موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک هم که داره همینجوری خاک می خوره و البته با این آپدیتی که سفارت می کنه و قطره چکانی عمل می کنه ،کسی هم دل و دماغ سر زدن به اینجا رو نداره ، می ترسم اگر این پست ها روهم نزنیم فروزن عزیز بیاد اینجا و این تاپیک رو قفلش بکنه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بر مبناي نمودار آقا احسان گل، از 158 تا كيس بچه هاي خودمون تا آخر اپريل، 115 تا كلير شدند و 43 تا مثل ما شاگرد تنبلها مونده اند. تقريبا 27% كه ميزان قابل توجهيه!
من اين ديركرد در كلير را به هر دليلي هست، به فال نيك مي گيرم و اميدوارم آخر اين هفته يك سونامي كليرنس فله اي داشته باشيم.
البته خودمون با انتظار حدود 1 ماه را قاطي پيش كسوتها نمي كنم و بازهم چشممون به دره تا كي دلبر خودش را نمايش بده!
همينطوري پيش بريم از مجنون داستان ليلي و ... هم رد مي كنيم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 14:02)hoseyn نوشته: بر مبناي نمودار آقا احسان گل، از 158 تا كيس بچه هاي خودمون تا آخر اپريل، 115 تا كلير شدند و 43 تا مثل ما شاگرد تنبلها مونده اند. تقريبا 27% كه ميزان قابل توجهيه!
من اين ديركرد در كلير را به هر دليلي هست، به فال نيك مي گيرم و اميدوارم آخر اين هفته يك سونامي كليرنس فله اي داشته باشيم.
البته خودمون با انتظار حدود 1 ماه را قاطي پيش كسوتها نمي كنم و بازهم چشممون به دره تا كي دلبر خودش را نمايش بده!
واقعا جای تعجب داره! من نمیدونم هر سال به این کندی کلیرنس بچه ها میامده؟ اینا هر 2 هفته یکبار 3 نفرو کلیر میکنند با توجه به اینکه کمتر از 5 ماه دیگه مونده با این سیل جمعیت!
شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 14:17)vahid100 نوشته: (2012-05-02 ساعت 14:02)hoseyn نوشته: بر مبناي نمودار آقا احسان گل، از 158 تا كيس بچه هاي خودمون تا آخر اپريل، 115 تا كلير شدند و 43 تا مثل ما شاگرد تنبلها مونده اند. تقريبا 27% كه ميزان قابل توجهيه!
ببخشید, میشه لینک نمودار آقا احسان رو بذاری لطفا
واقعا جای تعجب داره! من نمیدونم هر سال به این کندی کلیرنس بچه ها میامده؟ اینا هر 2 هفته یکبار 3 نفرو کلیر میکنند با توجه به اینکه کمتر از 5 ماه دیگه مونده با این سیل جمعیت!
شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-02 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-02 ساعت 17:30 توسط علیرضا م.)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر امروز من هم کلیرشدم
2آوریل مصاحبه داشتم ودقیقا"بعد از 30 روز یعنی امروز2 می کلیر شدم،خیلی انتظار طاقت فرسایی بود
خدایاصدهزاربار شکرت
به امید کلیرشدن باقی دوستان
چه متن زیبایی
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance.
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-02 ساعت 18:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-02 ساعت 18:35 توسط kopol.)
(2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2آوریل مصاحبه داشتم ودقیقا"بعد از 30 روز یعنی امروز2 می کلیر شدم،خیلی انتظار طاقت فرسایی بود
خدایاصدهزاربار شکرت
چه متن زیبایی
تبریک فراوان به علیرضا عزیز
با آززوی موفقیت فراوان برای شما
علیرضا جان شما یک ماه این انتظار طاقت فرسا رو تحمل کردی ولی ما ئی که 2 فوریه مصاحبه داشتیم تا امروز 3 ماه (دقیقاً 90 روز ) این انتظار رو کشیدیم و بعضی از دوستان عزیز دیگه فراتر از این هم رفته اند
امروز 4 شنبه 2 می هم سایت آپدیت نشد و امیدواریم که تا آخر هفته حداقل یکبار آپدیت کنه و یک 20 ، 30 نفری رو کلیر کنند ، فقط باید گفت امیدوارم وبس ،
راستی برام جالبه 42 تا کیس در سایت کلیرنس وجود داره که هنوز نرفتند ویزاهاشون رو بگیرند و بعضی هاشون اصلاً ویزاهاشون داره اکسپایر می شه مثلاً دونفر تاریخ انقضاء ویزاشون 3 می هست (یعنی فردا ) !!!!!!!!!
باور کنید اگر زودتر اینها بروند ویزاهاشون رو بگیرند سفارت هم خیالش از برنامه ریزی بقیه کیس ها هم راحتتر می شه و شاید یکی دیگه از دلایلی که لیست کلیر شده ها رو اعلام نمی کنه منتظره تا این کیسها بروند ویزاهاشون رو بگیرند و بعد سری بعدی رو اعلام کنه
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 18:02)kopol نوشته: (2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایاصدهزاربار شکرت
چه متن زیبایی
تبریک فراوان به علیرضا عزیز
با آززوی موفقیت فراوان برای شما
علیرضا جان شما یک ماه این انتظار طاقت فرسا رو تحمل کردی ولی ما ئی که 2 فوریه مصاحبه داشتیم تا امروز 3 ماه (دقیقاً 90 روز ) این انتظار رو کشیدیم و بعضی از دوستان عزیز دیگه فراتر از این هم رفته اند
امروز 4 شنبه 2 می هم سایت آپدیت نشد و امیدواریم که تا آخر هفته حداقل یکبار آپدیت کنه و یک 20 ، 30 نفری رو کلیر کنند ، فقط باید گفت امیدوارم وبس ،
راستی برام جالبه 42 تا کیس در سایت کلیرنس وجود داره که هنوز نرفتند ویزاهاشون رو بگیرند و بعضی هاشون اصلاً ویزاهاشون داره اکسپایر می شه مثلاً دونفر تاریخ انقضاء ویزاشون 3 می هست (یعنی فردا ) !!!!!!!!!
باور کنید اگر زودتر اینها بروند ویزاهاشون رو بگیرند سفارت هم خیالش از برنامه ریزی بقیه کیس ها هم راحتتر می شه و شاید یکی دیگه از دلایلی که لیست کلیر شده ها رو اعلام نمی کنه منتظره تا این کیسها بروند ویزاهاشون رو بگیرند و بعد سری بعدی رو اعلام کنه
كوپول جان
اولا واقعا برايت آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم هر چه سريعتر كلير بشي
دوما اون ليستي كه ميبيني و فكر ميكني ويزاشونو نگرفتن درست نيست من حدود بيست روز پيش ويزا گرفتم ولي هنوز شماره ام تو سايت برداشته نشده و موجود است
من فكر ميكنم سفارت سايت كليرنسو ماهي يكبار يك بازبيني اساسي ميكنه
انرژي مثبت يادت نره
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
فقط دوست داشتم برای همه مهاجرسرایی ها انرژی مثبت بفرستم هیچ دلیل دیگه ای برای این پست وجود نداره.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آخیش چسبید
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-02 ساعت 19:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-02 ساعت 19:34 توسط علیرضا م.)
کوپول جان امیدوارم که زودتر شما وبقیه دوستان هم کلیر بشید.من درکتون میکنم .واقعا"دارید یک انتظارسختی روتحمل میکنید.من هم مثل شما سفارت آنکارا بودم ولی از همون اول با خوندن تمام سفرنامه ها به این نتیجه رسیدم که اگه محل مصاحبه رو به ابوظبی تغییر بدم شایدبتونم زودتر وراحتر ویزامو بگیرم.میخواستم به بقیه دوستانی که آنکارا مصاحبه داشتن همین پیشنهاد روبکنم ولی میترسیدم بچه ها از اظهار نظرم برداشتهای منفی بکنن ودر این مورد جبهه بگیرن یا اینکه ممکن بوداظهارنظرم روی روحیه شون تاثیر بد بزاره بهمین خاطر به هیچکس پیشنهاد نکردم تغییر سفارت بده ولی الان برام مثل روز روشنه که سفارت ابوظبی بهتر وراحتتر از آنکارا ویزا میده و کارهاشون منظمتره،من که مصاحبه دادم خانمی که باش مصاحبه کردم بهم گفت حداکثر 45 روز ویزات اماده میشه ولی تومنتظر 45 روز نباش مطمئنآ" قبل از 45 روز کلیر میشی،با این حرفش هم به من آرامش داد و هم اینکه دیدم حرفش درست در اومد.مطمئنا"با کلیر شدن شما ودیگر بچه های آنکارا من هم خیلی خوشحال میشم،دعاتون میکنم
(2012-05-02 ساعت 17:58)hoseyn نوشته: (2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایاصدهزاربار شکرت
چه متن زیبایی
مباركه!
البته سايت كه آپديت نشده!
شما ايميل زده بودي؟
دوست عزیز من ابوظبی بودم وسیستم اعلام کلیر ابوظبی وآنکارا فرق میکنه
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 19:12)leilit نوشته: (2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایاصدهزاربار شکرت
چه متن زیبایی
تبریک میگم دوست عزیز،امیدوارم همیشه شاد باشید
به امید کلیرنس بقیه دوستان
دوست عزیز تبریک فراوان
خوش به حالتون که از استرس راحت شدین. من که تازه 2هفته دیگه مصاحبه دارم ولی از بس سفرنامه خوندم، منم از الان استرس کلیرنس گرفتم
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا