موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
فقط به عنوان نكته ، دوستاني كه حساب ارزي باز ميكنند حواسشون باشه و حتما ترمهاي قراردادي اون بانك رو خوب بخونن كه قيد شده باشه "در زمان بستن تا تخليه حساب از طرف صاحب حساب ، بانك موظف است دلار (نه حواله!) تحويل مشتري دهد".
بعضي جاها اگر دلار نداشته باشن حواله دلار ميدن كه نقد كردنش به راحتي خود دلار نيست چون تا قيت بالا ميره صرافها از خريدش طفره ميرن. ضمنا شما وقتي دلار دستت داري همه جاي دنيا ارزش داره ولي حواله دلار فقط در ايران ارزش داره و معمولا نقد كردنش داستان داره!
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان راههای رفتن به انکارا از چند طریق امکان پذیره راحتترین تور میباشد که اکثرا ان خدماتی که میدهند با ان پولی که میگیرند تطبیق ندارد.راه دیگر تهیه بلیط هواپیما است. ولی راههای ارزانتر هم هست اگر کسی بخواهد کمتر هزینه بکند از جمله قطار که از میدان راه اهن سوار می شوی و انکارا پیاده میشوی هزینه اش 50هزارتومان است ولی 48ساعت راه است. راه دیگر اینست که پرواز داخلی ترکیش ایر ترکیه را رزرو کنی از اغری یا وان تا انکارا که هر چقدر زودتر رزرو کنی هزینه اش کمتر است ازاین طریق تا4/1 هزینه صرفه جوی کنی تا وان یا اغری هم میشود ماشین خودتان را کاپیتاژ کنی با گواهینامه بین المللی که usنیاز دارید انجا بروی.راه دیگر اینست با هواپیما بروی ارومیه یا خوی واز انجا زمینی بروی وان اگر این مسیرها را یاد بگیرید برای برگشتتان که برنامه مشخصی نیست راحت هستید هر زمانی که اراده کنید می توانید با کمترین هزینه بر گردید اگر سوالی داشتید من در خدمت هستم چون چند مرتبه راههای مختلفش را امتحان کرده ام.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-08-29 ساعت 14:52)amirhr123 نوشته: سلام خدمت دوستان راههای رفتن به انکارا از چند طریق امکان پذیره راحتترین تور میباشد که اکثرا ان خدماتی که میدهند با ان پولی که میگیرند تطبیق ندارد.راه دیگر تهیه بلیط هواپیما است. ولی راههای ارزانتر هم هست اگر کسی بخواهد کمتر هزینه بکند از جمله قطار که از میدان راه اهن سوار می شوی و انکارا پیاده میشوی هزینه اش 50هزارتومان است ولی 48ساعت راه است. راه دیگر اینست که پرواز داخلی ترکیش ایر ترکیه را رزرو کنی از اغری یا وان تا انکارا که هر چقدر زودتر رزرو کنی هزینه اش کمتر است ازاین طریق تا4/1 هزینه صرفه جوی کنی تا وان یا اغری هم میشود ماشین خودتان را کاپیتاژ کنی با گواهینامه بین المللی که usنیاز دارید انجا بروی.راه دیگر اینست با هواپیما بروی ارومیه یا خوی واز انجا زمینی بروی وان اگر این مسیرها را یاد بگیرید برای برگشتتان که برنامه مشخصی نیست راحت هستید هر زمانی که اراده کنید می توانید با کمترین هزینه بر گردید اگر سوالی داشتید من در خدمت هستم چون چند مرتبه راههای مختلفش را امتحان کرده ام.
دوست عزیز یه خورده بیشتر توضیح بده. به قول خودتان شمایی که در این زمینه وارد هستید.
رویال سفر از تهران به انکارا میبره ، اتوبوسش هم VIP هستش . قیمتش یا 90 و یا 100 هزار تومن هستش. هزینه خروج از مرز هم (زمینی) تا جایی که یادم هستش ، ده یازده تومن بیشنر نیست؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-29 ساعت 23:29)only_flight نوشته: (2012-08-29 ساعت 14:52)amirhr123 نوشته: سلام خدمت دوستان راههای رفتن به انکارا از چند طریق امکان پذیره راحتترین تور میباشد که اکثرا ان خدماتی که میدهند با ان پولی که میگیرند تطبیق ندارد.راه دیگر تهیه بلیط هواپیما است. ولی راههای ارزانتر هم هست اگر کسی بخواهد کمتر هزینه بکند از جمله قطار که از میدان راه اهن سوار می شوی و انکارا پیاده میشوی هزینه اش 50هزارتومان است ولی 48ساعت راه است. راه دیگر اینست که پرواز داخلی ترکیش ایر ترکیه را رزرو کنی از اغری یا وان تا انکارا که هر چقدر زودتر رزرو کنی هزینه اش کمتر است ازاین طریق تا4/1 هزینه صرفه جوی کنی تا وان یا اغری هم میشود ماشین خودتان را کاپیتاژ کنی با گواهینامه بین المللی که usنیاز دارید انجا بروی.راه دیگر اینست با هواپیما بروی ارومیه یا خوی واز انجا زمینی بروی وان اگر این مسیرها را یاد بگیرید برای برگشتتان که برنامه مشخصی نیست راحت هستید هر زمانی که اراده کنید می توانید با کمترین هزینه بر گردید اگر سوالی داشتید من در خدمت هستم چون چند مرتبه راههای مختلفش را امتحان کرده ام.
دوست عزیز یه خورده بیشتر توضیح بده. به قول خودتان شمایی که در این زمینه وارد هستید.
رویال سفر از تهران به انکارا میبره ، اتوبوسش هم VIP هستش . قیمتش یا 90 و یا 100 هزار تومن هستش. هزینه خروج از مرز هم (زمینی) تا جایی که یادم هستش ، ده یازده تومن بیشنر نیست؟
دوست عزیز با اتوبوس هم راه ارزان است ولی مسیر طولانی است و اگر بچه کوچک داشته باشی اذیت میشود.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوست من تقریبا همه به جز عده کمی برگه آبی میگیرند, هیچوقت با پیش فرض اینکه ویزای یکضرب میگیرید نرید جلو چون اگه برگه آبی بگیرید تو ذوقتون میخوره. برگه آبی پایان دنیا نیست, یه پروسه کوتاهه که میگذره و به امید خدا میتونید ویزاتونو بگیرید. خود سایت نوشته که تمام ایرانیا کلیرنس میخورن, حالا آفیسرا بنا به تشخیصش به بعضیا ویزای یکضرب میده. پس لازم نیست نگران باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا کسانی که ازخطوط هوایی باپرواز به انکارا اطلاعات دقیقی دارند تقاضا دارم راهنمایی بفرمایند
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-01 ساعت 17:21)peyman2ped نوشته: لطفا کسانی که ازخطوط هوایی باپرواز به انکارا اطلاعات دقیقی دارند تقاضا دارم راهنمایی بفرمایند
براي آنكارا:
1-ايران اير شماره پرواز IR 715 ساعت 04:00 صبح دوشنبه ها و پنج شنبه ها
نوع هواپيما :ايرباس 320
2-ماهان اير شماره پرواز W 5072 روزهاي يكشنبه و دوشنبه و پنج شنبه ساعت 5:30 صبح
نوع هواپيما :ايرباس 300-B2K
3-تركيش ايرلاينز شماره پرواز TK 881 روزهاي يكشنبه و سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه ساعت 5:00 صبح
نوع هواپيما :بوئينگ 737 تايپ 800
اين پرواز ها همگي مستقيما" از فرودگاه امام خميني به آنكارا هستن و اگر غير از اين روزها بخاين برين يا اينكه پروازها پر شده باشند بايد از طريق پروازهاي كانكشن دار كه از استانبول انجام ميشن به مقصدتون برسين.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو