کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-09-01 ساعت 04:43)marjan_fath نوشته:  سلام ، شما همگی در این مدت با هم اشنا شدید ، این اولین باره که من بعد از مصاحبه اومدم تو سایت مهاجرسرا . خیلی حالم بهتر شد. من روز اول اگست مصاحبه داشتم ، دیروز بعد از ارسال ایمیل که علت بروز نکردن سایت رو سوال کردم ؟ امروز این ایمیل با یک اسم دیگه برام آومد .بعد از ارسال مجدد ایمیل که این اسم من نیست و اسم من چیز دیگه است، دوباره ایمیل نقص مدارک به اسم خودم اومد . شما چی میگید آیا تا به حال همچین متتی دریافت کرده اید؟ درحالیکه من همه اطلاعات را به انها دادم برگه ابی گرفتم . در ثانی من باید ایمیل می زنم می پرسیدم چه خبر؟ پس چرا خودشون یادشون نیفتاده که ایمیل بزنند و نقص پرونده را اعلام کنند.
Dear S00000 00000000, H000000;
This is in relation to your immigrant visa application pending at the US Embassy, Ankara.

As a part of your administrative process, our office is in need of the following information:

- Aa detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 5 years.

If you could please provide us this information at your earliest convenience we would greatly appreciate it. No further action can be taken on your file before this information reaches our office.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

سلام - وقت بخیر دوست عزیز و ارجمند

شما باید فورا" اطلاعات درخواستی را تهیه و برایشان ارسال کنید.
بله چنین موضوعی خیلی زیاد سابقه داشته است.
اگر شما ایمیل نمیزدید آنها برایتان ایمیل میفرستادند و این موضوع که شما متعاقب ایمیل خود از آنها ایمیل دریافت کردید اتفاقی بوده است.
همه جزئیات شغل خود را بنویسید:
سازمانهایی که شما را استخدام کرده اند( در طی 5 سال قبل ) عنوان شغلهایی را که داشته اید. مسئولیتهایی که داشته اید(مهم) بنویسید( کاملا" واضح و روشن به هر 3 مورد بصورت شماره یک تا 3 اشاره کنید
مثال:
1 – استخدام کننده... بوده است.
2 – عنوان شغل من.... بوده است.
3 – مسئولیت من در آنجا...بوده است.
– فرایند کارتان بصورت مختصر.

کارتان را غیر کلیدی و پستتان را غیر مهم جلوه دهید . مثلا" : کار من در آنجا فقط کارمند ساده ... میباشد و به کار... اشتغال دارم. مثال ( یک تیر و دو نشان بنویس): کار من کاری است بدون انجام اضافه کاری که در آن من به ....( به شکل ساده و غیر مهم) مبادرت دارم.
کل نوشته هایتان بیشتر ازیک صفحه نشود.
در تمام نوشته هایتان هیچ چیزی که اضافه مینویسید نباید متناقص با محتویات فرمهای ارسالی باشد.
اینها کسانی غیر از سفارت هستند و بررسی کننده پرونده شمایند. میخواهند اطلاعات شما را مجددا" با فرمها مقایسه کنند. قبلی ها را نیز دارند و شما لازم نیست اشاره کنید که قبلا" داده اید.
در تهیه اطلاعات درخواستی سرعت عمل داشته باشید و مختصر و گذرا بنویسید, طوری که جای پرسشی اضافه بر آنچه خواستند نشود.

بعد از ارسال در کمتر از 6 روز کلیر میشوید.
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، saher ، behina ، کیانا ، daria ، opayamani ، etefag ، sam11
سلام بچها كمك Sad(((
پاسم الان امد ولي دوباره با برگه ابي
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
New administrative processing needed to be started for your case
اين واقا يني چي؟!!!!!
شماره منو كه خودشون تو سايت زدند بدون ستاره
اين همه هزينه كردم،واق بايد چيكار كنم
توروخدا راهنمايي كنيد
واسه ٢شنبه هم بليط برگشتمه
2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , 10 agu
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه:11 jun
تاریخ دریافت کلیرنس: ٢٥ سبتامر
تاریخ دریافت ویزا:٢٧ سبتامر
تاریخ ورود به آمریکا: ١٥ اكتبر
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها: كل هزينه واسه ٣بار سفر ٥ تومن Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag
(2012-09-01 ساعت 15:48)cmbt نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 14:32)alimon نوشته:  یه خبر دست اول .....
کوچکترین عضو مهاجرسرا(edge) , با وجود دریافت برگه قرمز ( یا به تعبیر بعضی دوستان صورتی ) ساعتی پیش ویزای خود را از UPS دریافت کرد ....
آفرین به همت و تلاش این پسر .......
واقعا آفرین،باور کنید اشک تو چشمام حلقه زده،باید اعتراف کنم که من با وجودیکه آدم مثبت اندیشی‌ هستم ولی‌ به این مساله خیلی‌ خوشبین نبودام ولی‌ همیشه دعا می‌کردم که این پسر بتونه ویزاشو بگیره.edgeعزیز مثل روز روشن شد که تو باید بری آمریکا و موفق بشی‌،این مسیر توست ،پیروز باشی‌،بازم آفرین.دست مریزاد به این همت بلندت.

سلام منم به این دوست عزیز تبریک میگم. میشه بگید چرا قرمز گرفته بوده؟

(2012-09-01 ساعت 16:26)m86eb نوشته:  سلام بچها كمك Sad(((
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

یک ایمیل بزن و علت را بپرس و توضیح بده که شمارتون توی سایت اعلام شده بوده. نگران نباش شاید یه تحقیق کوچک باید انجام بشه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: m86eb ، opayamani
edge چون پیش دانشگاهی نداشت قرمز گرفت ولی آفیسر بهش گفته بود اگه بتونی مدارکتو تا سپتامبر کامل کنی ویزاتو میدیم که خوشبختانه کامل کرده، انقدر خودش مطمئن بود که من بدون شک میدونستم ویزا میگیره، واقعا تبریک داره.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: behina ، tiba ، کیانا ، frz61 ، MAHDI2012 ، daria ، nahid.t ، opayamani ، t.azimaie
دوستان من که کلیرنس خوردم آفیسر ابوظبی آدرس سایت و که داد من هرچی چک میکنم اصلا کیس نامبری آپدیت نمیشه و فقط من مال کیس نامبر خودمو میبینم که زده هنوز دازه بررسی میشه.http://abudhabi.usembassy.gov/iv/case_status2.html اینم لینکی که من چک میکنم .
کسی جای دیگه ای دیده بو سایت؟
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: behina ، mojtaba_k ، opayamani
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

دوست عزیز ...نگران نباش .....
بیشتر از وضعیت خودت بگو تا بهتر بتونیم کمک کنیم ....فرم 9 سئوالی داشتی ؟ یا قبلا از رفتن مکاتبات ایمیلی داشتی .. منظورم به جز شماره کیستون توی سایت ....مدرکی دال بر اتمام پروسه فایلتون دارید ؟
من پیشنهاد می کنم با توجه وضعیت بلیط بهتر اونجا بمونی تا 3 شنبه که سفارت باز می کنه ....یه ایمل هم الان بزن که صبح سه شنبه ببینن....
تشکر کنندگان: m86eb ، honey62 ، saher ، opayamani
(2012-09-01 ساعت 16:38)mo897sa نوشته:  دوستان من که کلیرنس خوردم آفیسر ابوظبی آدرس سایت و که داد من هرچی چک میکنم اصلا کیس نامبری آپدیت نمیشه و فقط من مال کیس نامبر خودمو میبینم که زده هنوز دازه بررسی میشه.http://abudhabi.usembassy.gov/iv/case_status2.html اینم لینکی که من چک میکنم .
کسی جای دیگه ای دیده بو سایت؟

دوست عزیز سایت را درست چک میکنید. سفارت ابوظبی مثل سفارت آنکارا شماره هارو اعلام نمیکنه که آپدیت را ببینید. شما همین سایتو هر روز چک کنید هر وقت پروسه شما تموم بشه و کلیر بشید در همین قسمت به شما اعلام میشه.

دوست عزیز leila-gh از شما چه خبر؟ دیدم روی خط هستید.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: opayamani ، sam11
(2012-09-01 ساعت 16:42)alimon نوشته:  
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

بیشتر از وضعیت خودت بگو تا بهتر بتونیم کمک کنیم ....فرم 9 سئوالی داشتی ؟ یا قبلا از رفتن مکاتبات ایمیلی داشتی .. منظورم به جز شماره کیستون توی سایت ....مدرکی دال بر اتمام پروسه فایلتون دارید ؟
من پیشنهاد می کنم با توجه وضعیت بلیط بهتر اونجا بمونی تا 3 شنبه که سفارت باز می کنه ....یه ایمل هم الان بزن که صبح سه شنبه ببینن....

فرم ٩سوالي نداشتم
فقط ٣هفته پيش ايميل زدند كه ايا پاسه ديگه اي دارم ك گفتم نه
بعدش گفتند ك ايا تا بحال دسگير شديد منم گفتم نه ك اگه بخواين واستون گواهي سوپيشينه ميگيرم
هيچي نگفتندو تشكر كردند از اطلاع رساني فقط همينا بود
حالا موندم اگه كيسم احتياج به برسي داشت چرا شمارمو تو سايت زدند
حالا واقا بايد چيكار كنم؟
2012AS00059XXX
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: oe163 ، daria ، opayamani ، sam11
سلام دوستان
چرا جواب ایمیل منو ندادن تا حالا Sad من 3شنبه قبل بهشون میل زده بودم!!! دوباره میل بزنم!؟
کشتن ما رو با این وضع بررسی کردنشون!!!
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: behina ، honey62 ، opayamani ، sam11
(2012-09-01 ساعت 16:50)m86eb نوشته:  
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

فرم ٩سوالي نداشتم
بعدش گفتند ك ايا تا بحال دسگير شديد منم گفتم نه ك اگه بخواين واستون گواهي سوپيشينه ميگيرم

من فکر می کنم ....شرایط شما خاص باشه .....نمی دونم چرا این سئوال ها رو از شما پرسیدن ....ولی اگر فرض کنیم که اونها کار اشتباهی نمی کنن و با توجه به ایمیل های قبلی که بهتون زده بودند ...شاید می خواستند شما با پاسپورت خود تون برین سفارت و اصل پاسپورت رو در اختیارشون قرار بدین برای بررسی بیشتر ( البته این یه حدسه ) ولی بهر حال بهتر یه ایمیلی تهیه کنی که بهشون اطمینان بدی هر نقطه ابهامی داشته باشند می تونی صادقانه اطلاعات بدی .......

دوستان یه اطمینانی به من بدین ...که نیازی نیست منتظر آپدیت شدن سایت باشم ...و 3 شنبه سفارت باشم ...
تشکر کنندگان: m86eb ، arman_m ، opayamani
(2012-09-01 ساعت 17:00)alimon نوشته:  
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

فرم ٩سوالي نداشتم

من فکر می کنم ....شرایط شما خاص باشه .....نمی دونم چرا این سئوال ها رو از شما پرسیدن ....ولی اگر فرض کنیم که اونها کار اشتباهی نمی کنن و با توجه به ایمیل های قبلی که بهتون زده بودند ...شاید می خواستند شما با پاسپورت خود تون برین سفارت و اصل پاسپورت رو در اختیارشون قرار بدین برای بررسی بیشتر ( البته این یه حدسه ) ولی بهر حال بهتر یه ایمیلی تهیه کنی که بهشون اطمینان بدی هر نقطه ابهامی داشته باشند می تونی صادقانه اطلاعات بدی .......

دوستان یه اطمینانی به من بدین ...که نیازی نیست منتظر آپدیت شدن سایت باشم ...و 3 شنبه سفارت باشم ...

ممنون دوست عزيز،
حالا به نظر شما بيام ايران يا نه؟
2012AS00059XXX
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: oe163 ، arman_m ، opayamani
alimon عزیز می تونم یه سوال بپرسم؟ خودشون فرم 10 سوالی رو فرستادند ؟ چون زمان مصاحبتون 5 جون بود. آخه آفیسر به منم گفت برات فرم می فرستیم ولی نفرستاد بعد 2 هفته وقتی دیدم نفرستاد من میل زدم بعد برام فرستادند که 23 جولای گفتند که فرم منُ گرفتند. مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: honey62 ، opayamani ، sam11
(2012-09-01 ساعت 17:04)m86eb نوشته:  
(2012-09-01 ساعت 17:00)alimon نوشته:  
دارم منفجر ميشم
چيكار كنم
تو برگه ابي نوشته
اين واقا يني چي؟!!!!!
توروخدا راهنمايي كنيد

فرم ٩سوالي نداشتم

ممنون دوست عزيز،
حالا به نظر شما بيام ايران يا نه؟

پیشنهاد من اینه که الان بلیط خیلی راحت گیر نمی یاد ..من خودم برای 2 شنبه بلیط گرفتم با هزار مکافات ..... بهتر همون جا باشین اگر هم برگردین برای پیگیری مجدد باید دوباره برین آنکارا ..زوری که اون وقت می خوای بزنی الان بزن ( البته اگه زوری بود خوب بود Smile ) ولی تا 5 شنبه تمام تلاشتون بکنید و بلیط برگشتو تغییر بدین به 5 شنبه ...
تشکر کنندگان: honey62 ، frz61 ، m86eb ، arman_m ، Erfaanism ، opayamani ، sam11
(2012-09-01 ساعت 17:08)پرنیان90 نوشته:  alimon عزیز می تونم یه سوال بپرسم؟ خودشون فرم 10 سوالی رو فرستادند ؟ چون زمان مصاحبتون 5 جون بود. آخه آفیسر به منم گفت برات فرم می فرستیم ولی نفرستاد بعد 2 هفته وقتی دیدم نفرستاد من میل زدم بعد برام فرستادند که 23 جولای گفتند که فرم منُ گرفتند. مرسی
پرنیان عزیز....
ما 5 جون مصاحبه داشتیم و افسیر چیزی به ما نگفت ...گفت همه چیز تکمیله و نیاز به زمان داریم ( این حرف کلیشه ای که باید ضرب المثل بشه واسه سر کار گذاشتن یه نفر Smile) بعد از بیش از یک ماه یه ایمیل زدم و وضعیت کیس رو پرسیدم , اونها در جواب گفتند باید جواب 10 سئوال به همراه رزومه برای ما بفرستید . ...ما هم 26 جولای فرستادم گفتند رسیده ..فرداش گفتند فایلهای ارسال شده رو نمی تونیم باز کنیم . 27 جولای در متن خود ایمیل جواب سئوالات و رزومه را نوشتم و فرستادم و تایید گرفتم .....
تشکر کنندگان: frz61 ، پرنیان90 ، arman_m ، daria ، opayamani ، sam11
كاش ميشد شامپو ضد شوره ميخورديم دلشوره ي ويزاومون ميريخت Wink
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: frz61 ، alimon ، MAHDI2012 ، behina ، tiba ، به گل ، opayamani ، etefag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان