موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان گرامي ، براي وقت گرفتن از دكتر شماره گذرنامه الزاميه؟ ما پاسپورت هامون آماده نيست دو هفته ديگه بهمون ميدن . وقت مصاحبه هم DES-6 هست . سه نفر هم هستيم (يك كودك 11 ساله ) بايد چكار كنيم ؟ كي وقت بگيريم ؟ كمممممك!!!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 22:44 توسط شوصب.)
ممنون ASALI عزيز اميدوارم همينطور باشه كه شما گفتيد . امروز باشماره ايي كه داده بودند تماس گرفتم خانمي كه نه فارسي بلد بود نه انگليسي به زبان تركي ( البته من دست و پا شكسته متوجه شدم ) گفت شماره پاسپورت لازمه .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما کلا وقت دکتر نداشتیم رفتیم! خیالتون از این بابت راحت باشه . خیلی مهم نیست ولی خب سعی کنید بگیرید ما که بدون وقت رفتیم!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچ کس از مدیکال دبی چیزی نمیگه؟
من مصاحبم یکشنبه در ابوظبیه... به نظرتون کی باید برم؟ جمعه کار میکنن؟ و اینکه چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
لطفا اگه جای دیگه میشه این اطلاعات رو پیدا کرد لینکشو مرحمت کنید!!
کیس نامبر: 2013AS1XXX، رویت قبولی: 1می، ارسال فرمها: 18جون با ایمیل، کارنتی: اکتبر، مصاحبه: 23 دسامبر-ابوظبی، نتیجه: برگه آبی، تاریخ کلییر: 17 ژانویه، مقصد: ?
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
برای ارمنستان اگر پنجشنبه وقت مدیکال بگیرم جمعه یا شنبه بهم جواب میدن؟
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی مثلا ماها که هفته سه دسامبر مصاحبمونه نمیتونیم الان وقت دکتر بگیریم, اگه بخوایم از الان واسه بلیط و هتل اقدام کنیم چیکار کنیم؟؟؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
1- سفارت من برای مصاحبه ایروان هست من چطوری میتونم وقت دکتر بگیرم برای معاینه و اینکه فرزند زیره 15سال هم دارم...؟؟؟
2- یسری از واکسنهامم ایران زدم بازهم باید اونجا تمدیدشون کنم؟
کیس :25**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن وقت و ایمیل زدن به دکتر متن ایمیل باید چطوری باشه شامل چه چیزایی؟ ما سه نفریم که یه فرزند زیر 15 سال هم داریم ... هزینه کی باید پرداخت شه؟؟
کیس :25**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه،ممنون از اطلاعات خوبی که اینجا گذاشتین
یک سوال مهم و حیاتی:
من دو بار عمل فتخ انجام دادم، یکی 7 سال پیش و یکی دیگه همین 6 ماه پیش
سوالم اینکه اگر دکتر پرسید سابقه عمل داری بهش حقیقتو بگم یا نه؟
به نظر شما عمل فتخ میتونه امتیاز منفی برای من باشه؟
به نظر شما لازمه از دکتر معالجم یک گواهی بگیرم که توش قید بشه عمل فتخ انجام شده؟ و اینکه اگر لازمه باید ترجمه رسمی بشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زمان معاینات پزشکی برای کسی که تنها داره اقدام میکنه چند روز طول میکشه؟ یعنی چه کار ها باید بکنه تو آنکارا مثلا و چند روز زودتر باید بره؟
ممنون
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من که امروز زنگیدم موبایل لوسی وقت دکتر گرفتم ، گفت یک ایمیل هم بزنم به خانم دکتر کریستین تا مدارکی که باید فراهم کنم رو بهم بگه ، دوستانی که مصاحبشون دسامبر هست مثل من میتونن از الان وقت بگیرن ، لوسی فارسی صحبت میکنه فقط بد آنتن میده موبایلش و هی صدا قطع و وصل میشه ، بگین واسه لاتاری و چه روزی مصاحبه دارین و اسم و فامیلتون رو هم بگین ، ساعت و روز مصاحبه که احتمال زیاد دو روز قبل هست رو تعیین میکنه ، ایمیل هم که میزنید به خانم دکتر کیس نامبر و اسم و فامیلتون قید کنید و بگین از منشیش وقت گرفتین ، واکسن ها معمولا ده ساله هست ، شماره موبایل لوسی : 333-047-96-00374
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من چهارشنبه وقت سفارن دارم به نظرتون دوشنبه وقت دکتر بگیرم خوبه؟
یکشنبه که تعطیله درسته؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت