کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-11 ساعت 23:53)MONA FB نوشته:  مرسی . یعنی 42*7 = 294 $ و این واقعا حداقل نرخه . نه ؟
پرواز ها الان 500-600 کمتر نیست .

راستی شما ساکن انکارا هستین ؟

والا من آخرین نرخم برای دو هفته ی پیش هستش
پرواز چارتر ماهان 540 تومان
تشکر کنندگان: 3pideh ، hushmandco ، farmiz ، mhb161
سلام دوستانSmile
اگر از نمایندگی مستقیم بلیط ماهان بخرید در جا تحویل میشه.می تونید با تلفن از اداره کل ماهان اسم نماینده های مستقیم رو سوال کنید.CoolBig Grin
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: 3pideh ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161 ، homayoon13
بنظرتون بلیط رفت : تهران به آنکارا (ماهان) و برگشت استانبول تهران (آسمان) = 660 خوبه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh ، mhb161
والا ما که از یه آژانس هواپیمایی گرفتم .... همون جا با دفتر ماهان هماهنگ کرد 10 دقیقه بعد یه پرینت از بلیط گرفت مهر زد داد دست ما ... نفری 592500 تومان هم بابت بلیط رفت و برگشت آنکارا با برگشت اپن از ما گرفت ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: Qazal.d ، deineath ، گل نهال ، payam62 ، alirezadiba ، amir82 ، 3pideh ، MONA FB ، Soap McTavish ، mhb161 ، homayoon13
سلام
دوستانی که بچه کوچیک دارن و آنکارا میرن مصاحبه:تو مدیکال بعد از عکسبرداری و آزمایش خون میگن برو طبقه 5 بشین ساعت 11/30 برگرد.اولا 11/30 نیست و میره برای ساعت 12/30.دوماً به جای طبقه 5 برین پایین تو پارک قو اونجا کلی تاب و سرسره و وسایل بازی هست که بچه ها سرگرم بشن و الا حسابی کلافه میشن.ضمناً مغازه های اونور خیابون هم برای گشتن و دیدن و حتی خرید کردن خیلی خوبه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezadiba ، hushmandco ، farmiz ، mhe7857 ، Szsanazsz ، nina22 ، 3pideh ، mhb161 ، homayoon13 ، soruosh
دوستان اگه کسی‌ واسه آخر خرداد، یا هفته سوم ژوئن آنکارا مصاحبه داره، می‌شه لطفا در مورد هتل و پرواز کمی‌ منو راهنمایی کنه! آیا با تور برم؟ یا پرواز بگیرم اونجا دنبال هته باشم! اینکه بلیط برگشت چجوری بگیرم؟؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، homayoon13
(2013-05-12 ساعت 12:12)mahnoosh22 نوشته:  دوستان اگه کسی‌ واسه آخر خرداد، یا هفته سوم ژوئن آنکارا مصاحبه داره، می‌شه لطفا در مورد هتل و پرواز کمی‌ منو راهنمایی کنه! آیا با تور برم؟ یا پرواز بگیرم اونجا دنبال هته باشم! اینکه بلیط برگشت چجوری بگیرم؟؟

سلام دوست عزیز
سعی کن هتل را از این جا از یکی از آژانس های معتبر رزرو کنی که خیلی هزینش کمتره چون آژانس ها با بعضی هتل ها قرارداد دارند. در ضمن اگه یه وقت بیشتر خواستی بمون تلفن میزنی یکی از بستگانت میره همون آژانس برات هتل رو بیشترش میکنه . در مورد بلیط هواپیما هم همون آژانس برات میگیره فقط بگو که چارتر نباشه که اگه یه وقت تاریخ برگشت تغییر کرد بتونی به یه مبلغی جریمه عوضش کنی. از فرودگاه تا هتل هم اگه هتل حدود میدان کیزلای بگیری اتوبوس هست از در فرودگاه که اومدی بیرون سمت راست 50 متر جلوتر خط 442 میره میدان کیزلای 5 یا 10 لیر میدی چوت تاکسی کم کم باید 80 تا 90 لیر پیاده بشی اگه سئوالی بود در خدمتم
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، payam62 ، mhb161 ، 3pideh ، r91 ، soruosh
در مورد سفر به آنکارا اگر کمکی داشتید من میتونم کمک کنم .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161
من پرواز چارتری رو 670 باهام حساب کرد .
SadSadSadSad
CR1

تشکر کنندگان: mhb161 ، سو سو
(2013-05-12 ساعت 09:17)mychael نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 15:34)yasaman1111 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 15:04)mychael نوشته:  ما 28 می مصاحبه داریم

اگه کسی اطلاعاتی در مورد هنل الیت یا اوزیلهان قیمتاش و کیفیتش داره ممنون میشم بگه

ما بیلیط هامونو جدا گرفتیم از ماهان میخاییم هتل الیت رو رزرو کنیم کسی میدونه ازآژانس رادوین رزرو کنیم بهتره یا به خود هتل زنگ بزنیم؟

الیت رو بیشتر از نفری 30 تا 33د لا ر تو دابل نگیرین. اتاقاش خیلی عالی نیستن.دقیقا 3 ستاره هستن.ولی جاش و اطرافش محیط شهری خوبی داره.من امروز به هتل اتاپ بلوار زنگ زدم اتاپ دقیقا با قیمت آژانس یکی بود ولی خوب با هتل رودر رو خیلی میشه چونه زد.اتاپ بلوار کنار الیت بهتر از الیت هم هست.2 یا 3 د لار بیشتر ه. 

مرسی از راهنماییتون
تبلیغ نباشه هتل اتاپ بلوار هم همون وراست خیلی هتل خوبیه .کادرش مودب هستن.و یه رسپشن ایرانی محترم هم به نام حمید اونجاست که برای صحبت کردن مشکلی ندارید (با توجه به اینکه پیدا کردن کسی که بتونه انگلیسی صحبت کنه کلا تو ترکیه راحت نیست).برعکس جاهای دیگه که معمولا تو مسافرتها دنبال جایی میگردیم که ایرانیها کمتر باشن(!) و اینجا جای صحبت کردن در موردش نیست تو این سفر بودن در کنار ایرانیها و استفاده کردن از اطلاعات و حتی کمکهای همدیگه خیلی مفید و مهمه که هتل اتاپ رو تقریبا میشه گفت این خصوصیت رو داره . ناگفته نماند ایرانیهایی که اونجان همین صمیمیت و حس مشارکتی رو که اینجا دارن اونجاهم دارن و حتی به مراتب بیشتر.البته نباید با هتلهایی مثل سویییس هتل و...مقایسه کرد.اما به نسبت پولی که میدی چیز خوبی گیرت میاد.به هر حال من که به همه قویاً اتاپ رو پیشنهاد میکنم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، گل نهال ، Given ، Saeedv13 ، 3pideh ، hushmandco ، m@ry@m75 ، yasaman1111 ، Soap McTavish
(2013-01-23 ساعت 18:12)babak7 نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 14:48)bardia9 نوشته:  حالا از دوستان كسي خواست ميتونم بيشتر راهنمايي كنم

چون هم بليط خوب گرفتم ازشون هم هتل من الان يك ماهي هست دنباله آْژانس ميگردم از دوستان حدوده قيمت دستشون اومد ديگه سعي كنيد از اين بيشتر بابت تور و بلط به آژانس مسافرتيا پول ندين
بليط چارتر ماهان دو طرفه 360 هزار تومان
يك طرفه 160 هزار تومان
هتل ددمان 5 ستاره شبي 45 دلار
هتل انكارا پلاز 4ستاره شبي 45 دلار
ترانسفر رفت و برگشت 30 دلار

براي فوريه من از الان گرفتم با اين قيمت ها...
سلام, دوست عزیز
میشه شماره اون آژانسو به منم بدید؟
متشکرم
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3pideh
(1974-05-03 ساعت 23:03)jnouri
حالا از دوستان كسي خواست ميتونم بيشتر راهنمايي كنم
[hr' نوشته:  
چون هم بليط خوب گرفتم ازشون هم هتل من الان يك ماهي هست دنباله آْژانس ميگردم از دوستان حدوده قيمت دستشون اومد ديگه سعي كنيد از اين بيشتر بابت تور و بلط به آژانس مسافرتيا پول ندين
بليط چارتر ماهان دو طرفه 360 هزار تومان
يك طرفه 160 هزار تومان
هتل ددمان 5 ستاره شبي 45 دلار
هتل انكارا پلاز 4ستاره شبي 45 دلار
ترانسفر رفت و برگشت 30 دلار

براي فوريه من از الان گرفتم با اين قيمت ها...
سلام, دوست عزیز
میشه شماره اون آژانسو به منم بدید؟
متشکرم
[/quote]
[/quote]

برای جون قیمت ها بالاتر 2 برابر این عددهاست
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: گل نهال ، Given ، shaso ، rohe
lol ajab safe akhar nemiad
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 16:57)shaso نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 15:21)yasaman1111 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 22:03)shaso نوشته:  سلام به همه ي دوستان
ما ويزامون رو گرفتيم
ديروز كه issued شديم صبح ١١:٣٠ رفتيم ptt گفتن نيومده بريد ٣:٣٠ بياييد ما هم ٤ رفتيم اومده بود گرفتيم
هيچ ايميلي هم دريافت نكرديم
اميدوارم همگي موفق باشد.
سلام چه روزی پاسها رو دادین سفارت؟ما یکشنبه رفت و 5شنبه برگشت گرفتیم.به نظرتون کافیه؟

ما ٤ شنبه مصاحبه شديم يك ضرب گرفتيم
٥شنبه issued شديم جمعه از پست گرفتيم

سلام دوست عزیز
این که issued شدید را کجا چک میکنید . سایتی هست یا در همان استاتوس باید چک کرد
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، mhb161 ، homayoon13
(2013-05-13 ساعت 11:14)سونیک نوشته:  این که issued شدید را کجا چک میکنید . سایتی هست یا در همان استاتوس باید چک کرد

issued شدن ویزاتون رو در سایت Ceac میتونید ببینید
تشکر کنندگان: homayoon13 ، payam62 ، shaso ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان