موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 09:51)azar1348 نوشته: میگم بچه ها کارت های مترو که برای سه ماه پیش بوده هنوز فعاله و مبلغی که شارژ داشتن هنوز هست ؟
بله من دارم استفاده میکنم
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 21:46)نوروز نوشته: (2013-08-22 ساعت 20:33)mahsa3017 نوشته: سلام دوستان عزیز ما امروز از امارات برگشتیم و به خاطر شغل دولتی کلیرنس خوردیم . فقط می خواستم بگم که ما کلا توی ابوظبی بودیم و فقط شب اخر که صبحش پرواز داشتیم رفتیم دبی. ابوظبی شهر قشنگیه و ارزش دیدن داره یه هتل خیلی خوب هم نزدیک سفارت هست بنام ای لافت aloft که 4 ستاره بود ولی از 5 ستاره کمی نداشت با قیمت شبی کمتر از 200 درهم گرفتیم از بوکینگ . از دبی هم با مترو از فرودگاه رفتیم ایستگاه الغبیبه و سوار اتوبوس شدیم و با نفری 25 درهم رفتیم ابوظبی که اونجا هم ترمینالش روبروی الوحده مال هست که مرکز شهره و پر از تاکسیه. کلا ابوظبی مترو نداره ولی تاکسی و اتوبوس فراوون داره که از دبی ارزونتره اتوبوس که با 2 درهم همه جای شهر میره و تاکسی هم ارزونتره. کلا ابوظبی به نظرم از دبی همه چیز ارزونتر بود حتی هزینه مدیکالشم کمتره نفری 375 درهم. البته ما چون دبی زیاد رفته بودیم رفتیم ابوظبی ولی کسی که دبی رو ندیده خوب اونجا بیشتر جای گشتن داره.به هر حال خواستم یه کم از ابوظبی بگم که اطلاعاتی داشته باشین. اگه سوالی هم بود من در خدمتم چون دیگه ابوظبی رو فولم.
مهسا جان ان شاالله ویزا را زود زود میگیری ... همین هتل را میخواستیم از طریق یکی از این آژانسهارزو کنیم گفت شبی 400 درهم .خیلی خوب گرفتی.
مهسا جان شما پولشو چطوری پرداخت کردین؟ الان شوهرم اونجاست میشه رزرو کنم اون خودش بره نقدی پولشو بده؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 10:18)azar1348 نوشته: (2013-08-19 ساعت 12:53)mahsa3017 نوشته: سلام دوستان ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیر خوردیم. یعنی اقو داغون شدیما. ولی دیگه کاریش نمیشه کرد باید امیدوار شیم که تا 30 سپتامبر اوکی شیم.
آقوی همساده اگه یه ضرب می گرفتین باید داغون میشدین الان که باید ها ها ها بخندین
ایشالا که زود زود کلیر بشین
اون وقت چرا ما الان باید ها ها ها بخندیم؟ من الان دارم تو سرم میزنم که تا اواسط سپتامبر کلیر شیم.
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 12:18)ramin888 نوشته: (2013-08-23 ساعت 21:46)نوروز نوشته: (2013-08-22 ساعت 20:33)mahsa3017 نوشته: سلام دوستان عزیز ما امروز از امارات برگشتیم و به خاطر شغل دولتی کلیرنس خوردیم . فقط می خواستم بگم که ما کلا توی ابوظبی بودیم و فقط شب اخر که صبحش پرواز داشتیم رفتیم دبی. ابوظبی شهر قشنگیه و ارزش دیدن داره یه هتل خیلی خوب هم نزدیک سفارت هست بنام ای لافت aloft که 4 ستاره بود ولی از 5 ستاره کمی نداشت با قیمت شبی کمتر از 200 درهم گرفتیم از بوکینگ . از دبی هم با مترو از فرودگاه رفتیم ایستگاه الغبیبه و سوار اتوبوس شدیم و با نفری 25 درهم رفتیم ابوظبی که اونجا هم ترمینالش روبروی الوحده مال هست که مرکز شهره و پر از تاکسیه. کلا ابوظبی مترو نداره ولی تاکسی و اتوبوس فراوون داره که از دبی ارزونتره اتوبوس که با 2 درهم همه جای شهر میره و تاکسی هم ارزونتره. کلا ابوظبی به نظرم از دبی همه چیز ارزونتر بود حتی هزینه مدیکالشم کمتره نفری 375 درهم. البته ما چون دبی زیاد رفته بودیم رفتیم ابوظبی ولی کسی که دبی رو ندیده خوب اونجا بیشتر جای گشتن داره.به هر حال خواستم یه کم از ابوظبی بگم که اطلاعاتی داشته باشین. اگه سوالی هم بود من در خدمتم چون دیگه ابوظبی رو فولم.
مهسا جان ان شاالله ویزا را زود زود میگیری ... همین هتل را میخواستیم از طریق یکی از این آژانسهارزو کنیم گفت شبی 400 درهم .خیلی خوب گرفتی.
مهسا جان شما پولشو چطوری پرداخت کردین؟ الان شوهرم اونجاست میشه رزرو کنم اون خودش بره نقدی پولشو بده؟
دوست عزیز راستش من خواهرم از امریکا با کردیتش گرفت واسم ولی اگه شوهرتون اونجاست میتونن برن به یکی از اژانسها تو دبی و از طریق اونا با همین حدود قیمت بگیرن
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من بلیط و ویرای امارات رو از یکی از آژانسهای تهران گرفتم ولی چون شهرستان هستم برام mail کردن و من ازشون پرینت رنگی گرفتم به نظرتون توی فرودگاه مشکلی پیش نمیاد که؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 16:33)saeid-ss نوشته: دوستان من بلیط و ویرای امارات رو از یکی از آژانسهای تهران گرفتم ولی چون شهرستان هستم برام mail کردن و من ازشون پرینت رنگی گرفتم به نظرتون توی فرودگاه مشکلی پیش نمیاد که؟
نه دوست من هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگر کپی رنگی هم نباشه...
فقط واسه گرفتن ارز دولتی باید مهر زنده آژانس داشته باشه که فکر میکنم شما بدلیل اینکه تو سال ٩٢ اولین بارتون نیست که از کشور خارج میشین پس ارز دولتی بهتون تعلق نمیگیره در نتیجه به مهر زنده هم نیازی نداری.
برو که ویزا منتظره;-)
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 17:04)mahsa3017 نوشته: دوستان یه سوال دارم، وقتی پاسپورتهارو بعد از اماده شدن ویزا به سفارت میدیم چند روز بعد باید از خود سفارت تحویل بگیریم یا از امپوست؟