کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-08-06 ساعت 14:11)soroshnia نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 18:07)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 03:14)shatsi نوشته:  
دوستان خوب و صمیمی خودم که عازم ترکیه هستن عرض کنم که من به همراه بانو برای 20 مارچ 2013 آنکارا مصاحبه داشتیم که میشد دقیقاً 30 اسفند و شب اول عید ، اونموقع دلار نزدیک حدود 4000 تومان بود و من از چندین و چند تور مختلف در تهران برای سفر یک هفته ای به اونجا قیمت گرفتم و دنبال یک جای مناسب و نزدیک سفارت با قیمت خوب گشتم و اصولا تمامی تورها قیمتهای مختلف را ارائه دادند تا جائیکه خودم و همسر جان شروع کردیم با هتل ها و ایر لاین های مختلف رایزنی کردن (خانم من ترکی استانبولی کامل مسلط هست) خلاصه آخر با ایران ایر پرواز رو گرفتم که از ماهان و ترکیش و بقیه ارزونتر بود و هتل هم اتپ بلوار رو پس از چندین نوبت تماس تلفنی و ایمیل و چونه زنی برای تخفیف رزرو کردم و رفتیم و مصاحبه شدیم و برگشتیم ، تا یک شنبه این هفته که خانم من کلیر شد و با مادر خانم عزیز خواستم عازمش کنم دوباره آنکارا برای دریافت ویزا ...از اینجاشو با دقت تر بخونین لطفاً، خلاصه دوباره دست به کار شدم و با تورهای مختلف و پروازهای مختلف رایزنی کردم با این تفاوت که دیگه پرسنل اتپ بلوار از جمله رزوشنش (بیلگیم بی و مرات بی) ما رو میشناختن و وقتی زنگ زدیم و بعد کلی تحویل که گرفتن قیمتی حدود شبی 90 لیر رو برای اتاق یک نفره به ما دادن خلاصه کلام ، این ور و اونور گفتم با این آژانس راهواری که تبلیغشو بالای همین صفحه میبینید هم تماس بگیرم اونجا مسئول تور ترکیه خانمی هست به اسم خانم شکوهی که خانم محترم و بسیار دلسوزی هستن ، خلاصه که قیمت اونها از کلیه تورهایی که من میخواستم بگیرم پائین تر بود و حتی از قیمتی که خودم میخواستم شخصی بگیرم هم بسیار بهتر بود پیشنهاد میکنم دوستان برای سفر به ترکیه با این تور و این خانم تماس بگیرن و بگن که از بچه های مهاجرسرا هستن و قبلاً از بچه های اینجا آیدی shatsi از شما تور گرفته (به بچه های مهاجر سرا تخفیف میدهند) و چون راضی بوده با شما تماس گرفتیم ، فکر می کنم گزینه خوبی برای سفر به ترکیه باشد. منو هم دعا کنین زودتر کلیر شم که خانم جانم منتظرمه...موفق باشین....
ما در هم زمان مصاحبه از این آژانس بلیط و هتل گرفتیم، خیلی راضی بودیم البته اون زمان در سایت مهاجرسرا آگهی نداشتند من ار طریق روزنامه با این آژانس آشنا شدم در واقع پایین ترین قیمت را دادند، تجربه ما با ایشان خوب بوده و راضی بودیم، امیدوارم همه دوستانی که در هفته ها و ماههای آتی مصاحبه دارند یکضرب بگیرندRolleyes
منهم از آژانس (داخل ایران) بلیط و هتل گرفتم و به نسبت رزرو مستقیم و اینترنت و ....خیلی ارزانتر بود

و من نیز! قیمتاشون خوبه.
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان:
طبق گفته پست مدارک من امروز به انکارا رسیده. حالا باید مثل کی سی سی بهشون ایمیل بزنم یا منتظر ایمیل خودشون باشم؟ میخوام مطمین شم که رسیده به دستشون
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

تشکر کنندگان:
(2013-08-07 ساعت 01:20)marsha نوشته:  طبق گفته پست مدارک من امروز به انکارا رسیده. حالا باید مثل کی سی سی بهشون ایمیل بزنم یا منتظر ایمیل خودشون باشم؟ میخوام مطمین شم که رسیده به دستشون

دوست عزیز سفارت معمولا جواب نمیده و اگه هم جواب بده معمولا بین 10 روز تا 2 هفته طول میکشه (واسه من و اون چند نفری که با هم مصاحبه شدیم و تو هتل بودیم اینجوری بود تازه واسه من اصلا جواب نیومد)
2013XXX80XX تاریخ رویت قبولی : 2 می , ارسال مدارک : 10 می , ویزا یک ضرب , محل مصاحبه : آنکارا ماه ژوئن , مقصد : لاس وگاس
تشکر کنندگان: marsha
(2013-08-07 ساعت 01:20)marsha نوشته:  طبق گفته پست مدارک من امروز به انکارا رسیده. حالا باید مثل کی سی سی بهشون ایمیل بزنم یا منتظر ایمیل خودشون باشم؟ میخوام مطمین شم که رسیده به دستشون

سفارت بهتون ای میل میزنه بعد از چند روز و تایید میکنه که به دستشون رسیده
****case number :2013AS***2
تشکر کنندگان: marsha
(2013-08-06 ساعت 12:01)فری خانم نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 22:45)shang نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 09:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 01:05)n51 نوشته:  سلام دوستان نظرتون در مورد هتل اتپ بلوار چیه ؟کسی تجربه اش را داره من برا آخر مردا د میخوام رزرو کنمCool

هتل خوبیه . 3ستاره هست. صحبانه کامل. اتاقهای تمیز. موقعیت مکانی مناسب و البته ارزون بودنش هم خوبه

مثلاً شبی چقدر میشه یه اتاق دو تخته حدوداً؟
برو تو سایتش . قیمتها رو زده: WWW.etapbulvar.com

سلام دوست عزیز.من به همراه دوستم آقای فضلی 2تخته را شبی 60$گرفتیم به هر نفر 30تا خورد هتل خوبیه.من 24مرداد نوبت مدیکال دارم به دونبال 1 هم اتاقی میگردم از 24-31.کسی هست با من هم اتاقی بشه.هتل اتاپ بلوار؟Big Grin پیغام بذارید عزیزان
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-08-08 ساعت 11:07)2600kasra نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:01)فری خانم نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 22:45)shang نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 09:34)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 01:05)n51 نوشته:  سلام دوستان نظرتون در مورد هتل اتپ بلوار چیه ؟کسی تجربه اش را داره من برا آخر مردا د میخوام رزرو کنمCool

هتل خوبیه . 3ستاره هست. صحبانه کامل. اتاقهای تمیز. موقعیت مکانی مناسب و البته ارزون بودنش هم خوبه

مثلاً شبی چقدر میشه یه اتاق دو تخته حدوداً؟
برو تو سایتش . قیمتها رو زده: WWW.etapbulvar.com

سلام دوست عزیز.من به همراه دوستم آقای فضلی 2تخته را شبی 60$گرفتیم به هر نفر 30تا خورد هتل خوبیه.من 24مرداد نوبت مدیکال دارم به دونبال 1 هم اتاقی میگردم از 24-31.کسی هست با من هم اتاقی بشه.هتل اتاپ بلوار؟Big Grin پیغام بذارید عزیزان

ما هم 24 تا 31 اتاپ هستیم خوشحال ام که شما دوستان را می بینم
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان , تنها هزينه اي که در سفارت آنکارا در روز مصاحبه بايد بپردازيم همون ۸۱۹ دلار هست ؟؟ درسته ؟؟
پيشاپيش مرسي (;
تشکر کنندگان:
(2013-08-10 ساعت 02:09)shadi20 نوشته:  سلام
دوستان , تنها هزينه اي که در سفارت آنکارا در روز مصاحبه بايد بپردازيم همون ۸۱۹ دلار هست ؟؟ درسته ؟؟
پيشاپيش مرسي (;

خیر ۳۳۰ دلار برای هر نفز
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: shadi20 ، Soap McTavish ، amir82
(2013-08-10 ساعت 02:15)farmiz نوشته:  
پيشاپيش مرسي (;

خیر ۳۳۰ دلار برای هر نفز

INTERVIEW
1. FEE: The special Diversity Immigrant Visa processing fee is $440.00 per person. The fee for an immigrant visa is $305.00 and $74.00 surcharge per person. You will be required to pay the special DV processing fee of $440.00 and the application fee of $305.00 and $74.00 surcharge at the time of your interview (total of $819.00 per person). The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier.
مرسي از پاسختون دوست عزيز
اما پس اين 819 دلار که اينجا نوشته زمان مصاحبه بپردازيد چه هست ؟!
تشکر کنندگان:
دوستاي خوبم , اتوبوس هايي که از فرودگاه آنکارا به شهر ميروند , شب ها تا چه ساعتي کار ميکنند ؟؟ صبح ها از چه ساعتي شروع به کار ميکنند ؟؟ مرسي
تشکر کنندگان:
(2013-08-10 ساعت 11:52)shadi20 نوشته:  دوستاي خوبم , اتوبوس هايي که از فرودگاه آنکارا به شهر ميروند , شب ها تا چه ساعتي کار ميکنند ؟؟ صبح ها از چه ساعتي شروع به کار ميکنند ؟؟ مرسي

دوست عزیز
برنامه حرکتشون را از اینجا می تونید ببینید:
http://www.ego.gov.tr/parts/egohareketsa...KIS=&VARIS=
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، shadi20 ، soruosh ، yalda91
سلام میشه بگید باید برای اطمینان از رسیدن مدارکم به آنکارا باید چیکار کنم؟ ایمیل بزنم بهشون؟ خیلی نگرانم. تو سیس هم آپدیت نشدم!!!!! طبق گفته پست مدارک رسید6 ولی میخوام از طرف سفارت هم مطمین شم.

تشکر کنندگان:
(2013-08-10 ساعت 16:16)marsha نوشته:  سلام میشه بگید باید برای اطمینان از رسیدن مدارکم به آنکارا باید چیکار کنم؟ ایمیل بزنم بهشون؟ خیلی نگرانم. تو سیس هم آپدیت نشدم!!!!! طبق گفته پست مدارک رسید6 ولی میخوام از طرف سفارت هم مطمین شم.
نگران نباش وقتی پست میگه رسیده حتما رسیده. ولی برای اطمینان میتونی به سفارت ایمیل بدی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، soruosh ، marsha
(2013-08-10 ساعت 02:28)shadi20 نوشته:  
پيشاپيش مرسي (;

خیر ۳۳۰ دلار برای هر نفز

INTERVIEW
1. FEE: The special Diversity Immigrant Visa processing fee is $440.00 per person. The fee for an immigrant visa is $305.00 and $74.00 surcharge per person. You will be required to pay the special DV processing fee of $440.00 and the application fee of $305.00 and $74.00 surcharge at the time of your interview (total of $819.00 per person). The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier.

دوست عزیز بعد از این همه page و این همه سفرنامه باز شما میپرسی 440 و 819 $ چیه؟؟؟؟ دوست خوبم هزینه لاتاری سال 2013 تا الان نفری 330$ بوده
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، soruosh ، yalda91 ، sasal
(2013-08-10 ساعت 16:35)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 02:28)shadi20 نوشته:  
پيشاپيش مرسي (;

خیر ۳۳۰ دلار برای هر نفز

INTERVIEW

دوست عزیز بعد از این همه page و این همه سفرنامه باز شما میپرسی 440 و 819 $ چیه؟؟؟؟ دوست خوبم هزینه لاتاری سال 2013 تا الان نفری 330$ بوده
(پست موقت)

اينجا جاداره به جناب محمد فضلي بگم
"ريلكس ريلكس ريلكس ترBig Grin"
با تشكر...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shadi20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان