین ایمیل زندگی ام است . باید بدم با اّب طلا پرینت بگیرم
(شوخی ) .
در ضمن ما 35 روزه کلیر شدم .

سلام دوست عزیز خیلی تبریک میگم خیلی خوشحال شدم براتون واز طرفی هم یکم استرس خودم کم شد خیلی خیلی تبریکBig Grin
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: ماندانا ، daria ، frz61 ، Erfaanism ، کیانا ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-08-31 ساعت 11:59)arash2012 نوشته:  
(2012-08-31 ساعت 11:22)gulu نوشته:  امروز منتظر هوراهاي شما هستيم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

MAHDI2012
iloveshadow
honey62
sheida.bvip
پرنيان 90
به گل
a.r.a.s.h1
oe163
s$s
Emad-L
tiba
IMMI
opayamani
bglory14914
behina
Alireza.a
ehsan442
کیانا (همسر )
samgh
lovelybugatti
leila20
loveusa
bakhshandehgy
daria
ماندانا
hadiseh.t
ozr
etefag (همسر)
smmyp
mehdi426i
Erfaanism
amiry
rezafc
nilufar
skyramis
mo897s
alimon
msi *
H-K
sam11 *
و كوچيك شما gulu
با سلام به همگی دوستان مهاجر سرا و با آرزوی کلیر شدن همگی دوستان نکته ای که بارها در اینجا عرض کردم خدمتتون این است که تمامی دوستانی که فرم 9 سوالی رو دریافت کردند پس از ارسال پاسخ فرم به سفارت حتما باید تاییدیه ارسال رو نهایتا ظرف 24 ساعت دریافت کنند در غیر اینصورت سفارت ایمیل شما را دریافت نکرده و کیس شما معلق می ماند باید فرم را یکبار در متن میل پر کرده و همچنین بصورت ورد (2003 بهتره) هم اونو اتچ کنید و هم رزومه تونو ولی پاسخ ها رو حتما یکبار در صفحه ایمیلتون زیر سوالها بگذارید با آرزوی موفقیت همگیمون
ما فرم 9 سوالی داشتیم که اول گفتن واسه خودم فقط ،بعد از 2 هفته گفتن خانمم هم میخاد، من همگی فرم ها و رزومه ها رو میل زدم (فقط اتچ کردم)و فرداش هم کانفرمش اومد که فکر میکنم همین کافی باشه!
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، opayamani ، mojtaba_k
سلام دوستان عزیز......
من 2 روز پیش ایمیل زدم و امروز این جواب رو گرفتم
This is to inform you that administrative processing for your file has been completed. You may now come to our office Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site:http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
خودم حدس می زنم باید هورا بکشم , ولی امیدوارم جمله آخر before.... معنی خاصی نداشته باشه .....لطفا نظر بدین ....... حدس من اینه که امروز سایت پر بار آپدیت میشه ....پس منم هورا رو می زارم با بچه ها همصدا بشم[/align]
(2012-08-31 ساعت 13:35)alimon نوشته:  سلام دوستان عزیز......
This is to inform you that administrative processing for your file has been completed. You may now come to our office Monday through Thursday between 13:00-13:30pm.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site:http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
خودم حدس می زنم باید هورا بکشم , ولی امیدوارم جمله آخر before.... معنی خاصی نداشته باشه .....لطفا نظر بدین ....... حدس من اینه که امروز سایت پر بار آپدیت میشه ....پس منم هورا رو می زارم با بچه ها همصدا بشم[/align]

تبریک میگم
من جات هورااااااااااااااااا میکشم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: alimon ، frz61 ، honey62 ، funnybluesolea ، daria ، hadiseh.t ، opayamani ، behina ، a.r.a.s.h1

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوست عزیز خیلی تبریک می گم بهتون امیدوارم امروز تعداد کلیر شده ها به حد اعلی خودش برسه .اون جمله رو معمولا در انتهای ایمیل ها می فرستن که از سوالهای تکراری جلوگیری بشهSmile
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: alimon ، frz61 ، honey62 ، کیانا ، daria ، opayamani ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
این جمله اخر چیز مهمی نیست زیرهمه ایمیلها هست

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

چه ساعتی برای شما ایمیل فرستاده شد؟؟؟؟؟؟
2012AS00067xxx
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، opayamani ، a.r.a.s.h1
(2012-08-31 ساعت 13:50)ماندانا نوشته:  این جمله اخر چیز مهمی نیست زیرهمه ایمیلها هست

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

چه ساعتی برای شما ایمیل فرستاده شد؟؟؟؟؟؟

ساعت 12 به وقت ایران من ایمیل رو دریافت کردم
تشکر کنندگان: ماندانا ، MAHDI2012 ، کیانا ، opayamani
This is to inform you that administrative processing for your file has been completed.

تبریک میگم دوست عزیز، خوشحال شدم براتون، میشه یه کم از مشخصاتتون رو بذارید؟ تو جدول احسان نبودید. ممنون
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ماندانا ، SH1A2R3 ، frz61 ، niksokhan ، daria ، opayamani

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تبریک میگم...مبارک باشه+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: alimon ، ماندانا ، SH1A2R3 ، کیانا ، opayamani ، msi
(2012-08-31 ساعت 14:05)honey62 نوشته:  
This is to inform you that administrative processing for your file has been completed.

تبریک میگم دوست عزیز، خوشحال شدم براتون، میشه یه کم از مشخصاتتون رو بذارید؟ تو جدول احسان نبودید. ممنون

خوشحالی من , خوشحالی تمام دوستانی است که با وجود انتظار برای کلیر شدن , همیشه مثبت اندیش هستند .......
امروز خیلی ها خوشحال خواهند شد و خیلی ها امیدوارتر ........
تشکر کنندگان: honey62 ، sayeh_m ، kopol ، funnybluesolea ، کیانا ، frz61 ، daria ، MPU ، opayamani ، behina ، a.r.a.s.h1 ، ehsan1095
با توجه به تعطیلی سفارت در 3 روز اینده به احتمال فراوان سایت امروز اپدیت می شه ، امیدوارم خوشحالی همه عزیزان رو امروز شاهد باشیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: alimon ، MAHDI2012 ، ماندانا ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، کیانا ، honey62 ، gulu ، frz61 ، daria ، Hediyeh ، mehdiii ، hadiseh.t ، opayamani ، a.r.a.s.h1
تقریبا هر روز اینجا سر می زنم و بی صبرانه منتظر کلیر شدن شما دوستان خوبم هستم.
انرژی مثبت و طلب خیر من رو پذیرا باشید.
ارادتمند- پیام
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: alimon ، MAHDI2012 ، ماندانا ، SH1A2R3 ، کیانا ، honey62 ، frz61 ، daria ، opayamani
(2012-08-31 ساعت 14:51)kopol نوشته:  با توجه به تعطیلی سفارت در 3 روز اینده به احتمال فراوان سایت امروز اپدیت می شه ، امیدوارم خوشحالی همه عزیزان رو امروز شاهد باشیم

2روز-1 شنبه و دوشنبه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، کیانا ، honey62 ، daria ، opayamani
هوراااااااااااااااا الان ایمیل اومد که هر دو کلیر شدیم هورااااااااااااااااااااااااااا
2012AS00067xxx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان