کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
دوستانی که کلیر شدن به همتون تبریک میگم ودوستانی که هنوز کلیر نشدن دوستان هنوز یک روز ونیم دیگه وقت باقیه امیدوارم دل همتون شاد بشه و لبتون خندون دوستان برای اقامهدی وH-K و lovelybugatti عزیز دعا کنید
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: پرنیان90 ، m86eb ، tandoreh ، asxz ، msi ، behina ، Hmax ، oe163 ، moesa7 ، shimoda ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria
(2012-09-27 ساعت 13:19)rezafc نوشته:  بالاخره ویزای منم امروز بعد از مدت ها اومد
از همه بچه هایی که تو این مدت به من کمک کردن بسیار ممنونم.امیدوارم که امسال همه ویزا بگیرن

رضا جان بهت تبریک میگم زیاد، خیلی خوشحالت شدم. خبری ازت نبود، نگرانت شدم. بازم مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــه
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، etefag ، rezafc ، tandoreh ، asxz ، msi ، lovelybugatti ، rezagh ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria
بچه ها فکر نکنین من نیستما هر روز همه مطالب رو می خونم و بدونین شما ها هم که کلیر نشدین کلیر می شین نگران نباشین با این تمدید های زیادی که در مورد زمان اتمام کلیرها در سایت می شه احتمالا در این مورد هم یک تجدید نظری خواهند کرد

در نهایت به اونایی که کلیر شدن تبریک می گم و خیلی براتون خوشحالم
تشکر کنندگان: etefag ، asxz ، msi ، tandoreh ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria ، arbasic
(2012-09-27 ساعت 14:07)asxz نوشته:  بچه ها نا امید نباشید ما ویزامون رو صبح امروز گرفتیم ولی هنوز اسممون تو سایت اعلام نشده برید سفارت و پیگیری کنید
اصلا دیگه بیخیاله سایت بشید چون ما هم شمارمون تو سایت نیومده ولی ویزامون صبح امروز اومد .
ups رو امروز عصر چک کنید و به این شماره امشب زنگ بزنید و در مورد کیستون بپرسید 0012026631225
سعی میکنم کامل شرایطم رو توضیح بدم واسه بچه های سالهای بعد امیدوارم مفید باشه Wink

شرایط من و همسرم :

برنده اصلی حامد همسر خوش شانس من Cool
رویت قبولی ۱۳ جولای ۲۰۱۲ با ایمیل کی سی سی )عجیبه نه Big Grin(Smile
ارسال مدارک با ایمیل ۱۴ جولای و با پست آرامکس ۱۵ جولای
نامه مصاحبه ۲۹ جولای
تاریخ مصاحبه ۵ سپتامبر
کنسولگری بمبئی تغییر به آنکارا
نتیجه مصاحبه برگ آبی ) هر دو دانشجو بودیم و تا به حال کار نکردیم، هند زندگی میکنیم و سربازی حامد ارتش بود (Cool
کلیر ۲۶ سپتامبر بدونه اینکه اسممون در سایت اعلام بشه و در کمال نا امیدی
زنگ زدیم پرسیدیم از امریکا . Big Grin

نتیجه اخلاقی :

بچه های ۲۰۱۳ و سالهای بعد به امید اعلام شمارتون تو سایت نباشید و خودتون روزهای آخر شخصا پیگیری کنید و پاسپورت هاتون رو توی سفارت بزارید . زندگیتون رو مختل نکنید و روال عادی همیشگی رو پیش بگیرید .
شماره ثبت نامتون رو نگاه دارید حتی اگه تو سایت اعلام نتایج برنده نشده باشید ، ما برنده نشده بودیم و من شماره رو دور انداخته بودم ولی بعد اعلام کردن که نتایج اشتباه شده و دوباره قرعه کشی شد که ما شماره نداشتیم که دوباره چک کنیم .
ولی خوب شانس با ما یار بود و کی سی سی ایمیل زد و شماره رو تونستیم بازیابی کنیم .
اطلاعتون رو برای بچه های سال های بعد اینجا بزارید ، همینطور که شما به کمک نیاز دارید و به سفرنامه ها و جدول ها نگاه میندازید بچه های سالهای بعد هم به کمک شما نیاز دارن .
و در آخر اینکه امیدتون رو از دست ندید و مثل من کم تحمل نباشید .

در پایان امیدوارم که همه بچه ها امسال کلیر بشن و از خانواده مهاجرسرا که از اولین سالی که من لاتاری شرکت کردم ۲۰۰۸ تا الان کمکم کردن تشکر کنم .
دوستای خوبم حدیث و محمد عزیزم و تمام دوستانی که به من رتبه دادن تشکر میکنم و تا آخرین روز سپتامبر با شما هستم
Shy
تبریک خدمت تمام دوستانی که کلیر شدن

من از سال 1996 تو لاتاری شرکت میکردم(بجز 2 سال) تا اینکه سالی که نا امید شده بودم و به استرالیا مهاجرت کردم قبول شدم.

خلاصه خواستم بگم نا امید نشید خدایزرگه خودش کمک میکنه از یه جایی روزنه ای بازمیشه که کسی انتظارشو نداره

دست تمام بچه های فروم هم درد نکنه
تشکر کنندگان: asxz ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، m86eb ، msi ، lilistar ، rezagh ، Hmax ، sayeh_m ، tandoreh ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، etefag ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria ، Linspire ، a.r.a.s.h1 ، pariya2
Doostane azız ups pashaye ma ra avard ba 3 vısa.motmaen hastam tamamı dostan vısayeshan mıayad . steres nadashte bashıd va be khoda tavakol konıd ma ham barayetan doa mıkonım+++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، asxz ، hadiseh.t ، ariannbr ، m86eb ، محمد2012 ، behina ، MPU ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، etefag ، H-K ، کیانا ، 3rip ، mahyar66 ، daria ، a.r.a.s.h1
دوستان عزيز منتظر:
MAHDI2012*
lovelybugatti
H-K
love usa
samgh(امیدوارم ویزاشون هر چه سریعتر بیاد)

دوستانی که هیچ خبری ازشون نداریم ومعلوم نیست کلیر شدن یا نه؟
igsory
sam11*
marjan-fath
میجیلار
peyman2ped
solaris
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: rezagh ، MAHDI2012 ، msi ، bakhshandehgy ، Hmax ، sayeh_m ، tandoreh ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، etefag ، H-K ، کیانا ، 3rip ، Emad_L ، daria ، a.r.a.s.h1
دوستان ستاره دار آیا ویزاشون اومده یا نه ..؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: oe163 ، 3rip ، pariya2
(2012-09-27 ساعت 11:41)H-K نوشته:  راست میگن که هرکه ویزاشو گرفت دیگه میره و یه روزی،یه وقتی،یه جایی،<<اونم واسه تفنن>> اگه اینترنت دم دستشون بود به ما صبر ایوبی ها یه سری می زنند؟؟؟
[/color][/size]

سلام H-K جان
می بینی که همه ما که قول دادیم که تا آخرین دقیقه های 30 سپتامبر با دوستان منتظرمون بمونیم سر قولمون هستیم.
به امید دیدن ویزاهای خوشگلمون +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، Hmax ، tandoreh ، oe163 ، msi ، mojtaba_k ، etefag ، bakhshandehgy ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria ، ensan ، Linspire ، pariya2
دوستان اصلا نگران نباشین.هر کی ویزاش نیومده بره سفارت و اسم منو بده.اینجوری کارش زودتر راه میافته.Smile)))
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: mehdiii ، oe163 ، etefag ، کیانا ، 3rip
تبریک به همه کلیر شده ها.........
دوستانی که هنوز منتظرن امیدتون رو از دست ندید هنوز فرصت هست ، من مطمئنم که همگی کلیر میشین و پرونده ما 2012 ایها به خوبی و خوشی بسته میشه....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: asxz ، bakhshandehgy ، tandoreh ، oe163 ، msi ، lovelybugatti ، moesa7 ، etefag ، H-K ، mojtaba_k ، behina ، کیانا ، 3rip ، daria ، ensan
(2012-09-27 ساعت 11:41)H-K نوشته:  سلام به همه دوستان
نوبتی هم باشه نوبت ماست ..راستی بچه ها گلو کجاست؟؟چرا این روزای آخر نیست؟؟راست میگن که هرکه ویزاشو گرفت دیگه میره و یه روزی،یه وقتی،یه جایی،<<اونم واسه تفنن>> اگه اینترنت دم دستشون بود به ما صبر ایوبی ها یه سری می زنند؟؟؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/color][/size]

آقا حسین ما فقط دارم دعا میکنیم برای شما و به همه دوست و آشنا هم گفتیم که از صمیم قلب برای شما دعا کنند. ایشالا با دست پر برگردی.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Hmax ، sima s ، asxz ، tandoreh ، oe163 ، moesa7 ، bakhshandehgy ، H-K ، کیانا ، 3rip ، hadiseh.t ، amiry ، ensan
تا پریروز هی سایت سفارتو ریفرش میکردیم
حالا سایت یو پی اس
خدا میدونه این یکی هم بگذره دیگه چیو باید ریفرش کنیم
واقعا تبریک میگم به اونایی که ویزاشون دستشون رسیده و بعد این همه وقت استرس یه نفس راحتی کشیدن
امیدوارم هممون با هم یه نفس عمیق بلند بکشیم بالاخره
تشکر کنندگان: sima s ، asxz ، oe163 ، msi ، mojtaba_k ، H-K ، کیانا ، 3rip ، daria ، a.r.a.s.h1
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
بچه هایی که منتظرین مدام این سایت ترکی رو هم چک کنین شاید اسمتون تو این باشه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: sayeh_m ، oe163 ، etefag ، 3rip ، Linspire
بالاخره ویزای منم امروز رسید دستم
انشاالله که همگی دوستان منتظر همین امروز کلیر بشند ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: behina ، sayeh_m ، ariannbr ، MPU ، sima s ، tandoreh ، asxz ، oe163 ، mojtaba_k ، moesa7 ، Saeedv13 ، etefag ، bakhshandehgy ، H-K ، پرنیان90 ، کیانا ، 3rip ، leila-gh ، hadiseh.t ، Emad_L ، daria ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان