کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام .
دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن و وقت پزشکی نگرفتن؛
عکس زیر، تعطیلات عید فطر ترکیه را نشان میدهد. روزهای 7 تا 10 آگوست در ترکیه تعطیل رسمی هست و روز 11 آگوست هم یکشنبه و تعطیل رسمی. پس عملاً از 7 تا 10 آگوست، روز چهارشنبه 16 مرداد تا یکشنبه 20 مرداد، ترکیه تعطیل رسمی میباشد.

لطفاً مطلب فوق را در برنامه ریزی هاتون مد نظر قرار بدین.

[عکس: 91301292328731270889.jpg]
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، amiz.abdollah ، Soap McTavish ، mohssen ، maryam_a
امروز هم در خدمت خانم دكتر انوش بوديم و چه زن مهربون و خوبي بود، اصلاً نگران انگليسيش نباشيد، كلمات رو فارسي هم بلده و هيچ مشكلي نخواهيد داشت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: payam62 ، KIMIA2005 ، dana ، shadi79 ، kambiz12 ، amir82 ، maryam_a
(2013-07-04 ساعت 13:10)گل نهال نوشته:  امروز هم در خدمت خانم دكتر انوش بوديم و چه زن مهربون و خوبي بود، اصلاً نگران انگليسيش نباشيد، كلمات رو فارسي هم بلده و هيچ مشكلي نخواهيد داشت

خب ما هم که دیروز اونجا بودیم . آره دکتر انوش خیلی واضح انگلیسی صحبت می کنه و نام بیماریها را به فارسی بلده .
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-07-05 ساعت 15:59)kambiz12 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:10)گل نهال نوشته:  امروز هم در خدمت خانم دكتر انوش بوديم و چه زن مهربون و خوبي بود، اصلاً نگران انگليسيش نباشيد، كلمات رو فارسي هم بلده و هيچ مشكلي نخواهيد داشت

خب ما هم که دیروز اونجا بودیم . آره دکتر انوش خیلی واضح انگلیسی صحبت می کنه و نام بیماریها را به فارسی بلده .

ما هم همون ديروز بوديم
چه ساعتي اونجا بوديد شما؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kambiz12
سلام دوستان من امروز کلیر شدم و دوشنبه می خوام برم مطب دکتر اونگان.الان دیگه نمیرسم وقت بگیرم.بدون وقت قبول میکنه مدیکال تمدید کنه ؟لطفا اگه دوستان اطلاعی دارن جداب بدید .ممنون
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، zavosh ، shani89 ، manila ، maryam_a
(2013-07-05 ساعت 19:08)noura نوشته:  سلام دوستان من امروز کلیر شدم و دوشنبه می خوام برم مطب دکتر اونگان.الان دیگه نمیرسم وقت بگیرم.بدون وقت قبول میکنه مدیکال تمدید کنه ؟لطفا اگه دوستان اطلاعی دارن جداب بدید .ممنون
حتما وقت بگیر کاری نداره وقت گرفتن دو روز قبل اش هم حتی جا داره و میتونید بگیرید...
از من برگه ایمیل وقت دکتر رو خواستند حالا خود دانید هر چی صلاح میدونید..
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: shani89 ، noura ، shekari ، maryam_a
(2013-06-30 ساعت 14:22)zavosh نوشته:  [quote='shani89' pid='367564' dateline='1372585450']
[quote='Szsanazsz' pid='366839' dateline='1372484850']
[quote='shani89' pid='366788' dateline='1372477676']
[quote='shani89' pid='365824' dateline='1372323293']
[quote='shani89' pid='364345' dateline='1372144943']

من دوشنبه ساعت 9.30 وقت مصاحبه دارم برای 5 شنبه ساعت 12 از دکتر وقت بگیرم خوبه 2 نفر هستیم من و همسرم . با هواپیمای ماهان پرواز صبحش می‌خوایم بریم . اول برای 3 شنبه می‌خواستم بلیط بگیرم که 4 شنبه انجام بدیم الان می‌بینم با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه در ترکیه ما خیلی معطل می‌شیم و هزینه اضافه داره برامون.
نظر دوستان دیگه رو هم خوندم اکثر کسانی که دوشنبه بودن بهشون گفتن 5 شنبه برای وقت گرفتن مناسبه، البته بحث اینه که 5 شنبه چه ساعتی؟ حالا می‌خوام نظر نهایی اساتید رو هم بدونم اگر ما ساعت 12 برسیم دکتر کارهامون انجام میشه ما رو پذیرش می‌کنه؟ یا ریسک بالایی داره و اگر بیافته جمعه تا شنبه که نیمه وقت هستن جوابمون رو می دن که دوشنبه ببریم .Rolleyes
ممنون می شم راهنماییم کنید.

لطفا اساتید جواب بدن من باید پول بلیط رو زود پرداخت کنم .

(2013-06-25 ساعت 10:18)jazirehh نوشته:  بنظر من اگر چهارشنبه شب با ایران ایر برید پنجشنبه اول وقت برید پیش دکتر تا جمعه ظهر یا نهایتا" شنبه صبح آماده میشه. فکر کنم شما اگر بخواید پنجشنبه برید تا برسید پیش دکتر ظهر شده.نمیدونم ولی دارید ریسک میکنید,توکل بخدا
موفق باشید

دوست عزیز بنده هم دوشنبه مصاحبه داشتم
5شنبه با ماهان رفتم وبعد از رفتن به هتل و گذاشتن وسایل به مطب دکتر رفتم
جمعه ساعت 3 جواب را گرفتم
دوشنبه مصاحبه
چهارشنبه گرفتن ویزا از اداره پست
5شنبه هم با ماهان برگشتم
مصاحبه هفته اول جولای سفارت انکارا (شماره کیس ۲۰۱۳/۹۰xx)
گاهی کارهای کوچکی که برای دیگران میکنیم بزرگترین بخش قلب آنهاراتسخیرمیکند

تشکر کنندگان: zavosh ، shani89 ، maryam_a
(2013-06-30 ساعت 17:29)گل نهال نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 15:39)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
ما پنجشنبه مصاحبه داريم و دكتر انوش سه شنبه به ما وقت داده
با توجه به اينكه بچه كوچيك داريم به نظرتون دير نيست؟

به ما دكتر انوش،٤شنبه همين هفته و كريستين ٣شنبه وقت داده،مطمئنيد ٣شنبه با آنوش هستيد؟

بله مطمئنم چطور مگه؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال
دوستان عزيز

من تازه از آنكارا اومدم. در مورد دكتر اونگان واقعا بايد بگم كه نگراني خاصي نداره و راحت كار ها انجام ميشه...نكات زير شايد واسه كساني كه تازه ميخوان برن مصاحبه و مديكال مفيد باشه:
1) از فرودگاه تا محدوده مركز شهر و ميدان كيزلاي حدودا" 45 دقيقه با اتوبوس EGO442 زمان ميبره...اگر ترافيك بشه ممكنه كه بيشتر هم طول بكشه. درنتيجه اگر پروازتون دير ميرسه يا اينكه ممكنه تاخير داشته باشه بهتره وقت دكتر رو دم ظهر مثلا 11 يا 11:30 بگيريد يا كلا روز قبلش آنكارا باشيد.
2) به نظر مياد كه مراجعين دكتر اونگان كمتر شدن ( اينو يكي از دوستان خوب كه واسه پيك آپ ويزا اومده بود و همراه من اومد كلينيك واسه مديكال ميگفت و ظاهرا ماههاي قبل مطب خيلي شلوغ تر بوده)، در نتيجه وقت مديكال خيلي ديگه حساسيت نداره و فقط پاسپورت و نامه سفارت رو بهشون ميدين...البته حتما وقت بگيرين از قبل از طريق سايت دكتر ولي ميخوام بگم كه خيلي نگران اين موضوع نباشين ...حتي اگر دير تر هم برسين پذيرش ميشين
3) بهتره با دكتر و كادر اونجا بحث نكنين ...اول اينكه هيچ تاثيري در هزينه هاتون نداره و اونا طبق روال خودشون كارشون رو ميكنن دوم اينكه ما ايرانيها بايد بپذيريم كه در شرايط ضعيفي هستيم از لحاظ وجهه در خارج ايران و متاسفانه با يك ديد بي اعتمادي به ما نگاه ميشه. بهتره همه با هم سعي كنيم با رفتار بهتر اين ديد رو بهتر كنيم...چاره اي نيست اگر حتي واكسني رو كه يك ماه قبل زدين رو هم دوباره بهتون زدن ، جار و جنجال نكنين و به فكر هموطنهاتون باشين كه بعد از شما ميان واسه مديكال و ممكنه از روي غرض شخصي و كينه نسبت به ايرانيها باهاشون برخورد بشه و الخ...
4) دكتر اونگان رو كه من از نزديك ديدم خيلي موقر بود. قبل از هر چيز يادتون باشه كه ايشون يك دكتر هست و اين ما هستيم كه بايد به دكتر اعتماد كنيم و نه بر عكس و ديگه اينكه ايشون خيلي كم حرف ميزنه و چند سوال ساده به فارسي ازتون ميپرسه، جوابش رو راحت بدين و توضيح اضافه ندين چون اون فارس زبان نيست و ممكنه توضيحات شما رو اشتباه بفهمه و يك چيز غلطي توي پروندتون بنويسه. ديگه اينكه بهش احترام بذارين و با پيش قضاوت منفي كه ممكنه از سفرنامه هاي بچه هاي قبلي دارين يا اين فكر كه ميخواد كلي پول پيادتون كنه باهاش روبرو نشين Smile
5) اونجا كارت زرد واكسيناسيونتون رو ديگه بهتون پس نميدن. بهتره يك كپي ازش واسه خودتون بگيريد. در عوض يك CD و يك برگه جديد ركورد واكسيناسيون مربوط به فرمهاي مديكال مهاجرت آمريكا بهتون ميدن كه پيش خودتون ميمونه تا اولين سفر با خودتون ببريد آمريكا (انشاالله).
6)روي برگه واكسن جديد ميزنه Incomplete Waivers كه دلايلش رو در روي خود برگه در 5 ستون سمت راست تيك زده...مثلا در مورد آنفولانزا در اين فصل كه تابستونه ميزنه No Flu Season ،و چيز خاصي نيست كلا"
7) فقط پاكت مهر و موم شده مديكال رو با خودتون ببريد سفارت و به همراه ساير مدارك اوريجينال مثل شناسنامه و غيره همون اول ورود به بخش مهاجرت سفارت ازتون تحويلش ميگيرن...
8)مواظب مهر و موم پاكت مديكالتون باشين چون اگه خراب بشه ممكنه باهاتون مصاحبه نكنن و ناچار بشين يه وقت جديد مصاحبه بگيرين كه با توجه به شرايط فعلي و زمان كمي كه مونده ريسكش بالاست...
موفق باشين
(2013-07-10 ساعت 16:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:20)mohssen نوشته:  دوستان عزيز

من تازه از آنكارا اومدم. در مورد دكتر اونگان واقعا بايد بگم كه نگراني خاصي نداره و راحت كار ها انجام ميشه...نكات زير شايد واسه كساني كه تازه ميخوان برن مصاحبه و مديكال مفيد باشه:
1) از فرودگاه تا محدوده مركز شهر و ميدان كيزلاي حدودا" 45 دقيقه با اتوبوس EGO442 زمان ميبره...اگر ترافيك بشه ممكنه كه بيشتر هم طول بكشه. درنتيجه اگر پروازتون دير ميرسه يا اينكه ممكنه تاخير داشته باشه بهتره وقت دكتر رو دم ظهر مثلا 11 يا 11:30 بگيريد يا كلا روز قبلش آنكارا باشيد.
2) به نظر مياد كه مراجعين دكتر اونگان كمتر شدن ( اينو يكي از دوستان خوب كه واسه پيك آپ ويزا اومده بود و همراه من اومد كلينيك واسه مديكال ميگفت و ظاهرا ماههاي قبل مطب خيلي شلوغ تر بوده)، در نتيجه وقت مديكال خيلي ديگه حساسيت نداره و فقط پاسپورت و نامه سفارت رو بهشون ميدين...البته حتما وقت بگيرين از قبل از طريق سايت دكتر ولي ميخوام بگم كه خيلي نگران اين موضوع نباشين ...حتي اگر دير تر هم برسين پذيرش ميشين
3) بهتره با دكتر و كادر اونجا بحث نكنين ...اول اينكه هيچ تاثيري در هزينه هاتون نداره و اونا طبق روال خودشون كارشون رو ميكنن دوم اينكه ما ايرانيها بايد بپذيريم كه در شرايط ضعيفي هستيم از لحاظ وجهه در خارج ايران و متاسفانه با يك ديد بي اعتمادي به ما نگاه ميشه. بهتره همه با هم سعي كنيم با رفتار بهتر اين ديد رو بهتر كنيم...چاره اي نيست اگر حتي واكسني رو كه يك ماه قبل زدين رو هم دوباره بهتون زدن ، جار و جنجال نكنين و به فكر هموطنهاتون باشين كه بعد از شما ميان واسه مديكال و ممكنه از روي غرض شخصي و كينه نسبت به ايرانيها باهاشون برخورد بشه و الخ...
4) دكتر اونگان رو كه من از نزديك ديدم خيلي موقر بود. قبل از هر چيز يادتون باشه كه ايشون يك دكتر هست و اين ما هستيم كه بايد به دكتر اعتماد كنيم و نه بر عكس و ديگه اينكه ايشون خيلي كم حرف ميزنه و چند سوال ساده به فارسي ازتون ميپرسه، جوابش رو راحت بدين و توضيح اضافه ندين چون اون فارس زبان نيست و ممكنه توضيحات شما رو اشتباه بفهمه و يك چيز غلطي توي پروندتون بنويسه. ديگه اينكه بهش احترام بذارين و با پيش قضاوت منفي كه ممكنه از سفرنامه هاي بچه هاي قبلي دارين يا اين فكر كه ميخواد كلي پول پيادتون كنه باهاش روبرو نشين Smile
5) اونجا كارت زرد واكسيناسيونتون رو ديگه بهتون پس نميدن. بهتره يك كپي ازش واسه خودتون بگيريد. در عوض يك CD و يك برگه جديد ركورد واكسيناسيون مربوط به فرمهاي مديكال مهاجرت آمريكا بهتون ميدن كه پيش خودتون ميمونه تا اولين سفر با خودتون ببريد آمريكا (انشاالله).
6)روي برگه واكسن جديد ميزنه Incomplete Waivers كه دلايلش رو در روي خود برگه در 5 ستون سمت راست تيك زده...مثلا در مورد آنفولانزا در اين فصل كه تابستونه ميزنه No Flu Season ،و چيز خاصي نيست كلا"
7) فقط پاكت مهر و موم شده مديكال رو با خودتون ببريد سفارت و به همراه ساير مدارك اوريجينال مثل شناسنامه و غيره همون اول ورود به بخش مهاجرت سفارت ازتون تحويلش ميگيرن...
8)مواظب مهر و موم پاكت مديكالتون باشين چون اگه خراب بشه ممكنه باهاتون مصاحبه نكنن و ناچار بشين يه وقت جديد مصاحبه بگيرين كه با توجه به شرايط فعلي و زمان كمي كه مونده ريسكش بالاست...
موفق باشين

دوست عزیز یه سوال برای سفارت آنکارا دارم که میگن اعتبار 6 ماه ویزات از تاریخ مدیکاله ! حالا اگه کلیرنس خوردی و 2 ماه بعد بهت ویزا دادند 4 ماه وقت داری بری آمریکا چون مدیکالت قبل مصاحبه بود و دو ماه گذشته !!؟؟
اینو میتونید از سفارت بپرسید که تاریخ 6 ماه ویزا از هر وقتیه که صادر بشه یا مثه حالت بالاست؟؟؟
کسی برای آنکاراینونگفته تا حالا
دقیقا همینطوره که گفتین...یعنی تاریخ انقضای ویزاتون از زمان انجام مدیکال به مدت 6 ماه تعیین میشه...اگر 6 ماه بگذره و ویزا نگیرین باید دوباره مدیکال بدین.
یکی از دوستان در آنکارا ویزاش کمتر از 2 ماه وقت داشت که بره چون حدود 4 ماه منتظر کلیر شدن بود.
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، mehrdad pharm ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 20:41)mohssen نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 16:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:20)mohssen نوشته:  دوستان عزيز

موفق باشين

دوست عزیز یه سوال برای سفارت آنکارا دارم که میگن اعتبار 6 ماه ویزات از تاریخ مدیکاله ! حالا اگه کلیرنس خوردی و 2 ماه بعد بهت ویزا دادند 4 ماه وقت داری بری آمریکا چون مدیکالت قبل مصاحبه بود و دو ماه گذشته !!؟؟
اینو میتونید از سفارت بپرسید که تاریخ 6 ماه ویزا از هر وقتیه که صادر بشه یا مثه حالت بالاست؟؟؟
کسی برای آنکاراینونگفته تا حالا
دقیقا همینطوره که گفتین...یعنی تاریخ انقضای ویزاتون از زمان انجام مدیکال به مدت 6 ماه تعیین میشه...اگر 6 ماه بگذره و ویزا نگیرین باید دوباره مدیکال بدین.
یکی از دوستان در آنکارا ویزاش کمتر از 2 ماه وقت داشت که بره چون حدود 4 ماه منتظر کلیر شدن بود.

نامردیه که !!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 09:21)mechanicalengineer نوشته:  نامردیه که !!!

اگه این مورد برا شخص پیش بیاد تنها راهش اینه که مدیکال رو تجدید کرد تا مجددا 6 ماه ویزا اعتبار داشته باشه که البته متحمل هزینه مجدد مدیکال خواهد شد..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، maryam_a ، Alirezaa2013
(2013-07-13 ساعت 14:33)KIMIA2005 نوشته:  

اگه این مورد برا شخص پیش بیاد تنها راهش اینه که مدیکال رو تجدید کرد تا مجددا 6 ماه ویزا اعتبار داشته باشه که البته متحمل هزینه مجدد مدیکال خواهد شد..

خوب مگه ویزارو بهش ندادن و تاریخش معلوم نیست تو این مرحله !؟
چطور با تمدید مدیکال اعتبارش زیاد میشه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 15:38)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز ،بعد از کلیر شدن (اگر مدتش زیاد شد) میتونی مجددا وقت دکتر بگیری و مدیکالت را تجدید کنی و جواب مدیکال را به همراه برگه صورتی و پرینت CSC تحویل سفارت بدی . سفارت هم تاریخ ویزای شما را بر اساس مدیکال جدید خواهد زد. خود بنده به علت پاره ای از مشکلات مجبور هستم مدت بیشتری در ایران بمانم برای همین مجبور شدم بعد از 135 روز انتظار مجددا مدیکال انجام بدم تا بتوانم مدت بیشتری را در ایران بمانم و پس از انجام کارهام با خیال راحت برم اونرو.
در مورد مدیکال مجدد هم اگه تشریف ببرید پاستور تجریش و برگه سفید اونگان را نشان دهید خانوم دکتر خودش میدونه چیکار کنه. برای من یبار دیگه کزاز نوشت و در مطب اونگان هم هیچ مورد پیش نیومد و بدون واکسن اومدم بیرون!!!! و 150 د.لار پیاده شدم. الانم منتظرم تا 2شنبه برم مدارک را تحویل سفارت بدم و حتما به شما خواهم گفت اعتبار جدید ویزام آیا حساب شده یا نه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، KIMIA2005 ، alirezass ، maryam_a ، Tir-Tapar ، Alirezaa2013
(2013-07-13 ساعت 16:17)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 15:38)mechanicalengineer نوشته:  

دوست عزیز ،بعد از کلیر شدن (اگر مدتش زیاد شد) میتونی مجددا وقت دکتر بگیری و مدیکالت را تجدید کنی و جواب مدیکال را به همراه برگه صورتی و پرینت CSC تحویل سفارت بدی . سفارت هم تاریخ ویزای شما را بر اساس مدیکال جدید خواهد زد. خود بنده به علت پاره ای از مشکلات مجبور هستم مدت بیشتری در ایران بمانم برای همین مجبور شدم بعد از 135 روز انتظار مجددا مدیکال انجام بدم تا بتوانم مدت بیشتری را در ایران بمانم و پس از انجام کارهام با خیال راحت برم اونرو.
در مورد مدیکال مجدد هم اگه تشریف ببرید پاستور تجریش و برگه سفید اونگان را نشان دهید خانوم دکتر خودش میدونه چیکار کنه. برای من یبار دیگه کزاز نوشت و در مطب اونگان هم هیچ مورد پیش نیومد و بدون واکسن اومدم بیرون!!!! و 150 د.لار پیاده شدم. الانم منتظرم تا 2شنبه برم مدارک را تحویل سفارت بدم و حتما به شما خواهم گفت اعتبار جدید ویزام آیا حساب شده یا نه

مرسی حتما منتظریم ببینم چطور میشه نتیجش وممنون میشم از اگه مارو هممطلع کنید !
بنظرتون با توجه به اینکه من هنوز مصاحبم فیکس نشده ومنم همین مشکل شمارو برای زمان موندن بیشتر در ایران دارم بهتر نیست که تاریخ مصاحبمو عقب بندازم ؟ نظرتون شچیه بجای اون پروسه مدیکال ؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان