2011-10-17 ساعت 00:17
(2011-10-16 ساعت 17:12)mis1336 نوشته:دوست عزیز اینو در نظر داشته باشین که همه قبول شده ها از قبولیشون اطلاع ندارن.خصوصا امسال که یکبار هم قرعه کشی کنسل شد خیلی ها نامبرشونو یا گم کردن و یا انداختن دور.تازه اگه ویزا گرفته های سالهای قبل رو نگاه کنین میبینین که از بین برنده ها حداکثر 70 درصد تونستن ویزا بگیرن پس غصه اون957 نفر مازاد رو نخورین.توکلتون به خدا باشه و هر چی مصلحتمون باشه همون میشه.فقط خواهشن بعد از این کسی در این تایپک ها انرژی منفی ساتع!!!!!!!!!!!!نکنه که این انرژی منفی مخربتر از هر چیز دیگه ای هست.انرژی های مثبتمون تا اخر سپتامبر 2012 ادامه خواهد داشت.بعد از این هر کی ننه من غریبم در بیاره با من طرفه!!!!!1(2011-10-14 ساعت 02:04)shahr نوشته: سلام به همه دوستان
لازم میدونم که مسائلی را که در 2 دوره گذشته دیدم را براتون تشریح کنم شاید باعث بشه مقداری از ابهامات و ذهنیاتی که برای اعضای مهاجرسرا ایجاد شده رفع بشه قبلا هم از مدیران خواهش می کنم اگه جای این مطالب در این تاپیک نیست بگن تا جابجاش کنم.همانطور که احتمالا خیلی از دوستان میدونن در سال 2010 و 2011 کیس تعدادی از اعضا مردود شد و عده دیگری تا پایان مهلت بلاتکلیف ماندند. درنتیجه درپایان هر دوره موجی از ناامیدی و سو, ظن نسبت به مغرضانه بودن این مسائل ایجاد میشه. اما واقعیتی که فراموش میشه اینه که تنها نصف قبول شده ها ویزا میگیرن و بقیه حذف میشن ( از جمله تعدادی از ایرانیها و مهاجرسراییها )و این صرفنظر از ملیت و امثال اونه، هر چند که به احتمال قریب به یقین کسانی که بلاتکلیف موندن شایستگی دریافت ویزا را داشتن( مثل دوستان خوب 2011 ) ولی این هم قسمتی از همان بازی شانسه که اصلا هم معلوم نیست فقط نصیب نفرات آخر بشه و شامل حال همه هست. پس دوستان عزیز به عنوان یکی از کسانی که این پروسه را طی کرده یادآوری میکنم:
1 -درحالی که با اطمینان پروسه را دنبال می کنید قضیه را کاملا تمام شده فرض نکنید و پلهای پشت سر را خراب نکنید.
2 -در صورتی که خدای ناکرده موفق به دریافت ویزا نشدید فکر نکنید که دنیا به آخر رسیده ( جالب اینکه یکی از دوستان صمیمی من که 2011 موفق به دریافت ویزا نشد از پایان سپتامبر به بعد کاملا به زندگی عادی برگشت انگار که هیچ اتفاقی براش نیفتاده )
3- به احتمال زیاد (و متاسفانه ) امسال هم اتفاق سالهای گذشته تکرار خواهد شد و باید این واقعیت را قبول کنیم و نباید دریافت ویزا را حق پایمال شده خود بدانیم و فکر کنیم که مغرضانه با ما رفتار شده و دنیا را به کام خودمون تلخ کنیم.( توجه داشته باشید که اونها خیلی راحت میتونن اسم ایران را از کشورهای مورد قبول حذف کنن و نیازی ندارن که توی پروسه کلیرنس این کار را انچام بدن.)
4 - به همدیگه کمک کنیم تا حذف شدنهای ناشی از اشتباهات را به حداقل برسونیم تا بعد از چند سال بالاخره بتونیم آخر سپتامبر یه هورای درست و حسابی بکشیم و یک رکورد بی نظیر تو تاریخ لاتاری بجا بزاریم.
5- از ته دل آرزو میکنم که امسال تعداد ویزا ها درمهاجرسرا معادل تعداد قبول شده ها باشه
دوست گرامی٬من هم با شما به غیر از بند ۵ کاملا مواققم.در رابطه با بند ۵ به اطلاعتان میرسانم که طبق قانون لاتاری از هر کش
ور حداکثر ۷ درصد یعنی ۳۵۰۰ نفر میتوانند ویزا بگیرند نتییجه اینکه تعداد ۹۵۳ نفر از برندگان ویزا نخواهند گرفت.
بنابراین خواهش می کنم ضمن اینکه سعی خود را جهت انجام مراحل گرفتن ویزا بعمل آورده ولی زندگی خود را
مختل و اعصابتان را متشنج نکنید و به زندگی عادی ادامه دهید زیرا هیچ چیزی زیباتر از زندگی نیست که بدلیل نگرفتن گرین کارت مختل شود.زیرا این یکدم عمر را غنیمت شمرد
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی