کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه کلیر شده ها مطمئن باشید هفته دیگه کلیر بقیه هم میاد
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: sayeh_m ، honey62 ، asxz ، Emad_L ، MAHDI2012 ، etefag ، mirman ، frz61 ، iloveshadow ، hadiseh.t ، daria ، کیانا ، alis60 ، Tomas ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، tandoreh ، Linspire ، a.r.a.s.h1
(2012-09-21 ساعت 19:07)tandoreh نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 18:56)hadiseh.t نوشته:  خوب منم بیام یه خودی نشون بدم

هوراااااااا هوراااااااا هورااااااااا

در ناباوری کامل منم کلیر شدم

در اینجاجا داره یه تشکر ویژه از داریای عزیز و نیلوفر گلم بکنم که برادرانه و خواهرانه تو روزهای سخت من واروم میکردنند ممنون ازتون.
بچه های گل مهاجرسرا واقعا ممنونتونم اگه شماها نبودید خیلی این روزا سختتر از این میگذشت ولی بودن شما وانرژیتون به منم امید میداد.

عرفان عزیزم من منتظر شادی تو هستم ممنون که تو این روزای سخت در کنار همسرم بودی واقعا ممنونتم.
حديثه جان خيلي خيلي تبريك ميگم.من و همسرم واقعا براتون خوشحاليم.مباركتون باشه.

(2012-09-21 ساعت 18:43)asxz نوشته:  کسی از سپتامبر هست که منتظره کلیر باشه؟؟؟؟یا کلیر شده باشه؟؟؟؟

بلي ما هم هستيم منتظر!

ما هم هنوز کلیر نشده ایم
مصاحبه 5 سپتامبر
تشکر کنندگان: asxz ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، daria ، alis60 ، Tomas ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، honey62 ، etefag
امشب من بیخواب شدم...
اینهمه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

برای دوستای خوبمون توی این تاپیک و خودمون
من دو دستی به این تاپیک چسبیدم هستم تا همه برسن. حالا ما از این صف در اومدیم رفتیم توی صف کناریه ( منظورم صف انتظار برای ups بود) یه زنبیل گذاشتم کنار زود خودتون رو برسونید
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: media61 ، asxz ، MAHDI2012 ، etefag ، frz61 ، daria ، کیانا ، alis60 ، Tomas ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1
http://www.youtube.com/watch?v=QhjyMQ_UL...re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5tLTjuRb1...re=related

عاشق بچه های مهاجرسرا هستم از واشنگتن به فکرهمه شماها هستم انشالله دیدارمن با شما درآمریکا
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، etefag ، sayeh_m ، هستی zn ، کیانا ، alis60 ، Tomas ، behina ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، a.r.a.s.h1
(2012-09-21 ساعت 21:00)viona نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 20:10)iloveshadow نوشته:  دوباره هـــــــــــــورا هــــــــــــــــــورا هـــــــــــــــــــــورا همینطوری Smile))))))

اااااااااااا چه خوب که hadis هم کلیر شد مبارکش باشه Wink

بهتون تبریک میگم
این روزها وقتی میام اینجا و می بینم بچه ها یکی یکی دارن کلیر میشن واقعا" به اندازه روزی که خودمون کلیر شدیم خوشحال میشم . امیدوارم خیلی زود بقیه بچه ها هم از شر این استرس لعنتی رها بشن.
mahdi2012 عزیز لطفا" شما هم سریعتر کلیر بشید و یه جمعیتی رو شاد کنید
آرزوی قلبی هممون اینه که پایان سپتامبر باهم شادی کنیم و کسی از بچه های 2012 توی این تاپیک نمونده باشه.
ممنون از محبت شما .اگه از منه قول می دم به زودی کلیر شم.2 شنبه هم پسرم می ره انکارا .دعا کنید با دست پر برگرده
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: etefag ، msi ، sayeh_m ، هستی zn ، iloveshadow ، hadiseh.t ، daria ، afshin4749 ، alis60 ، kopol ، Tomas ، oe163 ، opayamani ، H-K ، viona ، honey62 ، moesa7 ، a.r.a.s.h1
همین الان لحظه بعد از دریافت ویزاتون رو تصور کنید, ویزا و پاکت زرد رو میبرید میزارید توی سیف باکس اتاقتون, با یه حس خیلی خوب میرید اولین کافه نزدیک هتلتون روی صندلی بیرونش میشینید و یه کیک و نوشیدنی سفارش میدید و با لبخند به آدمایی که از کنارتون رد میشن خیره میشید. بی وقفه چشم انتظار کلیر شدنتون هستم.
بالاخره ویزاها به دستمون رسید
به امید شادی دیگر دوستان+++++++++++++++++++++SmileWink
تشکر کنندگان: sayeh_m ، msi ، frz61 ، indmehdi ، asxz ، iloveshadow ، kasrafo ، hadiseh.t ، mrr777 ، daria ، کیانا ، afshin4749 ، 3rip ، SH1A2R3 ، alis60 ، saljoogh ، Emad_L ، younes77 ، nima77 ، Tomas ، behina ، oe163 ، moesa7 ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، mojtaba_k ، viona ، tandoreh ، etefag ، a.r.a.s.h1 ، khalilkhah
(2012-09-21 ساعت 19:13)azadeh212 نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 19:07)tandoreh نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 18:56)hadiseh.t نوشته:  خوب منم بیام یه خودی نشون بدم

هوراااااااا هوراااااااا هورااااااااا

در ناباوری کامل منم کلیر شدم

در اینجاجا داره یه تشکر ویژه از داریای عزیز و نیلوفر گلم بکنم که برادرانه و خواهرانه تو روزهای سخت من واروم میکردنند ممنون ازتون.
بچه های گل مهاجرسرا واقعا ممنونتونم اگه شماها نبودید خیلی این روزا سختتر از این میگذشت ولی بودن شما وانرژیتون به منم امید میداد.

عرفان عزیزم من منتظر شادی تو هستم ممنون که تو این روزای سخت در کنار همسرم بودی واقعا ممنونتم.
حديثه جان خيلي خيلي تبريك ميگم.من و همسرم واقعا براتون خوشحاليم.مباركتون باشه.
حدیثه عزیز خیلی خوشحال شدم مبارکتون باشه.

ممنون ازاده جان ایشاله همسر شما هم به زودی کلیر میشه و شما هم لبتون خندون بشه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، 3rip ، SH1A2R3 ، alis60 ، younes77 ، nima77 ، Tomas ، moesa7 ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، mojtaba_k ، aziking
دوستانی که تازه ویزا تو پاسشون خورده میتونن بگن که تا کی وقت دارن که وارد آمریکا بشن ؟
ممنون میشم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Tomas ، opayamani ، H-K
(2012-09-21 ساعت 19:46)shraya نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 18:43)asxz نوشته:  کسی از سپتامبر هست که منتظره کلیر باشه؟؟؟؟یا کلیر شده باشه؟؟؟؟
پس فردا کیلیری ... میگی نه نگاه کن ...

شما هم بالاخره کلیر شدی؟!!! خدا رو شکر! خیلی نگران بودی! یادت میاد؟!
تبریک میگم! به همه کلیر شده‌ها تبریک میگم! منتظرم تا آخرین نفرتون کلیر بشید و ویزا رو بگیرید!
تشکر کنندگان: shimoda ، کیانا ، alis60 ، younes77 ، bayat_r ، MAHDI2012 ، Tomas ، moesa7 ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، mojtaba_k ، rezagh ، mehrdad pharm
(2012-09-22 ساعت 01:47)man_vafa نوشته:  دوستانی که تازه ویزا تو پاسشون خورده میتونن بگن که تا کی وقت دارن که وارد آمریکا بشن ؟
ممنون میشم

دوست عزیز ربطی به ویزا نداره تاریخ ورود به امریکا از زمان مدیکال حساب میشه که 6 ماه از تاریخ مدیکال محاسبه میشه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، alis60 ، younes77 ، man_vafa ، MAHDI2012 ، Tomas ، moesa7 ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، mojtaba_k
(2012-09-22 ساعت 02:09)hadiseh.t نوشته:  
(2012-09-22 ساعت 01:47)man_vafa نوشته:  دوستانی که تازه ویزا تو پاسشون خورده میتونن بگن که تا کی وقت دارن که وارد آمریکا بشن ؟
ممنون میشم

دوست عزیز ربطی به ویزا نداره تاریخ ورود به آمریکا از زمان مدیکال حساب میشه که 6 ماه از تاریخ مدیکال محاسبه میشه.

درسته، ما هم مديكالمون ١٨ جولاى بود و با اينكه تاريخ صدور ويزا ١٢ سپتامبره، اعتبار ويزا تا ١٨ ژانويه زده شده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، alis60 ، younes77 ، man_vafa ، Tomas ، moesa7 ، iranian1 ، opayamani ، H-K ، oe163 ، gulu
(2012-09-21 ساعت 18:07)honey62 نوشته:  خداااااااااااایاااااااااااااااا شکرررررررررررررررررت
honey 62 عزیز، من و دخترم هر وقت وارد این تاپیک میشدیم منتظرشنیدن خبر کلیر شدن شما و گولو جان بودیم و البته سایر دوستان ، الان که فهمیدیم شما هم به سلامتی کلیر شدید بی نهایت براتون خوشحالیم و امیدوارم هر چه زودتر بقیه ی دوستانم هم کلیر بشن و ویزاتون رو بگیرین Smile
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: alis60 ، younes77 ، nima77 ، MAHDI2012 ، Tomas ، behina ، moesa7 ، iranian1 ، H-K ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، aziking ، honey62 ، daria ، frz61 ، gulu
دوستان و همسفران عزیزم سلام ،

بسیار خوشحالم که تعدای از شما کلیر شدین . به امید روزی که در جدول 2012 کسی بعنوان جا مانده از کاروان نبینیم . خدا رو شکر و دعای خیر همه ما بدرقه راهتون . از همین جا هم پیشاپیش ورودتون رو به ایالات متحده آمریکا خوش آمد میگم و آرزو میکنم زندگی خوبی رو شروع کنید و به پای سختیهاش مردونه بایستید . برای همه اونایی هم که تا الآن کلیر نشدن ، از ته قلب دعا میکنم . بخصوص MAHDI 2012 عزیز که مظهر صبر و شکیبائیست . قربون قدم همتون . موفق باشید .
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، alis60 ، younes77 ، nima77 ، man_vafa ، MAHDI2012 ، Tomas ، کیانا ، msi ، iranian1 ، moesa7 ، media61 ، asxz ، opayamani ، H-K ، hadiseh.t ، mojtaba_k ، viona ، daria ، tandoreh ، rezagh ، gulu ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستای گلم.
بچه ها اگه نتونستم سایت بیام دلیلش اینه که دسترسی کمی به اینترنت داشتم.حالا خودتون بیاین متوجه میشین که همه چی رو باید از اول بخرین و بسازین.
منم از صمیم قلب به دوستای گلم تبریک میگم و برای دوستان کلیر نشده از صمیم قلب کلیر عاجل میطلبم.Wink
ورودتون به ا م ر ی کا مبارک.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: afshin4749 ، alis60 ، Emad_L ، younes77 ، sayeh_m ، nima77 ، MAHDI2012 ، Tomas ، oe163 ، msi ، iranian1 ، moesa7 ، media61 ، asxz ، opayamani ، H-K ، hadiseh.t ، honey62 ، daria ، frz61 ، tandoreh ، rezagh ، gulu ، امیر مهاجر ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان